Založ si blog

Čo chcem od Hegera, OĽaNO a od vlády ako volič OĽaNO

To je môj meter na politika, odborníka alebo novinára, na všetkých rovnaký:

 

1. mier

2. včasná liečba ivermektínom

3. očkovanie Sputnikom

4. pomoc ľuďom v núdzi

5. sloboda slova

 

 

1. mier

 

Taký človek nesmie byť vojnový štváč a tých tu máme v progresívcoch a lokajov v rôznych stranách a médiách najviac. Pritom najviac ohrozujú to najdôležitejšie – mier. Ako lokaji slúžia cudzím záujmom a štvaniu proti Rusku, čím Slovensko úplne najviac ohrozujú a to aj na životoch aj na ekonomike. Preto nie je dobrý politik, ani odborník ani novinár žiadny človek, čo tomu lokajsky slúži. Toto si všímajú voliči rôznych strán najviac, ako tu politici pracujú na štvaní proti Rusku a zaťahovaní Slovenska do vojnových konfliktov a do ich provokovania. Z tohto dôvodu majú progresívci najhorších politikov a novinárov, ktorí nie sú len diletanti, ale psychopati, ktorí pracujú na rozdúchavaní vojnových konfliktov. Od OĽaNO očakávam, že im budú vzdorovať a nie ich poslúchať. To budú ľudia vidieť, nakoľko kto z nich poslúcha toto nám vnucované vazalstvo v medzinárodnom nátlaku. Taký Chmelár by tomu dokázal vzdorovať a preto si vážim Chmelára a nie politikov lokajov, ktorí zbabelo ani nepípnu. Potom zbytočne očakávajú, že si takých psychopatov bude niekto vážiť. Nieže sú diletanti, sú nebezpeční, hoci sú nám vnucovaní ako „odborníci“.

 

2. včasná liečba ivermektínom

 

Keby nás a vraj „odborníci“ neboli klamali, že včasná liečba neexistuje, dnes by sme nemali toľko obetí na životoch a také dôsledky na ekonomike! V tomto tu existuje najväčšia dezinformačná kampaň, že včasná liečba neexistuje a stratám na životoch a ekonomike sa nedá predísť. Taktiež nejde len o dilentantov, ale nebezpečných psychopatov a vraj „odborníkov“, ktorí neváhajú kvôli byrokratickoobchodníckym štruktúram obetovať životy tisícov ľudí a poškodenia ekonomík v jednotlivých štátoch. 

Toto si teraz všímajú voliči rôznych strán najviac, kto takým obchodníckobyrokratickým štruktúram slúži a kto je teda príčinou toľkých obetí a poškodenia našej ekonomiky. Taký Mesík by tomu dokázal vzdorovať a preto si vážim Mesíka a nie politikov lokajov, ktorí zbabelo ani nepípnu. Potom zbytočne očakávajú, že si takých nebezpečných psychopatov bude niekto vážiť. Nieže nie sú „odborníci“, ani len diletanti, ale doslova zločinci, ktorí by v spravodlivej EÚ boli trestne stíhaní! A tiež sú nám vnucovaní ako „odborníci“. Tiež musím dodať, že progresívci ich majú najviac a najviac ich pretláčajú a ľuďom vnucujú progresívni novinári.

 

3. očkovanie Sputnikom

 

Ľudia očakávajú očkovanie Sputnikom, ktorý bol dovezený a neočakávajú, že im to len lokaji geopolitiky a štváčov proti Rusku zakážu a neumožnia im očkovanie aj za cenu životov. A zas sa na tom najviac podieľajú politici progresívcov a podobných síl v iných stranách. Taký Chmelár by tomu dokázal vzdorovať a preto si vážim Chmelára a nie politikov lokajov, ktorí zbabelo poslúchnu a obetujú aj životy pre svoju zbabelosť. Potom zbytočne očakávajú, že si takých zbabelcov bude niekto vážiť, čo sú ochotní poslúchať aj za cenu životov. To sú politickí chudáci a nie muži. Vykonávali by aj iné rozkazy a to v každej dobe, keď tak radi spomínate dobytčáky.

 

4. pomoc ľuďom v núdzi

 

Keďže nie som ekonóm, tomuto sa nevenujem, ale aj laik si všimne, že tomuto sa politici a novinári nevenujú vo verejných diskusiách, lebo sústavne rozoberajú len politické boje a doslova len hlúposti okolo politikov. Radšej sa hrajú na psychiatrov a to by mali čo riešiť pri toľkých psychopatoch, ktorí štvú proti Rusku a podieľajú sa aktívne na dezinformačnej kampani proti včasnej liečbe a ešte aj očkovanie vidia len cez geopolitiku!

 

5. sloboda slova

 

Schopní politici nepotrebujú cenzúru lebo nemajú aké svoje lokajstvo zakrývať cenzúrou a zákazom diskusií. Len diletanti nevedia diskutovať o problémoch, ktoré riešia. Najviac takých diletantov máte medzi progresívnymi politikmi, lebo tí sa najviac dožadujú cenzúry a nevedia diskutovať o ničom, len silou a cenzúrou si všetko presadzovať. Taký Chmelár by tomu dokázal vzdorovať a preto si vážim Chmelára a nie politikov, čo majú pravdu len keď si pomáhajú cenzúrou. To sú preto diletanti v najväčšom slova zmysle, lebo si nevedia nič bez cenzúry obhájiť!

 

 

 

Ak chcete, aby si aj vás niekto vážil, máte spoľahlivý meter, ako na to.

 

 

 

 

A teraz, ako pokračuje boj progresívnych novinárov voči tejto vláde, aby si pretlačili svojich diletantov a psychopatov:

 

 

komentáre zo SME:

 

„Redaktor si neodpustil ani na najväčšie kresťanské sviatky kopnúť do Matoviča a OLaNO.
Rok ste v SME a denníku N neobjektívne bombardovali Matoviča a teraz začínate znova u Hegera. Niečo za tým bude, keď silou mocou chcete ovplyvniť verejnú mienku o tejto vláde. Buď sa spolupodieľate, alebo potrebujete kryť nejaké, možno niekoho podvody. Robíte to presne tak a systematicky, keď je treba tento pre niekoho nepriaznivý stav, dostať ku predčasných voľbám. Už je to jasne viditeľné, že za koho kopete. Pravdepodobne sa tu veľa ľudí začína báť o svoju slobodu a .majetky.“

 

„Môj tip:
Téma „zlý Matovič“, ktorá komentáre na cca 90% živila po celý rok, skončila. Po chvíli vajatania (žiadnych 100 dní nebude) sa úderka s plnou váhou svojej odbornosti pustí do Hegera. A možno mnohí z čitateľov zistia, že vlastne o spôsob vládnutia Matoviča v tomto denníku vôbec nešlo. Prvé náznaky tu už máme.“

 

„Ak si to lepsie precitas je zvedavy na hnoj ktory zacne SME PENTA kydat. Inak sa tento platok uz nazvat neda. Ale uvidime, mozno sa mylim a volanie po predcasnych volbach ustane.“

 

„Masmédiá sa majú zaoberať osobnou (ne)integritou ľudí, ktorí sú na postoch ústavných činiteľov. Denník Sme sa svojho času často zaoberal osobnou (ne)integritou bytosti s názvom Mečiar. Ak je niekto na poste ústavného činiteľa, musí čeliť tvrdej kritike.“

 

 

Ale tvrdá kritika všetkých tu nie je ani omylom!

 

 

„Zasa Matovic ? Keby sa ten nestastnik stiahol z vlady do parlamentu, tunajsi komentatori by nemali o com pisat.“

 

„Nie

mali by písať o počasí a krásnej krajine v strede Európy,kde sa piesok lial a voda sypala.“

 

 

Ako vidíte, ich čitateľské ovce v podobe posledného komentára nevedia, čo by sa tu dalo kritizovať pri toľkých psychopatoch a diletantoch, ale v ich vlastných stranách, ktorých si chcú ešte pretlačiť!

 

 

 

Sociológ Michal Vašečka, ktorý bol veľmi sklamaný, že nevyhrali vo voľbách jeho diletanti a psychopati, keď komentoval posledné voľby svojou prítomnosťou v DenníkuN počas volieb:

 

Vystúpi Heger z tieňa Matoviča?

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/583368-vystupi-heger-z-tiana-matovica-prvykrat-sa-v-olano-moze-zacat-mocensky-boj/

 

 

(Môže byť populárnejší! Ako to bude Matovič znášať? Matovič môže túto vládu podkopávať. Ako to zvládne?

Nevie odhadnúť, či tento tandem bude fungovať. Matovič sa možno bude chcieť pomstiť.

On nemá čo odpúšťať.

Hľadáme lídrov a to je chyba, mali by byť len dobrí úradníci. Matovič to myslel dobre, ale chýbala mu kvalifikovanosť.

Nepopularita vlády je dychvyrážajúca. To nikdy nebolo. Prezidentka nevidela odbornosť, ktorú očakávala. Nemajú kádre. Viaceré politické strany nemajú pripravené kádre. Mnohí nemajú hráčov na extreligu. Koalícia má byť o spolupráci. Nepredpokladá že referendum bude úspešné ale bude to veľký odkaz vláde.)

 

 

 

Aj tento sociológ je diletant, lebo inak by zobral do úvahy nespokojnosť všetkých voličov a v celej Európe a vedel rozlíšiť, čo je spoločné pre celú Európu a čo len na Slovensku, čo inde nie je. No takéto porovnanie pre politický boj už neurobil. To by sa už nedalo zneužiť len na politický boj. A ako správny lokaj nevymenoval kľúčové problémy v tejto situácii, inak by všetci videli, že tí iní politici sú tiež len diletanti a psychopati, čo sa len zbabelo boja alebo tým psychopatickým účelom ešte aktívne slúžia! Len pomáha v hre na „odborníkov“, ktorí sú prevažne zapredaní a neslúžiaci ľuďom len politickým záujmom.

 

Pre neho extraligu predstavujú práve najväčší psychopati, ktorí to len vedia „seriózne“ a s cenzúrou podať. Koalícia má byť o spolupráci ale nebude, pokiaľ sa aj médiá budú podieľať len na šikane politikov podľa toho, ako zavelia politické boje. Odkaz vláde vždy bude len taký, ako budú novinári odvážni. 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549524x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie