Založ si blog

Už viete od Focusu, pre koho robíte Majdan?

Majdan robíte pre novú stranu Pellegriniho, pre vaše modré z neba.

 

Prečo liberáli robia reklamu Pellegrinimu.

 

Dobre to ilustrujú komentáre zo SME a Pravdy:

 

 

komentár k tomu zo SME:

 

„keďže zmyslom tohto prieskumu bol PR pre Pelleho a nie mapovať nejaké volebné nálady obyvateľstva, tak z tohto pohľadu to je slušne odvedená robota.“

 

komentár k tomu z Pravdy:

 

„Dobrá správa pre nové – LIBERÁLNE SLOVENSKO“

 

 

Pellegrini bol vždy náš človek a preto médiá vždy kritizovali Fica a nie Pellegriniho, ako keby za všetko v Smere mohol a ako jediný zodpovedal len Fico!

 

Pellegrini bol náš človek v Smere, ktorý bude poslúchať ako ktorýkoľvek liberál. Či pôjde o štvanie proti Rusku, či o migrantov, zbrojenie alebo základne, Pellegrini je uvedomelý „liberál“, rozumný, ktorý vie, čo sa od neho očakáva za podporu a kariéru. Je stelesnením presne toho, čo Blaha u liberálov volá „ratlíkmi“ a čo ja som u liberálov toľko kritizovala tiež. Nie je to úprimný a skutočný liberál, lebo to by predsa odvždy bol a patril k liberálom.

Je to presne ten typ politika, ktorý bude čímkoľvek, keď to zabezpečí politickú kariéru a iné výhody novej módy, keď ste diplomaticky rozumný. Keby bol v móde fašizmus, tak by bol diplomatickým rozumným a uvedomelým fašistom.

 

Len ja súkromne, ako starý liberál, si nevážim takýchto univerzálnych ľudí, čo budú čímkoľvek, čo sa práve vyžaduje. Takže, ja si na tomto človeku nemám čo vážiť a môžete si byť istí, že jeho ochotné prisluhovačstvo si nevážia ani tí uvedomelejší liberáli, čo aspoň vždy boli liberálmi a nie ako to práve bolo v móde. Ale sluha sa nám zíde, takže prečo by takého sluhu nechceli? Veď tento sluha môže a má doniesť hlasy voličov Smeru pre liberálnu vládu.

 

Nemala by som byť o tom ticho? A zaslúžite si, aby ste to vedeli?

Rozhodne nezaslúžite, ale aby ste potom nehovorili, že ste boli oklamaní a že ste to ani netušili, tak vám to píšem už dopredu. Aby ste sa potom nevyhovárali, že ste nevedeli, že nám prinesie vaše hlasy!

 

Znovu vám pripomínam, že ich má priniesť k nám a do našej liberálnej koalície. Potrebujeme presne takých ratlíkov a takí u nás urobia kariéru!

 

Takže, do roboty, do Majdanu, musíte pracovať na našej liberálnej koalícii, aby nám prešlo všetko, čo ste tvrdili, že nechcete. Nebudem to tu opakovať, lebo som to sama kritizovala. Chcem vás len upozorniť, že mne z toho nevadia sobáše homosexuálov, gender, sexuálna výchova na školách a zákaz Majdanov na diaľnici, keď nejde o zbrojenie a vojenské základne, len o vaše blbosti. To tiež hovorím dopredu, že som za presadzovanie liberálnej agendy v celej Európe, keď sa už nedá na celom svete. Nie ja mám hysteriu z liberálov, to ste mali vy. Martina Poliačika som volila v SaS, lebo som ho chcela za ministra školstva a preferujem ženy ako Simona Petrík a Biháriová. Ja viem, že vy ste si mysleli, že to je sranda, ale nebola. Aspoň si viete predstaviť, aký úsek cesty som vám šla v porozumení naproti, keď sme si niekedy v minulosti dokázali porozumieť. Ale to vždy len ja vám, vy mne nie! Vy z toho liberalizmu nechápete nič. Sledujem infovojnu, takže ja o tomto myslení mám predstavu. To vy nemáte o tom inom, keďže vy liberálov nečítate a spätná väzba vás nikdy nezaujíma.

 

Ak som bola niekedy na vašej strane, tak len a výlučne preto, že som vám verila, že vám záleží na tom, aby sa nezbrojilo, aby sa nezrádzali záujmy Slovenska, aby tu neboli vojenské základne alebo povinné kvóty na migrantov. Pre nič iné, len pre toto.

A odkedy som prišla na to, že na týchto témach vám nezáleží a vaši ratlíci by presadzovali to isté, tak to mám aj u liberálov! 

 

Poslednou mojou ochotou voči vám bolo voliť aspoň konzervatívnu vládu, lebo v čase volieb som vám ešte stále verila, že sa týchto dôležitých tém chytíte.

Ale keď nie, tak nabudúce nepodporím ani kompromis, len vládu liberálov. Zbrojenie alebo základne tu napokon nezaujímajú nikoho okrem pidistraničiek.

Posledná čestná vec odo mňa, voči vám je, že vám na rovinu píšem, že Pellegrini nám bude slúžiť a má nám priniesť vaše hlasy na našu koalíciu.

Radili by ste mi, aby som vás klamala? A nechala vás klamať, že to tak nebude?

Za našimi liberálmi stoja oligarchovia a potrebujeme vašu stranu, lebo nemáme svoje hlasy. Ideme vás o ne takto okradnúť. Majdan robíte pre nás! 

Naozaj sa zabávam na tom, že mi to neveríte, že sa ukázalo, že ste fakt tak primitívni, že tomu neuveríte, ani keď vám to napíšem, ale moje svedomie je čisté, lebo som vám to napísala. Hoci možno vy na mojom mieste by ste ma klamali, že to tak nie je.

 

Z vašich smerákov si vážim Blahu, lebo naše chyby dobre videl a tento váš človek nie je lokaj. A nevážim si vašich lokajov, ktorých len u nás volá Blaha ratlíkmi.

Nevážim si ľudí, ktorí chcú slúžiť liberálom nie preto, že ich to oslovilo, ale čisto zo ziskuchtivých dôvodov a možnej kariére.

 

Doplatíte na to, že si neviete oceniť vlastného Blahu a nelokaja a že ich neviete ani rozoznať.

 

 

 

A takto. Ratlíkov mám aj u nás! Nemám prečo podporovať vašu lokajskú stranu, keď nepôjde proti nám. Keď už s liberálmi alebo primitívmi, vyberám si liberálov.

A kresťanov by som podporila, ale to by museli byť kresťania. Ak vojenské základne a zbrojenie s každým, tak v kombinácii s liberálnou agendou, nie v kombinácii s primitívmi alebo len hrou na kresťanov.

 

Aj v budúcich voľbách radím voliť Socialistov. To je jediná strana, ktorú si vážim. Budem ich voliť, keď budú mať v prieskumoch aspoň do 3%, aby aspoň podporu dostali.

Ale keď im dáte len 0,5 % v prieskumoch, tak nabudúce už nie konzervatívnu vládu, keď sa vám nepáčilo, len a len liberálov a s konzervatívcami som tým nadobro skončila. Liberáli sa už zo svojho extrémizmu poučili (ja naopak zo svojej ústretovosti ku konzervatívcom) a keď budú liberálmi, tak ich vždy podporím. Nie sú ani primitívmi, ani sa nehrajú na veriacich. A postupom času čoraz viac chápem, prečo sa s primitívmi a fašistami nediskutuje. Je to celkom zbytočné!

 

 

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/553131-pellegriniho-strana-by-poriadne-zamavala-politickou-scenou/

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541906x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie