Založ si blog

Dnes majú najinteligentnejší ľudia Slovenska presne takú vládu, akú si zvolili, presadzovali a obhajovali

Keby ste sa ich spytali, koho volili, tak celkom stadovito Most. Prave Most a Siet vsetci z nich volili a mozu sa za to podakovat svojim najoblubenejsim novinarom na Denniku N a SME, ze to takto inteligentne premysleli aj za nich a nahovarali ich na to kazdy den.

 

Keby totiz boli volili SaS, ziadny problem so zradou ich favoritov by tu nebol. Miesto toho nadalej cele mesiace a uz roky presviedcali najmudrejsie osobnosti Slovenska, ze Smer je spolahlivejsi partner do buducnosti, nez SaS a pre ich ciele. Doslova doplatili na svoju povysenost najmoralnejsich slnieckarov nad polofasistom Sulikom. Nebol den, aby do opozicie nekopali, hoci teraz je im, ale len prechodne dobra.

 

Takze, presne mate vladu, aku ste si zvolili, aku ste obhajovali v koalicii vasich favoritov so Smerom. 

Kto tu potom podcenoval Smer? Kto tu potom nevedel a netusil, coho je Smer a vasi vlastni favoriti schopni?

 

% pre Smer boli mensie, nez pre vasu opoziciu, keby ste sa v nej neboli moralne zrali, kto z vas je moralnejsi a najmoralnejsi. Keby ste neboli povazovali za dolezitejsie riesit moralku Sulika, ze nie je slnieckar ako vy najmoralnejsi. Pri tomto moralizovani vam boli aj vsetky zlodejstva na Slovensku ukradnute.  Fico mohol byt pre vas aj zlodej, ked podpori vasu servilnost voci EU. To bolo pre vas dolezite a nie to, ci sa na Slovensku rozkrada! 

A dnes ste prekvapeni, ze take ste az netusili? Vsak prva obet nie je Kuciak, ale minimalne 3000 ludi rocne, co v nasom zdravotnictve nemuseli zomriet. Ich pribuznych vobec nezaujima, ci prave zastrelenim, ked su rovnako mrtvi tiez!

 

Prajem si, aby ste uz konecne zapochybovali nad svojim presvedcenim, ze v tejto krajine ste ti najinteligentnejsi a ci verite prave tym najinteligentnejsim novinarom. Je to dolezite preto, aby ste si uvedomili, ze rovnako vas mozu mylit aj teraz a rovnako sa mozte vo svojich dalsich politickych predpokladoch sklamat. Presne rovnako vas mozu klamat aj v buducnosti.

 

Dnes je napriklad den, ked sa mozte zamysliet nad tym, ci naozaj je mozne, aby vase protesty organizovali len stredoskolaci. Ci naozaj tomu verite.

Potom sa mozte zamysliet nad tym, ci aj Progresivne Slovensko vas nemoze niecim v buducnosti prekvapit. Taktiez nad tym, ci domnele mensie zlo vas uz dostatocne neprekvapilo uz v Moste a Sieti. A hlavne nad tym, ci si naozaj neviete predstavit nic horsie, nez je Smer.

Ked neviete, pocuvajte aspon toho Sulika, ktory vam uz davno hovoril aj kritiku EU, ktory vam hovoril o nebezpecnej servilite politikov. Aspon od neho si vypocujte, co moze byt aj horsie nez Smer, ked uz to neverite inym ludom a vsetci su podla vas len smeraci.

A taktiez sa zamyslite nad tym, preco ho tito novinari, co vas len zavadzali, tak neznasali. A preco ho povazovali za nebezpecnejsieho nez Smer a Fica!

 

Sulik predsa nie je volic Kotlebu a nie je ani volic Smeru a nie je ani primitiv alebo putinovec, ktory nemal predstavu o kradnuti Smeru a teraz ho chce obhajovat.

Preco ho neznasali?

Preco bol a je pre nich nebezpecnejsi od Smeru?

 

Myslite si, ze dnes si tam praju jeho? A preco prave Progresivne Slovensko?

 

Aby ste na tu najmoralnejsiu moralku zas nedoplatili svojim zarucene najinteligentnejsim vyberom ako pri Moste a Sieti!

 

 

===

Na transparentoch niesli ludia napis: „NECHCEME STATNY PREVRAT ANI MAJDAN“

Nie je to pravda, na Denniku N je clanok aj s nadpisom od Martina Poliacika: „PREVRAT JE NEVYHNUTNY“

https://dennikn.sk/blog/1058899/prevrat-je-nevyhnutny/

 

Takze ludi klamu, ze nechcu statny prevrat, lebo nie kazdy cita Dennik N. Martin Poliacik z moralnych dovodov odisiel zo SaS do Progresivneho Slovenska, ktore teraz nema sancu dostat sa do parlamentu a preto sa potrebuju pri nejakom prevrate dostat do povedomia ludi a zviditelnit sa.

Je to novy favorit Dennika N a SME. Dosadit ich ako tych novych, co nasli na ulici, nebude problem. Skor tak, ze ich volicov najdu na ulici.

Ked si nas prezident predstavuje slusnu vladu, ktorej moze verit, urcite si v prvom rade v nej predstavuje Progresivne Slovensko.

 

To, ze im ide o novu stranu, potvrdzuje napriklad tento komentar pod Smatanom:

 

„Ale dnešná opozícia nie je dobrá voľba, musí vzniknúť do dvoch rokov solídna politická strana zo vzdelaných ľudí s čistým štítom – europtimistická, humanistická a tolerantná.“

 

Ja by som ju nazvala – dokonale servilna voci EU a presadzujuca to, za co budu odmeneni pracou v roznych nadaciach a „neziskovkach“.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540670x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie