Založ si blog

„Na území Švédska platí až do odvolania 4. stupeň (vysoká hrozba) teroristického ohrozenia“

O túto tému sa zaujímaju výlučne len alternatívne médiá. Predajné mainstreamové médiá majú za úlohu v tejto téme svojich občanov umlčiavať, čím sa stávajú spoluzodpovedné za znásilňovanie žien.

 

Už pred niekoľkými rokmi napriek tomu priniesol Postoj podrobný článok o falšovaní kriminality v nemeckej polícii – ako konkrétne Nemci zmanipulovali štatistiky kriminality, aby vyhovovali mimovládnym organizáciám, ktoré vládnu aj polícii a ktoré na obchodovaní s ľuďmi zarábajú, pričom to vydávajú za záchranu utečencov z vojnových zón.

 

Predtým rovnako zmanipulované štatistiky uverejňoval Denník N, ktoré dokazovali, že nejde o ekonomických migrantov ale o vojnových utečencov a nejde o mužov, ale o ženy s deťmi. Celé roky prenasledovali našich občanov ako fašistov a dezolátov, čo šíria hoaxy, ak povinne a pod vyhrážkami neveria, že nejde len o vojnových utečencov a len o matky s deťmi.

 

„Burcujúce svedectvo od mladej Francúzsky, ktorá na Slovensku hľadá pokojný život, pretože v jej vlasti už taký nemôže mať. Pred voľbami by si to mal pozrieť každý, kto zvažuje voľbu niektorej z probruselských strán.“ (HS)

 

 

 

 

Aktuálna neúnosná situácia v Nových Zámkoch

 

Kde sú teraz mimovládne organizácie? Títo ľudia potrebujú vodu, miesto, kde by mohli prespať, aby sa neponevierali po parkoch, prekladateľa, a možno aj kadečo iné. Len včera prišlo do mesta asi 180 migrantov.“

 

 

 

 

„Česká vláda je spoluodpovědná za znásilňovaní mladých Evropanů a Evropanek imigranty. Toto závažné obvinění pronesl předevčírem polský premiér Mateusz Morawiecki. Reagoval tak na několikahodinové brutální homosexuální znásilnění 18-ti letého Poláka, kterého se v mnichovském metru dopustil afgánský imigrant! Morawiecki dal znásilňování Evropanů imigranty do přímé souvislosti s imigrací a otevřenými hranicemi pro uprchlíky.

 

Podle Morawieckého jsou za tato znásilňování osobně odpovědni politici, kteří plní úkoly německého politika Manfreda Webera, a brání tak uzavření evropských hranic imigrantům. Samotný Manfred Weber letos v květnu osobně pochválil Petra Fialu za přesné plnění politických úkolů, a oznámil, že právě proto s ním udržuje dobré vztahy. Manfred Weber je vůdce bruselského politického uskupení EPP, a loni svolal do hotelu Marriott v Praze zasedání svých partajních podřízených. Z ČR byli na Webrovu poradu povoláni Markéta Pekarová-Adamová, Luděk Niedermayer (TOP 09), Tomáš Zdechovský a Michaela Šojdrová (oba za KDU-ČŠL).

 

Nedlouho po poradě český ministr Rakušan podepsal pakt o rozdělování nelegálních uprchlíků mezi jednotlivé země EU, a o placení tučného výpalného za uprchlíky zeměmi, které je nebudou chtít přijmout. Proti tomuto paktu chystá Polsko referendum, aby ho zneplatnilo!

 

Zajímavé je, že když podobná obvinění proti fialové vládě a imigrantům pronesou čeští politici, jako Okamura, Rajchl, či jiní odborníci, začnou varovat, že skutečná vlna násilí imigrantů ČR teprve postihne, fialová média a politici okamžitě bijí na poplach a obviňují je z vyvolávání nenávisti. Když ovšem promluví těžká váha současné světové politiky Morawiecki, čeští političtí mopslíci jsou najednou potichu!“ (MAP)

 

 

Môj starší článok k tejto téme, ktorý ilustruje ako sú títo intelektuálni magori vymytí svojou propagandou „morálne uvedomelého človeka“:

 

Rozhovor so slniečkárkou

 

Stazovala som sa na to, ze slnieckari nie su ochotni odpovedat na zakladne otazky:

1. Navrhujete kvoty alebo nie? Ak ano, preco, ak nie, preco.
2. Ako bude zabezpecovane dodrziavanie zakl. ludskych prav a to, ze prijati migranti s nimi suhlasia?
3. Ako bude zabezpeceny odsun migrantov, ktori nedostanu azyl?
4. Ake davky socialnej pomoci v nudzi budu dostavat nezamestnani migranti, ked u nas je to 64 eur na osobu?
5. Ake su odpovede na problemy s urcovanim ich penzie, co uz v Cesku vyskocilo ako velky problem s neodpracovanymi rokmi?

No podarilo sa mi najst scestovanu a intelektualnu slnieckarku /ktora ich teda moze reprezentovat v nazoroch/, ktora na dve moje otazky z toho odpovedala. Tie odpovede som zvyraznila. Myslim si, ze sa da povedat, ze reprezentuje inteligentneho volica Progresivneho Slovenska, akych chce tato strana oslovit a zastresit pod nasou intelektualnou elitou. Myslim si, ze podla ich moralnych a intelektualnych narokov aj na volica, odpovedala uplne vzorovo, ako ma odpovedat vysoko moralny a inteligentny clovek, ktory by mal v spolocnosti sirit osvetu.

Domnieva sa, ze nepridu aj keby sme ich pozyvali, urcite by sa vsetci zamestnali, ak nie, tak by nemali vyssie davky nez 64 eur a neprijatych by okamzite vyhostili. A vylucuje, ze by niekde na svete pachali vyssiu kriminalitu, nez domaci, lebo inak by boli okamzite vyhosteni a po neudeleni azylu uz v takych krajinach nezostavaju, lebo nie je problem ich vyhostit. Severske krajiny povazuje za vzor, kde sa multikulturalizmus podaril a spravy o kriminalite migrantov podla nej su len hoaxy, ktore uverejnuju aj v zahranici len bulvarne noviny.

 

Rozhovor so slniečkárkou

 

 

Tento týždeň Pravda 21.8.2023:

 

Na území Švédska platí vysoká hrozba teroristického ohrozenia. Rezort diplomacie varuje Slovákov

 

„Na území Švédska platí až do odvolania 4. stupeň (vysoká hrozba) teroristického ohrozenia. Slovenský rezort diplomacie preto odporúča slovenským občanom vyhýbať sa masovým zhromaždeniam v tejto krajine.

 

 

JA: A v ktorych krajinach su tie gangy pravdive?

slnieckarka: Rôzne gangy sú aj na Slovensku. Pani zlatá, gang je proste skupinka výtržníkov. Takéto gangy sa odnepamäti vytvárajú v každom veľkomeste. Nemá to NIČ spoločné s utečencami. Je to zrozumiteľné?

 

JA: Takze ste presvedcena, ze museli by mat rovnake. Vylucujete, ze by EU nariadila pre migrantov ine davky v nudzi. 

slnieckarka: My sa nerozprávame o migrantoch. Ľudia, kt utekajú pred vojnou majú status UTEČENCOV.

 

JA: To tiez by ich museli triedit na utecencov a ekonomickych migrantov. 

slnieckarka: Keby ste poznali azylový zákon, tak viete, že ekokomický migrant nemá nárok na azyl.

 

JA: Ale nevedia ich mnohych vyhostit.

slnieckarka: Odkiaľ máte túto informáciu?

 

JA: Vy si myslite, ze vsetkych, ktori su len ekonomicki, vedia vyhostit?

slnieckarka: Dajte mi zdroj Vašich informácií. A sorry, zajtra musím do práce. Nemám už viac času na Vás.

 

JA: Vsak nevedia ani radikalnych. 

slnieckarka: Zdroj?

 

 

Najviac dementnú a štvavú propagandu voči svojim vlastným spoluobčanom šíria práve intelektuáli! 

 

Je to tak preto, lebo umelci, novinári, vysokoškoláci a mimovládkari by bez povinného vyznávania dementnej propagandy prišli nielen o kariéru, ale aj o prácu a možnosť prežitia v týchto kruhoch. Celkom rovnako ako v socializme, keď tento nátlak bol najsilnejší práve v intelektuálnych kruhoch kvôli prežitiu.

 

Preto najviac s totalitou kolaborovali práve umelci, novinári a univerzitní učitelia – intelektuálny výkvet národa za obyčajné prežitie v totalite!

 

O čo je človek bezvýznamnejší pre vládnu moc, o čo menej mu ide o pracovnú kariéru alebo pracovné miesto alebo nepohybuje sa v týchto intelektuálnych kruhoch, o to slobodnejší môže byť „niekde v kotolni“, kde neriskuje „všetko“.

 

Chápem to, keby som bola umelec, novinár, vysokoškolský učiteľ… netrúfam si tvrdiť, že by som mala silu prísť o všetko hmotné a profesijné zabezpečenie, aby som bojovala so svojim vlastným prostredím v práci, v okruhu priateľov, v rodine, v médiách, o všetko prišla, aj o podporu okolia alebo rodiny. Možno by som tiež bola zbabelec za prežitie a tomuto tlaku ústúpila a podľahla. 

 

Je to väčší tlak než dokáže vyvinúť jeden násilník, lebo toto je spoločenské násilie, na ktorom sa podieľajú v práci, priatelia, aj rodina za pokoj pri prežití.

No uvedomujem si, že rovnako by kolaborovali takto ticho za prežitie v socializme a aj v Hitlerovom Nemecku a celkom rovnako pri odsune Židov, keby žili v tej dobe. Za pokojné prežitie.

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559127x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie