Založ si blog

SME obhajuje, že súčasné tresty za alkohol za volantom sú dostatočné!

Samozrejme, že nie tak, že by to vyhlásili oni, ale vždy na to použijú vhodného odborníka, podľa toho, čo chcú zastávať a tento názor cez tohto svojho odborníka presadzujú a potom ich novinári obhajujú, ako napríklad dnes Holinová v ďalšom článku.

 

Tu je ukážka kľúčového článku s ich odborníkom, ktorého názor šíria a presadzujú!

 

SME 7.10.:

 

„Súčasné tresty za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky považuje za dostatočné.“

 

Matovič chce odoberať autá

„Tragédia vyvolala aj reakciu ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO).

Ten navyše na svojom profile na sociálnej sieti označil vodiča auta za „debila“.

„Koľko ešte nevinných ľudí má zomrieť len preto, lebo nejaký ožratý Debo si myslí, že on to dá? Jediná cesta je zavedenie exemplárnych trestov za alkohol za volantom. Auto v rukách ožratého vodiča je nebezpečná zbraň. Navrhnem zavedenie nemilosrdného trestu pre vodičov s 1 a viac promile. Automobil, v ktorom bude pristihnutý vodič s 1 a viac promile, prepadne v prospech štátu,“ reagoval Matovič.

 

Docent trestného práva Peter Kováč považuje novelizáciu trestného zákona na základe jedného facebookového statusu ministra financií za cestu do trestnoprávneho pekla.

Súčasné tresty za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky považuje za dostatočné.

Každá zmena trestného zákona by mala byť podložená tvrdými dátami a argumentmi, nielen emóciami.“

 

 

To len bláznovi by sa mohlo nepáčiť, ďalší dôvod proti vláde Matoviča, že je taký blázon, ktorému sa to nepáči. Možno aj preto sú dostatočné, aby boli opační než Matovič a mali za čo v svojej politickej agende skritizovať Matoviča ako blázna. Čo na tom, že to podporuje viac alkoholu za volantom, keď postihy za alkohol sú smiešne, čo pitie za volantom podporuje? Oni sú platení za to, ako to použijú proti Matovičovi a nie za službu ľuďom, aby sa anagažovali za bezpečnosť na cestách, kde je najviac obetí. Takže, kto by chcel väčšiu bezpečnosť, je primitív ako Matovič.

A čo na tom, že práve SME vnieslo do verejného života vulgárnosť od novinárov? Ten „vrah“ nie je vrah, ani len „debil“ a je to primitívne vulgárne takto ho nazvať! Takto môžete len Matoviča! On môže byť aj debil, aj psychopat v titulkoch a to už bude v poriadku a vôbec to primitívne vulgárne nebude! Záleží na tom, či je vulgárne primitívny novinár SME alebo Matovič. V prípade novinára SME je to vždy pôsobivé! A v prípade Matoviča vždy len primitívne! Nezáleží čo, ale kto to povie! Ak SME, je to už na úrovni a pôsobivé, úderné! Napríklad ako Havranov výkrik „Svine!“, keď SME poznalo vraha už o tri dni. Ale o tomto ešte nevieme, či je vrah, lebo to sa dozviete až po rokoch, dovtedy je nevinný! Tak to vysvetľuje SME na iných. Pokiaľ ide o vrahov, ktorých identifikuje SME, sú vinní okamžite! Aj keď ani teraz nevieme, kto si tú vraždu objednal.

 

No celkom rovnakých snúbencov máme zabitých aj teraz. Dnes ich pochovávali naraz v tú istú hodinu, pretože sa budúci rok mali zosobášiť. Ale keďže to nie sú novinári a ich smrť neslúži na politický prevrat, zaujíma to už len sprostý dav! Teraz sa primitívne nerozhorčujte, žiadne svine, čo to neriešili (alkohol za volantom). Ich svadba už nie je zaujímavá, ani mladá dvojica, také sa bude stávať.

To, že rodičia celkom rovnako prišli o rovnakú dvojicu, to je celkom iná bolesť a toto sa bude stávať bežne, lebo v tomto nič riešiť netreba, postihy sú dostatočné! Zvlášť bolestná je len smrť novinára, to sa šli bolesťou zadusiť v už inteligentnom dave. Ale títo rodičia nás už zaujímať nebudú.

 

Dôležitý je ten odkaz – postihy sú dostatočné a preto si veselo sadajte za volant pod vplyvom alkoholu. Veď najprv vás musia chytiť x krát a potom dostanete asi sedem rokov len vtedy, keby ste mali neuveriteľnú smolu na toľkých zabitých a za dobré správanie to bude len polovica. Ja, keby som pila, tak poviem, že sa to oplatí riskovať. Veľmi malá pravdepodobnosť a pohodový postih. Ale koľkokrát sa odveziete domov!!!

 

„Dav nedostal, co chcel“. – píše SME. A čo by tak nechceli, keď postihy sú dostatočné? Vari, aby ľudia za volantom nepili?

Tak im treba, sprostým dezolátom, nemajú piť! Na vine nie sú smiešne postihy, ale neuvedomelosť dezolátov!

 

 

Keď sa pozriete na Pravdu, vidíte rozdiel. Snahu o bezpečnosť na cestách novinári na Pravde nepoňali ako politickú agendu proti Matovičovi, ale len ako snahu o bezpečnosť na cestách. Preto nemuseli vyhrabať odborníka, čo bude ľudí presviedčať, že čo by ste tak nechceli? 

Na Pravde vyšli články, kde sa touto témou zaoberajú ako témou, ktorá nie je dostatočne riešená. Novinári tým riešia zodpovedných a nie sprostý nespokojný dav, aby ho umlčali aj v tejto téme. Ale vieme, že SME stačí dav, ktorý bude kričať po sankciách, za odpojenie všetkého, na čo ukážu a po tretej svetovej. To sú ich jediné témy za ktoré sú platení.

 

 

Ešte som sa pozastavila nad touto informáciou na SME, prečo ten druhý vodič šiel do väzby:

 

Zdroj z prostredia vyšetrovania pre SME povedal, že stíhaný Erik dostal preventívnu väzbu preto, že bol v minulosti až 12-krát trestaný a v minulosti mu aj zadržiavali vodičák.

Indície o tom, že by mohol ujsť zase sudkyňa videla v tom, že obvinený neposkytol na seba žiadnu adresu ani mobilný telefón, na ktorom by ho mohol súd zastihnúť.“

 

 

Zostala som šokovaná, že si od človeka, čo práve narazil do matky s deťmi na chodníku, nepýtali ani adresu ani číslo na mobil. 

Však na každom kroku od normálnych ľudí chcú číslo na mobil, dokola si ich aj overujú! Ešte aj keď idete rodiť, nepustia vás na pôrodnú sálu, lebo pôrod počká, ale adresa a číslo na mobil nie! 

A od zločincov už adresu a číslo na mobil nepotrebujú? Keby šiel rodiť, tak by jeho adresu aj číslo na mobil mali!!! Keby bol rodičkou, už by ho tak obťažovať mohli, že nepohnete sa odtiaľto aj keď už máte pôrodné sťahy, pokiaľ nezapíšeme všetko!

 

 

O slovenských súdoch vám môžem povedať perličku z môjho života.

 

Keď som predávala dom, okradol nás kupujúci o 100 000 vtedy ešte korún. A keď som to dala na súd, tak mi povedal, že mu mám byť vďačná, že ma neokradol o VŠETKO!!!

Ako menej oboznámenej, prečo si aj trúfol nás okradnúť, mi povedal, že môžeme mu byť vďační, že nás neokradol o celý dom a všetko, lebo sme na Slovensku a tak by som sa nedosúdila! Takže on je vlastne ešte morálny človek, ktorý nám beztrestne mohol ukradnúť aj všetko, keby chcel, ale neukradol všetko, len 100 000!

Sám sa rozhodol, že jemu stačí len toľko, hoci môže na Slovensku ukradnúť aj všetko!

 

A mal pravdu, tých 100 000 som vysúdila až po mnohých rokoch a len na papieri!!!

 

Takto o súdoch rozmýšľajú zločinci – Sme na Slovensku a preto môžeme aj kradnúť aj jazdiť pod vplyvom alkoholu! Oplatí sa!

Nedosúdite sa!

 

 

A pozerám, rovno na titulke Pravdy!

 

Hanba! Do neba volajúci cynizmus súdnictva

 

„V nedeľu večer zabil piatich ľudí, o štyri dni si už behal po slobode. To sa môže stať hádam iba na Slovensku. Spravodlivosť v tomto štáte dostala ďalšiu ranu. Zase vyhrala litera zákona nad jeho duchom.

Tento prípad znovu v plnej nahote ukazuje, ako Slovensko trpí na absenciu spravodlivosti a morálky. Akoby sme ako národ stále nedospeli. Čo sa musí stať, aby sa tak konečne stalo?“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/642894-hanba-do-neba-volajuci-cynizmus-sudnictva/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

 

Aj vám napíšem, čo sa musí stať, aby sa tak konečne stalo. Musí to zaujímať aj vašich kolegov na SME a nesmú samotní novinári v tomto umlčiavať dav, že smiešne opatrenia sú dostatočné!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539864x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie