Založ si blog

Akou rýchlosťou porastie Progresívne Slovensko?

To je ÚLOHA mediálneho triumvirátu a organizátorov pochodov, ako zástupcov tejto strany.

 

Ten „mediálny triumvirát“ tvorí Denník N, denník SME a aktuality.sk, čize ESET, PENTA a Ringier Axel Springer.

 

Aj dnes sa pochválili, ako sa im to darí a prečo voliči nemajú voliť SaS, ale Progresívne Slovensko. Uvidíte, že toto bude pretláčaný dostihový kôň celého mediálneho triumvirátu, ako predtým bol pre nich len Most a Sieť.

Keby teraz boli predčasné voľby, tak ešte nemajú dosť %, čiže im vyhovuje, keď to námestiach naopak bude dlho neúspešný boj, pri ktorom na tých námestiach nazbierajú budúcich voličov Progresívneho Slovenska.

 

autor, ktorý je členom hnutia Progresívne Slovensko:

„Preto nástupca Smeru, nie je viazaný politickou orientáciou, ale správaním. A to nekonštruktívnou, arogantnou, diskusiu odmietajúcou názorovou líniou. Taká strana tu naozaj je, ale nie je to Progresívne, ani SPOLU, ale práve SaS.

Strana, ktorej predseda autoritatívne vládne. Nehanbí sa očierňovať svojich budúcich partnerov, kde príde. (pritom mediálny triumvirát očierňuje SaS dennodenne) Čisto machiavelisticky bojuje o moc. Už nie je ani Slobodná, ani Solidárna, a toho sa zrejme Sulík obáva, že ho ľudia prekuknú skôr ako sa dostane k moci, tak ako teraz prekukli Fica, že už nie je sociálny demokrat, ale iba jednoducho, kleptokrat.“

AKO sme na tom my?

Dnešný prieskum v podaní agentúry AKO však ukázal, že sa ľudia nemusia báť, nemusia voliť kompromis, odvar liberálnej strany.“ – SaS

 

Pozrite si ten úžasný graf, s akým rozmachom rastú a PORASTÚ:

 

https://dennikn.sk/blog/1089825/koho-to-nemame-volit-pan-sulik/

 

„Ako vam pisem a ako vam budem pripominat, opozicia pod SME a Dennikom N si NEZELA vo vlade a miesto dnesnej koalicie SaS, Olano atd, lebo ako som uz napisala, Matovica povazuju za poloblazna (psychopata) a Sulika, ako aj v dnesnom clanku, za nebezpecneho pre ich politicke ciele („posobi akoby mu vplyv Moskvy prekazal menej, ako vplyv Bruselu“).

Zalezi im potom naozaj na tom, aby sa na Slovensku nekradlo, ako to prezentuju, ked zas tam radsej chcu Smer, nez dnesnu opoziciu?

Aj vam odpoviem, nezalezi, lebo im zalezi na tom, aby sa do vlady dostalo Progresivne Slovensko a ich politicke sily a preto tie protesty, lebo ma malo percent a po tychto protestoch sa ma zviditelnit ako ten zachranca Slovenska. Im nezalezi na rozkradackach a tych kauzach, ale na tom, aby sa ich politicke sily dostali k moci.

Ludom vyburcovanym protestami chcu potom hadzat pod nos ako zachrancov najkovanejsich liberalkov so 140 mimovladkami, ktore spoluorganizuju tieto protesty ako svoju predvolebnu reklamu. Vsetkych potom budu nahovarat, tie masy ludi, ktore tito novinari vyburcovali, aby volili Progresivne Slovensko, lebo SaS im nechce tak ideologicky plnit ich politicke ciele a odmieta byt taka bezpodmienecne poslusna politickym silam zo zahranicia, ktorym sluzia.

Presne takto tito novinari dostali k moci Kisku. Proti Ficovi ako zachranu neskodneho anjela. Mal byt zachranou pred Ficom a presadzuje zaujmy inych statov.

A volici pravice si vybrali radsej SaS a Olano a nie ich Most a Siet, takze zufalo hladaju volicov pre novu stranu. To je uplne genialny marketingovy tah – vylakat ludi do ulic akoze pre vrazdu a ako spasitelov im potom odporucat dalsich zachrannych anjelov v Progresivnom Slovensku, spolu so vsetkymi ich mimovladkarmi. Ako ludia uverili v prveho anjela, rovnako uveria aj v dalsich anjelov a spasitelov. Zozeru celu ich politicku agendu aj s navijakom, celi ohureni tym, ze su hrdinami ako v 89! Viete, ake je to opium, stat na preplnenych namestiach a mat pocit, ze menite dejiny ako hrdinovia?

 

Ani na co su im predcasne volby, ked tuto opoziciu nechcu. A ani preco to len vyzera, ze chcu predcasne volby. Nikoho z nich nenapadne, ze tam stoja ako mozni volici pre stranu, ktora sa nevie ako inak dostat do povedomia ludi, len nejakym pre seba reklamnym tahom. Mozno by im stacilo zaujimat sa, ako sa robi reklama v nakupnych centrach a potom si polozit otazku, ze ci su politici a novinari hlupejsi od obycajnych manazerov v tych predajniach.“

„Spontánne masy“ na uliciach sa takto manipulujú pre tieto politické ciele:

 

 

Aj dnes bol Sulík neposlušný a trhal partu, ktorú inak netrhá:

Sulík: Tu a teraz verejne vyhlasujem, že vo veci migrantov neotočíme

„Pre Slovensko by bolo veľmi dobrou správou, keby každá z politických strán, ktoré majú potenciál po budúcich voľbách dominovať politickej scéne, mala zodpovedný a skalopevne odmietavý postoj voči migrantskej pohrome, akú dnes zažívajú krajiny západnej Európy. Richard Sulík sa v mene svojej strany jednoznačne vyjadril, že jeho strana takýto postoj zaujme. Ak sa SaS dostane k moci, ostáva dúfať, že naozaj bude aj pod silným medzinárodným tlakom principiálna.

Ale akí vedia byť politici principiálni, to pekne ilustruje napríklad kauza Skripaľ, o ktorej Sulík konštatoval, že Spojené kráľovstvo nemá dôkazy, že za útokom je Rusko. „Porušujeme princíp prezumpcie neviny, odsúdiť niekoho bez dôkazov, to je veľmi nebezpečné” povedal Sulík, ale súčasne tvrdí, že by bol za to, aby sa Slovensko pridalo ku krajinám, ktoré sa rozhodli vyhostiť ruských diplomatov, keďže väčšina európskych krajín sa pridala k vyhosteniu. „Bolo by pre mňa prijateľnejšie netrhať partu,”uviedol.

Ako to bude, ak väčšina európskych krajín odsúhlasí, že by sme si aj my mali obohatiť demografické zloženie krajiny o migrantov z tretieho sveta percentuálne tak, ako to majú oni? Nebude aj vtedy pre neho prednejšie netrhať partu?“

 

Dá sa povedať, že Sulíkovi som doteraz verila len za všetky prípady, keď ju trhal a mal odvahu trhať! Preto to pre mňa bola jediná prijateľná strana z opozície. A „netrhaním party“ s vojnovými štváčmi to má u mňa tiež prehraté. To už sa Sulík môže svojim deťom pozrieť do očí, ako hovorieval? Alebo len tým svojim už kúpi letenky a osud detí predavačiek ho zaujíma len tak, ako tie predavačky, že všetci mali ujsť?

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545764x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie