Založ si blog

Progresívny zmysel pre slobodu

V predchádzajúcom článku som poukázala na rasizmus mainstreamu voči civilistom – obetiam vojen podľa toho, či sú naši „modrookí civilizovaní susedia“ alebo zo vzdialených krajín. Pokým obete našich „modrookých civilizovaných susedov“ sú v každých správach ako pozadie na burcovanie ľútosti s obeťami, obete zo vzdialených krajín a voči ktorým vedieme „spravodlivé vojny“ toto šťastie objaviť sa v správach nemajú. Len ako utečenci, nie však ako mŕtve obete týchto „spravodlivých vojnových akcií“, ktorých mŕtve obete nás už nezaujímajú a nemajú zaujímať.

A keby ste na tie obete poukázali, tak to je vraj „ačohentizmus“, že vás nemajú zaujímať, lebo to je iné a inde – ďaleko a to už nie sú „naši susedia“.

 

A takto si na informáciách o mŕtvych obetiach – civilistoch, pracujú progresívni ľudia, ktorí tvrdia o sebe, že sú liberáli a že sú proti rasizmu!

Tak, ako vidíte, nie sú to liberáli, lebo liberáli by neselektovali mŕtve obete podľa krajín a dojímali by ich všetky rovnako a rovnako by boli aj v ich správach ako obete vojen s ktorými máte súcitiť.

 

Dnes chcem poukázať na to, že títo ľudia, čo sa vydávajú za liberálov a vyhlasujú, že ich poburuje prístup k homosexuálom, zneužívajú na výraz odporu a vyvolanie zhnusenia práve homosexuálny výjav. 

 

Ak chcú vykresliť odpornú spoluprácu medzi politikmi, takú, ktorú máte odsúdiť a zhnusiť sa nad ňou, tak sa títo politici v ich karikatúre bozkávajú ako homosexuáli!

A to má u čitateľov vyvolať odpor a zhnusenie voči nim!

 

 

Tak, ak je podľa vás homosexualita prirodzená vec, tak ju nezneužívajte na výjav, ktorý má vyvolať zhnusenie voči týmto politikom. Ale to by ste, pravda, museli homosexualitu naozaj vidieť ako prirodzenú!

 

Táto karikatúra je dôkazom, že homosexuálny výjav používate na vyvolanie hnusu voči takým osobám, voči ktorým ste ju vyvolať chceli. Vaši čitatelia sa majú nad tým zhnusiť! Nad výjavom, že by sa ako homosexuáli bozkávali???

 

Áno, presne tak, ako nevidíte svoj rasizmus pri mŕtvych obetiach podľa krajín, kde to bolo „spravodlivé“ a kde nie, že ich pozabíjali, len tak isto nevidíte to, čo by mňa ako homosexuála pohoršilo. A to je vraj pre vás homosexualita prirodzená vec!

 

Nie je, keď si to neuvedomujete, keď ste to okamžite nestiahli a keď si to v redakcii Denníka N neuvedomil nikto. To snáď nebudete obhajovať, že nemalo slúžiť na vyvolanie hnusu! Medzi takzvanými liberálmi? Či to malo vyvolať hnus len u primitívov?

 

 

Je to tak, ako píšem, že vy sa liberalizmom len prikrývate ako reklamou na váš boj akože za nejakú slobodu. Vraj máte zmysel pre slobodu, čo je vidno na cenzúre a neschopnosti akéhokoľvek dialógu s oponentami. Vraj máte zmysel rozoznať rasizmus, čo vidno na selektovaní obetí v správach. Vraj máte zmysel pre slobodu ľudí aj v homosexualite, čo ukázala táto karikatúra, že na účelové vyvolanie hnusu sa vám hodila homosexualita. Tak aký zmysel pre čokoľvek z toho máte, keď ste vraj liberáli?

 

 

No, nie ste, lebo liberalizmus len zneužívate! Má byť reklamou, že tu sa bojuje za nejakú slobodu a pritom si v tomto obale akejsi vraj slobody, pretláčate novodobú propagandu so „spravodlivými vojnami“ a morálneho súhlasu s ožobráčením Európy, lebo tak kážu vaši sponzori.

 

 

Keby ste boli liberáli, tak to nerobíte! Liberalizmus len zneužívate, aj to len kde sa vám hodí ako reklama na vašu „slobodu“. Pritom dnes už nikto tak nie je vzdialený slobode, ako práve vy, čo tu zavádzate len novú totalitu ako v 50-tych rokoch.

 

 

karikatúra:

 

Naozaj sa chystá Orbán spolu s Putinom rozparcelovať Slovensko?

 

 

„Ten Orbán, ktorý drží chrbát Rusom vo vnútri EÚ, odmieta dodávať zbrane Ukrajine a dokonca burcuje svojich voličov proti Volodymyrovi Zelenskému, ktorého označuje za svojho protivníka.

Kollár teda vlastne hovoril o tom, že Maďarsko môže reálne vojensky zaútočiť na Slovensko s pomocou Ruska s cieľom získať slovenské územia.

Pán predseda parlamentu sa asi pomýlil o najmenej jedno desaťročie, lebo dnes sú Slovensko i Maďarsko členmi EÚ a Maďarsku záleží na rozvoji dvojstranných vzťahov, znela stručná odpoveď šéfa maďarskej diplomacie.

Szijjártó si pritom týždeň predtým predvolal ukrajinskú veľvyslankyňu, lebo Kyjiv vyzval Orbánovu vládu, aby si konečne vybrala medzi Moskvou a Západom.

Čo to znamená?“ (A nasleduje, ako presne to máte vidieť a presne ako máte myslieť!)

 

Ale vraj nevidíte svet čiernobielo!

 

Len vyber si, buď si s nami ako naša kópia alebo ideš proti nám a si rovno kolaborant a fašista a dezolát!

 

Ani to čiernobielo neplatí!

 

Ja to všetko, všetky vaše témy, len čiernobielo nevidím. Ja s vami aj mnohokrát súhlasím, keď sa vám podarí naozaj byť liberálmi so zmyslom pre slobodu, čo nie je len reklamou, ale skutočným zmyslom pre slobodu ľudí. Napríklad s týmto vašim článkom súhlasím, ale to je bloger. Zrejme človek, ktorý vašu len reklamu na slobodu berie vážne a myslí si, že vám na tých Ukrajinkách naozaj záleží! Nie, že sú vašimi len hrdinskými obeťami. „Kresťania“ by ich nútili donosiť deti po znásilnení a vy ich nútite hrdinsky vzdorovať, čo prinesie, ako v každej vojne, len omnoho väčší počet aj znásilnených žien.

https://dennikn.sk/blog/2808597/poslanci-navrhuju-prijat-zakony-proti-znasilnenym-ukrajinkam/

 

 

Akú cenu nesie vaše hrdinstvo, ktoré majú preukázať iní? Vás tam znásilnia?

 

A ste potom od tých „kresťanov“ lepší? Nechcete od nich, od tých obetí ešte viac? Aby riskovali aj znásilnenie aj život?

 

Tí „kresťania“ len pôrod s donútením, nie aj smrť v mene hrdinskej morálky! 

 

V čom sa vo falošnej morálke od tých „kresťanov“ líšite? Keby ste boli liberáli, tak vidíte, že v ničom, ale naopak máte s nimi veľa spoločné vo falošnej morálke – čo majú iní povinne robiť a čo si majú povinne myslieť a čo majú povinne chcieť!

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555099x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie