Založ si blog

Toto bolo rozhodnuté už v deň, keď odpísali malé strany a vysmievali sa z nich

Pozrime sa, akých máme sprostých voličov.

Veľmi dobre mohli vedieť, že keď budú voliť veľké strany, tak to všetko budú lokajské strany, ktoré budú pretláčať americké záujmy. A napriek tomu na to kašlali a vysmievali sa z malých strán bez vplyvu oligarchov. To by sme ešte mohli povedať, že našich obyvateľov nezaujíma, koho záujmy budeme pretláčať, či budeme lokaji alebo nie. Ale už ako nazvať, keď teraz sa čudujú, že veľké strany pretláčajú cudzie záujmy?

 

Ale sprostým môžete opakovať, že tomu sa dá predísť len voľbou malých strán bez vplyvu oligarchov, nielen že z volieb vyradia malé a nechajú sa zmanipulovať, ale potom im to idú vyčítať, čo mohli a mali vedieť dopredu. 

 

Zvlášť na Pravde je odroda ľudí, čo si myslí, že iná veľká koalícia by už neposlúchala. Smer by vraj už neposlúchal, hoci im len Chmelár predkladal x dôkazov o ich lokajstve a informačná vojna o tom roky referovala. Nie, oni si budú ďalej snívať o tom, že lokaj Pellegrini by sa zachoval inak.

 

Presne všetko, čo by robila progresívna koalícia so Smerom a robí aj táto vláda, je pre blbých len zvláštnou činnosťou len tejto vlády.

Proste nie sú schopní pochopiť, že toto bolo rozhodnuté už v deň, keď odpísali malé strany a vysmievali sa z nich.

Budú si tu šíriť rozprávku, že za lokajov Smeru by to už lokaji zahraničných záujmov neboli, hoci vždy boli!

 

 

Za ďalšie nie sú schopní pochopiť, že ja nie som taká významná osoba, hoci vraj ich nezaujíma, koho som volila, čo by dokázala Socialistov alebo malé strany pretlačiť do parlamentu. Používajú takú zaostalú logiku, že toto všetko by som im mohla vytknúť len vtedy, keby som bola volila Socialistov s 0,5 % sama.

Nie, ja vám môžem vytknúť a vytýkam vám, že ste okašlali a vysmiali nielen Socialistov ale aj ďalšie malé strany a dnes by ste chceli ich program. Tak na to ste mali myslieť pred voľbami, keď ste ich vysmievali a už v prieskumoch ste im nedali žiadne šance!

 

A teraz horekujete, že sa stalo to, čo vám Chmelár celé mesiace písal? No, to už darmo horekujete!

 

Ešte aj teraz si tieto dôvody používate len na boj za iných lokajov, čo vždy poslúchali, vždy slúžili, ale zas naivne veríte, že títo lokaji by už zázračne lokajmi neboli.

Slúžite len novej pretláčanej strane, lebo pri vašom vkuse veľkých strán len takých dokážete zvoliť. A to je presne tá strana, čo sa aktívne hlási do lokajstva s progresívnymi liberálmi, čo by boli len ešte snaživejší. A ešte ste to o nich aj vedeli, ale teraz sa snažíte zabudnúť a hráte sa na prekvapených, že naši politici slúžia iným záujmom. Prosím vás, kedy neslúžili?

 

Pokiaľ vám do gebule nedôjde, že na to ste mali voliť iné strany, keď ste to chceli inak, tak vždy a vždy budeme len lokajmi.

A nie, nemohla som to zmeniť len ja voľbou 0,5 % strany.

 

To ste mohli zmeniť vy a okašlali ste to. Tak sa tým malým stranám posmievajte aj dnes! Máte, čo ste chceli, keď ste ich vysmiali.

 

No, choď smeráčik snívať, že Pellegrini by ťa už pred tým zachránil. Alebo Fico, čo vždy plnil, čo od neho v lokajstve chceli. Ešte aktívne chcel byť v strede, pokým mu nezačalo prihárať. Jediný, kto to ešte myslel vážne, bol Blaha. Ale teraz sa pozrite, koľko hlasov ste dali jemu!  A koľko od vás v budúcnosti dostane!

Nie jeho presadíte, ale lobujete za lokajov a zradcov Smeru, čo sa boja vlastnej strany ako toxického odpadu. Čo aby politicky prežili, zradili by aj vlastnú mater. No snívajte, že to budú Rambovia, čo by teraz neboli lokaji.

Len horší a navyše s tým toxickým odpadom minulosti svojej strany, pred ktorým utekajú.

 

 

 

Ešte by ste mohli ísť protestovať, obsadiť diaľnice. Ale načo, keď tam zas nezvolíte malé strany, len ešte väčších lokajov?

Vy viete poslúžiť maximálne len lokajom. Ja sama na tom nič nezmením! Chvalabohu, že tam nemáme teraz vašich lokajov.

Vyberáme si len medzi lokajmi pri vašej mentalite, ako ľahko sa necháte zmanipulovať.

To vidno aj teraz, keď pracujete pre ešte horších lokajov. 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541831x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie