Založ si blog

SaS ako absolútne servilní

Uprimne sa ospravedlnujem spoluobcanom, ze som volila stranu SaS a svojim hlasom prispela k tomu, ze tato strana, ktora uz patri k vojnovym stvacom, sa vobec dostala do parlamentu, hoci bola na hrane zvolitelnosti do parlamentu.

Tato strana, ako mnohych dalsich, ma nalakala na svoj volebny program, ze ich zaujima riesenie migracnej krizy a nejaka aj samostatnost v EU (aspon minimalna), co len deklarovali vo volebnom programe, ale prakticky neurobili v tejto veci nic, okrem natacania videi, ze su absolutne nemohuci, lebo za vsetko moze Fico. Alternativne media sa z nich uz smeju, ze su a zostali len stranou „LEBO FICO“.

Ako ine tvrdili a ine robili, som pisala tu:

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/03/23/dokazy-ze-opozicia-nic-nerobi-a-je-tiez-servilna-2/“

 

Velmi tazko som znasala, ze podporuju prezidenta Kisku, hoci casom sa ukazalo, ze tento prezident pracuje len v prospech inych krajin – ako ich poskok, co mu prikazu. O tom zas pisal Chmelar, ktoreho preto zhadzuju a zosmiesnuju.

Darmo budete pisat, ze s pokorou budete v buducnosti chodit medzi ludi (aj organizatori protestov) a robit im osvetu, ked obycajnych ludi mate len za sprostych, ze to nevidia, aku mame lokajsku vladu a zvlast prezidenta, ktory sa na poziadanie zo zahranicia stane aj vojnovym stvacom.

 

Vzdy mi bolo Rusko ukradnute, pretoze moja uzka rodina za socializmu trpela prenasledovanim a bola som vychovana az v nenavisti ku komunistom. Ale to neznamena, ze to niekto bude teraz zneuzivat na svoje mocenske zaujmy vyvolat vojnu s Ruskom.

 

Vcera som opat so zdesenim sledovala, ze uz aj Dennik N sa opat pridal k vojnovym stvacom tymito slovami (MIREK TODA):

 

Lajčák toľko na očiach a jeho agendu dočasne prebral štátny tajomník Ivan Korčok, stále je to Lajčák, kto rozhoduje na slovenskom ministerstve zahraničných vecí takmer o všetkom.

„keď sa dejú vážne veci a treba prevziať zodpovednosť a napríklad ísť do konfrontácie s Ruskom,“ povedal Denníku N zdroj, ktorý veľmi dobre pozná pomery na slovenskom ministerstve zahraničných vecí“

https://dennikn.sk/1076123/slovenska-diplomacia-caka-na-pokyn-lajcak-ma-prilezitost-znizit-pocet-ruskych-spionov-na-slovensku/?ref=tit1

Oni povazuju za zodpovednost ist DO KONFRONTACIE s Ruskom! 

Im nestacilo, kolkokrat boli vojnovymi stvacmi, ze aj ja si ich pamatam, kolko tito opozicni novinari stvali do vojny v Iraku, pre ktoru zomrelo milion ludi. Ano, su plateni zo zahranicia, aby ludi stvali do vojen, ako im prikazu a prikazuju cudzie staty. 

„Vedie to k tomu, ze sa neustale stupnuje ta retorika a snazia sa vsetky odborne kapacity viest k tomu, aby doslo k zasadnemu vnimaniu alebo zmene vnimania dnesneho Ruska ako tej krajiny, ktora je zodpovedna za vsetko zlo, ktore sa niekde inde udeje vo svete. Cize je to presne smerovane k tomu, aby sa Rusko stalo takym istym statom, ako je za posledne roky oznacovany Iran, ako bol v minulosti oznacovany Irak a nejake ine krajiny, ktore potom boli aj cielom ozbrojenych utokov. Byvaly velvyslanec Anglicka vo svojom prispevku prave napisal zaujimavy postreh, ze ten tlak na odborne kapacity sa az prilis podoba tomu, aky bol na odborne kapacity pocas tej kampane, ktora predchadzala utoku na Irak. Cize neexistovali ziadne jednoznacne dokazy, ze Irak ma zbrane hromadneho nicenia a napriek tomu sa vsetky tieto informacie formulovali akokeby ich mal a na zaklade toho potom doslo k invazii, ktora viedla k smrti priamo alebo nepriamo vyse miliona ludi. 

Toto je rovnaky sposob, akym sa robi tato agenda dnes. Tak isto sa zneuzivaju formulacie, tak isto sa z Ruska vytvara ten nepriatelsky, demonicky stat a tak isto sa vsetky zdroje zapadne, ci uz politicke a tieto medialne koordinuju za cielom, aby sa dosiahol konkretny jeden vysledok.

Ak sa pozerame smerom do historie, tak vieme, ze to moze viest k tomu najhorsiemu vysledku. To znamena, ze az k vojne a naznacuje k tomu mnohe. Pocas uplynulych dni boli prezentovane stale nove a nove informacie o tom, ze v Syrii sa pouzivaju chemicke zbrane. Nepouzivali sa, bola to cista loz zo strany tych medii, ktore to prezentovali…“

 

Ako som uz napisala, novinari maju v svojich perach tie pomyselne tlacitka, ktorymi sa spustaju nielen demonstracie ale aj vojny. V ich moci je, ci niekde bude demonstracia alebo nie, ci niekde bude vojna alebo nie, lebo tazko v krajinach, ked by s tym ludia hromadne nesuhlasili. Ziskavaju od ludi suhlas aj k vojnam, cim su priamo tiez zodpovedni za obete tych vojen.

 

Takto stvali do vojny v Iraku novinari na SME v rokoch 2002 a 2003. Tu ich citujem ako a kazdy bol pre nich blazon a nejaky protinarodny agent, kto im to, na co ludi presviedcali, neveril, ked sirili a pomahali sirit len klamstva a hoaxy pre cudzie mocenske zaujmy, aby niekde bola vojna:

 

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/04/17/politicky-spravna-kombinacia-vojnovy-nadsenec-a-slnieckar-v-jednej-osobe/

 

A dnes som sa dozvedela, ze sa k tomu pridava aj strana SaS, ktoru som volila:

 

Martin Klus za SaS: „Ak spojenci Veľkej Británie dospejú k záveru, že stopy po otrávení bývalého ruského agenta Sergeja Skripaľa a jeho dcéry Julije v juhoanglickom Salisbury vedú do najvyšších poschodí ruskej politiky a treba na to zareagovať koordinovanou akciou viacerých štátov, Slovensko by nemalo stáť bokom,“ myslí si poslanec NR SR Martin Klus (SaS).“

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/463734-sas-slovensko-by-malo-byt-pripravene-na-vyhostenie-ruskych-clenov-rozviedky/

 

Suhlasim s komentarmi, ktore su pod tym clankom:

„Uzasnost SaS a Sulika je znama, ale az takto. Z jednej strany chrabry clovek a na druhej strane dodrziavajuci to, co povedal. Ale charakter sa ukazuje pri takychto rozhodnutiach. A charakternost SaS a osobne uzasneho Sulika sa ukazala az teraz.“ (pozmenene na ziadost admina)

 

„Mna by iba zaujimalo zverejnenie co i len jedineho presvedciveho dokazu. Doteraz to su stale iba dohady a predpoklady. Ziaden dokaz. Takze prezumcia viny ako vysita. Presne ako v Iraku. Husajn ma zbrane hromadneho nicenia. Vojna, smrt tisicov civilistov a nevinnych, znicena krajina a potom po rokoch nicenia sa zrazu zisti, ze sa ziadne take zbrane nenasli a cele to bola iba vojna na ziskanie zdrojov. Uz je mi z celej tejto politiky zapadu nanic.“

 

„Náhodou, toto je od Pravdy veľmi rafinované ako vyvrátiť bludy, ktoré hlása SAS. Uverejnenie takýchto „myšlienok“ (či čo to je) p. Klusa ukáže úbohosť uverejnených názorov p. Klusa a jeho SAS lepšie a rýchlejšie ako sto analytických článkov.“

Kto chce veriť, nech verí…

„Je dobré sa napríklad spýtať, kto bude mať z dôsledkov tohto agresívneho činu prospech. Útok vzácnym nervovým plynom predsa nevyhnutne vrhne podozrenie na Rusko. Čo tým môže Ruská federácia získať? Na to je potrebná veľmi krkolomná teória. Napríklad, že Vladimir Putin chce zastrašiť strednú triedu, aby neopúšťala Rusko. Alebo preukázať, že Británia je slabá. Alebo vyhnať Rusov z Londýna. Kto chce veriť, nech verí, ale asi si to vyžiada istú námahu.

Na druhej strane, ak má niekto záujem Rusko a Putina poškodiť notabene pred voľbami, je takto zosnovaný útok ideálnym nástrojom.“

 

clanok Pravda 25.3.2018, cize nie alternativne media!!!

https://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/463622-hypotezy-o-novicku-ktore-su-pravdepodobne-viac/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

 

Ako volic SaS sa distancujem od tejto strany, ktora sa tymto zaradila medzi vojnovych stvacov, ktorymi su novinari, ktori stvu do vojen a politici v tejto krajine, ktori stvu do vojen!

Toto, co robite, je este horsie, nez keby ste vytunelovali krajinu skrz naskrz a vsetkych vykradli az na kost, pretoze nas zeniete do vojny, za ktoru zaplatia ludia nielen majetkom a len tym, ze budu okradnuti, ale aj zivotmi!

 

A to vsetko len kvoli vasej zbabelej servilnosti ako pri vojne v Iraku a pred nou!

To je PRESNE TO HORSIE, co je este horsie od vsetkych rozkradaciek v tomto state. Ani megazlodeji nie su takym zlom, ako vojnovi stvaci a ich napomahaci! Vase obete nebudu uz len okradnute, ale nebudu ani zit!

 

Milion mrtvych, na ktorych ste sa podielali, vam nestacil? No zjavne nie, lebo ako megazlodejom nezalezi na majetku inych, vam ani na zivotoch inych.

O co ste lepsi? Len horsi! A kazda strana a kazdy novinar, ktory sa do tohto vojnoveho stvania zapoji s pocitom, ze ved on osobne nestriela, len tomu chudak musi napomahat pre svoju zbabelost.

A nepovedali si to rovnako aj ti zlodeji a ich napomahaci? Celkom iste ano, takze mozte ich len chapat, ze chudaci, museli pomahat.

Kolko „Kuciakov“ vas uz vobec nedojme? Oni nebudu mat snubenky a zivot pred sebou?

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518938x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie