Založ si blog

Keď Pellegrini kritizuje túto vládu

Dobre viete, ako si vážim Blahu a napriek tomu, že kope za Smer. Skutočne, ja nie som predpojatá proti smerákom. Keď mal Blaha pravdu, zastala som sa ho aj na Denníku N, hoci mi tam za to nadávali, že určite som smeráčka. Mňa skutočne nezaujíma, kto je z akej strany, keď má raz pravdu, zastanem sa ho, aj keby mi nadávali do fašistov.

 

Keby túto vládu kritizoval ktokoľvek iný, ako Pellegrini dnes, má k tomu plné morálne právo a každá vláda by sa mala kritizovať, lebo títo poslanci sú naši zamestnanci, o ktorých sa musíme zaujímať, či robia to, na čo tam boli zvolení.

Ale nie je smiešne, keď to kritizuje Pellegrini, ktorého si na novú stranu pre našich oligarchov vybrali len preto, že je poskok zbrojárskych korporácii?

Však on sám je príkladom, ako sa do funkcií dostávajú lokaji. Najprv musel preukázať, že bude poslušný lokaj Smeru a bude držať hubu, keď budú kradnúť. A rovnako držal hubu, keď rozkrádali do poslednej chvíle a ďalšiu kariéru mu zabezpečuje to, že bude držať hubu ako proamerický lokaj a poskok zbrojárskeho priemyslu.

 

A on kritizuje, že u niekoho zohrá rolu, že je veriaci kresťan? Áno, nemalo by zohrať, ale ani to, že budete poskok Smeru, keď sa bude kradnúť, že budete „proeurópsky“ podľa požiadaviek, že budete slúžiť proti vlastnej krajine a jej občanom za kariéru.

Však, keby sám nebol toho ukážkou, nikdy tento človek neurobí v Smere kariéru a teraz by si ho pre jeho lokajstvo nevybrali ešte aj oligarchovia a liberáli, aby zas poslúžil pre svoju politickú „uvedomelosť“ a ohybnú chrbticu. Jemu nevadí, čo si kto o ňom myslí, že ním liberáli na SME pohŕdajú, hlavne, že ako poslušný a podľa požiadaviek zas iných, urobí kariéru.

On za to nedostane len nejaký post. On za to dostane celú stranu, ktorú mu stvoria a pretlačia a ktorú nám bude Focus vnucovať.

 

A tento človek sa na tlačovke zaujíma o to, ako mňa oklamal Matovič a čo mi sľuboval?

 

Vy sa tam starajte o svojich voličov, ktorých musíte oklamať a spracovať podľa zadania, aby ste sa tým hore páčili a aby ste mohli urobiť kariéru.

Starajte sa o to, ako vy vlastných voličov klamete, že vraj to bude nejaká ľavicová strana, čo stvoríte, že vraj tie hlasy nechcete pre progresívnu koalíciu a že pomáhate oligarchom a progresívcom ukradnúť hlasy voličov Smeru, ktorí vás zvolia v dôvere, že to má pomôcť im.

 

Blahom ste pohŕdali, že čo si to on dovoľuje, keď má snáď ako jediný „smerák“ ešte chrbticu niečo kritizovať a nielen slúžiť. A vy presne takých oberiete v Smere o hlasy!

Okradnete a oklamete aj vlastných.

 

Ale na niečom si musíte postaviť tlačovku! Tak na tom, čoho ste sám ukážkou, ako aj vás dohodili – ktorý to tak bude poslúchať a kto je ten náš, ktorého si dosadíme?

 

 

Túto vládu môže kritizovať infovojna, Chmelár, malé straničky a Blaha! Lebo on nie je človek, ktorý by sa dal takto vybrať.

Lokaji a sami takto povyberaní, na to nemajú morálne právo.

Ja si sama OĽaNO skritizujem, nepotrebujem na to tlačovky od lokajov.

Vaše názory ma nezaujímajú, len sa tam rozťahujete ako preferovaný poskok a zaberáte miesto Blahovi, lebo toho naši oligarchovia nepreferujú!

 

A nenapadlo vám, že možno by mal Smer viac hlasov, keby ste v Smere nemali takých lokajov, ako ste vy? Možno aj môj. Ale keď máte len jedného Blahu, čo vám lokajom zostáva?

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554372x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie