Založ si blog

Ako sa Progresívne Slovensko nerozhoduje pre budúcnosť!

PS má predvolebnú reklamu – rozhodnite sa pre budúcnosť. Podľa nich nejakú budúcnosť vedia aj domyslieť.

 

A tento článok je o tom, že tú budúcnosť nevedia ani domyslieť, ani predpokladať jej vývoj ani niekoľko rokov dopredu. Vlastne by sa mali volať – Zvoľte si prítomnosť a vôbec nerozmýšľajte o budúcnosti, čo nami podporované myšlienky a zámery prinesú, akú katastrofu, preto nemyslite na budúcnosť, len na prítomnosť, ako pekne to teraz nie, čo v budúcnosti bude katastrofou.

 

Prejdime si najdôležitejšie body a konkrétnosti našej budúcnosti. Poradie dôležitosti tém volím ja, keďže to píšem ja, ale posúďte poradie dôležitosti.

 

 

1. vojna – mier

 

Myslím si, že mohli by sme sa zhodnúť, že najdôležitejší je pre nás mier. Aby ľudia neboli vraždení a nezažívali vojnu, vraždenie civilistov, znásilňovanie žien a pochovávavnie svojich detí.

 

Beriem argument, že proti vyvražďovaniu a genocíde si majú ľudia pomáhať a nenechať niekoho vyvraždiť. Takto sa nám to podáva, prečo máme chcieť aj tretiu svetovú. 
Len ľudia tu si nemyslia, že vojna s Ruskom vznikla preto, že Rusko chce Ukrajincov vyvraždiť.
Ľudia celé roky sledovali, že veľmoc USA nedopustí pod svojimi oknami Rusko a bude sa vyhrážať celému svetu, že ak ich budú mať pod oknami, bude jadrová vojna. Nemali sa čo vyhrážať, lebo aj Kuba a Mexiko sú slobodné krajiny a môžu si na svojom území robiť čo chcú. Tak by to malo byť aj tam, nielen na Ukrajine, ale nebolo, lebo vyhralo vyhrážanie sa USA, že inak jadrová vojna. Svet videl, že jadrová veľmoc nerešpektuje slobodu, ale rozkazuje právom silnejšieho. Kuba a Mexiko nemôžu byť slobodné a robiť si, čo chcú. Podľa USA sú priestor pod oknami USA, nič viac! Musia poslúchať, inak vyhrážky jadrovou vojnou.
Potom ľudia videli, že Rusko ako tiež jadrová veľmoc robí to isté. Tiež sa arogantne vyhráža svetu, že Ukrajina nie je slobodná krajina, ale pod oknami zas Ruska tiež neslobodná ako Kuba alebo Mexiko. Tiež len právom jadrovej veľmoci a právom silnejšieho.

 

Ale tu nás kŕmia propagandou, že to, čo nemôže Kuba a Mexiko, Ukrajina vraj môže.

 

Ukrajina nemusela zažívať vojnu, keby nechcela byť v NATO a so základňami pod oknami Ruska. Rovnako by dopadla aj Kuba alebo Mexiko, keby trvali na svojej slobode, že chcú patriť k Rusku a mať tam ruské základne.

 

Mnohokrát mi liberáli na SME vysvetľovali, že Slovensko nemôže byť slobodná a nezávislá neutrálna krajina, lebo sme malá krajina a musíme si vybrať, či budeme patriť k Rusku alebo k západu USA. Teda ani my ako Slovensko nemôžeme byť slobodná a neutrálna krajina.

Musíme si vybrať ku komu budeme patriť. Keby sme boli Kuba alebo Mexiko, nemôžeme si vybrať pod oknami USA nič čo by sme chceli, len čo nám USA dovolí! Rovnako si to nemôže zas podľa Ruska vybrať Ukrajina a rovnako sa budú vyhrážať jadrovou vojnou. V tomto sú USA a Rusko rovnaké. Nerešpektujú žiadnu slobodu pod „svojimi oknami“.

 

Kto to kritizuje, musel by kritizovať aj Rusko aj USA za ich vyhrážanie sa svetu jadrovými vojnami! Ak to nekritizuje na USA, že si robia nároky aj nie pod svojimi oknami, nemôže za to logicky kritizovať ani Rusko, že jeden štát má právo z arogancie moci o tom rozhodovať a iný nemá, keď ide o jadrové veľmoci. 

 

Nie som ochotná obetovať životy svojej rodiny kvôli slobode Kuby alebo Mexika alebo Ukrajiny, aby som kvôli tomu volala po tretej svetovej vojne, keď ani náš štát nie je slobodný! Mám ľudské právo nevolať po tretej svetovej. Žijeme vo svete, kde nás jadrové mocnosti takto zastrašujú, že štáty môžu mať slobodu a neutralitu len za cenu jadrovej vojny! O zánik sveta kvôli tomu nestojím!

 

No chápem, že niekto stojí a radšej by nežil. Ale nikto sa nemôže rozhodovať za iných, že povinne tiež majú radšej chcieť nežiť ako v takomto svete, kde o štátoch rozhodujú jadrové mocnosti a celému svetu sa len vyhrážajú! Takíto ich predstavitelia podľa mňa skončia v pekle. Ale to neznamená, že chcem, aby sme kvôli tomu všetci zomreli v jadrovej vojne, že veď niekto prežije!

 

Na tomto bode sa nezhodneme s Progresívnym Slovenskom, že oni tak myslia na budúcnosť, že radšej chcú nežiť! To je aká budúcnosť?

 

 

2. federalizácia EÚ

 

Beriem argument, že Progresívne Slovensko a ich voliči progresívnej koalície chcú federalizáciu EÚ a stratu veta pre menšie štáty, ktoré sú vraj tak sprosté, že si suverenitu a právo veta ani nezaslúžia.

 

Ja si nemyslím, že sme tak sprostý národ, že si už ani zvyšky suverenity nezaslúžime a nechcem aby sme stratili právo veta menších štátov. Tiež máme právo federalizáciu nechcieť a nechcieť ani stratu veta a otváranie zmlúv, aby sa to zmenilo na federalizáciu EÚ.

 

Podľa mňa bude federalizácia do budúcnosti katastrofou pre menšie štáty, ktoré stratia právo veta a väčšie krajiny ich ľahko vo všetko prehlasujú! Podľa progresívcov je to krásna budúcnosť. Podľa mňa katastrofická, lebo nevedia domyslieť dôsledky do budúcnosti!

 

 

3. zvyšovanie zbrojenia

 

Podľa Progresívneho Slovenska je zvyšovanie zbrojenia a výdavkov na zbrojenie krásna budúcnosť.

 

Aj tu si myslím, že taká budúcnosť Slovenska je katastrofická, lebo nemáme ani takú úroveň ako tie veľké krajiny, ktoré zvyšovanie výdavkov na zbrojenie odmietajú, že na to nemajú!

Takže zvyšovať výdavky na zbrojenie v ešte chudobnejšej krajine je katastrofické rozhodnutie do budúcnosti! 

 

 

4. sankcie

 

Podľa Progresívneho Slovenska sú sankcie a odrezanie štátov od energií z Ruska krásna budúcnosť a ľahko to zvládneme aj jedným svetrom navyše.

 

Aj tu si myslím, že taká budúcnosť je a nielen pre Slovensko ale aj pre veľké štáty ako je Nemecko, budúcnosť katastrofická!

Podľa mňa zas nevedia myslieť do budúcnosti a myslia len na prítomnosť a ako pekne znie hrdinstvo jedného svetra!

 

 

 

Ďalšie témy nepridávam. Už pri týchto najzávažnejších vidím dôsledky ako katastrofické! 

 

A už pri týchto témach vidím len to, že Progresívne Slovensko a ich voliči nielenže nemyslia na budúcnosť ale nevedia ju ani najmenej domyslieť, aké katastrofálne následky to prinesie!

 

 

Práve z toho dôvodu, že ja myslím na budúcnosť, nemôžem voliť ani stranu, ani koalíciu, ktorá vôbec nevie myslieť na budúcnosť!

 

Všetky ich zámery v týchto závažných témach vedú podľa mňa len do katastrofy v budúcnosti. 

 

O katastrofickú budúcnosť nestojím!

 

 

O ich samovražedných rozhodnutiach sa môžeme dozvedieť až po rokoch, akú katastrofickú budúcnosť prinášajú.

 

Najlepším príkladom na to je riešenie migračnej krízy!

 

Teraz môžete vidieť dôsledky ich samovražednej politiky v migračnej kríze v tých väčších štátoch. Presne to, ako vedeli myslieť na budúcnosť!

 

Teda, ako vôbec nevedeli myslieť na budúcnosť a dôsledky svojich samovražedných nápadov. Rovnako tak skončia aj pri iných témach!

 

 

 

Nová tvrdá data francouzské policie o národnostech pachatelů loupeží, krádeží a znásilnění hovoří jasně – 3,2% Afričanů spáchalo 52% těchto činů! Polská vláda včera vyzvala státy EU, aby zrušily tzv. Rakušanův pakt o přerozdělování imigrantů! Proč český ministr vnitra Rakušan ještě stále podporuje imigraci!?

 

Polská vláda včera 19. září vydala výzvu ke všem zemím EU, aby okamžitě zastavily invazi imigrantů do EU! Všimněte si dobře –  i n v a z i   i m i g r a n t ů  do EU!!

 

Jak je neřízená, přísně nevýběrová imigrace nebezpečná, dokazují včera zveřejněná data statistického úřadu francouzského ministerstva vnitra SSMSI!

 

Obdobné statistiky o trestné činnosti imigrantů zveřejnilo letos i Dánsko, které zahájilo jako první země EU politiku nulové imigrace.

 

14. září zveřejnila francouzská justice obsáhlou zprávu o pachatelích násilné trestné činnosti při tzv. masových nepokojích ve Francii ve dnech 27. června až 7. července 2023.

 

Z dnes citovaných zpráv vlád Polska, Francie i Dánska se zdá být jasné, proč Rakušan neustále odmítá zveřejňovat národnost pachatelů trestné činnosti, a proč odmítá odvolat i svůj letošní podpis na paktu o přerozdělování imigrantů mezi zeměmi EU!

 

Bude tak velmi zajímavé sledovat, zda se Rakušan v nejbližších dnech odváží označit za lháře i polskou vládu, protože ta včera zveřejnila shodný text, jaký zveřejnil 15. září Andrej Babiš: Vláda Polska vyzývá Evropskou komisi, aby ukončila projednávání návrhů, které povzbuzují nelegální migranty k příchodu do EU! Vláda Polska, tak vyzývá všechny země EU, aby ukončily schvalování Rakušanova paktu, protože ten jen povzbuzuje imigranty k invazi do EU!“

 

 

Necenzúrované správy si môžete prečítať len na alternatívnych médiách.

 

 

Katastrofálna budúcnosť šialenej migračnej politiky sa pred občanmi celej EÚ len utajuje! 

 

 

A celkom rovnako dopadnú títo totalitní progresívci aj v ďalších témach, čo som dávala hore.

 

Maximálne budú vedieť tú katastrofálnu budúcnosť s nimi len utajovať!

 

 

 

„Na území Švédska platí až do odvolania 4. stupeň (vysoká hrozba) teroristického ohrozenia“

 

 

 

 

 

Ešte ani dnes nie sú schopní domyslieť následky takejto samovražednej politiky a čo to prinesie do budúcnosti!

 

Nie sú to schopní domyslieť ani dnes !!!

 

 

Celkom rovnako je to aj v tých ďalších témach. Celkom rovnako nevedia domyslieť ani následky federalizácie, straty veta malých štátov, dopady sankcí na ekonomiku, ani dopady zvyšovania zbrojenia, ktoré nezvládajú ani veľké štáty!

 

Sú ukážkou ako nemyslieť na budúcnosť pretože toho nie sú schopní !!!

 

 

 

Ako liberál a feministka sa musím zastávať aj žien, ktorých nie je len 4 % a omnoho viac ľudí – žien bude vystavených násiliu, znásilneniam aj vraždám kvôli samovražednej politike progresívnych totalitných extrémistov!

 

Nebojovali sme ako liberáli za feminizmus, za ochranu žien a proti domácemu násiliu preto, aby to teraz totalitní progresívni extrémisti zničili a vystavovali ženy ešte väčšiemu násiliu!  

 

 

Ale ako píšem, títo hlupáci nevedia dôsledky do budúcnosti domyslieť! 

 

A keďže dôsledky absolútne nevedia domyslieť, už ich ani nevysvetľujem. Pre hlupákov je to zbytočné!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560997x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie