Založ si blog

Kde sú objednávatelia vraždy Kuciaka a jeho snúbenice? !

Jakub Filo sa dnes opäť sťažuje na návrat Fica s jeho korupciou, teda geniálnou korupciou, ktorú nemôže nikto nikde dokázať a na vraždu Kuciaka, akože za to môže Fico, čo mu tiež nedokázali!

 

A vyzerá to tak, že keď mu nedokázali žiadne zlodejstvo, tak si na to vyrobili túto vraždu (ich páni, nie títo novinári ako ich lokaji), aby konečne vyhnali ľudí do ulíc, ako to bolo v novembri 89. Teraz by už na to len fingovaná vražda nestačila!

 

Ako bol zlodej, keď sú odkázaní len na túto vraždu?

 

Tak málo dôkazov máte z tisíc kauz kradnutia Smeru, že ste odkázaní len na vraždu Kuciaka?

 

Nerozumiem domácej politike, keď sme tu desaťročia podľa vás mali najgeniálnejších zlodejov všetkých čias, ktorým sa nič nedá dokázať. Rozumiem len prípadu Kuciak, že ho dali zavraždiť tí, čo potrebovali vyhnať ľudí do ulíc!

Na to totiž nepotrebujete ani 10 hodín, aby ste to pochopili!

 

Neviem, aké vraždy dal urobiť Smer, keď píše Filo o ich vraždách, ale viem, že novinárom je jedno, že ich kolegu novinára Kuciaka dal niekto zavraždiť preto, aby potom novinári dostali ľudí do ulíc a mohli pracovať na zvrhnutí vlády, ktorú nevedeli inak zvrhnúť!

 

A to je niečo tak obludné, že na to nemá žiadny geniálny len zlodej. Títo novinári totiž slúžia niekomu, kto je aj vrah dvoch mladých ľudí a len pre politický prevrat!

 

 

Tiež vám to nemôžeme dokázať! Ale tiež vás a vaše takto dosadzované strany môžeme NEVOLIŤ!

 

Dobre ste rozumeli, ja si zas myslím, že za politickými silami, ktoré presadzuje Jakub Filo, je vrah (skupina vrahov, čo o tom rozhodli), čo na dosadenie svojich strán použijú aj vraždu dvoch mladých ľudí!

 

 

 

Z toho, čo som písala 18.novembra 2018:

 

 

Mňa by zaujímalo, čo by povedala matka toho akože mŕtveho študenta Šmída, keby ho boli vtedy zabili naozaj. Asi by vtedy všetci nekončili slovami – „No stalo sa. Čo už teraz, hlavne, že sa stalo!“
.
Dnes sa jej ako dobre hovorí: „že o kom sa povie, že je mŕtvy, tak bude dlho žiť!“ (To hovorí v tom dokumente jeho matka.)
Pokiaľ na štátne prevraty a výmenu strán v niektorej krajine budú potrebné ľudské obete, dovtedy takéto obete budú existovať a to ešte aj v budúcnosti!
 
 

„Dnes bylo ve večerných hodinách potvrzeno, že 17. listopadu 1989 mezi 21 a 22 hodinou byl pri manifestaci na Národní tříde ubit student matimatecko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovi Martin Šmíd. A kopali do něj, takže jeho obličej byl k nepoznání. Martinu Šmídovi bylo 17. listopadu 20 let.“

od 27 min:

 

 

 

 

 

 

Jak moc byl duležitý pro vývoj situace, že vznikla tá fáma o mŕtvem studentovi?

Otázka na vtedy známu Lidu Rakušanovú (1989 redaktorka rádia Svobodná Evropa)

 

„Ja si myslím, že tady v Československu tehdejším to bylo hodně zásadní, protože když se tá správa rozšířila, tak vlastně, myslím že tá správa teprve vyhnala lidi pořádně do ulic. Protože si řekli, tak teď už nám mlátej aj deti, zabíjejí nám naše deti, tak to snad už vopravdu nemužeme dopustit. A konečně teda do těch ulic šli!“

 

Myslím si, že Martin Šmíd byl klíčová informace.

 

„To bylo to, co najednou dalo odvahu vystoupit i lidem, kteří se nejvíc báli, střední generaci, našim rodičum. Lidem, kteří mlčeli. A najednou si řekli, tak počkat, tady se zabíjejí deti, tak to už je moc! Na druhé straně, já vím, že jsme si tenkrát v rádiu Svobodná Evropa velmi uvědomovali, ten obrovský, výbušný, emocionální potenciál TÉHLE SPRÁVY a nechtěli jsme ji hlásit, dokud nebude ověřená opravdu aspoň z těch klasických dvou zdroju. Jenomže ten zdroj byl pořád jeden.“

 

Keby teda ktokoľvek chcel akúkoľvek demonštráciu, ktorá by „teprve“ vyhnala ľudí do ulíc, potrebujú zabitého a mladého človeka, čo by už pobúrilo všetkých až k protestom v uliciach. A párik dvoch mladých ľudí, ktorí sú krásni a mladí, majúci život pred sebou, ešte aj svadbu, to je obeť úplne ukážková a na pohľadanie. Lepšiu by si nikto nemohol ani vymyslieť. Ten, kto by ich dal zabiť, musel by sa správať samovražedne a len keby chcel niekoho iného z toho obviniť a s obrovským cirkusom.

A pokiaľ len vraždy vyženú ľudí do ulíc, aj v budúcnosti sa budú hľadať, ktoré vás do tých ulíc vyženú!

 

Keď vyhnali, aj ukazujete a legitimizujete účinok takých vrážd. Svojou účasťou by som nepomáhala takej vražde aj do budúcnosti. Že nabudúce si nájdu inú ukážkovú.

A preto, hoci som sa zúčastňovala protestov proti Smeru a za vyšetrovanie káuz, ktoré organizovala SaS a OĽaNO, ja také demonštrácie, ktoré potrebujú zavraždených, nepodporím.

 

Vás sa pýtam, prečo ste k tomu potrebovali mŕtvolu alebo mŕtvoly, aby ste prišli demonštrovať tiež za vyšetrovanie káuz? Kde ste vtedy všetci boli? Prečo vtedy neboli plné ulice neľahostajných ľudí? To sa nepýtam voličov Smeru, ale voličov opozície a tých, čo tam až teraz stoja. Vy ste predtým nevedeli, kde žijete? Vy ste sa predtým o to nezaujímali a potrebovali ste na to vraždu? 

 

Nepohodlné obete sa vždy zabíjajú tak, že ako nie ukážkové nevzbudia takú pozornosť, vyzerá to ako nehoda alebo samovražda alebo zmiznú. Iné sú pre niekoho pohodlné a prospešné pre ich ciele. Prospešné môžu byť aj pre tých, ktorým len poslúžia a bez toho, aby tušili, odkiaľ k nim prišli.

 

 

Radičová: “Nebyť obrovskej tragédie, obávam sa, že sa na Slovensku ľady nepohnú”

Obávam sa, že mnohí to vedeli tiež, že sa INAK nepohnú. A chceli, aby sa pohli!

 

 

14.novembra 2018:

 

A teraz verte, že novinári s tým nič nemajú a neorganizovali to!

 

 

1.Takže uznajte, že keď mohli byť minulé voľby proti Mečiarovi platené aj zo zahraničia, čo samotný Šimečka z Denníka N priznal, celkom logicky môžu byť aj zo zahraničia platené akékoľvek ďalšie.

Môžte sympatizovať s takouto pomocou pre vami schvaľované ciele, ale stále je to ovplyvňovanie politiky z iných krajín a zo zahraničia, čo sa len v prípade Ruska odsudzuje.

 

2. Rovnako musíte uznať, že organizátori mohli byť platení finančnými skupinami zo Slovenska, ktoré si pre vlastné záujmy formujú vlastné politické strany. A ako mohli byť bývalé takéto finančné skupiny, celkom rovnako môžu existovať aj nové súčasné alebo budúce, s čím by ste vždy mali počítať, aby raz tie neovládli politiku na Slovensku.

 

Takže nie je pravdou, že tu takéto podozrenia nie sú odôvodnené a boli celkom nezmyselné. Môžu byť len viac-menej pravdivé alebo celkom nepravdivé, ale takéto podozrenia sú vždy odôvodnené, keďže takto sa diali aj v minulosti.

 

Nebolo potrebné platiť Líviu a ani Karolínu. Rovnako tak nemusíte platiť nikoho, kto bude stáť v kostole a spievať pre všetkých. Celkom stačí, keď tomu, čo robí, hovorí, verí celou dušou a práve to si všetci organizátori na svete aj prajú – dobrovoľné nadšenie, čo je väčšou zárukou čohokoľvek, než len niečo dočasne platené ako jednoznačne menšia motivácia, než dobrovoľnosť z presvedčenia.

 

Dajte si otázku, či by ste si mysleli, keby Lívia zvolala celkom rovnaké protesty na námestiach, že nepotrebovala pomoc nejakých vplyvných skupín za sebou. Či je možné, aby ich Lívia celkom rovnako a len spontánne esemeskami a spolu s nadšencami zvolala a organizovala. A pritom by to mala mať Lívia len ľahšie, keďže liberálkovia tvrdia, že je tu národ samých rasistov. Takže dostať ich v desaťtisícoch do ulíc by rovnako spontánne mohla? A verili by ste jej a pár jej mladým kamarátom, že za nimi nikto nestojí a nestál? Že im nedáva rady a pomoc množstvo dospelých, aj starých ľudí v pozadí?

 

Keď protesty robila SaS a OĽaNO, bolo jasné, kto ich robí. Teraz to jasné nie je a práve kvôli tomu, že organizátori sú veľmi mladí. Ani neverím tomu, že aj opozícii nie je jasné, že sú len nastrčenou skupinou iných politických skupín. To, že to nemôžu alebo nevedia a nechcú dokázať, neznamená, že to tak nie je. Dozvieme sa to celkom rovnako ako iné kľúčové prepojenia.

 

„Dve medzinárodné novinárske organizácie – Európske centrum pre slobodu tlače a médií (ECPMF) a Reportéri bez hraníc (RSF) – vyzvali v stredu v liste slovenské ministerstvo vnútra, Národnú kriminálnu agentúru (NAKA) a policajný zbor, aby prestali vypočúvať organizátorov a účastníkov protestov Za slušné Slovensko.

 

Uviedli ešte, že uvítajú od slovenských predstaviteľov písomný záväzok, že sa nebudú zapájať do žiadnych aktivít, ktoré budú stíhať organizátorov, protestujúcich a novinárov na Slovensku.

List podpísala v mene ECPMF jeho právna poradkyňa Flutura Kusariová a v mene RSF šéfka pobočky pre Európsku úniu a Balkán Pauline Adesová-Mévelová.“

https://www.etrend.sk/ekonomika/sakova-aj-naka-dostali-list-aby-zastavili-vypocuvanie-aktivistov.html

 

Z tohto mi nie je jasné, či organizátori protestov sú novinári? Veď čo majú organizátori s novinármi, keď tvrdia, že ich neorganizujú?

 

Do tohto vyšetrovania teda zasiahla právna poradkyňa v mene Reportérov bez hraníc (RSF) a Európskeho centra pre slobodu tlače a médií (ECPMF), čo sú medzinárodné novinárske organizácie. 

Ale veď to neboli protesty novinárov a neorganizovali to oficiálne novinári. Či medzinárodné organizácie novinárov určujú, čo sa smie a čo nesmie štandardne vyšetrovať?

Nech už si o tom myslíme čokoľvek, medzinárodné organizácie novinárov by nemali určovať, ktoré protesty budú zbavené akýchkoľvek trestných oznámení bez štandardných vyšetrovaní.

Inak tu vzniká a opäť oprávnené podozrenie, že tieto medzinárodné organizácie novinárov majú vlastné záujmy o tieto protesty. A prečo, keď sú nezavislé a neorganizované novinármi?

 

To vypovedá o ich nezávislosti? Alebo naopak o ich záujmoch a prepojeniach na novinárov a to až v medzinárodnom rozsahu?

A teraz verte, že novinári s tým nič nemajú! Keď majú až medzinárodný záujem medzinárodných novinárskych organizácií, ale nikto, celkom nikto za nimi nie je, ani ich neplatil!

Takto by som veru nezávislosť protestov nedokazovala, iba keby som chcela dokázať, že nezávislé neboli. Veď sú jasne pod patronátom aj medzinárodných novinárskych organizácií. 

 

A presne preto sa aj mohli udiať a nie preto, že pár mladých ľudí to dokáže zorganizovať.  Zreteľne a dokázateľne majú aspoň patronát medzinárodných novinárskych organizácií, keď už nie rovno aj politických strán, ktoré by si títo novinári u nás priali. 

 

========

 

No to zjavne morálne týmto vraj liberálom nevadí, že majú takých priateľov za prenajímanie priestorov a uplácanie. Sú ochotní kryť aj vrahov zvlášť odpornej vraždy a len preto, že si nedokážu ani priznať chybu (Cervanová).

Veď aj teraz sa možno rozprávajú s vrahmi a nevedia o tom. Možno ich celkom rovnako aj obhajujú, lebo pre nich je nepredstaviteľné, že by vrahmi Kuciaka mohli byť aj ľudia, ktorým veria.

 

Aj teraz predsa veria svojej konšpirácii, že vrahmi musia byť ľudia napojení na vládu. Ale to je tiež len konšpirácia, lebo vrahmi môžu byť aj ľudia, ktorým veria a ktorým uverili. Možno ich oklamali celkom rovnako.

 

V minulosti obhajovali vrahov a teraz podľa mňa za ich politickými silami sú zas vrahovia, teraz Kuciaka a jeho snúbenice. Politické sily za nimi chceli dostať ľudí do ulíc!

Myslím si, že ich oklamali celkom rovnako!

 

 

Koľkí na detektore lži by neklamali, že 100 % veria, že aj o obete protestov sa im nepostarali sponzori zo zahraničia, ktorým slúžia?

 

Ich by už strach prezradil, lebo osobne vrahovia nie sú! Ich vrahovia len často sponzorujú!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560924x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie