Založ si blog

Extrémizmus konzervatívcov

Iste ste si všimli, že na Slovensku rastie extrémizmus. Najhoršie je, že to odrádza ľudí od záujmu o politiku a o voľby, keď nechcú nič mať s extrémistami z obidvoch strán. 

 

Keďže ja politiku sledujem, tak vidím, že konzervatívci si začali myslieť, že extrémizmus u liberálov porazia tak, keď začnú byť extrémistami tiež. Doteraz totiž konzervatívec neznamenalo, že ste aj náboženský dogmatik, čo už teraz celkom splynulo s konzervativizmom. Dnes, keď chcete byť konzervatívcom, tlačia na vás, že musíte byť náboženským fanatikom, lebo len to ich zachráni.

Kto nie je náboženským dogmatikom, tak musí byť hnojom od liberálov. Presne to isté, ako keď liberáli každého označovali fašistom, kto s nimi nesúhlasil.

Máme tu už teda spoluprácou extrémistov vytvorené dve extrémistické nenavistné skupiny, ktoré všetkých opačných a nesúhlasiacich s ich extrémizmom, hádžu do jedného vreca. Buď ste hnojom od liberálov alebo hnojom od fašistov.

 

Najlepšie je, že tieto skupiny si vyčítajú presne to isté a celkom rovnako vás nútia, aby ste sa stali extrémistami tiež.

Liberáli si o to viac myslia, že konzervatívci sú nebezpeční, keď sa vyhraňujú do náboženských fanatikov a konzervatívci si o to viac myslia, že liberáli sú nebezpeční, keď sa vyhraňujú voči konzervatívcom ako nebezpečným klérofašistom.

 

Veru, zakopme všetko pochopenie, čo sme kedy medzi sebou mali. Utvrďte liberálov, že dávno mali pravdu, keď sa báli konzervatívneho fanatizmu.

Ja som síce tvrdila, že nemali, ale musím uznať, že mali. Veru, dobre to odhadli, že kam to bude u konzervatívcov smerovať. Robia presne to isté, čo vytýkali liberálom. Vnucovanie je im tiež vlastné a tiež chcú meniť zákony podľa svojich presvedčení a vnucovať to všetkým iným. 

 

Lenže tu je medzi liberálmi a konzervatívcami rozdiel. Ak liberáli robia chyby, tak len z naivity, ale nechodia napríklad iným skupinám nadávať do vrahov, buzerantov atď. Viac primitivizmu jednoznačne nájdete u konzervatívcov. Sú neznášanliví voči homosexuálom a Rómom a do dnešných dní ich urážajú v diskusiách.

Aj keď na liberálov som vždy bola náročnejšia, také primitívne vyjadrenia, aké sú napríklad v diskusiách na Hlavných správach, nikdy nemali. 

 

Konzervatívci mali a majú oprávnené výhrady voči extrémistickým liberálom, ale odkedy si myslia, že to vyriešia vlastným extrémizmom, môžeme ich prirovnať k radikálnym moslimom. To by sa naši konzervatívci búrili, ale tu nesmieme zabúdať, že naši konzervatívci vyrástli v civilizovanejšom prostredí. Čiže vzhľadom na to, je to rovnaké.

 

Rovnako, ako som upozorňovala na extrémizmus u liberálov, musím dnes upozorniť na extrémizmus u konzervatívcov, ktorý narastá.

A celkom rovnako, ako sa to nepáčilo liberálom, nepáči sa to ani konzervatívcom.

 

Je veľmi veľa liberálov ako som ja. Síce vám to nepísali, ale videli a kritizovali chyby extrémizmu u liberálov. Nikdy vám nenapísali, že vás v mnohom chápu, že vám dávajú aj za pravdu, lebo sa báli zas vášho extrémizmu, ktorý je dnes už pravdou. Povedia si len – ako dobre, že sme sa konzervatívcov nezastávali!

A o mne si pomyslia: Bolo ti to treba? Vidíš, mali sme pravdu!

 

Keď budete písať o liberálnom hnoji, spomeňte si na mňa, lebo presne budete vedieť, ako ten liberálny hnoj vyzerá.

Že sú to ľudia, ktorých ste celkom rovnako, ako tí, ktorých ste preto kritizovali, hodili do jedného vreca.

 

Keď si musím vybrať, vyberám si skupinu len naivných, nevyberiem si skupinu náboženských extrémistov.

Pretože to, čo vytýkate moslimom, je aj vo vás. Liberáli to v sebe nemajú. Nie bežní, ako to dnes môžete vidieť u bežných konzervatívcov.

 

Chápem, že vám liberáli zavaria svojou naivitou, ale nie sú tak neznášanliví ľudia ako konzervatívci. Bežne nie sú ani takí agresívni.

A keď som ich toľko kritizovala, to bolo mojou väčšou náročnosťou na nich.

Pri celkom rovnakom metre, by som tu musela skončiť už dávno. Bolo to mojim priblížením ku vám, než vašim ku mne. Ja som svoje názory nezmenila a teraz vidíte reálne tú vzdialenosť, ktorú som ku vám prekonala ja, nie vy. Rozumeli ste mi len keď som vám dala v niečom za pravdu. A to by dokázal rovnakému porozumieť každý. 

Čomu vy ste od liberálov porozumeli? Ničomu! Pre vás je to všetko len nepochopiteľný hnoj.

 

 

Keby to boli dvaja partneri, tak je medzi nimi zhoda, len podľa predstáv jedného. A myslí si, ako dobre si rozumieme!

A jedného dňa nevie, prečo ho ten partner opustil. Iste bol hnojom, keď už nechcel byť mojim duplikátom.

Za všetko najkrajšie v živote vďačím liberálom. A presne tým ľuďom, ktorým nerozumiete a sú pre vás len hnojom.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547362x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie