Založ si blog

Pokiaľ riešia len nepohodlných politikov a nie skutočných vinníkov, ktorí k tomu ľudí vychovávajú, tak to nemajú záujem odstrániť

Keď som vo svojich článkoch písavala o neznášanlivosti voči homosexuálom, vždy mi tu diskutujúci vypisovali, že to nie je pravda, lebo ten aj onen a všetci homosexuálov prijímajú a toto je už vyriešené, tak prečo o tom píšem, prečo to spomínam v článku, keď toto je už vyriešené?

Tak teraz ste videli, ako to už bolo vyriešené v našej spoločnosti. Že teraz na to nevyriešené doplatia všetci!

 

Za vinníkov považujem RKC a nie politikov, lebo nie politici vymysleli, že ľudia majú mať niečo proti homosexuálom. To tu od narodenia všetkých šírila práve RKC. Skoro všetci extrémisti sa pri svojej neznášanlivosti voči homosexuálom oháňajú vierou ako správni katolíci, ktorí neznášajú len to, čo majú neznášať!

 

Pokiaľ toto bude súčasťou akejkoľvek viery, ktorej verí väčšina občanov, táto neznášanlivosť bude kvôli takej viere vždy pretrvávať!

 

Politici to môžu len využívať ale nie sú ti tí vinníci, ktorí to väčšine ľudí vštepili!

 

Preto, pokiaľ riešia len nepohodlných politikov a nie skutočných vinníkov, ktorí k tomu ľudí vychovávajú, tak to nemajú záujem odstrániť, ale tiež len politicky využiť proti stranám s ktorými súperia.

 

K neznášanlivosti voči homosexuálom vychovala u nás ľudí RKC. Politici to len využívajú buď na získavanie takých ľudí alebo na boj proti takým stranám. V podstate s tým obchodujú už ako s produktom výchovy RKC. 

 

Na Slovensku máme preto toľko ľudí, ktorí neznášajú homosexuálov, pretože máme toľko ľudí prevychovaných RKC. V takom Česku toľko ľudí nevyrastalo s tým, že žiť homosexuálnym životom je niečo hriešne a na zatratenie.

 

Pre tých, ktorí zavádzajú a manipulujú tým, že kresťania predsa vyzývajú na toleranciu k homosexuálom, je to taký oblb ako keď takz. liberáli vám povedia, že vás milujú, ale len keď budete žiť podľa ich požiadaviek!

 

Rovnako vás takz. kresťania milujú, ale ste hriešny človek s diagnózou, keď nežijete podľa ich požiadaviek. To rozhodne nie je láska. To je slepá viera.

 

 

 

Vždy som kritizovala extrémizmus, pretože práve extrémisti budú dôvodom na okliešťovanie a odstraňovanie slobody. Napríklad v roku 2018 som písala:

 

Na čom skončia všetky alternatívne médiá

Stručne by sa dalo povedať aj jedným jediným slovom – na extrémizme.

 

Keby sa alternatívne médiá držali zdravého stredu bez extrémov, tak by boli nezničiteľné, pretože by im nebolo čo vytknúť a za čo ich zakázať. Taký zdravý názorový stred vám na Slovensku predstavuje napríklad Chmelár, lebo v ničom nepresadzuje extrémy. Keby sme tu mali tisíce Chmelárov, tak by predstavovali neskutočnú silu, ktorá by sa dokázala postaviť politikom, ktorá by sa dokázala postaviť akejkoľvek moci, ktorá by dokázala pohnúť aj zahraničnou a nielen domácou politikou, pretože by bola pre svoj zdravý umiernený a mierový stred nezničiteľná.

Tomu ľudia neuveria, pretože si myslia jeden veľký omyl, že umiernených ľudí môžte najskôr zničiť a odstaviť. Chápu totiž pod slovom mier, umiernenosť, stred, niečo slabé, čo sa dá ľahko odstaviť.

Absolútne si neuvedomujú, že to, čo sa dá najľahšie odstrániť, napadnúť alebo zničiť, je práve akýkoľvek extrém.

 

Ľudia si myslia, že keď vyvinú veľkú silu opačným smerom, tak opačný extrém zničia a preto ju vždy vyvíjajú do opačného extrému. No práve tým dávajú do rúk svojim najväčším odporcom najsilnejšie zbrane, ako ich zničiť a zlikvidovať v ich extréme a pre ich extrém.

Takže ľudia takto hlúpo pohŕdajú umierneným a mierovým stredom a ženú sa v svojom vypätom odpore do zániku svojich skupín.

 

Keď chce alternatíva prežiť, môže prežiť len ako predstavujúca zdravý stred, umiernenosť a mier. Pokiaľ skĺzne do extrémov, čo sa už deje, tak si kope vlastný hrob a cenzúru ich extrémizmu, ktorá skôr, či neskôr príde a stiahne so sebou do hrobu všetky alternatívne médiá.

 

Preto by im vôbec nemalo byť jedno, aj keby sa hoci len časť z nich prepadávala do extrémizmu a mali by si to chrániť, aby nešírili žiadne extrémy a nezhromažďovali v svojich čitateľoch extrémistov. To sa dá, pretože sa môžu zamerať na odstavovanie extrémnych názorov, ktoré sú už v rozpore so základnými ľudskými právami v Európe a vysvetľovať ľuďom, prečo sú všetky extrémy nebezpečné a na čo všetko môžu byť zneužité.“

 

 

Ďalšie články k tejto téme, prečo takz. liberáli porazia konzervatívcov, tu dávam len v titulkoch:

 

Vraždy s ktorými spoločnosť nič nemá?

Chalíl Džibrán Prorok – O hriechu a treste

 

„Ako ani jeden list nemôže zožltnúť bez tichého súhlasu celého stromu, tak ani zločinec nemôže páchať zlo bez skrytého súhlasu Vás všetkých.

 

Zločin z Nenávisti

 

 

 

Podobnosť medzi kresťanmi a moslimami, tiež takzvanými veriacimi

Extrémizmus konzervatívcov

 

Liberálna osveta ako pasca na konzervatívcov

 

Slabiny a silné miesta liberálov

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550093x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie