Založ si blog

Silnejší impulz na založenie strany než Pellegrini od Focusu nedostal v histórii slovenskej politiky ešte nikto

Stale si nedáte povedať, že SME bojuje za zvrhnutie vlády a nové voľby. Napríklad takto:

 

„Vypisuješ tu stále tie isté blbosti. Matovič nie je žiaden anti-systémový hráč. Je len labilný. Diskutéri na Sme sú extrémne proti-smerácki a nevedia to objektívne zhodnotiť, a preto vypisujú blbosti typu, že Sme pracuje na návrat Smeru. Mainstreamové médiá sú stále viac na strane tejto vlády, než Smeru. Popierať to znamená popierať realitu – alebo jednoducho tie plátky dobre nečítaš.“

 

Novinári na objednávku urobia z kohokoľvek čokoľvek. Ešte nedávno ste to vedeli. A keď raz nebude nejaká vláda vyhovovať oligarchom, tak ju dajú dole novinári a nie voliči. Novinári im zorganizujú Majdan.

SME nie je na strane tejto vlády a chce nové voľby. A keďže progresívci majú málo voličov, musia vzniknúť také strany, ktoré urobia koalíciu s progresívcami, čiže použijú voličov iných strán.

 

Ja tu nemôžem dať všetky komentáre čitateľov SME, Denníka N, Aktualít, takže toto je len vzorka, ako na to reagujú ich čitatelia, čomu slúžia ich noviny:

 

 

SCHUTZ SME:

 

 

Silnejší impulz na založenie strany než Pellegrini od Focusu nedostal v histórii slovenskej politiky ešte nikto. Nad dvadsať percent rovno z výkopu, čiže rovina s OĽaNO alebo aj dvojnásobok Smeru ponechaného smutnej budúcnosti s Ficom, sa dá čítať len ako výzva Pellemu, aby nebláznil so snemom s neurčitým výsledkom a bral tutovku.

https://komentare.sme.sk/c/22417645/pelleho-virtualnych-21.html

 

 

„Tak tak , treba Pelleho povzbudiť … Trhaj !“

 

 

Samo Marec:

Vážení občania, práve ste svedkami prevratu

https://komentare.sme.sk/diskusie/3673411/19/vazeni-obcania-prave-ste-svedkami-prevratu.html

 

TA:

Zjavne nie som jediny kto ma vyhrady k tomuto bulvarnemu textu. Dokonca sa ozval Jakub Goda, ktoreho snad nikto nebude upodozrievat s prehnanych sympatii voci Matovicovi.

 

 

Bla bla bla

Deje sa tu ukazkove prevzatie moci , v pozadi Pellegrinym. Stahuje volicov vsetkych stran, nielen Smeru. Vezie sa na anti-Matovicovej vlne. Ale toto niekto tak jednoducho uvazujuci ako Marec, nikdy nepochopi. Stavim sa ze Marec by sa eventualne radsej spolcil s Pellem ako s Matelkom.

 

Osobná animozita

autora nepustí. 🙂 Veď nie je to tak dávno,čo sa do toho vložila aj autorová mama. Dúfam že sa Samo Marec osobne zúčastní najbližších protestov proti Matovičovej vláde a postaví sa na tribúnu spolu s P. Marčekom, T. Rostasom a velikánmi z Občianského Tribunálu a spoločne zabojujú proti prevratu. 🙂

 

Pamätá si niekto, že by Marec niečo vykrikoval o prevrate, keď Fico vymenil všetko až po úroveň bufetárky?

Mne Matovič prekáža riadne, ale z úplne iných dôvodov ako vám, urazení a sklamaní súdruhovia progresívci.

 

 

Všimol si tu niekto,čo nám chce S.Marec,

 

autor tohoto článku vlastne povedať ? Nie,nevšimli ? Tak si to pomaličky prečítajte ešte raz. Zhrnuté, pán prekladateľ ( ako sa rád p.Samuel Marec tituluje),nám tu chce v skratke povedať, že“ zlatý Fico“ . Že dobré časy vládnutia Roberta Fica sú preč. Že ešte stále vlastne žijeme v demokracii,ktorú tu nastolila bývalá vláda,ale už vraj pomaličky,ale iste spejeme niekam úplne inde. Najskôr k nejakej diktatúre,ktorú tu pomaličky,ale iste, nastoluje akýsi poloblázon ,menom Igor Matovič. Nenápadne sa nám tu Samo Marec vlastne snaží nahovoriť,aby sme sa vzbúrili,žiadali nové voľby a aby sa všetko radšej vrátilo späť do starých koľají. Aké nenápadné,pán “ publicista“ Marec. A zároveň,aké priehľadné. Tento Váš pamflet je vlastne takým jemným pohľadkaním bývalej vlády .Určite Vám za to jej členovia osobne poďakujú.

 

 

Nikdy som Matovičovi nedrukoval

a doteraz ho považujem za nečestného.

Ale keď vidím, ako tu prebiehajú úplne iracionálne útoky na predstaviteľov OĽANO a to asi len preto, lebo mnohí paraziti sa boja o svoje fleky a kšefty, tak ľuďom okolo Matoviča držím palce, nech to tu vyčistia.

O to viac svine budú kvičať zo všetkých médií, veď kvičia už teraz a ešte sa takmer nič nedeje…

 

Timmy je Matovičov troll, …

 

… s ním nemá zmysel diskutovať :))

 

 

Timmy volil Za ludi, nie OLANO.

 

 

Demokraticke volby su pre progresivcov prevratom ? Trochu zvlastny vyklad demokracie. Ked nevyhraju nasi – tak je to prevrat.

Nie, na Slovensku nie je ziaden prevrat. Zatial prakticky vsetko bezi v sulade s Ustavou. Ak sa nemylim, US zatial pozastavil iba platnost jedineho zakona o monitorovani telefonov. A aj to je len predbezne opatrenie, nie vyrok. Takze aky prevrat ?

 

 

„Nech sa uz konecne vrati ten Fico (Pellegrini), aby tieto clanky konecne prestali. Vsetci budu zasa stastni a vsetko sa vrati do starych kolaji. Nenavideny Matovic konecne padne a milovani sudruhovia tu mozu vladnut dalsich 20 rokov…“

 

„Ako mne je z tejto situacie ktora po volbach nastala dost smutno. Tiez nie som z vysledkov volieb nadseny. Dufal som, ze Za ludi, ktorych som volil budu mat lepsi vysledok, v jednu chvilu to dokonca vyvzeralo, ze Kiska by mohol zostavovat vladu. No nestalo sa.

Namiesto toho, aby ludia boli radi, ze po 12 rokoch konecne je Fico odstaveny, 2 mesiace to citam hystericke vylevy o konci liberalneho sveta o ‚blaznovi z Uradu vlady‘, o nejakom FB a podobnych vtakovinach, ako keby toto bolo dolezite. Vsak keby tu bol teraz pri moci SMER, tak rozkradnu miliardy. Miliardy, ktore si SR pozicalo by skoncilo na uctoch oligarchov Kaliho ci ‚Michela‘. Za 2 mesiace tu nebol jediny korupcny skandal. SMER by ich mal urcite aspon tucet. Ale tu sa riesi co Matovic dal na FB.

Ako s takymto narodom tazko. To naozaj potom si zasluzi iba to, aby sa vratil SMER, alebo niekto podobny a vladol tu dalej. Aj ked teraz by to uz bolo po orbanovsky. A vtedy asi budu vsetci stastni.

Ina alterantiva okrem SMERu a OLANO aj tak neexistuje a ak ju niekto vidi, rad si precitam ako z aktualnych preferencii vysklada nejaku ‚progresivnu‘ vladu. PS ani SAS nikdy nebudu mat viac ako 6-7 percent, takze snivanie o nejakej liberalnej vlade je z rise sci-fi.

Bud tu bude vladnu OLANO (alebo nejaky iny podobny populista), alebo tu bude vladnut SMER (resp. nejaky iny podobny populista). Ziadna ina alternativna v SR neexistuje, a ani existovat nebude.“

 

 

Úplne ako za Fica, však? (píše Samo Marec)

https://komentare.sme.sk/c/22401283/uplne-ako-za-fica-ze-pise-samo-marec.html

Aby vám bolo jedno, že chcú koalíciu so Smerom!

 

„Marec nie je posol zlých správ,

Marec je výrobca podivných konštrukcií. Jeho novinársky štýl je na úrovni Rudého práva 50-tych rokov. Pospáje rôzne detaily, vytrhne ich z rôznych kontextov a urobí konštrukciu, ktorá „dokazuje“, že nová vláda robí vlastne to isté ako robila Ficova…“

 

Ty najlepšie vieš, že poniektorí jedinci a novinári budú vždy nespokojni a vzdy si niečo najdu, či sa urobí tak alebo onak, ci sa niečo urobí alebo nie…

Jedine, ze by sa zopakovali volby a PS by sa dostalo do vlady… az potom by boli ticho… Potom hej…

 

pan Tkacenko

 

zasa len jemne hryzka. treba napisat pravdu. Ci to sa na Smer nesmie?

 

 

ja som ale

 

reagoval na to, ze je jedno ci bude na cele Smeru Fico, Pellegrini, alebo iny niemand. Teda tu uz vobec nejde o Fica, ale o pomyleny nazor pana Tkacenka, ze Smer moze byt este niekedy normalna strana.

 

 

Čitatelia SME dobre vidia, že SME chce do vlády SMER!

 

 

Asi prečo?

Lebo by Progresívne Slovensko a Za ľudí poslúchali menej alebo viac?

 

 

Pozri, kto to pise.

Okrem notoricky znameho clanocku popletenej Zusky v SME, v ktorom Zuska adoruje dobreho Fica a hresi zleho Sulika a ktory vsetci pozname, sa mi podarilo najst, zapadnutu prachom, tuto perlu v Hospodarskych novinach, hla:

 

Autor v nom tvrdi, ze Fico ma pravdu a chriaka a flusa na toho hnusaka Sulika, az sa z toho slusnemu cliveku dviha zaludok. Posudte sami:
.
„Robert Fico konečne povedal niečo konkrétne – je pripravený posilňovať väzby so Západom harmonizáciou daňových a sociálnych systémov.“
.
Takze – hura! Konecne sa nasiel ten spravny politik, ktory nas do toho jadra dovedie. Nevadi, ze je to Fico. A jadro – jadro si od nikoho rozvracat nedame, ani od Sulika nie!
.
„Na druhej strane stojí slovenské bezpečnostné riziko číslo jeden, tragicky nezorientovaný, ale o to sebavedomejší Richard Sulík, vždy pripravený Úniu opľuť. Sulík nás na Východ neodnesie, ale jeho zásluhou sa ním môžeme stať.“
.
Cenou za jadro bude sice“strata statnej suverenity“, ale „to nič“, ved sme aj tak len blbi Slovaci a „mohol by to vziať do rúk nejaký európsky protektor“, hovori zjavne mentalne nekompletny „komentator“ Hospodarskych novin.
https://komentare.hnonline.sk/…
.
Hospodarske noviny tohto experta onedlho kopli do zadku. Zakotvil v redakcii SME, ake prekvapenie :-)) A dnes zasa napisal clanok o Ficovi, ktoremu sa vraj neospravedlni.
.
Ani nemusi. Vsetci vidime, ze boli casy, ked Ficovi do isteho otvoru liezol viac, ako casto a to uplne staci .
.
My si pamatame, pan komentator.

 

 

 

No, zdá sa mi, že tolerovaním toho, že zahraničný komentátor môže nazvať premiéra krajiny idiotom, sa tento denník, v zmysle dosiahnutia čím negatívnejšieho vnímania jeho existencie verejnosťou, posúva opäť o stupienok vyššie.

 

Skuste ale

nazvat idiotom Cunnighama, Ondrejicka, Tkacenka, alebo Havrana.
.
Oni totiz idiotmi naozaj SU.
.
A uvidite, ako zrazu vybubla jesitna redakcna ubohost v podobe okamziteho rozkazu adminovi :-)).
.
Chudaci…

 

 

‚Je to účinný spôsob, ako môžu ľudia uveriť hocijakému idiotovi (nech je to Trump či Matovič), že dokáže viesť krajinu.‘

To je ozaj vrchol ubohosti. Vy uz sa naozaj neviete kontrolovat ? Potom sa necudujte, ze vam politici budu hovorit, ze ste ‚protislovenske prostitutky‘ ci ‚dobrosraci‘, ked pouzivate rovnako primitivny slovnik.

Mimochodom, preco tu nie je kritika na svedskeho premiera (mimochodom ‚vystudovaneho‘ zvaraca), ktory ignoruje vedu, ludia tam denne zomieraju v poctoch, ktore su horsie ako v USA, no jeho za ‚idiota‘ neoznacite.

SME zacina coraz viac urovnou komentarov pripominat Hlavne spravy ci Zem a vek. Akurat s prevratenou polaritou verejnych nepriatelov.

(volic Za ľudí)

 

Oni totiz urovnou komentarovv (ako je tento) nieze „pripominaju“ Hlavne spravy, ci Zem a vek, oni ch uz davno predstihli.

 

 

Minule ma zmazali za osobný útok na autora komentára, keď som napísal, že je tĺk. Asi tak. Dovolujem si to znova vyhlásiť aj o ďalšom novinárovi zi SME.

Tesim sa na prvu rekciu tejto redakcie, ked ich IM nazve blaznami zo SME. Cim by vlastne nahral Ficovej presstitucii. Sofiina volba.

Holinova:

Človek sa trpezlivo snaží necítiť sa ako v lietadle pilotovanom opitými kapitánmi.

https://komentare.sme.sk/c/22386542/kladivo-na-pendlerov.html

 

 

Mimochodom, autor by mohol vysvetlit akou ‚analyzou‘ dosiel k tomu, ze Matovic je ‚klaun‘, ‚šašek‘ a ‚blázon‘, ktory zo Slovenska spravil ‚Wuchan‘.

https://komentare.sme.sk/diskusie/3661493/1/varovanie-pre-matovica-ako-uvolnovala-ceska-vlada.html

 

‚Jeho racionální oponenti zažívají smutné zadostiučinění: Mysleli jsme, že je populista. A on je to blázen.‘

https://www.seznamzpravy.cz/cl…

Toto je prosim pekne vyjadrovanie sa externeho spolupracovnika SME. To je ozaj uroven, ktoru radsej nebudem hodnotit jazykom autora, kedze az na takyto level by som nerad klesol…

 

 

Ako utoci Dennik N na Matovica

 

z komentárov k tomu:

 

Denník N už si nikdy nepredplatím. Je to plátok, za ktorým stojí finančná skupina bažiaca po štátnych zákazkach, dotáciach, výhodách.

 

Nenávisť voči novej vláde už by mohla prestať treba sa zjednotiť a vláde pomôcť nie od začiatku ste sa do nej pustili ako supy novinári sme a denníku n sú po voľbách mojim najväčším sklamaním presTanem ich citát apodporovat treba k písaniu nových ľudí tlačovky sú trápne nie pre ministrov a predsedu vlády ale otázky novinárov sú niekedy na úrovni žiakov Základnej školy veľmi sú trápny a niekedy mám pocit a že ani nevedia čo chcú vedieť PS spolu že nie je vo vlade nech si spytuje svedomie a hľadá vodcu zatiaľ má nikto z nich neoslovil

 

 

Denník N sa dal na cestu záhuby so Smerom SD

 

No čo majstri z denníka N nepustíme ich do ulíc ako navrhujete romov z osady, aby sme neporušili ich ľudské práva ( pán Šimečka). Že by bol navine znovu p premiér ? Vstrčte sa už niekde.

 

Nemám Matoviča rád!!!!

Ale to, čo tu vystrájate ( novinári, diskutujúci, koaliční partneri, opoziční politici ) je cez čiaru.

 

 

Toto je dost svinsky prvoplan.

 

Premier ma podla Shutza vrodene hendikepy, za ktore nemoze, a preto v utorok Sulikove navrhy neprijme – pretoze Sulik urobil chybu, ze sa s nim nebavil ako s dusevne chorym, ktoremu sa z principu neodporuje.

Nie som si isty, ci som to pochopil dobre. Ale ak hej, toto je brutal. Ak niekto zenie Matovica do kuta, tak je to Shutz, nie Sulik.

 

 

https://komentare.sme.sk/c/22378799/v-tuneli-predsedu-matovica.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22378913/aby-liecba-nebola-horsia-nez-choroba.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22379252/umrtvenie.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22377536/slovensko-v-protipohybe.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22376879/matovic-nie-celkom-rozumie-vlastnej-vojne-proti-korone.html

 

https://komentare.sme.sk/c/22374117/blackout-v-hlave-premiera.html

 

Rúškomóda je záchvev kultúry stádovosti

 

https://komentare.sme.sk/c/22368284/zachvev-kultury-stadnosti.html

 

https://dennikn.sk/1844088/pozor-na-spasitelov/?ref=tit

 

Dnes mal sluzbu

 

napisat protiMatovicovsky clanok, v ramci Penta-zadania, vsevediaci od(p)bornik.
Tkacenko,“politolog“ Kugla,Kepplova a Marec maju dnes (mozno) volno.

 

 

p.Schutz

 

Pan Schutz, ked Matovic nieco povie a predtym to neprediskutuje s odbornikmi – blackout, tak ho kritizujete , ze sa neradil s odbornikmi. Ked na zaklade debaty s odbornikmi – zavedie opatrenia pocas Velkej noci, aj vtedy je Matovic zly, lebo sa skryva za odbornikov.
Viete vobec p.Schutz co vlastne chcete. Matovic este za ten mesiac neurobil nic zle, ziadnu fatalnu chybu (samozrejme nikto nieje dokonaly). Denniik SME ho uz prirovnava k Meciarovi, Ficovi a Orbanovi. Kto tu potom rozduchava na Slovensku nenavist Matovic, alebo SME, Dennik N ? Lebo ich Progresivne Slovensko a Kiska vo volbach totalne prepadli a nevedia to rozdychat.

 

 

No pozrime sa, nikto z krízového štábu ničomu nerozumie len pan Schutz rozumie všetkému. Nuž oligarchia zacitila, že korona je dar z neba a posledná možnosť ako uniknúť trestnému stíhaniu je cez mediálny tlak oslabiť pozíciu súčasnej vlády a pripraviť priestor na oligarchisticky puč pod smeráckou? záštitou.

 

Trefa.

Pritom zdaleka nie som svedok matovicov, mam z neho obavy uz par rokov a tie obavy sa akosi stale nerozptyluju, ale tento komentar bol uplne mimo misu, povedal by som az podly.

 

 

 

Áno, podlý sa zdal aj mne.

 

SME

 

sa dalo do služieb PENTY a Schutz poslušne otročí. Popreli všetko čo redakcia SME doteraz robila.

 

 

Otročí

 

Aj Matovič konštatoval že DenníkN a SME otočili a doslova povedal že mu dávajú “lopatou do chrbta”. Takže tak, Schutz je úbožiak pracujúci pre Pentu.

 

 

Schutz znova dokazuje

 

 

že neobjektívne útočí v službách PENTY n Amatovičovu vládu. Tým poprel celú doterajšiu históriu redakcie SME. Jeho tvrdenie že “zakrývanie rozhodnutia figovým listom konzília len aby sa zakrylo skratové konanie premiéra” je nie cez čiaru ale je cez protitankové zátarasy! Je to bezočivé osočovanie vedcov ktorí pracujú v záujme ochrany štátu pred pandémiou bez akýchkoľvek dôkazov a ich urážka. Schutz sa pasuje do úlohy vševedúceho vlastníka jedinej pravdy.

 

 

Novinari na sme hanbite sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Myslite si,že my sme hlupáci a nevidime ako ste/museli?/otočili a píšete za Pentu.Zomkýnate nas však za Matoviča.

 

 

Schutz to dal

 

 

rovno medzi rohy celej doterajšej histórii a reputácii redakcie SME! Schutz otročí poslušne v zmysle inštrukcií PENTY a popiera všetko čo sme na redakcii SME mali radi.

 

 

Hlúpy článok hodný autora

 

Nie som Matovičov volič, ale toto neustále ostrelovanie zo strany Sme je už dosť zvláštne. Akú ekonomickú agendu to stále chcete riešiť? Dnes vám to už polopaticky vysvetlil. Ekonomika štátu má problém s odbytom v EU. To nevyrieši Sulik otvorením reštaurácií a holičstiev.

 

 

Panu Tkacenkovi nic polopatisticky nevysvetlis. On ma svoje zadania a svedomite ich plni. Pricom nemyslim, ze nevie o co ide.
Z tohoto clanku to vyzera, ze sedava na koalicnych rokovaniach. Alebo tam ma aspon plosticu.

 

 

To je zámer?

Zatiaľ sa mi zdá, že komentátori SME, temer všetci (i keď samozrejme nemám dostatočný prehľad v type pracovného vzťahu každého z nich), sú akísi nešťastní z faktu, že sa koalícia nerozpadá.

 

Keby bol autor chlap,

tak by vstúpil do diskusie a obhájil si svoje názory.

 

 

autor nema nazor, autor ma iba zadanie.

 

 

Tak nech uvedie každý članok:

 

„Mojou domácou úlohou bolo vypracovať…“

 

 

A comu ma Sulik oponovat?
Ved sa vyhovie jeho predstave a postupne sa zacnu otvarat prevadzky. Len nie takym hura systemom, ako chcel.

 

 

Sulik si aspon dovoli obcas pipnut. Ostatni su ako chlap pod papucou

 

 

tkacenko gratulujem, za toto stefunko urcite prihodi nejake extra pamlsky.

 

 

Preboha,

nemusíš byť na zasadaní vlády, aby si vedel posúdiť Tkačenkove „analýzy“. Vidíš tlačovku, vidíš opatrenia, vidíš výsledky, máš rozum.

Tkačenko pracuje od konca, dá si (prečíta si) zadanie – dvě dávky: kopnúť a opľuť a na to napasuje celý článok. Pomieša pololži, nepodstatné hovadiny, vety vytrhnuté z kontextu, obalí to ničnehovoriacou vatou, štyrikrát požuje a predloží to merde ako kaviár.

Zbytočne, PS chvalabolhu skončilo, skončilo, skončilo!

 

 

Ako čitatelia vidia Denník N:

 

„Je mi veľmi smutno z toho, čo sa z môjho najobľúbenejšieho denníka stalo. Takže na zoznam všetkého zlého, čo doteraz Matovič urobil (lebo jeho ministrom sa venuje minimálna pozornosť), pribudlo aj úplne nezvládnuté riešenie situácie v osadách. Možno by sme mali ako občania uvažovať o emigrácii, lebo všade inde to zvládajú neporovnateľne lepšie ako u nás a navyše žiadni iní premiéri nemenia názory a stoja si za slovom! A keď názor nedajbože zmenia, pokľaknú pred národom a trhajú si vlasy.
P.S. Zistila som v diskusii na Aktualitách.sk, že nie som jediná, ktorú N-ko na FB zablokovalo za kritické názory na „tvorivé aktivity“ novinárov v posledných týždňoch. Je zaujímavé sledovať, ako ješitní novinári kritizujú Matoviča za ješitnosť. Už si len zobrať pukance a počkať, kým vyrobia takú atmosféru, že predčasným voľbám a návratu Fica bude možno položiť červený koberec. Vitajte späť, pán Hranol!“

 

„Tiež nie som volič Matoviča a vnímam to rovnako ako Vy.“

 

„Skvelá odpoveď. V polemike, ktorú chcel, pohorel. 🙂 Redakcia sa zrejme pustila do riskantnej a dnes veľmi nebezpečnej operácie. Ide jej zrejme o vyvolanie predčasných volieb, resp. výmenu Matoviča po vzore Fico – Pellegrini. Vedia, že s Ficom nikto nepôjde a že PS/Spolu má pri opakovačke šancu dostať sa do vlády a tak tejto strane pomáhajú ako sa dá. . PS: Nie som volič Matoviča.“ class=“js-bg-blocked“

 

„Už dlhšie mám pocit, že aj túto redakciu napadol nejaký vírus. Vírus posadnutosti Matovičom (nevolil som ho). Taká hĺbka obsesie tu nebola ani za Fica v jeho „najlepších“ rokoch. A keďže o tom (hoci inými slovami) hovoria unisono mnohí čitatelia (nielen v tejto diskusii) tak asi niečo na tom bude. Ak si tento článok prečítajú v osadách, musia sa zdesiť ešte viac. Z kedysi objektívneho a uvažujúceho novinára (Alebo ani nie? Asi sa nám to len zdalo) Bána sa stal ďalší generál. Ale znova až po boji. A nie je jediný.“

 

„Diskusia plna „smutnych“ svedkov Matovicovych, az mam konspiracny pocit, ze su to organizovani trollovia. Dokazom je ten isty narativ: premierovi vybrane media ublizuju a nikto sa ani len nepokusil o polemiku s Banom.“

 

„Aké jednoduché – svedkovia Matovičovi… No, ak už by som mala niečí svedok byť, tak by som bola svedok Kiskov, lebo som volila Za ľudí.
Moja polemika s Bánom je v tom, že ako popolušiak vybral hrach a šošovicu si nevšíma. Obraz, ktorý podáva, je o nezvládnutí situácie. Vyzdvihuje nejaké návrhy Ábela Ravasza, o ktorých počujem prvý raz a sám Ravasz sa o nich vo svojom vlastnom komentári spred pár dní vôbec nezmienil. Podľa môjho názoru sú navrhované opatrenia naivné a v našich podmienkach nezrealizovateľné, rovnako ako tie, ktoré Ravasz v zmienenom komentári navrhuje. Nemáme dostatočné kapacity ani na to, čo sa robí teraz. Môžte posúdiť: https://dennikn.sk/…/karanteny-osad-nefunguju-ako…/.
Na takúto kritiku mi zároveň chýba porovnanie so svetom, nie sme jediní, čo máme rómske osady. Minimálne mohol dodať nejaké informácie o situácii v Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku a pod. Či to niekde robia inak, lepšie, rýchlejšie, v čom sa inšpirovať, čomu sa vyhnúť. V tomto článku nič také nevidím. Len kritiku.“

 

„Ešte dodám – svedkovia Matovičovi rozhodne nepatria k skalným čitateľom Denníka N. Zgrupujú sa na jeho FB účte.“

 

„Súhlas. Čitateľmi Denníka N sú zasa ľudia s vyšším vzdelaním, vnímaví, slušní, skôr liberálneho razenia, hoci slušní neortodoxní konzervatívci sa vedia s liberálmi dohodnúť a tiež si asi N-ko prečítajú. Hlavne to skvelé spravodajstvo v minúte po minúte.
Napriek tomu som prekvapený, aké množstvo týchto ľudí už dlhší čas kritizuje svoj denník N za ich komentáre a posadnutosť Matovičom. Ale zdá sa, akoby hrach na stenu hádzali. V N-ku vraj majú zásadu, ktorá by mala garantovať objektívnosť ich žurnalistiky – nazvali ju „trafiť článkom tón“, Nuž, ak Bán dnes (a nielen on a nielen dnes) niečo trafil, tak to určite nebolo to, čo redakcia deklaruje – objektívnosť, pravdivosť, slušnosť. Možno tento môj príspevok vyhodia, lebo na svojom fb ma už dávnejšie zablokovali, čo neurobil za moju kritiku ani Matovič. Pekný deň.“

 

„nie každý musí byť voličom Matoviča….ja napríklad som ho nevolil, často ma vytáča jeho nezvládnuté ego… takže podľa vasej logiky by som nemal kritizovať tento tzv. “ príspevok“ pana Bána lebo on tiež kritizuje Matoviča? …..pred pár dňami tu bol článok o narcizme, vieme koho autor sledoval, aj keď ho nemenoval, článok bol trefný…. bohužiaľ, sú však aj novinári, ktorých písanie a články sú predovšetkým sondou do duše samotných autorov článkov“

 

Tiež ma zablokovali. Najprv som myslela, že to bude nejaká technická chyba, že toto predsa nie je možné. Poznám to len od Blahu a Chmelára. Potom som zistila, že nie som jediná. Blok za názory. Denník N. Rozum mi zastáva.“

 

„Na FB n-ka nechodím, takže neviem. Ale súčasne som šokovaný Vašimi skúsenosťami. Možno redakcia chce, aby sme po rokoch dotiahli tohtoročné predplatné a skončili. Možno sa redakcii zažiadali menej „komplikovaní“ čitatelia bez názoru. Žiaľ, obdobný trend vidno aj na Aktualitách a Sme.“

„Aktuality považujem za najobjektívnejšie, nie sú až tak psychopaticky postihnuté Matovičom. Potrebovali by podporu. Tak asi prejdem z podpory N-ka na Aktuality.“

 

 

A keďže si to už liberáli na SME uvedomujú, že ich čitatelia to vidia, že pracujú na zvrhnutí vlády, tu to má Samo Marec vysvetľovať čitateľom, že to tak nie je:

Samo Marec: Matovič klame a pritom by stačilo, keby len mlčal

Rozhovor ZKH s publicistom Samom Marecom.

Môže to znieť tak, že za každú cenu búšim do novej vlády, ale nie je to pravda. Ja som veľmi rád, že sa skončila vláda Smeru, veľmi držím palce tejto vláde, aby urobila to najlepšie čo sa bude dať…“

https://video.sme.sk/c/22417484/rozhovory-zkh-samo-marec-igor-matovic-a-slovensko-video.html

 

Pochopíte to až vtedy, keď vám povie – Áno, pracujeme na zvrhnutí tejto vlády a plánujeme takto získať pre seba voličov pod inou stranou, keď nevieme pod svojou?

 

„Vladu treba kritizovat za podstatne veci. No co aj tento pan a X dalsich tu rozputali je absolutna hysteria, ktora nema s racionalnou kritikou nic spolocne. Jakub Goda, znamy bojom v konspiracnymi platkami vcera dost trefne ohodnotil to co sa tu deje, poukazujuc aj na posledny clanok autora, kde tara o akomsi Matovicovom prevrate.“

Ešte tu nie je prevrat. Ale je potrebné navodzovať tento dojem, aby ku prevratu a k novým voľbám došlo.

Kde im vôbec nebude vadiť, keď sa vráti „obrodený“ Smer, či pod Pellegrinim alebo novým názvom, dôležité je, že voličov tohto Smeru budú môcť využiť ako voličov ich plánovanej progresívnej koalície. Svojich voličov nemajú, čiže musia voličom iných strán vytvoriť na to stranu, aby takto volili progresívcov.

 

 

 

Ale samozrejme, zbláznila som sa, veď kto by chcel, aby ste to videli? Ako by ste ich potom volili, keby ste to vedeli?

To má byť predsa prekvapenie, že to dopredu nikto netušil a inak sa ani nedalo. Presne ako pri Moste.

A to vraj už Marec oľutoval, že na tom pracoval tiež!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541767x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie