Založ si blog

52% obyvateľov nechce dodávať zbrane a nechce byť zatiahnutých do vojny!

Keď chcelo 52 % obyvateľov Ukrajiny vstup do NATO aj za cenu vojny, tak sa naša prezidentka správala ako prezidentka Ukrajiny a cítila sa, že im to má asi ako ich prezidentka zabezpečiť.

To, že to bolo len 52 %, čo chceli radšej nežiť, než žiť bez NATO, to ju nezaujímalo, podľa nej je 52 % obyvateľov tak veľa, že musí im takú slobodu asi ako ich prezidentka zabezpečiť! 

 

Teraz u nás 52 % obyvateľov Slovenska nechce dodávať zbrane a nechcú byť zatiahnutí do vojny, ale ona na slobodné rozhodnutie obyvateľov Slovenska kašle. 

A my čo? My nemáme právo na slobodu a suverenitu rozhodnúť sa sami? 

My kde máme prezidenta, ktorého by to zaujímalo, čo chcú občania Slovenska ako svoju slobodu a suverenitu?

 

 

Prečo pre prezidentku je záväzné želanie 52 % Ukrajincov, hoci nie je ich prezidentka a nie je záväzné želanie 52 % Slovákov?

 

 

„Slovenská podpora Ukrajine vysychá materiálne aj morálne, uviedla prezidentka krajiny Zuzana Čaputová. Tento výrok si nevšimol iba denník iDnes.cz ale aj ruské a ukrajinské telegramové spravodajské účty

“Dezinformácie a dezinterpretácie sa používajú na zníženie podpory verejnosti pre kroky, ktoré ako krajina robíme. Z tohto dôvodu narastá priepasť medzi rozhodnutiami, ktoré ako štát prijímame, a postojmi našich občanov,” povedala.“

https://www.hlavnespravy.sk/zahranicne-media-si-vsimaju-caputovej-vyrok/3090578

 

 

Navyše klame a ohovára vlastných občanov v zahraničí, že naša podpora Ukrajine vysychá, hoci nás práve táto prezidentka donútila aj proti vôli občanov darovať im všetko, čo sme mali materiálne a čo ešte musíme teraz splácať 500 miliónmi (okrem pôžičiek za Ukrajinu).

 

Myslím si, že prezident by sa mal správať ako otec národa a neohovárať v zahraničí vlastné deti. Tak to nerobí žiadny otec!

Neohovára vlastné deti a nevytvára im v spoločnosti zlý obraz. Už tobôž nie klamstvami! Ak by im všetko násilne zobral, určite by o nich neklamal, že pomoc vyschla ich vinou, keď o všetkom rozhodol len autoritatívny otec a proti želaniam svojich detí, ktorým takúto slobodu rozhodovať sa slobodne a suverénne upiera! Ale hrá sa na dobrého, lebo ho zaujímajú želania susedových detí!

Myslíte si, že by mali občania radi takého autoritatívneho prezidenta, čo im celkom upiera slobodu? A potom by sa ešte oháňal trestami (jej volanie po cenzúre), že kto nebude mlčať, bude potrestaný a umlčaný násilím?

O čo horšie, keby toto robila matka! Vlastné deti tiež v zahraničí ohovára? Vlastným deťom tiež upiera slobodu?

Alebo len vlastní občania sú jej nepriateľmi? A ktorých by chcela aj násilne a cenzúrou umlčať?

 

Taktiež o nás pre zahraničie klamala, že naša pomoc vyschla aj morálne!

Žiadna krajina ako Slovensko im nepomáhala tak rýchlo a aj bez vlády! A ona teraz klame, že to nie je pravda a naša pomoc vyschla!

A to len preto, lebo ona chce tretiu svetovú a my po nej nevoláme! My si slobodne dovoľujeme chcieť mier a nie zatiahnutie do vojny!

 

 

„Z tohto dôvodu narastá priepasť medzi rozhodnutiami, ktoré ako štát prijímame, a postojmi našich občanov,” povedala.“
.
.
.
Ako štát si toto rozhodnutie prijala sama, len ona sama, lebo Naď s Hegerom ju musia len poslúchať a bez jej rozhodnutia nič nemôžu urobiť!
 
Tá podľa nej priepasť je tu medzi touto prezidentkou a občanmi, ktorým slobodu a suverenitu upiera a celkom ju ignoruje!!!
.
.
.
Takto sa správa len autoritatívny vodca, pre ktorého demokracia, sloboda alebo suverenita občanov neplatí!
Pritom sa tu vydáva za liberálku!
.
.
Že rešpektuje slobodné rozhodnutie nejakých občanov (52 % na Ukrajine), to predvádza jedine vo svojom vzťahu k Ukrajine! Oni slobodu a suverenitu majú mať, ale občania Slovenska už nie! Tých treba scenzúrovať, keď s ňou povinne nesúhlasia!
.
.
.
.
.
.
.
.
Extrémistov z ktorých pochádza, kritizuje aj Remišová 27.3.2023
.
.
.

Hľadá sa novinárska etika. Remišová zaútočila na Denník N, Šimečku a Progresívne Slovensko.

 

„Hľadá sa novinárska etika – barbarstvo na nezávislej žurnalistike. V Denníku N traja hlavní redaktori – šéfredaktor M. Kostolný, M. Šimečka a M. Leško diskutujú a komentujú politiku na Slovensku. Okrem nakladania iným politikom, chvália v debatke stranu Progresívne Slovensko a Michala Šimečku – syna diskutujúceho M. Šimečku staršieho. Aký je fajn, ako je vyštudovaný, aké má pekné plagáty, aj dobrú košeľu… píše Remišová v najnovšom statuse na sociálnej sieti.“

 

„Hľadá sa novinárska etika – barbarstvo na nezávislej žurnalistike
 
V Denníku N traja hlavní redaktori – šéfredaktor M. Kostolný, M. Šimečka a M. Leško diskutujú a komentujú politiku na Slovensku. Okrem nakladania iným politikom, chvália v debatke stranu Progresívne Slovensko a Michala Šimečku – syna diskutujúceho M. Šimečku staršieho. Aký je fajn, ako je vyštudovaný, aké má pekné plagáty, aj dobrú košeľu…
V normálne fungujúcom mediálnom prostredí si neviem predstaviť, že by renomované denníky v zahraničí, ako napríklad Financial Times, Le Monde či El País, v ktorých platí novinársky kódex, dovolili, aby v ich redakcii otec predsedu nejakej politickej strany akýmkoľvek spôsobom komentoval politiku. Bolo by to považované za neodpustiteľný a hrubý konflikt záujmov a kritizovali by to všetky ostatné médiá v krajine.
V slovenských mediálnych podmienkach je to však nielen bežné, ale nik zo žurnalistickej obce sa proti tomu ani neohradí. Okrem PS a Hlasu v Denníku N všetci ostatní a nepohodlní politici, vrátane mňa, dostávajú permanentne tú najhoršiu nakladačku. Všetko je zlé, nič dobré sa nespravilo, ak sa v Nku aj objaví niekoho meno, tak len v súvislosti s kritikou. V poriadku, z konštruktívnej kritiky sa treba poučiť. Ale v réžii Denníka N to vyzerá skôr len na neférovú hru v prospech syna a jeho politickej strany (a ich vytúženého koaličného partnera Hlasu).

 

Samozrejme, Denník N je súkromné médium, no ak základné novinárske štandardy u nich neplatia, nech nezavádzajú ľudí, že robia nezávislú a objektívnu žurnalistiku, ale na rovinu povedia, že sú stranícke ideologické noviny. To by bolo fér voči čitateľom a predplatiteľom.“
.
.

https://ereport.sk/hlada-sa-novinarska-etika-remisova-zautocila-na-dennik-n-simecku-a-progresivne-slovensko/

 

 

 

Zopakujme si toto podstatné!

 

 

„a kritizovali by to všetky ostatné médiá v krajine.“
.
.
„V slovenských mediálnych podmienkach je to však nielen bežné, ale nik zo žurnalistickej obce sa proti tomu ani neohradí.“
.
.
.
.

Predstavte si, aká musí na Slovensku vládnuť mediokracia a zvlášť od týchto médií, čo sú podľa mňa skôr zahraniční agenti lobujúci za USA záujmy, keď iné médiá si dovolia kritizovať akýchkoľvek politikov, ale tieto zahraničné médiá už nie!

 

Podľa mňa sa ich boja aj samotní novinári z iných médií! Presne tak „akokeby“ tu vládli tieto médiá, hoci týchto novinárov nikto nevolil, len dosadil!

 

A títo novinári tu určujú:

 

– aké budú koalície,

– aké môžu byť demonštrácie,

– koho cenzúrovať,

– koho pošpiniť,

– koho obviniť,

– do ktorej vojny máme povinne volať

– a čo presne si musíme myslieť,

– inak budeme prenasledovaní!

 

A toto, čo robili pred Irakom, robia aj teraz – Opäť štvú do vojny a opäť nútia ľudí pod vyhrážkami volať po vojne, dokonca už tretej svetovej!!!

 

 

 

Chmelár: Naď oklamal Slovensko, Migy sú zbrojárskym kšeftom, z ktorého má niekto províziu!

 

„Naď oklamal Slovensko! Minister obrany Jaroslav Naď podľa dostupných informácií nehovoril pravdu, keď tvrdil, že za Migy-29, ktoré mimo svojich kompetencií posiela na Ukrajinu, „dostaneme“ vrtuľníky a ďalšiu vojenskú techniku. Keď tvrdil, že za Migy dostaneme 900 miliónov dolárov, zabudol dodať, že to bude v naturáliách. A keď hovoril o „dostávaní“ tejto techniky, zabudol dodať, že za ňu bude musieť Slovensko doplatiť stovky miliónov eur.“

 

https://cz24.news/chmelar-nad-oklamal-slovensko-migy-su-zbrojarskym-kseftom-z-ktoreho-ma-niekto-proviziu/

 

 

 

Napríklad tento kšeft tu majú tieto médiá mediálne predávať v prospech USA!

 

 

Letecký inžinier: Vrtuľníky Viper by sme od Američanov nemali brať ani zadarmo, pretože….

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5561075x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie