Založ si blog

USA a Rusko sa správajú rovnako, čo sa týka ich červených čiar

Keď nám ako malému štátiku vnucovali Rusov, ľudia nemali radi Rusov. Nepamätám sa, že by niekto Rusov obdivoval. Nezažila som nikoho, kto by bol Rusmi nadšený, možno v hokeji, inak nikde. Rusi, to bolo v socializme nutné zlo, nikto ich nikdy neobdivoval. Prejavilo sa to asi najviac na tom, že sa nedávali deťom ruské mená. A pozrite sa dnešnú generáciu, koľko ruských mien si ľudia kľudne dávajú. Čiže nechuť voči Rusom tu vo všeobecnosti bola a dnes je klamstvom, že títo ľudia kedy mali radi Rusov. Nemali!

 

No keď im zas vnucujú Američanov, tak just budú držať opačnej strane na znak odporu! A potom sa o nich klame, že vždy držali Rusom, hoci Rusi im boli vždy ukradnutí. Takto sa o občanoch klame! Vždy im Rusi boli ukradnutí, ale teraz je to u tých, čo vyslovene držia Rusom, len znak odporu voči USA, lebo teraz nanucujú USA. Keď nanucovali Rusov, vtedy každý sníval o západe a USA!!!

Celkom pochopiteľná reakcia ich vzdoru.

 

Dajme tomu, že by ste mali radi zákusky a nie slané ryby. Ale keby do vás džgali každý deň tony zákuskov, just by ste dráždili zákuskových totaliťákov sympatiami k slanej rybe, pritom predtým ste mali radšej zákusky a nie slanú rybu. Keby vám opäť vnucovali slanú rybu, hneď by ste mali radi zákusky.

Ale u nás sa z toho robí účelová propaganda – klamstvo, že tento národ nemal rád zákusky ale holdoval slaným rybám, ktoré neznášal!

A je to len výraz odporu voči nanucovanému, ako to bolo vždy!

 

Keď USA napadli Irak, každému to bolo tak vo všeobecnosti ukradnuté, lebo to bolo ďaleko a mainstream neprinášal srdcervúce zábery mŕtvych detí a zničených miest. Teraz sa zmenilo len to, že to mainstream servíruje a tak celkom otrlí ľudia, ktorých úmrtia iných nezaujímali, sa tu zrazu hrajú na citlivých!

Keby im servírovali vojakov z frontu, ako im visia črevá z brucha a chýbajú končatiny, asi až vtedy by zrazu chceli mier – museli by to vidieť! Ale vraj nie sú manipuľovateľní.

Znakom naozaj citlivého človeka je, že ho zaujímajú úmrtia civilistov aj keď sú ďaleko a nemusia byť na fronte, aby chceli mier!

 

USA a Rusko sa správajú rovnako, čo sa týka ich červených čiar, ako by USA nedopustili na Kube alebo v Mexiku nepriateľské základne, rovnako nedopustia Rusi. Keď sú raz mocnosti, môžu si dovoliť to, čo malé štátiky nie. Nie je to spravodlivé, ale v tomto sú rovnakí (ich zločinci, nie bežní ľudia!)

Rovnako by som neuznávala inváziu USA na Kubu alebo do Mexika, ako neuznávam inváziu Ruska na Ukrajinu.

Keby tieto štáty boli spravodlivé, tak sa majú právo brániť len po napadnutí! Nie sú od Slovenska viac ani Rusko, ani USA! Keby teda bola na svete spravodlivosť a tieto štáty sa arogantne necítili, že sú viac od iných štátov, lebo mocnosti.

Ako Kuba a Mexiko si nemôžu povedať, že chcú slobodne patriť k Číne alebo Rusku, rovnako nespravodlivo si nemôže Ukrajina povedať, že chce byť v NATO!

Divadlo, že len Ukrajina môže a Kuba a Mexiko už nie, to neberiem, lebo to je len divadlo na slobodu, keď to neplatí pre všetkých rovnako!

 

Nikto sa nezachoval voči Ukrajine odpornejšie než USA, ktoré im na Ukrajine zorganizovalo Majdan, aby Ukrajinu mohli využiť na proxy vojnu s Ruskom, keďže vedeli, že Rusko má tiež svoju červenú čiaru a ako Rusko k vojne vyprovokovať!

Za zničenú Ukrajinu takto v prvom rade môže USA, lebo ako „priatelia“ ich k tomu dohnali a samozrejme aj Rusko, ktoré má svoju červenú čiaru ako USA! Čomu by sa čudoval len debil!

Rovnako len debil by sa čudoval, keby USA urobilo inváziu do Mexika, keby chceli spolupracovať s Čínou a ich základňami!

 

Ale keďže tu sa ľuďom viac vnucuje teraz USA, tak o to väčší odpor za to cítia k USA, ktoré aj nás týmto vystavuje svetovej vojne!

Provokovať so vstupom Ukrajiny do NATO začali USA!

 

Neznamená to, že ľudia majú niečo proti bežným Američanom, len proti arogantným zločineckým politikom USA.

Ľudia tiež nemajú nič proti bežným chudákom Ukrajincom. Ale proti zločineckým politikom na Ukrajine a proti papalášom, čo z Ukrajiny ušli a nechali tam zomierať len chudákov, ktorých násilím posielajú na front do „mlynčeka na mäso“!

 

Ľudia vcelku reagujú na tieto situácie spravodlivo. Chudákom boli hneď ochotní pomáhať, veď nikto im tak nepomohol ako Slovensko aj bez vlády, ale prirodzene neznášajú ľudí, čo pomoc zneužívajú a keď to vlády dovolia. Zas vnímajú aj ich zvýšenú kriminalitu, ako to nesmeli vnímať ani pri migrantoch z Afriky! V Poľsku, kde je ich veľa s tým už majú problém.

 

 

Najviac extrémistov sa tu aj tak venuje práve propagande USA! A to sú najnebezpečnejší extrémisti, lebo nám tu cez médiá zavádzajú totalitu!

 

 

Za ten rok od vojny ma najviac sklamali Česi – ich intelektuáli. Aj keď si opakujem, že nie všetci Česi sú takíto, ich surovosť ku spoluobčanom mnou veľmi otriasla, lebo je ešte horšia než na Slovensku. Byť Čechom, hanbila by som sa, čo reprezentuje ich národ.

Takúto hanbu som za Slovákov nikdy necítila, lebo u nás je to len malá časť progresívnych extrémistov a novinárov. S nimi Slovákov nijako nestotožňujem.

 

Za ten rok vojny síce ľutujem najviac vojakov Ukrajiny, ktorých tam nechajú hromadne zomierať za nezmyselnú vojnu, ale zo zaostalosti Ukrajiny som zhnusená. Nikdy predtým som sa o Ukrajinu nezaujímala, takže som nevedela, čoho sú tam schopní v občianskej vojne a nakoľko je ich krajina skorumpovaná. Myslím si, že pobyt tam bol nebezpečný už aj pred vojnou. Na to, aby civilisti priväzovali niekoho k stĺpom s holými zadkami a kopali im okoloidúci do holého zadku alebo ich bili, na to musí mať ten národ aj tomu prislúchajúcu náturu.

 

 

A čo Rusi a Američania? Dve arogantné mocnosti, ktoré slúžia najhorším zločincom. To sa však netýka ich bežných občanov, ktorých zneužívajú ako aj iných po svete!

 

 

Zpráva vlády USA potvrzuje, že Ukrajina porušuje lidská práva a zneužívá občany

 

 

 

 

 

 

 

 

„Projdeme si tento vtip zprávy a zeptáme se: Proč USA podporují toto zkorumpované místo?

 

C: Ano, je tam slovo mučení. Mučili lidi, aby získali přiznání.

N: Takže v roce 2022 říkají, že to dělají jenom kvůli Rusku. Ale také psali, že to dělali v roce 2019, kdy tu záminku neměli.

C: A kongresman Ro Khanna konkrétně zmařil návrh zákona, podle kterého jsme měli dát finance Ukrajině, a řekl: Kvůli těmto… uvedl tuto konkrétní zprávu ministerstva zahraničí jako důvod, proč nedat peníze Ukrajině kvůli porušování lidských práv.

N: No, a teď ministerstvo zahraničí říká, že si nemyslí, že je to dobře. Děje se to… ale Rusko. Protože museli. A zmínili se o tom, že v některých případech vykonávají tresty civilisté. Tady se píše, že ve většině případů, kdy dochází k takovému mimosoudnímu trestání jednotlivců, civilisté vykonávají mimosoudní tresty… včetně… neměla bych to říkat nahlas?

C: Nevím, co chceš říct.

N: Tu zvýrazněnou část.

C: Já jsem to říkal… přivazování lidí ke sloupům elektrického vedení, strhávání z nich oblečení a dělání jim hrozných věcí.

N: Dobře, takže to dělají civilisté. Ministerstvo zahraničí USA říká, že se to děje.

C: Ta videa jsou na celém Twitteru. Chci říct, že jich jsou stovky, to už se nedá skrýt.

N: Samozřejmě, že jsme o tom v tomto pořadu informovali, a víme, že mnoho zbraní ze západu končí v rukou civilistů a že civilisté jsou nyní oprávněni vzít věci do vlastních rukou s hrozivými důsledky. Mučení zadržených vězňů? Ano. Píšou, že se to děje, ale Rusko… Objevily se zprávy o týrání civilistů a zajatých bojovníků ukrajinskými silami a ruskými silami, přičemž naprostou většinu z nich samozřejmě provedlo Rusko. Nevíme, proč to říkají. Zdá se, že pro to nemají důkazy.

A proč to potom Spojené státy používají jako záminku k tomu, aby pokračovaly v pomoci Ukrajině, když právě přislíbily 350 milionů dolarů v další pomoci v rámci přípravy na tu očekávanou jarní ofenzívu.

C: No, chtějí změnu režimu a chtějí použít Ukrajinu jako prostředníka. Kvůli Rusku.

N: Hádám, že se nemá číst ten dokument a pak číst předchozí roky a říkat, ale ta korupce existovala předtím, než jste mohli obviňovat Rusko.

C: Co třeba Bill Gates, který ještě před pár týdny veřejně říkal, že Ukrajina je jedna z nejzkorumpovanějších vlád na světě a že byste tam nikdy nechtěli podnikat? To byl Bill Gates, jehož Microsoft doslova provozuje všechny servery pro ukrajinskou vládu. I tak na nich vydělal 20 miliard. Když teď jdete na Google a hledáte cokoli o Ukrajině, tak vám vyjede samá propaganda.

Ale když vyhledáte „zkorumpovaná Ukrajina 2013“, najdete články, které se tehdy psaly o tom, že je nejzkorumpovanější, o agentech HYDRY a všech těch věcech. To vše najdete, když k vyhledávání přidáte rok.

N: Ani nemusíš jít tak daleko do minulosti. Vždyť o tom se mluvilo ještě v roce 2020. Pokud si ty zprávy přečtete, tak zjistíte, že v roce 2021 se změnil tón. Ale až do roku 2020, kdy přestali používat iniciálu SBU, bylo celkem jasné, že Spojené státy mají pocit, že Ukrajina je velmi problematický stát.“

 

 

https://varta1.com.ua/news/u-lvovi-spiymali-i-priv-yazali-do-stovpa-avatariv-foto_343140.html?fbclid=IwAR2ZtNEXHGDb8ni9dgapDAlQFPD9tTbk-3uotC6SRba8kpMRrwDQ6rrq-vI

 

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/621096-na-ukrajine-su-domneli-zlodeji-verejne-privazovani-k-stlpom/

 

 

„Zábery priviazaných ľudí k stromom a stĺpom s holými zadkami sa stali virálnymi.

 

Starosta Kyjeva Vitalij Kličko varoval pred rabovaním v hlavnom meste za stanného práva a pohrozil horším trestom ako priviazaním k stĺpu – zastrelením.“

 

https://www1.pluska.sk/gal/spravy/zo-zahranicia/foto-ukrajinci-zlodejmi-vysporiadali-svojsky-takto-trestaju-ludi-co-rabuju-obchody/1?itm_brand=plus1&itm_template=article&itm_modul=article_gallery&itm_area=galeria_k_clanku

 

 

 

Čo som písala pred inváziou Ruska na Ukrajinu:

 

22. februára 2022

 

Dúfam, že to vojnu v Európe už zastaví

„Kyjev se musí rozhodnout, jestli chce více do NATO, nebo více zachovat územní integritu. Obojí ale v etnicky a politicky rozpolcené zemi jakou je Ukrajina mít nemůže a nebude

Český ministr zahraničí Jan Lipavský na to nemá, ale správně by měl do Kyjeva přiletět a vysvětlit tamním politikům, že nemohou mít všechno. Buď půjdou cestou neutrality a zachovají si integritu státu, pokud dojde k federalizaci, ale nebudou v NATO a budou muset dodržovat pravidla neutrality, což pro militantní Ukrajince bude asi fakt nepředstavitelné.“

 

22. februára 2022

 

Čo by som na mieste Ruska robila ja

Ako vidím, je to dobré poučenie, prečo si nemáte brať niekoho z iného štátu. Lebo keď vás tam budú vyvražďovať v občianskej vojne, tak vás nemá čo váš štát zachraňovať!

Tak to ľuďom oznámte: Ak sa odsťahuješ do inej krajiny, sám si znášaj následky, čo ti tam urobia! Ak ťa zavraždia, mal si tam nebyť. Ak si zoberieš cudzinca, riskuješ svoj život, preto si dobre rozmysli, do akej krajiny takto pôjdeš riskovať život. A každý by vedel, že môže počítať aj s genocídou, lebo všetci dodržia medzinárodné práva a nikoho to nebude zaujímať!

 

OSN tam nezaujímala občianska vojna osem rokov!

Jasné, hodila sa západu na rozpútanie vojny s Ruskom, teda hlavne pánovi západu USA!

 

23. februára 2022

 

Medzinárodné práva vás nedovolia zachraňovať!

No ja by som ich na mieste Ruska nechala, nech ich aj vyvraždia. Nemali tam ísť bývať! A zvlášť nie na Ukrajine, kde ich aj upália.“

Čo sa vám na tom nepáči? S čím nesúhlasíte? Že by som si zachraňovala len svoj štát a neprekročila jeho hranice a nevystavovala svoj štát žiadnemu nebezpečenstvu kvôli menšinám, ktoré nikde na svete nikoho nezaujímajú?

Každý, kto sa odsťahuje mimo svojho štátu, má počítať so svetom, že medzinárodné práva vás nedovolia zachraňovať! A povedia, že to bolo vymyslené ako 50 upálených v Odese. Preto už pred svadbou počítajte s genocídou a zdržiavajte sa vo svojom štáte.

Ak dáte prednosť láske k cudzincovi pred bezpečnosťou, počítajte so smrťou a nespoliehajte na žiadne medzinárodné dohody, ktoré nám nedovoľujú vás zachrániť. Zariaďte sa podľa toho!

A skôr, než sa niekde odsťahujete, zistite si, čo tam robia s menšinami! 

Z takých štátov sa odsťahujte, pokiaľ je ešte mier a čas! Nečakajte, že pre nezodpovednú menšinu, ktorá dobrovoľne ohrozuje svoje životy v barbarských štátoch, budeme ohrozovať celý náš štát!

Hranice svojho štátu by som v žiadnom prípade neprekročila!

Každý štát má povinnosť chrániť občanov doma a nie v iných krajinách rozpútaním vojny!

 

 

„Mimochodom, upozorňuje Blaha, k hnusnej ruskej propagande sa už prihlásil aj americký minister zahraničia Blinken, ktorý Ukrajine odkázal, že obsadené územia vojensky späť nezíska a jediná cesta je diplomacia. „No chápete, už aj Bidenovi chlapci tvrdia to, čo my – že bez diplomacie to nepôjde. Ale keď to poviete na Slovensku, tak ste okamžite Putinov agent.“

 

Jasné, USA stačilo LEN oslabenie Ruska a zničenie obchodného spojenia Nemecka s Ruskom, ako hlásali roky dopredu, že toto je hlavný cieľ! Toto sa im podarilo, EÚ oslabili na budúcnosť rozvojových krajín a už im stačilo!

Ukrajinci im len poslúžili ako „mlynček na mäso“!

 

 

Naši novinári pomáhajú európskym mopslíkom udržiavať už zamrznutú vojnu, už len mlynček na mäso, kde už nebude dodaná pomoc na výhru, len väčšie a väčšie straty vojakov v už nezmyselnej vojne. Vojaci, čo teraz bojujú, už zbytočne strácajú svoje životy, len aby táto propaganda neutrpela hanbu. Naši vládni politici – odvolaní, nepovedia, že to bolo zbytočné (a kto sa na tom v zahraničí len nabalil), lebo ako by vysvetlili, že ožobráčili kvôli tomu vlastné štáty na mnoho rokov dopredu!

A novinári tieto ich chyby zakrývajú a vedú už nezmyselnú propagandu, ktorá Ukrajincom nijako nepomáha a robí z nich už len „mlynček na mäso“ ako si vzájomne povedali aj v USA, kde sa o tom rozhoduje.

Ich deti tam nezomierajú a nikoho, kto je za to zodpovedný, pritom sa tu vydávajú za morálnych hrdinov. Je to naopak odporná a falošná morálka bezcitných ľudí, ktorým sú ľudské životy ukradnuté a zneužívajú médiá na klamanie občanov (ako to bolo aj pri Iraku).

 

Generálporučík Dave Deptula USA pre Washington Examiner:

 

„Výsledok takéhoto prístupu je presne to, čo vidíme – dlhotrvajúca patová situácia, ktorá vyzerá ako prvá svetová vojna s personálom a materiálom dodávaným do mlynčeka na mäso.

 

„V skutočnosti sme sa rozhodli predĺžiť vojnu a utrpenie ukrajinského ľudu zadržaním nástrojov víťazstva,“ napísal ako kritik tohto postupu a nedodania stíhačiek.

 

„…protože vysoký představitel branného výboru Kongresu USA Adam Smith, hlavní Bidenův koordinátor v oblasti zbrojení, včera 5. března v reakci na návrh generála Deptuly oznámil, že ačkoli USA už utratily na Ukrajině moře dolarů, tak ani USA nemají nekonečné množství peněz, ani vybavení, které by Ukrajina potřebovala, aby válku vyhrála. A že současná administrativa USA si nepřeje válku dodávkami některých zbraní dále eskalovat.

 

Podle US vojenských analytiků se letos už Biden snaží držet konflikt na Ukrajině zamrzlý, a v žádném případě jej nerozdmýchávat “pošťuchováním” Putina dodávkami letadel a jiných zbraní dlouhého doletu.“

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/ukraine-airpower-joe-biden-f-16-volodomyr-zelsensky

 

 

A to sedí s analýzou správy RAND Corporation spred troch rokov, kde sa píše len o oslabení Ruska a doslova „proxy vojnou“.

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557403x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie