Založ si blog

Bihariová alebo Šimečka?

V prvom rade, toto mali byť liberáli a keď očakávajú, že ich budú voliť mladí ľudia, ktorí nie sú podľa ich hodnôt rasisti, tak sa nebude porovnávať vzhľad, ale koho tam chcú mať tí, čo lídra volia a bez ohľadu na vzhľad a charizmu. Tak by sa správali liberáli.

 

Ale to, že ju chcú vymeniť kvôli „necharizme“ je obyčajná povrchná vypočítavosť, že viac hlasov získame od tých mladých, keď to bude „charizmatický“ biely človek. To si uvedomujú aj čitatelia SME, videla som to v ich diskusiách.

 

Šimečka je pekný mladý muž, očami blízko seba mi pripomína Al Pacina. No kto ho videl diskutovať, nie je ani schopný diskutér, napríklad proti Sulíkovi. To bolo trápne. Charizmu teda nemá. Ani požadované schopnosti na lídra, okrem svojho otca a dedičného lokajstva.

 

 

 

 

 

 

Bihariová:

„Pred pár dňami som tu vyvesila spoločnú fotku so Svetlanou Cichanovskou. Ideologický či politický odpor v komentároch (ktorý znesiem, nech akokoľvek tvrdo argumentovaný) bol premiešavaný s vrcholne nechutnými poznámkami k výzoru nás oboch. Trvalo mi dva dni, kým som to postupne premazala. (Pretože ak niečomu ozaj nemienim vytvárať priestor, tak sú to debaty tohto typu.)
Ešte horšie to dopadá v prípadoch, keď sa vyjadrím ku Kotlebovi či extrémizmu. Okamžite sa zgrupia odborníci na krásu z módnych domov Karla Lagerfelda a Dioru a zahrnú ma vysokohodnotnými analýzami môjho „cigánskeho, mužatkovského či startrekového výzoru“. Keby som sa hlásila do súťaže Miss Universe, nepoviem ani slovo. Ale ja som vstúpila do politickej súťaže, nie do súťaže krásy. Iróniou je, že najodvážnejší v súdoch sú zvyčajne tí, ktorým tej krásy pánboh tiež zrovna nenadelil. A aj napriek ich slepej podpore ĽSNS a kvákaní tisíckrát omletých dezinformácií by bol ich výzor to posledné, čo by ma napadlo im vytknúť.“
.
.
.

Aj prezidentku si ľudia vyberali ako si upráva vlasy a len pôsobí ústupčivo. Určite je krajšia ako Chmelár, ale nevyberali sme šampón!

.

.

Čo k tomu napísala Bihariová ku svojej progresívnej bubline:

.

„Tento článok ma celkom povzbudil. O to väčšmi, že zrovna v týchto dňoch, s približujúcim sa rizikom predčasných volieb, som zrazu aj z útrub vlastnej bubliny začula hlasy, či by PS nemalo zmeniť lídra a predsa len miesto Rómky nenasadiť bieleho heterosexuálneho muža. Rovnako tak sa rapídne zvýšil pod mojimi statusmi nálet tragédov, ktorí cítili potrebu odpluť si pre môj výzor.

Ďakujeme za expertízy ohľadom môjho výzoru, aj posielanie ma starať sa o osady miesto riešenia politiky. Všetky tieto rady sme dôsledne zvážili. „
.
.
.
Myslím si, že Bihariová si to uvedomuje, že ju chcú vymeniť nie kvôli nejakej charizme, ale kvôli tomu, že im jej charizmu kazí to, že je drobná Rómka s príliš tmavou pleťou a príliš drobná. A oni chcú Progresívne Slovensko predať a pretlačiť vo voľbách.
.
.
.
A kde chcete loviť voličov? Medzi voličmi Kotlebu? Nemajú snáď nádejní voliči PS nepovrchné myslenie?
Vyšlo vám to s Čaputovou kvôli jej vlasom a priceznovskému vzhľadu a teraz potrebujete znovu princeznú a keď jej niet, tak princa ako šampón?
.
.
.
Keby ste boli v tom milovanom USA, tak vás v zuboch roztrhajú za myšlienku, že lepšie sa presadíte s „charizmou bieleho heterosexuálneho muža“. No aspoň vidno, že boj proti rasizmu je u vás viac reklama na vašu totalitnú stranu, že akože je to o slobode, nerasizme, rovnoprávnosti. Aj tuto vidno, aká je to len reklama, ktorá pôjde bokom, keď momentálne potrebujete príťažlivú reklamu – bieleho sympatického muža. Čo na tom, že už inú charizmu nemá a preto v diskusiách nediskutuje?
.
.
.
Týmto ste priznali, že u svojich vlastných voličov očakávate takúto povrchnosť, že tiež sa na nerasizmus len reklamne hrajú. Ide im o uchytenie sa v spoločnosti, ako novodobých zväzákov a komunistov. Takéto uvedomelé kádre sú požadované. Boj proti rasizmu je pre nich len reklama, presne ako nejaká sloboda, v mene ktorej uvedomelo budujú totalitu.
.
.
.
Bola by som rada, keby ste mi pod článkom na Bihariovú nenadávali. Viete, že neznášam progresívne médiá a ich kariéristických lokajov. Ale keď si to odmyslím, v skutočnej liberálnej agende, za skutočnú slobodu a rovnosť ľudí s Biháriovou súhlasím. Raz som ju počula diskutovať na jednu tému vlastnú liberálom a vtedy hovorila veľmi múdro, mimoriadne pohotovo a mala aj charizmu. Pre ňu tieto témy asi len reklamou nie sú. Skôr tak, že aj z nej potom vyrobili správneho progresívneho a uvedomelého človeka, ako predtým z komunistov. Ani mladí naivní komunisti to nemysleli zle a len ich potom zomlelo, že vybudovali totalitu aj pre seba a tiež končili stíhaní alebo predajní.
.
.
.

Nesúhlasím s rasizmom tejto strany, napriek tomu, že nežijem v USA. Tento váš výber poukazuje na vaše falošné hodnoty a používanie boja proti rasizmu len na reklamu na slobodu. Nemáte tieto hodnoty osvojené, čo vidíme aj pri výbere bieleho heterosexuálneho muža ako lídra, hoci schopnejšia je od neho drobná Rómka.

 

 

Aj ten výber je totalitný – nemá protikandidáta. Čiže nikto by ani nemohol Bihariovú chcieť, aby im to reklamne nepokazilo voľby lídra!

 

 

Iný príklad ich len reklamného boja za slobodu homosexuálov, keď výjav z homosexuality využívajú na vyvolanie hnusu u svojich čitateľov:

 

Progresívny zmysel pre slobodu

 

 

 

Prosím vás, čo ste vy za „liberáli“? Na príťažlivú reklamu biely muž a nie Rómka, hoci viete, že je schopnejšia od Šimečku.

na vyvolanie hnusu bozkávanie sa dvoch mužov politikov.

 

To by tak robili tí „zaprdení rasisti“ z ktorých sa vysmievate! Ale to by vám nemohlo ísť v prvom rade len o kariéru, čo sa na nejakých bojoch proti rasizmu alebo za slobodu homosexuálov a ďalších len priživuje! Ako križiaci na viere v Boha!

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563844x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie