Založ si blog

„Kone presedlané, oligarchovia pripravení po voľbách na ďalší lup“

Ako na SME pretlačajú Smer č.2 -lokajské bizniskrídlo 17.6:

 

 

 

„SMEckárom stačilo, že Fico chvíľu
blúznil o akomsi jadre a nneď bol prijateĺnejší ako Sulík. Pelle tu bude varevý, pečený keď už Irenka zostala out.

 

Zvykajte si pani, liberalny lavicovy biznis prud bude dominovat

 

Len ci ten Pelleho projekt nie je len dokonale zinscenovana habadura.

 

Jeden pozitivny clanok o Pellem a prisamvacku, dobehne predplatne a tieto noviny viac neotvorim…

 

Iba včera som si predĺžil predplatné a už to ľutujem. Pelle tu dostáva neúmerne veľký priestor, pričom všetci vieme,že je to rovnaký h.a.j.z.e.ako všetci ostatní smeráci.49%-ný majiteľ sa ani nesnaží kamuflovať svoj cieľ.

 

Veru. Pani Kepplova to napisala uplne otvorene, ze Fico je pre nu prijatelnejsi ako Sulik. Aj preto je dost mozne, ze niektori z redakcie uz maju svoju vysnivanu vladu Pellegrini + PS a mozno aj SMER ak Fico zasa zacne hovorit o jadre…

 

autisti maju tendenciu

drzat sa vytrvalo jednej utkvelej temy, ale ze vidia aj do hlavy clenov redakcie, to som teda netusil…

 

stačí čítať čo tí členovia

 

redakcie dlhodobo vypisujú a nemusíš byť ani „autista“ ako Timmy.

 

Tomáš

 

Erik, veľmi dobré rozhodnutie, ako vždy – :D, ten sa teda nestratí,

 

No

 

ked som toho videl na fotke tak amen ale ano typicky karierista a muz prilezitosti bez chrbtovej kosti, ako takmer kazdy populisticky politik

 

Vidím, že to najperspektívnejšie, čo dnes Smer dokáže ponúknuť, stojí za tebou Pelle. Inak celkom slušný zber(ba). Len tak ďalej.

 

Kone presedlané, oligarchovia pripravení po voľbách na ďalší lup.

 

Nová strana so starými tvárami ha ha ha

 

Ak títo majú byť dôveryhodnou zmenou oproti starému Smeru, tak radšej strpím Matovičove kotrmelce a budem dúfať, že aj ten sa časom niečo naučí.

 

prezraď, čo by sa mal Igor naučiť?
Podľa mňa radšej nech kokce a porobí zopár breptov, ktoré na druhý deň musí korigovať, ako by mal s tvárou typu Pele „múdrym a rozhodným“ vystupovaním vytvárať nové predpolie pre „smerácku“ mafiu v pozadí.

Je mi z neho a z nich ostatných zle.

 

Staré tváre a tvária sa ako noví ľudia, pochopili, že treba opustiť potápajúcu sa loď a chcú si takto zachrániť vplyv a politické kariéry. Najviac mi je nevoľno z bývalej hlasnej trúby Fica Tomáša a ex ministerka kultúry, to hádam ani nepotrebuje koment. Súdruhovia, do toho!

 

Niekto s fakt dobrou kalkulačkou by mohol spočítať, o koľko miliónov eur dohromady pripravili Slovensko ľudia na tej fotografii.

 

K++ .. ale ich volicom je to ale ze uuuuplne jedno, bohuzial

 

Nech by som bol akokoľvek nepamätlivý, dôverčivý a úprimne presvedčený, že Pelle bol iba dobrák nedobrovoľne vo Ficovom chomúte, pri sledovaní tlačovky by som musel vybuchnúť smiechom tak ako som aj vybuchol. Pri každom mene tam prítomných sa naivnému dá nájsť nejaká výhovorka na otázku, prečo až teraz. Keď som vzhliadol Kaliňákove politické kvásky Sakovú a Erika Tomáša, začal som vážne pochybovať o Pelleho súdnosti a o súdnosti tých, ktorí by mohli túto akože alternatívu nealternatívy voliť.

 

Erik Tomáš? Verný sluha Fica? To tu už nikto nič negarantuje?

 

Možno dostal od hranola pokyn, aby sa infiltroval 🙂

 

Fuj, je mi na blitie z tohto pingla.
Čo vlastne chce, je to kovaný smerák, podržtažka, rohožka, ten človek nie je o nič lepší ako hranol, kalinák, paska,a ostatný bilvajz zo smeru ….. Hnus, čo kryl svinstvá. Týpek tu poučuje a tvári sa ako čistučká ľalia. On si fakt myslí, že sme celkom tupí.

 

ved ale jemu nejde o citatelov sme ale o citatelov pravdy. Ty si mu celkom ukradnuty

 

Namiesto toho, aby bolo 2/3 členov smeru vyšetrovaných, vyskakujú, moralizujú a zakladajú ďalšiu zločineckú organizáciu. Brrr.

 

uplne najlepsi z tej particky je „iiiiii tyyyy“ mimozemstan … doteraz by za robertka aj dusu vyplul, ked zistil ze robertka sponzori hodili cez palubu, tak skusa stastie v novom projekte …
tomu sa povie zasadovy politik… len aby mal teple miestecko ..

 

To je zbierka, už len si odpľuť…

 

Vsetkehoschopnych podrztasiek bez vlastneho nazoru, svedomia a chrbtice sa vsade vela zmesti, aj do „noveho & zreformovaneho“ Smeru 2.0

 

Ked odhliadnem od dvoch obrovskych zlodejov – Rasi a Ziga, tak Lassakova a Tomas – jeden slizky oportunisticky intrigan a druha neschopna autoritativna ministerka ktora nestoji ani len za deravy gros.
Cudujem sa jamkolicnikovi ze hlavne Tomasa – Ficovho pucipajtasa k sebe zobral. No ale asi predsa len aj tu plati, ze vrana k vrane sada.

Bieda „novej“ socialnej demokracie na Slovensku.

 

Metastáza smeru

nič viac, nič menej. Tie isté xichty len s inou straníckou menovkou, tie isté kauzy, rovnaký toxický odpad. Ani by som sa nedivil ze je to cele dohodnuté aj s Fizzom ako znova ojebabrať slovenského voliča.

cize vlastne

nova strana bude podla tejto analogie mat nazov SME ?

 

Pelle

 

pri odpovediach na otazky novinárov len habká, kokce a zahmlieva. Ako inak by aj mohol,keď sa ho pýtajú na financovanie strany oligarchami, na E.Tomáša, na ,,nových“ Smerákov,na zodpovednosť za staré kauzy a pod.

 

Nový bordel, starékur vy….

 

Pelle sa vyjadril k svojej strane takto:

 

„Jej hlavným obsahom je byť hlasom slabých, chudobných, zamestnancov, mladých rodín a všetkých tých, ktorí potrebujú našu pomoc a ochranu,“

– veď ty s hranolom a celou tou zberbou čo stojí vedľa teba ste tú chudobu spôsobili!To dokedy im bude žrať ten plebs tie pí*****y.Smrť boľševizmu ! ! !

 

 

Kone zostavaju , len voz sa prepriaha

 

 

Krysy utekajú z Titanicu na Britannic.

 

 

Nechcel by som byť v koži členov SMERu. Je to ako vsadenie si na dostihoch na víťazného koňa. Je im v zásade jedno komu ide o čo, ide len o to, kde ostanú v blízkosti svojich korýtok.

 

Čakala som, kedy Erik Tomáš preskočí na koľajnice do perspektívnejších tunelov. Nesklamal, tak ako niektorí ďalší, ktorí najviac profitovali zo smeráckeho vládnutia. Fico má čo zapíjať.

 

A aj Fickov najväčší análny horolezec Erik.T zrazu zmenil smerovanie a vyliezol na nový vrchol…. Fakt im to verím, hnus…

 

Tomáš

 

Už budeš pre starých, verných, Ficovich sme rakov, len Erik Iskariocky, ale tebe to je vlastne jedno, ty by si aj k Pinochetovi prešiel, keby to bolo nutné, pre teba,

 

Lebo Pellegrini je iný,

 

on je ten slušný, padni komu padni, jamky v lícach. Ale že 20 rokov šplhal po rebríku Smeru až sa vyšplhal na premiéra, na to sa nejako zabúda, či ?

 

 

Toto je ta zmena a zelena luka? Zachvilu tam prestupi aj Fico a bude to.

 

patkaňe utekaju z potapajucej sa lode…….

 

Osem potkanov

 

a dve krysy… opúšťajú potápajúcu sa loď.

 

len
sa zbavili Ficovej „gule na nohe“ a snažia sa zbaviť aj minulosti … inak sú a budú to smeráci

Žiaľ, ale šancu na úspech reálne majú

 

Pán Pellegrini,
Vy s týmito desiatimi úbožiakmi, čo sú schopní pre svoju politickú kariéru urobiť čokoľvek, a vzhľadom na rozpad Smeru nemajú už inú možnosť, než uchýliť sa k Vám, chcete založiť inú, novú a lepšiu stranu? Mali ste a zatiaľ máte veľa naivných sympatizantov, ale tento výber jasne hovorí, že ste zo Smeru vlastne vôbec nemuseli odísť…

 

Zhrnuté a podčiarknuté slovami náčelníka: SMER nie je náš nepriateľ ale ideme z neho preč. Asi má SMER politický syfilis.

 

Veľká chyba P.Pellegriniho.Zobrať si

 

so sebou do nového politického subjektu ľudí,ako sú Raši,Žiga,alebo Erik Tomáš,tak to je už dopredu politická samovražda. Títo ľudia boli vždy,od samého začiatku,najbližšími spolupracovníkmi Roberta Fica. Navyše,R. Raši bol celý svoj politický život človekom Pavla Pašku,košického oligarchu a druhého muža v hierarchii SMERu. Nie, takto sa nový politický subjekt,ktorý sa tvári,že má na štarte čistý štít, nemôže konštituovať. Keď chce P.Pellegrini presvedčiť svojich nových potenciálnych voličov,tak musí predsa začať s čistým štítom. S úplne novými,nepoškrnenými ľuďmi a s novou,( nie oprášenou ) víziou. Rovnako tak sa musí veľmi jasne a razantne dištancovať od SMERu . A nie tu tvrdiť,že “ my sme vlastne akýsi nový SMER „. V opačnom prípade dávam tomuto novému subjektu ,aby som sa vyjadril slovami klasika, “ rok,maximálne však 12 mesiacov „.

ako

 

moze Pellegrini zacat s cistym stitom ked bol pri vsetkych spinavostiach SMERU? Srandujete. Pelle ma viac masla na hlave ako Rasi a Ziga a pod. dokopy…

 

Pellegrini zozbieral zo Smeru zlodejov, podvodníkov a klamárov bez chrbtovej kosti, ktorí ešte majú akú-takú šancu zažiariť a nie sú závislí na alkohole, ale buďme úprimní: Kto iný by šiel do strany, ktorú povedie ktosi, kto toľké roky kryl smerácke zločiny?

 

Prvé, čo mi napadlo pri pohľade na to

 

zoskupenie bola fráza z úst Fica o kačiciach.

,, …keď niečo chodí ako kačica, kváka ako kačica, vyzerá ako kačica, je to kačica.“

Táto zostava nastúpených kačíc, do ktorých sa tentokrát prevtelili, by si ich mohli dať aj do svojho prevteleného loga…

Smiech cez slzy vyvoláva aj toto Ficovo bezškrupulózne klamstvo:

„Miera sebareflexie je v strane Smer nastavená tak vysoko, že pokiaľ ide o prípadné zlyhania, ani nepotrebuje kontrolné orgány.“

Ten oddelený kŕdeľ na fotografii, z tej bezkontrolovateľnosti si doteraz pekne nažíval a si ju užíval.

Hm, že vraj ,, sebareflexia“… (?) Už ju našli ?!

 

A názov nového subjektu bude…

 

… SSS = „Strana Slniečkárov Slovenska“…

 

Mafia nikdy nenechava vsetky vajicka v jednom kosiku. Takto budu mat sponzori Smeru vacsiu sancu, dostat sa ku korytu..“

 

https://domov.sme.sk/c/22427684/peter-pellegrini-strana-smer.html

 

 

 

lebo sa spajaju s kauzami

 

Erik Tomáš – ja som LEN radový člen!

 

Nie som mu blízky!

 

To boli dobré profesionálne vzťahy, nemám kamarátov.

 

Prekrúžkovali ma sem voliči!

 

https://video.sme.sk/c/22428016/erik-tomas-odchadza-zo-strany-smer-video.html?ref=trz

 

 

 

Blaha 17.6.:

 

 

4. Peter rozbil ľavicu a nálepky rozbíjača sa už nikdy nezbaví. Ešte by som pochopil, keby odchádzal z nejakých dramatických ideologických dôvodov, ako sa kedysi štiepili komunisti a sociálni demokrati – ale toto je čisto o mocenských ambíciách.
5. Zo strany odišlo biznis-krídlo. Pre mňa to znamená, že sa konečne môžem výraznejšie angažovať v Smere, pretože je tu konečne šanca urobiť z neho čisto ľavicovú stranu. Biznismeni všetci presedlali do Pellegriniho strany – Smer sa jedným rezom očistil.

 

6. Už dostávam správy od mladých ľavičiarov z celého Slovenska, že teraz, keď odišli liberáli a biznismeni, radi vstúpia do Smeru – spoločne veríme, že môžeme ísť doľava.

 

7. Dnes už môžem s hrdosťou oznámiť, že som členom Smeru a konečne sa môžem začať vnútrostranícky angažovať bez obáv, že ma budú haltovať biznismeni okolo Pellegriniho. Bez liberálov a biznis-krídla sa mi bude dýchať slobodnejšie – to všetkým skutočným ľavičiarom v Smere.

 

 

8. Z výraznejších osobností v strane Smer ostávajú tí, ktorí sa v minulosti nezašpinili vládnymi funkciami, nemajú za sebou kauzy, nie sú prepojení na veľký biznis. Ak mám hovoriť za seba – jediné, čo kedy vyčítali mne, sú moje názory a knihy. Toto isté Peťo Pellegrini ani Peťo Žiga asi o sebe povedať nemôžu. Toľko k tej ich „čistote“.

 

 

10. Rozbil ľavicu a teraz vlastne odkazuje vládnym pravičiarom, že chce byť ich koaličný partner – aby mal vládne funkcie. Smutné. My toto robiť určite nebudeme – našim terčom je pravica a nerobíme ústupky.

 

 

14. Len jedna vec: všetci vnútri strany vedia, že Pelle má k Erikovi ľudsky veľmi negatívny postoj a ich alianciu považujem dlhodobo za neudržateľnú, ale každý si je strojcom vlastného šťastia. Viac to nekomentujem.

 

 

15. Milý Peter, oháňať sa preferenčnými hlasmi, ktoré získal SMER – to je skoro až groteska. Smer do Pellegriniho kampane investoval milióny, oblepil jeho tvárou celé Slovensko a jeho ľudí dal na prvé miesta kandidátky. Z tohto si robiť osobnú zásluhu, chlapci, to je už riadne zúfalstvo.

 

 

17. Sú to zväčša bohatí manažéri, ktorí chcú pomáhať podnikateľom a ich „euroatlantická orientácia“ je na nerozoznanie od Kisku, Klusa či Osuského. Preto sa neobávam, že by nám brali ľavicového voliča – ich volič je bohatší liberálny mestský človek, slniečkár a LGBTI aktivista, nie pracujúci ľudia na Slovensku.

 

18. Liberálne médiá predstierajú, vraj s Pellegrinim odchádzajú tí najlepší, pritom doteraz tvrdo kritizovali Žigu, Rašiho, Tomáša aj Laššákovú. Odrazu sú to tí najlepší. Zjavne oligarchovia z médií stavili na Pelleho kartu. Čo ma len utvrdzuje v tom, že Pelleho projekt nemá s ľavicou nič spoločné – je to projekt liberálov a biznismenov.

 

20. Ja viem, že to Denník N nikdy nepochopí, ale je to takto: Odchod jedného mladého socialistu by oslabil ľavicu viac, než odchod všetkých košických milionárov. Smer sa dnešným dňom neoslabil, ale posilnil.

 

Vy idete doprava, my ideme doľava!“

 

 

 

Aj keď so všetkým s Blahom nesúhlasím, prajem hlavne jemu veľa úspechov realizovať jeho plány. Verím, že zo Smeru ich má tie najlepšie!

 

A iným politikom prajem, aby si vás opozičníci mohli vážiť, ako napríklad ja liberál Blahu, hoci „liberálov“ kritizuje.

 

Nie je umenie osloviť rovnakých, ale získať si rešpekt na zdanlivo opačnej strane za odvahu alebo konštruktívnu kritiku.

 

A iným ľuďom prajem, aby ste nevideli svet čiernobielo a vedeli aj na vlastných opozičníkoch niečo oceniť, chápať ich z ich uhla pohľadu, mali rovnaký meter na svojich a iných.

Tým samozrejme nemyslím, že oceniť na opozičníkoch možnosť priživiť sa za kariéru alebo budúce obchody.

 

 

 

 

Fico 17.6.:

 

„– mrzí ma, že odchádzajúca skupina hovorí o silnej sociálnej demokracii a zatiaľ sú to oni, čo ju trieštia a oslabujú

 

Ich slová o sociálnodemokratických hodnotách vnímam len ako masku, ktorú si nasadili na svoje tváre, aby prekryli svoje egoistické ciele a zmiatli našich voličov.“

 

 

V tomto s Ficom súhlasím.

Aj keď si myslím, že Smer kradol, myslím si, že keby Fico ešte raz začal od začiatku, bol by iným politikom. Verím takému niečomu, že ľudí vlastné skúsenosti menia a po vlastných zlyhaniach sa z nich stávajú lepší ľudia. Možno si myslíte, že vždy horší, ale ja verím tomu, že mnohokrát lepší.

Vy nemáte zážitky Fica z politiky, ale ja verím tomu, že keby mnohých politikov opäť postavili na ich štartovnú čiaru, boli by dnes iní. Žijeme, aby sme si vyskúšali, čo sa oplatilo a čo nie. Čo mi v živote za to stálo a čo nie. A málokto z nás by robil rovnaké chyby. Verím tomu, že všetci by sme boli lepší a o to viac, o čo viac sme spoznali.

Preto, hoci si to neuvedomujete, za najdôležitejšie informácie z politiky vďačíme ľuďom nie takým, ktorí sa v špinavej politike nikdy nenamočili, ale práve takým, ktorí sa v nej viezli a rôznou mierou z nej precitli. Presne takí nám z nej potom aj najviac prezradili. Hovorili o vojnách, o vydieraní, o podvodoch. A už väčšinou nemali šancu nič zmeniť. To je tiež o nečiernobielom svete.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554003x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie