Založ si blog

Dúfam, že to vojnu v Európe už zastaví

Tiež nevidím žiadny iný spôsob ako zastaviť vojnu v Európe. Napokon, vieme to už týždeň z alternatívnych médií:

 

15.2.

 

„Tento krok Kremlu vyrazí Američanům ale z rukou karty v dané situaci, protože Moskva bude tvrdit, že pouze kopíruje model Albright a odtržení Kosova, jehož představitelé obratem poslali zvací dopis pro americkou armádu a legalizovali zřízení největší americké vojenské základny v Evropě, Camp Bondsteel. Marně Bělehrad křičel, že odtržení je nezákonné, že je neplatné, že jde o součást Srbska, protože všechny tyto křiky padaly na hluché uši Američanů a celého NATO, s výjimkou několika zemí, např. Ficova Slovenska, které tehdy Kosovo neuznalo.

 

Kyjev se musí rozhodnout, jestli chce více do NATO, nebo více zachovat územní integritu. Obojí ale v etnicky a politicky rozpolcené zemi jakou je Ukrajina mít nemůže a nebude

 

Český ministr zahraničí Jan Lipavský na to nemá, ale správně by měl do Kyjeva přiletět a vysvětlit tamním politikům, že nemohou mít všechno. Buď půjdou cestou neutrality a zachovají si integritu státu, pokud dojde k federalizaci, ale nebudou v NATO a budou muset dodržovat pravidla neutrality, což pro militantní Ukrajince bude asi fakt nepředstavitelné.““

(česká alternatíva)

https://malinova.blog.pravda.sk/2022/02/15/ukrajina-nemoze-byt-clenom-nato/

 

 

 

Nepáči sa mi ako SME opäť štve do vojny s Ruskom:

 

zástupca šéfredaktorky Jakub Filo:

 

Front sa otvorí aj u nás. Teraz nesmie Slovensko povoliť (komentár)

 

„Najbližšie dni sa jasne ukáže, kto pomáha Rusom.“

https://komentare.sme.sk/c/22846408/front-sa-otvori-aj-u-nas-teraz-nesmie-slovensko-povolit.html

 

Naša odpoveď, odpoveď Európskej únie a Severoatlantickej aliancie, musí byť jasná…“

 

 

Opäť tu novinár vystupuje ako nejaký volený politik a ide cez médiá diktovať, aká má byť naša odpoveď. Čo keby sa už títo novinári nehrali na politikov, pretože týchto novinárov sme ako politikov nevolili?

 

Ale štvavý účinok do vojny s Ruskom to má, pretože keď dnes chcete vidieť rozbesnený dav ľudí, otvorte si túto 5% „demokratickú bublinu“, ako sa vzájomne hecujú do vojny, do nasadenia jadrových zbraní a spoločne hromadne prežívajú nenávisť k Putinovi a k Rusku. A ešte sa tento zástupca šéfredaktorky vyhráža, že „najbližšie dni sa jasne ukáže, kto pomáha Rusom“. Asi mal na mysli, že kto sa nezapojí do tohto šialeného davu volajúceho a vzájomne hecujúceho sa do vojny, tak pomáha Rusom.

 

No takéto besnenie nie je pre občanov Slovenska povinné. A už vôbec nie preto, že tak to spoločnosti diktuje nejaký nikým nevolený novinár. Pravda, ak sa sám necíti ako Putin, čo môže niečo občanom diktovať. V podstate je to zas len vyhrážanie, že kto by sa opovážil nezapojiť sa, tak pomáha Rusom!

 

Ja vás môžem okašľať s vašim vojnovým štvaním. Horšie je, že zas štvete občanov proti tým občanom, čo vašu agresivitu nezdieľajú! Zas svojich čitateľov posielate do spoločnosti s návodom, že kto teraz nevykrikuje do vojny, tak pomáha Rusom!

 

No občania nie sú povinní sa zapojiť do tohto vojnového besnenia, ale väčšina Slovákov chce MIER!

 

A vyhrážať sa im zato cez médiá, že preto rovno podporujú Rusko, je sprosté zastrašovanie k čomu huckajú svojich čitateľov!

 

Ja si nemyslím, že všetci občania musia rozmýšľať rovnako a už vôbec nie, ako im to diktujú s vyhrážaním sa novinári SME, ktorých nikto nikde nezvolil a vybralo si ich čítať len 5 % občanov, no silu na rozoštvávanie v spoločnosti majú!

 

Keby boli liberálmi, tak by to vedeli, že o svojich myšlienkach môžete niekoho presvedčiť, ale nie mu ich vnucovať násilím alebo vyhrážaním sa, že inak na nich poštvete svojich čitateľov, ktorí vo vás vidia svojich duchovných vodcov (ako ateisti zväčša nemajú kňazov).

 

Prosím, ak chcete kandidovať do parlamentu, tak si postavte kandidátky, či budete mať viac než 5 % s týmto vyhrážaním sa. Liberáli by zdôvodňovali a argumentovali, nie vyhrážali sa a ich čitatelia by diskutovali a nie boli v agresívnom tranze. To potom stále pôsobí len ako sfanatizovaná sekta, čo chce vojnu o to viac.

 

 

 

SAV vyzýva Blahu, aby okamžite ukončil svoje pôsobenie v akadémii

 

„Blaha reaguje, že ho z akadémie nevyštvú.“

https://domov.sme.sk/c/22846502/sav-vyzyva-lubosa-blahu-aby-okamzite-ukoncil-svoje-posobenie-v-akademii.html?ref=trz

 

 

To mi pripomenulo socializmus, keď si ma predvolali pred svadbou na ROH, či viem, že v kostole sa sobášiť nemôžem. Pritom sme svadbu aj v kostole vtedy nechystali.

 

Na záver dodám, že ma v tejto téme zaujíma názor človeka, ktorého som ja volila za prezidenta a nie názor klamárky, ktorá sa stala prezidentkou na základe volebných klamstiev. A nikdy sa nedám presvedčiť človekom, ktorý mi bude niečo vydieraním vnucovať, ako vám to predvádzajú novinári SME. To sú totalitné spôsoby!

A taktiež ma nezaujíma, čo si na danú tému myslí Korčok, Naď alebo Heger.

 

Ak chcete niekoho o niečom presvedčiť, kedykoľvek môžete začať s verejnými odbornými diskusiami, ktoré nebudú len jednostranné a občanom vnucovať len jeden povinný názor. Kedykoľvek sa nechám objektívnymi názormi presvedčiť, ale také diskusie sa na Slovensku nikde nedejú! 

 

 

 

Naď:

„„Vyzývam všetkých, ktorí tvrdili, že Putinovi ide o mier, aby odsúdili jeho nezodpovedné konanie a prestali sa podieľať na ospravedlňovaní nezmyselnej hrubej agresie voči Ukrajine,“ napísal minister.“

 

 

Ja si myslím, že Naďa už ani vlastní voliči nezaujímajú. Úplne ich odignoroval a bez mihnutia oka si robil opak, než tvrdil pred voľbami a úplný opak, než majú vo volebnom programe.

Tak voliči neslúžia na to, aby vám poslúžili len vo voľbách a potom ste ich ešte vy vyzývali, že aký majú mať názor! Však vás ich názory vôbec nezaujímali! Tak sa nestarajte ani teraz, čo si myslia! Spomeňte si na voličov opäť až pred voľbami, keď vás už nezvolia.

 

Len si pokračujte s ignoráciou občanov ďalej, tak ako doteraz, že stačí vyhrať voľby a môžete robiť aj úplný opak než máte vo volebnom programe. 

 

Kto vám volebným lístkom potvrdil, že už je nesvojprávny a poslanec ho bude vyzývať, čo si má myslieť?

 

Myslím si, že ste volební podvodníci a to je fakt!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553005x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie