Založ si blog

Medzinárodné práva vás nedovolia zachraňovať!

Vážení nesúhlasiaci diskutujúci. Znovu zopakujem, čo je v článku napísané:

No ja by som ich na mieste Ruska nechala, nech ich aj vyvraždia. Nemali tam ísť bývať! A zvlášť nie na Ukrajine, kde ich aj upália.“

Čo sa vám na tom nepáči? S čím nesúhlasíte? Že by som si zachraňovala len svoj štát a neprekročila jeho hranice a nevystavovala svoj štát žiadnemu nebezpečenstvu kvôli menšinám, ktoré nikde na svete nikoho nezaujímajú?

Každý, kto sa odsťahuje mimo svojho štátu, má počítať so svetom, že medzinárodné práva vás nedovolia zachraňovať! A povedia, že to bolo vymyslené ako 50 upálených v Odese. Preto už pred svadbou počítajte s genocídou a zdržiavajte sa vo svojom štáte.

Ak dáte prednosť láske k cudzincovi pred bezpečnosťou, počítajte so smrťou a nespoliehajte na žiadne medzinárodné dohody, ktoré nám nedovoľujú vás zachrániť. Zariaďte sa podľa toho!

A skôr, než sa niekde odsťahujete, zistite si, čo tam robia s menšinami! 

Z takých štátov sa odsťahujte, pokiaľ je ešte mier a čas! Nečakajte, že pre nezodpovednú menšinu, ktorá dobrovoľne ohrozuje svoje životy v barbarských štátoch, budeme ohrozovať celý náš štát!

Ako bezpečné pre Slovákov odporúčam len Česko!

===========

A keby som bola Putin, tak som zodpovedná za Rusov doma v krajine! A nebudem riskovať ohrozenie mojich občanov v Rusku pre občanov, čo sa celkom dobrovoľne vystavili riziku bývať v krajine, kde menšiny upaľujú!

Máte niečo proti tomu, že ako Rusko by som neprekročila svoje hranice? Ale keby na náš štát niekto zaútočil, použila by som zbrane na všetky vojenské základne krajín naokolo, čo sa zúčastnili útoku!

A hlavne o toto by som sa starala, aby toto bolo každému jasné, že potom útoky na všetky okolité štáty, čo sa zhromažďujú na našich hraniciach.

Samozrejme také zbrane, ktoré nezničia celú Európu a niekto z vás aj prežije. Mali by ste niečo proti? Ani napadnutý štát sa nemôže brániť? To už máte v akej medzinárodnej dohode, ktorá sa už dodržiava?

Riabkov: USA si myslia, že je možná obmedzená jadrová vojna

 

„Je to dôkaz, že Spojené štáty znižujú jadrový prah a domnievajú sa, že bude možné viesť jadrovú vojnu a vyhrať takúto vojnu,“ dodal Riabkov.

Jadrové hlavice W76–2 by mali niesť balistické strely Trident II. Hlavica W76–2 je modifikáciou už existujúcej hlavice W-76. Celkový počet amerických jadrových zbraní sa preto nezvýši.

Sila hlavice by mala byť približne tretinová v porovnaní s bombou zhodenou na Hirošimu počas druhej svetovej vojny.

S rozšírením amerického jadrového arzenálu o zbrane s nižšou výbušnou silou počíta už dokument o stave jadrových síl, ktorý v roku 2018 pripravila administratíva prezidenta Donalda Trumpa.“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/541455-riabkov-usa-si-myslia-ze-je-mozna-obmedzena-jadrova-vojna/

Aj keď sa jadrové zbrane vo vojnovom konflikte použili iba dvakrát na konci 2. svetovej vojny, riziko ich použitia je stále veľké.

„Ako by to vyzeralo, ukázali odborníci z Princetonskej univerzity v New Jersey. Na problematiku sa pozrel portál Business Insider.

Nie je to nereálne

Simulácia ukazuje počiatok konfliktu. Z Ruska, konkrétne z jeho európskej časti Kalinigrad, letí varovný jadrový výstrel,  ktorý má odraziť postupujúce sily NATO. To ale spustí odvetu. Akonáhle je hranica „nepoužívania atómových bômb“ zmarená, nastáva peklo. Rusko vyšle na ciele NATO v Európe približne 300 jadrových hlavíc, NATO odpovie približne 180 rovnakými strelami.

Simulácia ďalej pokračuje a po zničenej Európe ukazuje stupňujúci sa konflikt. Jadrové útoky by postihli 30 najľudnatejších miest na oboch stranách. Bolo by vypustených ďalších 600 hlavíc rôznej intenzity, ale zvyčajne silnejšie ako tie, ktoré boli zhodené na Hirošimu a Nagasaki.

Nemá vystrašiť

Pravdou je, že simulácia pôsobí hrôzostrašne, no nechce šíriť zbytočnú paniku. Chce upozorniť na to, že takýto konflikt môže kedykoľvek započať a zmeniť ľudstvo aj Zem na nepoznanie. Je preto v záujme všetkých mocností, aby k niečomu takému nikdy nedošlo.“

 

Pozrite si simuláciu ako by prebiehal globálny jadrový konflikt:

 

Ako by to vyzeralo, ak by na vaše mesto bola zhodená atómová bomba? Mali by ste šancu prežiť? V mnohých prípadoch prekvapivo áno.

V simuláciách uvidíte použitie bomby Little boy, ktorá bola zhodená na mesto Hirošima. Okrem nej vám ukážeme aj to, čo by spôsobila najmenšia atómová bomba.

Banská Bystrica – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 28-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 24-tisíc

Banská Bystrica – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT) – najmenšia bomba vo výzbroji

Odhadovaný počet mŕtvych: 1820

Odhadovaný počet zranených: 730

Košice – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 35-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 63-tisíc

Košice – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT) – najmenšia bomba vo výzbroji

Odhadovaný počet mŕtvych: 560

Bratislava – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 32-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 76-tisíc

Bratislava – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 960

Odhadovaný počet zranených: 1100

Ako vidíte, aj bez vás by svet fungoval! A preto si rozmyslite, kde zo seba urobíte terč vojenskými cukrárňami od priateľov.

Pozdravujeme svoje menšiny a keď prídete o život a nedali ste si povedať, vysvietime Kremeľ. To je všetko, čo môžeme pre vás urobiť.

Pravda, ak budeme mať čo vysvietiť.

Alebo si tú obranu predstavujete inak?

No Trump má iný názor než ja:

Trump označil Putinove kroky voči Ukrajine za ‚geniálne‘

Za „dôvtipné“ a „geniálne“ označil v utorok bývalý americký prezident Donald Trump kroky šéfa Kremľa Vladimira voči Ukrajine. Informáciu zverejnila TASR na základe správy webového portálu Business Insider.

Trump v diskusnej relácii „Clay Travis and Buck Sexton Show“ povedal, že Putinovo uznanie nezávislosti separatistických republík na východe Ukrajiny bol šikovný ťah. „Putin vyhlási veľkú časť Ukrajiny za nezávislú. To je úžasné… A ja hovorím: Aké to je šikovné? A on tam príde a bude robiť mierotvorcu,“ doplnil Trump.“

 

Zrejme je socka a dezolát a nemal to šťastie byť vychovávaný novinármi SME, čo všetkému rozumejú lepšie.

 

 

23.2.

 

Putin ponúka Ukrajine riešenie – Neutralita

 

Putin okrem iného odpovedal na otázku, aké je najlepšie riešenie pre Ukrajinu. „Najlepším riešením by bolo, keby kyjevské orgány odmietli vstup do NATO a nastúpili cestu neutrality“.

Putin dodal, že Rusko bude presadzovať „odzbrojenie Ukrajiny“. Výroky ukrajinského prezidenta Zelenského o jadrových zbraniach považuje za hrozbu nielen pre región, ale i celý svet.

Aké budú hranice Donecka a Luhanska

„Uznali sme nezávislosť donbaských republík. To znamená, že sme uznali ich ústavy. A ústavy vymedzovali hranice v rámci regiónov, keď ešte boli súčasťou Ukrajiny. Očakávame, že všetky rozporné otázky sa vyriešia na rokovaniach Luhanskej a Doneckej republiky s Kyjevom,“ vysvetli Putin.

„Kategoricky protestujeme proti prijatiu Ukrajiny do NATO. Najlepším riešením by bolo, keby samotné kyjevské úrady odmietli vstup do NATO.“

https://www.hlavnespravy.sk/putin-ponuka-ukrajine-riesenie-neutralita/2870970

 

 

„Ako poznamenávajú mnohí analytici, Ukrajina sa v dohľadnej dobe nechystá vstúpiť do NATO. George W. Bush neuvážene zverejnil pozvánku na vstup, ktorú však Francúzsko a Nemecko okamžite vetovali. Hoci pod tlakom USA zostáva na stole, nie je reálna. To si uvedomujú všetky strany. Odborník na stredoázijský región Anatol Lieven poznamenáva , že „celá otázka členstva Ukrajiny v NATO je vlastne čisto teoretická, takže v istom ohľade je celý táto pre o ničom – a to na oboch stranách; treba povedať, že ako na ruskej, tak na západnej“ .

Rusko sa odvoláva na svoje bezpečnostné obavy. Pre USA je to otázka vysokého princípu: nemôžeme porušovať sväté právo na suverenitu národov, teda ani právo na vstup do NATO, o ktorom Washington vie, že k nemu nedôjde.“

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/22/tu-vobec-nejde-o-ukrajinu-chomskeho-odkaz-slepym-a-hluchym

 

 

Tak ja neviem, kto si to tu uvedomuje, ale Čaputová určite nie! Ju najviac zaujímajú záujmy 52 % Ukrajincov, ktorí chcú ísť do NATO aj násilím a aj keď s tým nesúhlasia Francúzsko, Nemecko, Maďarsko a Srbsko. My áno, lebo nás k tomu Čaputová násilne donúti a keď NATO nebude poslúchať, tak spolu s USA NATO obíde a začne vojnové dobrodružstvo USA a Čaputovej na vlastnú päsť.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550904x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie