Založ si blog

Servilné kukučky a vojnoví štváči v SaS

Volila som SaS kvôli Sulíkovi. Bola to jediná strana okrem ĽSNS, ktorá sa ráčila vyjadriť k migračnej kríze a jej riešeniu aj vo svojom volebnom programe.

ĽSNS by som nevolila kvôli populizmu prešpikovanému RKC stredovekými názormi:

Schvaľovanie zákonov v mene náboženstiev

Skôr, ako muži otvoria ústa za rečníckym pultom a začnú odsudzovať ženy ako vrahyne (polovica z nich sú matky)

ĽSNS sa tak stala opačným extrémom fanatikov oproti servilným fanatikom – liberálkom a slniečkárom:

Morálna dráma už len bývalých liberálov, vyvažovaná dogmatikmi

.

Strana SaS by bola pre mňa voliteľná, keby v nej mali samých Sulíkov, pretože jeho nepovažujem ani za stredovekého tmára, ani za fanatika dnešných liberálkov, ktorí sú v zahraničnej politike už len servilní. A strana SaS je pre mňa už nevoliteľná pre prítomnosť takých servilných fanatikov, ako bol Poliačik a ako je dnes napríklad vojnový štváč Klus. Nepochybne obidvaja považujú svojho vlastného Sulíka za fašistu a že je riadený Ruskom. Veď drvivá väčšina ľudí má názory na zahraničnú politiku len také isté, ako ich má aj ich Sulík, to len bežným občanom vyčítajú, že keď ich majú rovnaké ako Sulík, tak musia byť ruskí agenti alebo majú „výhradne ruský výklad“ politiky.Rovnako z „dezintegračných tendencií voči EU a NATO“ obviňujú fanatickí servilní liberálkovia aj Sulíka. Že je polofašistom, z toho ho obvinili aj verejne (Havran) a obviňujú liberálkovia v diskusiách stále.

 

„Vážený“ pán Klus. Ukážte nám na Sulíkovi, ako sa má zatočiť s takými zradcami, čo majú názory ako Sulík a tiež im, ako jemu, nestačia dôkazy vašej propagandy a dovolí si o nich, ako tisíce iných občanov, pochybovať.

Prečo sa vyhrážate obyčajným ľuďom, že im diktuje názory Rusko, keď ich majú rovnaké s vašim predsedom? 

Takto si zastrašujte Sulíka, takto cenzúrujte Sulíka a vlastného predsedu si vyhlasujte za nepriateľa štátu!

Alebo to už ide ťažko, keďže po jeho chrbte robíte kariéru servilného liberálka, ako predtým Poliačik?

Naštudujte si názory vlastného predsedu a zakážte si vlastnú stranu ako nepriateľskú štátu, keďže ani váš predseda nespĺňa požiadavky liberálkových fanatikov.

Je mi jasné, že aj jeho by ste najradšej vyhodili zo strany, ako také kukučky, čo okupujú SaS pre nový európsky servilný fanatizmus, navyše so štvaním do vojen. A je mi jasné, že vyhodiť zo SaS by vás mal Sulík, len čo by tam už zo SaS zostalo, keď také kukučky ste tam skoro všetci? Dnes nájsť normálneho liberála sa už nedá (iba v alternatívnych médiách), keďže všetci bývalí liberáli chcú robiť kariéru vlezdoprdelníctvom k EU, ako voľakedy robili komunisti.

Presne rovnako, ako sa mi takí ľudia voľakedy hnusili, dnes sa mi celkom rovnako hnusia tiež. Klus je toho tiež novodobým predstaviteľom.

 

Navyše ani Klus nerozumie, prečo ľudia a bežní voliči už absolútne nedôverujú liberálkom a ani strane SaS. Všetci trpia skleníkovým efektom svojej propagandy, ktorá neumožňuje žiadne diskusie, len cenzúry. Preto absolútne nemajú predstavu, ako rozmýšľajú bežní ľudia, nemajú o voličoch absolútne žiadnu predstavu a dokážu ich len urážať a zhadzovať, že všetci sú primitívni a celé Slovensko je primitívne, keď s ich vynucovanou propagandou nesúhlasia. Vsadili na to, že voliča získajú nie diskusiami, ale zastrašovaním, vyhrážaním sa a cenzúrou. A keď sa im to nedarí, tak ich budú obviňovať, že sú nepriatelia štátu riadení Ruskom, lebo ich nechcú voliť!

Pán Klus, však by ste chceli mať povinné voľby jedine možnej strany liberálkov, ako voľakedy KSČ?

.

Odpovede na Klusovu otázku, len odo mňa je ich veľa, ale ich ani vlastní voliči nezaujímajú:

„Ako je možné, že sa zrazu (trend výhradne posledných 5 rokov) v celej Európe našli tisícky odhodlaných “diskutérov”, “rozosielačov e-mailov” a médií bojujúcich do poslednej kvapky krvi za výhradne ruský výklad domácej a zahraničnej politiky a podporujúci všetky dezintegračné tendencie EÚ a NATO, ak Rusko tak prísne dodržiava neintervenciu do vnútorných záležitostí iných štátov?“

 

Prečo ľudia neveria médiám

Morálna dráma už len bývalých liberálov vyvažovaná dogmatikmi

Dnes si máme myslieť to, čo sme si nesmeli včera

Na čo upozorňuje Chmelár a Keller

Výborný príklad liberálkov na všetko

Keď predseda strany slúži ako volavka

Výhražky liberálkov všetkým neprispôsobivým ovciam

Akou rýchlosťou porastie Progresívne Slovensko?

Až teraz sa ukáže, či to 65 000 ľudí myslelo vážne!

KSČ sa nám vrátila

Dôkazy, že opozícia nič nerobí a je tiež servilná!

Dnes majú najinteligentnejší ľudia Slovenska presne takú vládu, akú si zvolili, presadzovali a obhajovali

Inteligencia intelektuálnej elity

Kritika pravice od samotnej pravice

.

Extra pre Klusa (Vďaka nemu som sa aj verejne ospravedlnila za voľbu SaS a teda aj ich vojnového štváča):

 

„Ako volič SaS sa dištancujem od tejto strany, ktorá sa týmto zaradila medzi vojnových štváčov, ktorými su novinári, ktorí štvú do vojen a politici v tejto krajine, ktorí štvú do vojen!

Toto, čo robíte, je ešte horšie, než keby ste vytunelovali krajinu skrz naskrz a všetkých vykradli až na kosť, pretože nás ženiete do vojny, za ktorú zaplatia ľudia nielen majetkom a len tým, že budú okradnutí, ale aj životmi!

 

A to všetko len kvôli vašej zbabelej servilnosti, ako pri vojne v Iraku a pred ňou!

To je PRESNE TO HORŠIE, čo je ešte horsie od všetkých rozkrádačiek v tomto štáte. Ani megazlodeji nie sú takým zlom, ako vojnoví štváči a ich napomáhači! Vaše obete nebudú už len okradnuté, ale nebudú ani žiť!

 

Milión mŕtvych, na ktorých ste sa podieľali, vám nestačil? No zjavne nie, lebo ako megazlodejom nezáleží na majetku iných, vám ani na životoch iných.

O čo ste lepší? Len horší! A každá strana a každý novinár, ktorý sa do tohto vojnového štvania zapojí s pocitom, že veď on osobne nestrieľa, len tomu chudák musí napomáhať pre svoju zbabelosť ako Klus.

A nepovedali si to rovnako aj tí zlodeji a ich napomáhači? Celkom iste áno, takže môžte ich len chápať, že chudáci, museli pomáhať, veď tiež boli len tak servilní, ako pán Klus.

Koľko „Kuciakov“ vás už vôbec nedojme? Oni nebudú mať snúbenky a život pred sebou?

z článku:

SaS ako absolútne servilní

.

Odporúčam článok s ďalšími odpoveďami, prečo ich ľudia nebudú voliť.

.

Či sa vám to bude páčiť, alebo nie, zo SaS dôverujem len Sulíkovi a Blahovej, čo je strašne málo. Na kritiku alternatívnych médií, prečo Sulík nezakročí proti servilným liberálkom v svojej strane, dodávam, že už nič by mu z tej strany nezostalo, len rozpustiť ju. Keby ich povyhadzoval, už celkom nič by zo SaS nezostalo.

Aj strana SaS nám ukazuje, čo je to snaha len servilne prežiť (a stihnúť si popri tom aj politickú kariéru – Klus, novodobý komunista).

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538587x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie