Založ si blog

Hľadáme ratlíkov s volebným a koaličným potenciálom zn. liberáli

To mi naozaj neprišlo na um, čo píše Blaha, že Pellegriniho stranu budú voliť liberáli alebo čitatelia SME a Denníka N.

Ale je to možné, lebo aj im bol Pellegrini sympatický, že veľa nerozpráva, pôsobí rozumne, bude útočiť na Rusko, bude presadzovať liberalizmus a odišiel od Smeru.

Ak ním doteraz pohŕdali, SME sa isto postará, aby sa stvorila nová strana, ktorá by už mohla prejsť a nezlyhala, ako nimi presadzovaná Sieť, Most, PS, Spolu, Za ľudí.

S kým by vládli ich ciele, keď nie sú voliči a nie sú strany? Kto bude nositeľom týchto cieľov a kto na to prinesie voličov?

Na to budú ratlíci zo SMERU dobrí. Chcú kariéru a budú uvedomelí podľa požiadaviek. Vôbec nie zbytočne za nich Pellegrini sľuboval:

 

„Budeme dobrí, budeme spolupracovať, budeme veľmi seriózni, môžem vám zaručiť, za seba poviem, tak veľmi sa snažím, tak veľmi si uvedomujem…“

 

Možno sa zapoja aj herci, ako pri Moste alebo za Kisku a v reklamách budú opakovať – Stačí si pamätať meno Peter!!! A druhý herec povie Pellegrini!!! A ďalší to párkrát zopakujú.

Možno znovu slušní ľudia pôjdu do ulíc, ale viac si myslím, že táto focusová strana postačí na koaličnú po voľbách.

Predsa len, bola by to hanba aj pre hercov, keby pretláčali SMER a „toxické“ mená v obrodenej strane. Musí to pôsobiť, že toto nám tu vyrástlo bez toho, aby sme to chceli! Táto strana vznikla len tak sama od seba, sama si zariadila percentá vlastnou hlavou a my ju po voľbách nájdeme len ako slepá kura zrno našla, keď nemala svojich voličov a PS malo málo hlasov. 

My ju neukradneme, my ju len nájdeme, keď nám nezostane nič iné ako Bugárovi!

 

 

Čím to asi bude, že liberáli nemajú príťažlivý volebný program? Ľudia nemilujú slobodu? 

Ja si myslím, že to bude tým, že mnohým ľuďom sa s liberálmi spája ochota zvyšovať výdavky na zbrojenie, štvať proti Rusku, dožadovať sa vojenských základní, dožadovať sa kvót na migrantov, zadupávať do zeme všetky problémy s Rómami, dvojaký meter k náboženským fanatikom moslimov a cenzúra iných názorov.

 

Čo z toho patrí k liberalizmu? 

Hovoril niekedy liberalizmus, že zbrojenie a štvanie do vojenských zásahov je niečo dobré? Alebo naopak zbrojenie a štvanie do vojenských zásahov potrebovalo peknú nálepku liberalizmu? 

Hovoril niekedy liberalizmus, že máme zabudnúť na základné ľudské práva v Európe a prijímať do Európy ľudí, ktorí neuznávajú ľudskú rovnoprávnosť? Alebo obchody s ľuďmi tiež potrebovali peknú nálepku liberalizmu, lebo tak sa dá na tom lepšie zarábať? 

Hovoril nieledy liberalizmus, že máme niektoré problémy zadupávať pod zem a tvrdiť, že neexistujú? Alebo už by sa nedali Rómovia tak okrádať, akože pomocou pre nich? 

Hovoril niekedy liberalizmus, že niektoré náboženstvá sú nadradené iným a ich náboženských fanatikov už nemáme kritizovať? Alebo liberáli nerozumejú očividným dvojakým metrom?

 

Prečo sa čudujete, keď liberáli nemajú príťažlivý volebný program, keď má z liberalizmu len tú nálepku?

Mohla by byť sloboda aj nepríťažlivá?  

 

Myslím si, že prišla éra, že na liberálnu vládu už liberálov nenájdeme. A preto musíme SMERU ukradnúť ich voličov, na ich sympatických ratlíkov. 

 

 

 

Hľadáme ratlíkov s volebným a koaličným potenciálom zn. liberáli

 

Máš veľkú stranu a nevyužitý potenciál? Pracuješ každý deň a nemáš vlastnú hlavu, ani stranu?

Ponúkame kariérny rast (aj pre smerákov). Nástup po predčasných voľbách.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551261x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie