Založ si blog

Daniš: „Služobník Naď“

Minister obrany Naď sa pred týždňom pochválil, že za odovzdanie migov Ukrajine dostaneme štedrú kompenzáciu 900 miliónov eur. Aby sme ľahšie niesli, že sme definitívne bez vlastnej protivzdušnej obrany.

 

„Výsledok pôsobí silno parodicky.

Američania nám ponúkajú útočné vrtuľníky Viper, ktoré vôbec nepotrebujeme. V pláne do roku 2035 sme s ničím takým nerátali (keďže sme už nakúpili iné americké vrtuľníky, konkrétne Black Hawk). A nielen to. Američanom za to, čoho sa potrebujú zbaviť, máme zaplatiť viac ako 300 miliónov. Plus daň a clo.

Teda: za nadprácu pri migoch ešte budeme platiť ďalšie stovky miliónov za niečo, čo slovenská armáda nevyužije.

 

Američania ponúkajú Vipery – špecializované pre námornú pechotu – z prostého dôvodu. Majú ich na sklade. Vyrobili ich pre Pakistan, no po zhoršení vzťahov obchod padol. Útočné vrtuľníky Viper skončia vo vazalských štátoch východnej Európy. V Česku a na Slovensku.

Motívy Spojených štátov sú pochopiteľné. Američania sú výborní obchodníci. Na rozdiel od Naďa. Ten je len výborný asistent americkej vlády na Slovensku. Podpísal by aj nákup amerických ponoriek. Postojačky a v predklone.

 

Napokon, aj motívy Naďa sú pochopiteľné. Do politiky prišiel cez zbrojársku lobistickú organizáciu Slovenská spoločnosť pre bezpečnostnú politiku. V minulosti ju financovali americká vláda, britská vláda… A jej projekty sponzorovala aj zbrojárska spoločnosť Bell. Výrobca vrtuľníkov Viper.

Naď ako minister vlastne len pokračuje v tom, čo ho naučili. Lobuje za americké záujmy.

A vyzerá pri tom ako jeden z najslabších ministrov obrany. S uchom na telefóne je pripravený podpísať čokoľvek, čo mu páni prikážu. Bez ohľadu na náklady pre daňových poplatníkov.“

(krátené)

https://standard.sk/335909/7-dni-v-kocke-nad-si-zasluzi-najvyssie-statne-vyznamenanie-americke/

 

 

Toto je inteligencia a morálka Naďa. Slúžiť za odmenu ako pes a okradnúť vlastný národ. Rada ako žena pripomínam, že toto je morálka muža v politike, okradnúť matky s deťmi, všetky, ktoré na Slovensku žijú.

 

Možno sa vám to zdá veľmi feministické, prečo tu spomínam okradnuté matky s deťmi?

Ale kto tu tak rád pripomína Ukrajinu ako znásilnenú ženu a my „dezoláti“ ju chceme nechať znásilniť a nech je ticho?!

Takže, keď to prirovnávate k žene, tak nielen keď sa vám na predstieranie morálky hodí. Tento muž politik a lokaj okradol týmto slovenské matky s deťmi, ktoré často žijú v takej núdzi, že tie týrané a naozaj znásilňované v manželstvách s tyranom, sa nemôžu z domáceho násilia oslobodiť, lebo bez násilníkov by s deťmi neprežili! Radšej sa teda nechávajú aj znásilňovať!

 

A takýto muž, čo sa podľa módnej propagandy tiež oháňa ako Heger, či by sme ženu – Ukrajinu nechali znásilniť, takéto ženy a matky ešte v realite okradnú! Muž ich znásilní, politici okradnú na lokajských obchodoch so zbraňami.

Majte na mysli reálne ženy a matky!

 

Tým, že sa naši lokaji rozhodli podporovať tretiu svetovú a jej povinné volanie po nej, len podľa ich dementnej logiky zachraňovali ženy na Ukrajine pred znásilnením. Inak každý normálny človek, čo nemá touto dementnou propagandou vymytú hlavu, vie, že najviac žien je znásilnených práve vo vojne! Čiže o ochranu žien pred znásilnením tu nešlo, hoci táto dementná propaganda tak hlása, že o čo väčšia a dlhšia vojna bude, o to bude menej znásilnených žien!

 

Vypočujte si teraz Hegera s touto dementnou propagandou, že predsa by sme násilníkovi neustupovali a predsa by sme znásilnenú ženu Ukrajinu nenechali napospas násilníkovi!

 

Predtým bola dementná propaganda týchto istých novinárov a týchto istých lokajov, že kto kritizuje zlú migračnú politiku, tak chce utečencov topiť a preto každý, kto by ju kritizoval, je netvor, čo chce topiť ľudí!!!

 

Teraz to majú dementné inak, naši intelektuáli v médiách a pár lokajov v politike.

Kto by kritizoval volanie po tretej svetovej a malej jadrovej, čo je na smiech, že by mohla byť, tak je netvor!

 

Lebo nevolať po tretej svetovej je teraz nie topiť utečencov, ale nechať znásilniť ženu!

 

Čo na tom, že práve vo vojne sa znásilňujú ženy a ešte viac v mnohoročnej a ešte viac vo väčšej? Na skutočné znásilňované ženy môžu kašlať, keď sa demagogicky držia svojej predstavy raz topených migrantov a raz len jednej znásilnenej Ukrajiny?

 

O tie znásilnené ženy tu teda nejde, len o to, ako môže nová dementná propaganda znieť?

 

Každá znásilnená žena vám povie, že radšej chce žiť, než nežiť, čo títo intelektuáli tvrdia o nich aj to, že radšej by nežili, než žili bez NATO!

A každá znásilnená žena vám povie, že radšej by žila v „potupnom“ mieri než bola znásilnená!

A každá matka vám povie, že radšej by žila v „potupnom“ mieri, než mala mŕtve deti za to, že chce byť v NATO!

A každá znásilnená žena vám povie, že radšej sa dá znásilniť, než doživotne zohaviť a preto sa nebude násilníkovi so sklenenou fľašou nad jej hlavou vzpierať!

Toľko o skutočných ženách, čo im UPIERATE!

Zaujíma ich prežitie ich detí! Zaujíma ich osobné prežitie! Zaujíma ich, aby neboli doživotne zohavené!

 

To len dementní propagandisti tvrdia o nich niečo iné, čo im vyhovuje do slabomyseľnej propagandy!

 

Ale povedzme si príklad, kto naozaj s násilnenými ženami pracuje, lebo skoro všetky ženy riešené ako týrané, boli znásilnené.

Ako takéto ženy rieši ich organizácia FENESTRA na pomoc týmto ženám?

 

Myslíte si, že im povie, ako títo muži hlupáci, že riskujte život svojich detí a svoje zdravie, lebo ste v práve?

Myslíte si, že takto sa ich zastávajú? Máš právo! Máš právo! Máš právo! A preto riskuj životy detí, lebo máš právo!

A riskuj znásilnenie, lebo máš právo! A riskuj život a zdravie, lebo máš právo!

 

Takto to znie len v tej ich mužskej dementnej propagande!

 

Fenestra ani feministky sa nikdy neoháňajú pri pomoci takým ženám právom! To by ich životy, životy ich detí a ich zdravie a prežitie riskovali!

Naopak, učia ich ako sa oslobodiť a prežiť keď neexistuje právo!

 

Nikdy takej žene nepovedali – Zostaň doma, lebo máš na to právo! A nemá právo zostať doma?

Nikdy takej žene nepovedali – Trvaj si na všetkom, čo právom chceš, lebo máš na to právo!

 

Napríklad:

Pred súdom za znásilnenie vydiera násilník tú ženu, že ak bude trvať na pojednávaní, tak ju okradne o majetok.

 

Propagandisti by povedali: A to jej chcete povedať, že sa nemá brániť a dovolávať spravodlivého súdu? A nemá právo bojovať za svoju slobodu a spravodlivosť?

Oni by tú ženu huckali, aby trvala na pojednávaní, následkom čoho by prišla o majetok a veľmi zle skončila!!!

 

Takto debilne nám podávajú aj túto propagandu. Nech bojuje! Nech celkom zničia ich krajinu, nech zabijú ďalšie obete, nech zabijú ďalšie matky a ďalšie deti, nech znásilnia ďalšie ženy, nech hoci aj prehrá, ale mala právo byť v NATO!

 

Lebo im na životoch tých ľudí nezáleží!

 

Ale FENESTRE naozaj záležalo, preto takej žene povie:

 

Musíte to vidieť reálne!

Máte na to právo, ale ak sa budete dovolávať spravodlivého súdu, okradne vás o ten majetok a môžeme vám pomáhať to dokazovať, že bol váš, ale to môže trvať desať rokov a neoslobodíte sa!!!!!!!!!!!

 

Kto chce skutočne znásilnenej žene pomôcť, ten sa nezaujíma len o jej PRÁVO, ale reálne možnosti oslobodiť sa od násilníka!

Čiže učia takú ženu REÁLNE CHÁPAŤ JEJ REÁLNE MOŽNOSTI, ako sa môže aj za cenu potupných kompromisov čo najskôr oslobodiť!

 

To robia ľudia, ktorým naozaj na tých aj znásilnených ženách záleží!

Chcú im pomôcť oslobodiť sa a nie vidieť ich mŕtve so slovami – Ale mali právo! (byť v NATO)

 

 

Aj dnes si myslíte, že kto kritizuje zlú migračnú politiku (už aj Tódová), tak chce migrantov topiť, lebo je netvor a len netvor ju môže kritizovať?

 

Rovnako skončí aj súčasná dementná propaganda, že kto nechce tretiu svetovú, tak je netvor!

 

Potom by bola netvorom aj Fenestra! Pretože vyjednala pre mnohé znásilnené ženy potupné dohody s ich násilníkmi!

 

Tie ženy za svoju slobodu zaplatili tým, že netrvali na práve zostať doma, netrvali na práve vysúdiť to, čo im právom patrilo!

Vzdávali sa zamestnania, aby mohli újsť, vzdávali sa práva zostať doma, vzdávali sa práva nebyť na úteku, vzdávali sa majetku, ktorý vysúdiť by trvalo roky, vzdávali sa alimentov buď celkom alebo v takej výške na aké mali právo!

 

Pri oslobodzovaní týranej alebo znásilnenej ženy sa bežne pracuje s potupným riešením a potupnými dohodami v mene ich oslobodenia!

 

 

A kto to nevie pochopiť, nech sa ani nepovažuje za intelektuála! 

A keď to nechápe muž, nech sa neoháňa tým, že papagájovaním nejakej dementnej propagandy zachraňuje čo len jednu znásilnenú ženu!

Takto sa nezachraňujú nielen znásilnené ženy, ale ani krajiny! Aby ste do zničenej krajiny so státisícami mŕtvych volali – Ale mali právo byť v NATO!

 

 

 

Asi tak, ako Mexiko má právo mať na svojom území ruské základne alebo čínske! Len za cenu invázie USA s vyhrážkami atómovými zbraňami!

 

 

 

Chmelár: Z množstva nezmyslov si zasluhuje pozornosť jeden obzvlášť hlúpy sofizmus

 

„Eduard Chmelár upozornil na článok redaktora časopisu .týždeň Martina Mojžiša s titulkom Vojna v Iraku bola úplne správna. Podľa Chmelára je to dôkaz, že máme dočinenia s rovnakými fanatikmi, ako boli stredovekí inkvizítori, ktorí upaľovali kacírov s navlas totožnou argumentáciou: Ak tí ľudia paktovali s diablom, oheň im neublíži – ak sú nevinní, oheň ich očistí

 

Paragraf 417 Trestného zákona definuje trestný čin ohrozenia mieru, ktorého sa dopustí každý, “kto v úmysle narušiť mier akýmkoľvek spôsobom podnecuje k vojne, vojnu propaguje alebo inak podporuje vojnovú propagandu”.”

Na záver svojej úvahy Chmelár pristúpil k zaujímavej výzve: “Pýtam sa, na čo ten paragraf máme, keď sme ho ešte nikdy nepoužili proti tým, ktorí militarizujú verejnú mienku a vytvárajú propagandistickú prípravu na každú vojenskú agresiu, ktorá sa odohrala na našej planéte za posledné desaťročia. Boli sme príliš tolerantní voči tým, ktorí otrávili studne nášho spoločenského vedomia a nastavili naše morálne normy tak, že vojna je správna a ospravedlniteľná. Musíme to zmeniť. Musíme verejným tlakom sami určiť hranice toho, čo zásady nášho právneho štátu povoľujú. Zločiny proti mieru povolené nie sú. Podnety proti ich páchateľom môže podávať každý z nás. Tak im už konečne dajme zreteľne najavo, že ich beztrestnosť sa skončila.”

(krátené)

https://www.hlavnespravy.sk/chmelar-z-mnozstva-nezmyslov-si-zasluhuje-pozornost-jeden-obzvlast-hlupy-sofizmus/3087594

 

 

 

“Najväčšie klamárske duo slovenskej politiky, ktoré sa ani nevie dohodnúť pred tlačovkou na jednej verzii klamstva.“:

 

 

https://www.facebook.com/tomastaraba.sk/videos/894681631753365

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518112x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie