Založ si blog

Myslíte si, že s mojimi požiadavkami by ma chceli do OĽaNO?

To bol pre mňa skutočne zážitok, vidieť tú kresťanskú lásku a tolerantnosť na veľkonočnú nedeľu. Štyri roky sa tu ľudia sťažujú, že by im chcel niekto zaviesť totalitu a sami chcú zavádzať totalitu, že kto nevolil Smer alebo ĽSNS, nemá mať volebné právo, ani občiansky preukaz. To ste sa s progresívcami fakt pritiahli, veď tu je národný šport chcieť totalitu. To isté len v inej farbe, ale totalitné myslenie majú obidve strany – opační by nemohli voliť, učiť, ani písať politikom, vypadnúť odvšadiaľ, ale na Čekanovi im vadí, že by ich vyvážal do Afriky a presne také isté totalitné myslenie. Pritiahli ste sa rovnakosťou a rovnakým totalitným myslením a preto poslúžite progresívnym procesom aj na Slovensku. Je to zákonitosť, že ľudia majú to, akí sami sú. A keď v nich žije toľko totalitných želaní voči iným, tak si to aj smerujú do totality priťahovaní rovnakosťou. Ak sa im to podarí, nebude to náhoda, ale zákonitosť!

 

Ja som slobodný človek a vôbec nie som povinná voliť váš Hlas alebo Smer alebo Uhríka. Už môžete takých ľudí len vraždiť, keď vás k tomu vaši politici vyhecujú.

Je mi jasné, že na ulici by ste takých dobili v mene boja proti totalite.

 

Ak máte ivermektínu málo, mali ste sa oň zaujímať! Keby ste mu venovali toľko času ako rúškam, lekárne by ním museli byť plné. Ale vy sami ste mi písali, že môj boj za ivermektín bol zbytočný a je zbytočný, lebo už je v lekárňach. A snáď si nemyslíte, že on ešte budem bojovať pre vás, čo mi tu chodíte nadávať. Nebudete mať ani to málo, lebo využijú váš nezáujem oň a že vám zamestnávajú pozornosť len rúška. A bez ivermektínu sa ich ani nezbavíte, ale to by ste museli myslieť aj krok dopredu.

 

To sa tak bojíte, že o tri roky budem voliť OĽaNO, lebo moje požiadavky splnia? Však keby splnili a bol by tu mier, ivermektín, Sputnik a sloboda slova, tak by si tie % zaslúžili, no nie?

Bojíte sa, že ich splnia?

 

Len zopakujem, v prípade predčasných volieb volím takú stranu a koalíciu, čo progresívcov vytlačí! Ja vôbec nie som povinná voliť progresívcov a ich lokajov!

To by ste museli ísť k voľbám so mnou so zbraňou a krúžkovať ich vy miesto mňa.

 

 

Ak to nechcete, postarajte sa, aby bolo na inú koalíciu už v predvolebných prieskumoch. Ja Uhríkovi nebránim aby mal vašich 10 % (nikde ho nekritizujem) a Michelko ďalších vašich 10 % (nikde ho nekritizujem) alebo Smeru aby mal všetkých 20 % (ešte vám radím voliť Smer a nie Hlas). To vy im hlasy nedáte! Nikde to nie je vidno, hoci vraj vás je 80%. A kde? Kde je vidno tie %???

 

 

 

 

 

 

len z minulého leta:

 

 

Štafetu Majdanu preberajú smeráci

 

Už viete od Focusu, pre koho robíte Majdan?

 

„Majdan robíte pre novú stranu Pellegriniho, pre vaše modré z neba.

 

Znovu vám pripomínam, že ich má priniesť k nám a do našej liberálnej koalície. Potrebujeme presne takých ratlíkov a takí u nás urobia kariéru!

 

Takže, do roboty, do Majdanu, musíte pracovať na našej liberálnej koalícii, aby nám prešlo všetko, čo ste tvrdili, že nechcete.

 

Z vašich smerákov si vážim Blahu, lebo naše chyby dobre videl a tento váš človek nie je lokaj. A nevážim si vašich lokajov, ktorých len u nás volá Blaha ratlíkmi.

Nevážim si ľudí, ktorí chcú slúžiť liberálom nie preto, že ich to oslovilo, ale čisto zo ziskuchtivých dôvodov a možnej kariére.

 

 

Doplatíte na to, že si neviete oceniť vlastného Blahu a nelokaja a že ich neviete ani rozoznať.“

 

 

 

Tri roky bojov, že nie ste fašisti. Tri roky bojov, že by ste nerobili to, čo teraz robíte.

 

Silnejší impulz na založenie strany než Pellegrini od Focusu nedostal v histórii slovenskej politiky ešte nikto

 

 

SCHUTZ SME:

 

Silnejší impulz na založenie strany než Pellegrini od Focusu nedostal v histórii slovenskej politiky ešte nikto. Nad dvadsať percent rovno z výkopu, čiže rovina s OĽaNO alebo aj dvojnásobok Smeru ponechaného smutnej budúcnosti s Ficom, sa dá čítať len ako výzva Pellemu, aby nebláznil so snemom s neurčitým výsledkom a bral tutovku.

https://komentare.sme.sk/c/22417645/pelleho-virtualnych-21.html

 

„Tak tak , treba Pelleho povzbudiť … Trhaj !“

 

7.6. Michelko:

Zázračné preferencie neexistujúcej Pellegriniho strany

 

„Myslím si, že je to veľmi spravodlivé, čo máte alebo nemáte, keď ste sa posmievali z malých strán, ktoré Focus nepretláčal. Nechceli ste Vlasť, tak ju nemáte. Nechceli ste Socialistov, tak ich nemáte. Žiadne z tých dôležitých tém vás nezaujímali, ani nezaujímajú, celú koronakrízu len somariny. Takže tieto dôležité témy si schváli hocikto a Pellegriniho strana by nebola iná. Že pre vás nie je psychopat, len poskok zbrojárskych korporácií, to je na Majdan málo.

A vy potrebujete hlavne psychopata! To je váš základ, čo potrebujete k životu.

 

 

Chmelár v článku „Zbrojenie treba znižovať, nie zvyšovať“:

 

„V tomto svetle sú militaristické reči a plány Petra Pellegriniho v príkrom rozpore so skutočnými záujmami Slovenska a jeho obyvateľov. Poklonkovať sa najväčšej zbrojárskej korporácii na svete Lockheed Martin, že „významne prispieva k rastu Slovenska“, sľúbiť americkým biznismenom, že obmedzí úlohu odborovpodlizovať sa americkému prezidentovi a chváliť jeho politiku, to všetko sú kroky, ktoré možno pomôžu Petrovi Pellegrinimu zapáčiť sa mocným, ktorým sa ponúkol ako služobníček, ale v žiadnom prípade nepomôžu Slovenskej republike. Poviem to natvrdo: premiér vymenil zdravie, vzdelanie a udržateľný dôstojný život našich občanov za zisky amerického zbrojárskeho priemyslu, keďže Donald Trump je predovšetkým obchodník. Natešené táraniny Pellegriniho a Lajčáka, že Spojené štáty majú opäť záujem o strednú Európu, sú prejavom kolaborantskej mentality.

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2020/06/07/ci-sa-oplati-robit-majdan/

 

Keď Pellegrini kritizuje túto vládu

 

Hľadáme ratlíkov s volebným a koaličným potenciálom zn. liberáli

 

„Máš veľkú stranu a nevyužitý potenciál? Pracuješ každý deň a nemáš vlastnú hlavu, ani stranu?

Ponúkame kariérny rast (aj pre smerákov). Nástup po predčasných voľbách.“

 

Čo zaujíma na Slovensku len Chmelára

 

Teraz môžem podporiť Smer, keď sa zbaví svojich ratlíkov

 

„Kone presedlané, oligarchovia pripravení po voľbách na ďalší lup“

 

 

15. Milý Peter, oháňať sa preferenčnými hlasmi, ktoré získal SMER – to je skoro až groteska. Smer do Pellegriniho kampane investoval milióny, oblepil jeho tvárou celé Slovensko a jeho ľudí dal na prvé miesta kandidátky. Z tohto si robiť osobnú zásluhu, chlapci, to je už riadne zúfalstvo.

 

17. Sú to zväčša bohatí manažéri, ktorí chcú pomáhať podnikateľom a ich „euroatlantická orientácia“ je na nerozoznanie od Kisku, Klusa či Osuského. Preto sa neobávam, že by nám brali ľavicového voliča – ich volič je bohatší liberálny mestský človek, slniečkár a LGBTI aktivista, nie pracujúci ľudia na Slovensku.

 

18. Liberálne médiá predstierajú, vraj s Pellegrinim odchádzajú tí najlepší, pritom doteraz tvrdo kritizovali Žigu, Rašiho, Tomáša aj Laššákovú. Odrazu sú to tí najlepší. Zjavne oligarchovia z médií stavili na Pelleho kartu. Čo ma len utvrdzuje v tom, že Pelleho projekt nemá s ľavicou nič spoločné – je to projekt liberálov a biznismenov.

 

20. Ja viem, že to Denník N nikdy nepochopí, ale je to takto: Odchod jedného mladého socialistu by oslabil ľavicu viac, než odchod všetkých košických milionárov. Smer sa dnešným dňom neoslabil, ale posilnil.

 

Vy idete doprava, my ideme doľava!“

 

 

„V súčasnosti mimoparlamenté Progresívne Slovensko vytvorí koalíciu s Pellegriniho stranou“

 

Toto bolo rozhodnuté už v deň, keď odpísali malé strany a vysmievali sa z nich

 

 

„To ste mohli zmeniť vy a okašlali ste to. Tak sa tým malým stranám posmievajte aj dnes! Máte, čo ste chceli, keď ste ich vysmiali.

 

No, choď smeráčik snívať, že Pellegrini by ťa už pred tým zachránil. Alebo Fico, čo vždy plnil, čo od neho v lokajstve chceli. Ešte aktívne chcel byť v strede, pokým mu nezačalo prihárať. Jediný, kto to ešte myslel vážne, bol Blaha. Ale teraz sa pozrite, koľko hlasov ste dali jemu!  A koľko od vás v budúcnosti dostane!

Nie jeho presadíte, ale lobujete za lokajov a zradcov Smeru, čo sa boja vlastnej strany ako toxického odpadu. Čo aby politicky prežili, zradili by aj vlastnú mater. No snívajte, že to budú Rambovia, čo by teraz neboli lokaji.

Len horší a navyše s tým toxickým odpadom minulosti svojej strany, pred ktorým utekajú.

 

Ešte by ste mohli ísť protestovať, obsadiť diaľnice. Ale načo, keď tam zas nezvolíte malé strany, len ešte väčších lokajov?

Vy viete poslúžiť maximálne len lokajom. Ja sama na tom nič nezmením! Chvalabohu, že tam nemáme teraz vašich lokajov.

Vyberáme si len medzi lokajmi pri vašej mentalite, ako ľahko sa necháte zmanipulovať.

To vidno aj teraz, keď pracujete pre ešte horších lokajov. „

 

 

„Pán Blaha si uplietli bič a teraz ho ním šľahá Matelko! „

 

Generácia voličov Smeru

 

Zabetónovanie voličov OĽaNO

 

Budú alebo mali?

 

Ohýbanie reality Schutzom a novinármi

 

Ako a hlavne terajší progresívni novinári manipulovali čitateľmi už predtým

 

Korčok by rovnako poslúžil aj progresívnej vláde

 

„V politike sú veľmi vzácni muži. Prakticky ich tam niet. Ľudia by ho nezvolili alebo by sa tam ani nedostal.

 

Niekedy si ľudia myslia, že nemám rada mužov, keď zdanlivo mužov tvrdo kritizujem. Ale ja naopak, do smrti budem veriť v ich existenciu, že neexistujú len v rozprávkach. O to sú to vzácnejší ľudia – muži. 

 

Sú vzácni ako zlato alebo nejaké diamanty alebo skutočná láska na svete samej bižutérie.

Keby sa taký Korčok zmenil na šperk, tak si ho kúpite na aliexprese ako zlatého pavúka na retiazke, čo o mesiac sčerná, ale na krku by ste to nenosili ani keby sa blyšťal a neobjednáte si niečo také ani za euro.“

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550538x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie