Založ si blog

Naša konzervatívna opozičná scéna je takto zaostalá

Ten prvý slovenský terorista je nielen vrahom ľudí ale vrahom slobody slova. Práve on je a bude príčinou zákazu slobody slova, alternatívnych stránok, zákazu slobodných alebo anonymných diskusií. Neutešujte sa, že to sa nestane, pretože napríklad na takom iDnese môžete diskutovať len pod svojim menom a iné stránky vám zrušia.

 

Tento magor a opozičný hlupák bol vraj inteligentný. A podľa vás bol inteligentný človek, čo zničil opozičnú a akúkoľvek kritickú scénu? Človek, čo dostal celú opozíciu do hrobu?

 

Neutešujte sa, že ešte niečo zmôžu, pretože tento prvotriedny magor sa postaral o zákaz všetkých nepohodlných strán ako nebezpečných a teroristických a o stratu slobody na Slovensku. A to nepíšem len ja, to už píšu aj na českej alternatíve.

 

Česká alternatíva nemá takých primitívnych „kresťanských“ tupcov, ktorých by zaujímal „20 centimetrový pinďúr medzi nohami“, ako chcel práve takým slovenským primitívnym tupcom vyhovieť aj Fico! Toľko Slovákov zaujímali „holé zadky“ až budú mať miesto slobody slova jeden veľký holý zadok.

 

Roky som upozorňovala na to, že akýkoľvek boj a za čokoľvek nemôže vyhrať primitív, žiadni primitívi, ktorí riešia sex u susedov. Že toto sú témy na ktorých sami seba potopia. Ale konzervatívci si nedali povedať a celá viera sa im vždy scvrkla len na „pinďúr“ suseda. S magormi na takejto úrovni nič nevybojujete, neobhájite si žiadnu slobodu slova alebo volanie po diskusiách.

 

Všetci títo primitívni opoziční konzervatívci sa tu roky dušujú, že osobne nemajú nič proti homosexuálom, ale nie je to pravda, lebo choďte do diskusií na Hlavných správach a riešia dokola len homosexualitu! A to akokeby polka obyvateľov Slovenska boli homosexuáli a ohrozovali ich na každom kroku.

 

Ešte sa čudujete, že sa k primitívom toľkí nepridajú?

A to vzdychal Baránek na infovojne, že keď nepôjde dostatočné množstvo ľudí protestovať, tak to zabalí aj on a bude sa tiež starať len sám o seba a svoje prežitie.

 

Takže, týmto mu chcem odpovedať, že ja nepôjdem. A to preto, že našu opozičnú scénu, ktorá síce ako jediná bojuje za slobodu slova, ale je taká primitívna, že sama sebe kope hrob sústavným záujmom o „pinďure“.

 

Kto by si pomyslel, že Vlasť má takých lídrov, čo sa tak výdatne postarajú o reklamu celej opozičnej scény, že sú to len primitívni teroristi?

Naozaj geniálny nápad, bojovať proti totalite zabitím dvoch celkom nevinných ľudí a seba a pochovať tak celú opozičnú scénu!

 

To si iste ten magor nemyslel, že toto porazí totalitu a teraz mlčia len o ich sieti ďalších magorov, ktorí si myslia, že by ju porazili sériou teroristických útokov na homosexuálov!!!

 

Koľko vás ešte takých magorov je?

 

A kto sa teraz pridá k takej opozičnej scéne? Vy si uvedomujete, že keď máte medzi sebou takých mentálne zaostalých teroristov, že ohrození sú tým všetci ľudia, ktorí by sa k vám na nejaké protesty pridali?

 

Vy ste im povedali, že títo primitívi, čo vás podporujú, vymysleli geniálny nápad poraziť totalitu strieľaním homosexuálov?

A koľko ešte takých magorov tam je?

 

Nie, neutešujte sa, že jeden, ale otvorte si diskusiu, čo len jednu na Hlavných správach a v takomto primitívnom náleve sú tam všetci. Celé dni riešia len holé zadky!

 

Roky som písala, že kto chce bojovať proti totalite, nemôže byť primitív a extrémista. Že to je prvé, čo ich potopí.

Ale toto nepovažovali za dôležité, hlavne že sú a aby ich bolo veľa! A čo vám pomôže aj veľké stádo búriacich sa primitívov a extrémistov?

To je problém potopiť ich a zakázať v totalite?

 

Ak by ste náhodou chceli podporu na opozičnej scéne, najprv si vyriešte svoje psychické problémy s holými zadkami!

Primitívom bude malinou zavádzať totalitu.

Ja rozhodne nepôjdem tam, kde sa môžu nachádzať iní a ďalší veľmi „inteligentní opozičníci“, ktorí nemajú ďaleko od Juraja K. a riešia totalitu od homosexuálov.

 

Lichtner povedal, že roky upozorňoval, že takto liberáli kreslia na homosexuálov terče. Viem, ako to myslel, ale pre normálnych ľudí by sa preto terče nestali. A sám mnohokrát priznáva, že medzi aj ich poslucháčmi sú primitívni ľudia pre ktorých asi potom budú tie terče.

O totalitu sa vám tu postarajú presne takíto primitívi – extrémisti. Vďaka nim sa bude dať zaviesť a hodiť to na všetkých a akýchkoľvek kritikov totality.

 

Neutešujte sa, že je ich málo. Choďte čítať diskusie na Hlavné správy a uvidíte, že je ich veľa! Síce všetci nebudú vraždiť, na to stačí pár magorov ako je to aj s teroristami, ale podporu v boji proti „holým zadkom“ im vyjadrujú mnohí.

 

Poďakujte sa RKC, že vás tak pekne vychovala, že homosexualita je hriešna, keď sa nevzdajú sexu a lásky a že kvôli tomuto, že toto bolo takou opozičnou prioritou, tu budeme mať totalitu! A môžete sa cítiť ako kresťania v totalite! Ale len cítiť! Slepá viera bez lásky nie je žiadne kresťanstvo!

 

Áno, som nahnevaná, že kvôli tuposti konzervatívcov kľakne celá opozičná scéna do spoločnej totality. A stačilo mať nevymytú hlavu takto pošahaným vraj kresťanstvom. Alebo vám ju už nevymyli?

 

A tiež neviem, načo ten magor a oní magori chcete predčasné voľby. Veď už teraz je vidno, že budúce voľby vyhrá progresívna koalícia, keď progresívci ukradnú cez Pellegriniho hlasy smerákom. A to sa budete mať lepšie? Alebo ešte horšie!!!

 

Záver: Nebola by tu totalita, keby sa opozičníci sami nepotopili primitívnou formou viery, ktorá sa im vždy scvrkávala na „holý zadok“ a keby ako takto sprostí nevolili Pellegriniho!

 

Ale „holých zadkov“ sa nepustia a naletia ako Čaputovej aj Pellegrinimu. Bohužiaľ, naša konzervatívna opozičná scéna bola a je takto zaostalá.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540369x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie