Založ si blog

Bihariová alebo Šimečka?

V prvom rade, toto mali byť liberáli a keď očakávajú, že ich budú voliť mladí ľudia, ktorí nie sú podľa ich hodnôt rasisti, tak sa nebude porovnávať vzhľad, ale koho tam chcú mať tí, čo lídra volia a bez ohľadu na vzhľad a charizmu. Tak by sa správali liberáli.

 

Ale to, že ju chcú vymeniť kvôli „necharizme“ je obyčajná povrchná vypočítavosť, že viac hlasov získame od tých mladých, keď to bude „charizmatický“ biely človek. To si uvedomujú aj čitatelia SME, videla som to v ich diskusiách.

 

Šimečka je pekný mladý muž, očami blízko seba mi pripomína Al Pacina. No kto ho videl diskutovať, nie je ani schopný diskutér, napríklad proti Sulíkovi. To bolo trápne. Charizmu teda nemá. Ani požadované schopnosti na lídra, okrem svojho otca a dedičného lokajstva.

 

 

 

 

 

 

Bihariová:

„Pred pár dňami som tu vyvesila spoločnú fotku so Svetlanou Cichanovskou. Ideologický či politický odpor v komentároch (ktorý znesiem, nech akokoľvek tvrdo argumentovaný) bol premiešavaný s vrcholne nechutnými poznámkami k výzoru nás oboch. Trvalo mi dva dni, kým som to postupne premazala. (Pretože ak niečomu ozaj nemienim vytvárať priestor, tak sú to debaty tohto typu.)
Ešte horšie to dopadá v prípadoch, keď sa vyjadrím ku Kotlebovi či extrémizmu. Okamžite sa zgrupia odborníci na krásu z módnych domov Karla Lagerfelda a Dioru a zahrnú ma vysokohodnotnými analýzami môjho „cigánskeho, mužatkovského či startrekového výzoru“. Keby som sa hlásila do súťaže Miss Universe, nepoviem ani slovo. Ale ja som vstúpila do politickej súťaže, nie do súťaže krásy. Iróniou je, že najodvážnejší v súdoch sú zvyčajne tí, ktorým tej krásy pánboh tiež zrovna nenadelil. A aj napriek ich slepej podpore ĽSNS a kvákaní tisíckrát omletých dezinformácií by bol ich výzor to posledné, čo by ma napadlo im vytknúť.“
.
.
.

Aj prezidentku si ľudia vyberali ako si upráva vlasy a len pôsobí ústupčivo. Určite je krajšia ako Chmelár, ale nevyberali sme šampón!

.

.

Čo k tomu napísala Bihariová ku svojej progresívnej bubline:

.

„Tento článok ma celkom povzbudil. O to väčšmi, že zrovna v týchto dňoch, s približujúcim sa rizikom predčasných volieb, som zrazu aj z útrub vlastnej bubliny začula hlasy, či by PS nemalo zmeniť lídra a predsa len miesto Rómky nenasadiť bieleho heterosexuálneho muža. Rovnako tak sa rapídne zvýšil pod mojimi statusmi nálet tragédov, ktorí cítili potrebu odpluť si pre môj výzor.

Ďakujeme za expertízy ohľadom môjho výzoru, aj posielanie ma starať sa o osady miesto riešenia politiky. Všetky tieto rady sme dôsledne zvážili. „
.
.
.
Myslím si, že Bihariová si to uvedomuje, že ju chcú vymeniť nie kvôli nejakej charizme, ale kvôli tomu, že im jej charizmu kazí to, že je drobná Rómka s príliš tmavou pleťou a príliš drobná. A oni chcú Progresívne Slovensko predať a pretlačiť vo voľbách.
.
.
.
A kde chcete loviť voličov? Medzi voličmi Kotlebu? Nemajú snáď nádejní voliči PS nepovrchné myslenie?
Vyšlo vám to s Čaputovou kvôli jej vlasom a priceznovskému vzhľadu a teraz potrebujete znovu princeznú a keď jej niet, tak princa ako šampón?
.
.
.
Keby ste boli v tom milovanom USA, tak vás v zuboch roztrhajú za myšlienku, že lepšie sa presadíte s „charizmou bieleho heterosexuálneho muža“. No aspoň vidno, že boj proti rasizmu je u vás viac reklama na vašu totalitnú stranu, že akože je to o slobode, nerasizme, rovnoprávnosti. Aj tuto vidno, aká je to len reklama, ktorá pôjde bokom, keď momentálne potrebujete príťažlivú reklamu – bieleho sympatického muža. Čo na tom, že už inú charizmu nemá a preto v diskusiách nediskutuje?
.
.
.
Týmto ste priznali, že u svojich vlastných voličov očakávate takúto povrchnosť, že tiež sa na nerasizmus len reklamne hrajú. Ide im o uchytenie sa v spoločnosti, ako novodobých zväzákov a komunistov. Takéto uvedomelé kádre sú požadované. Boj proti rasizmu je pre nich len reklama, presne ako nejaká sloboda, v mene ktorej uvedomelo budujú totalitu.
.
.
.
Bola by som rada, keby ste mi pod článkom na Bihariovú nenadávali. Viete, že neznášam progresívne médiá a ich kariéristických lokajov. Ale keď si to odmyslím, v skutočnej liberálnej agende, za skutočnú slobodu a rovnosť ľudí s Biháriovou súhlasím. Raz som ju počula diskutovať na jednu tému vlastnú liberálom a vtedy hovorila veľmi múdro, mimoriadne pohotovo a mala aj charizmu. Pre ňu tieto témy asi len reklamou nie sú. Skôr tak, že aj z nej potom vyrobili správneho progresívneho a uvedomelého človeka, ako predtým z komunistov. Ani mladí naivní komunisti to nemysleli zle a len ich potom zomlelo, že vybudovali totalitu aj pre seba a tiež končili stíhaní alebo predajní.
.
.
.

Nesúhlasím s rasizmom tejto strany, napriek tomu, že nežijem v USA. Tento váš výber poukazuje na vaše falošné hodnoty a používanie boja proti rasizmu len na reklamu na slobodu. Nemáte tieto hodnoty osvojené, čo vidíme aj pri výbere bieleho heterosexuálneho muža ako lídra, hoci schopnejšia je od neho drobná Rómka.

 

 

Aj ten výber je totalitný – nemá protikandidáta. Čiže nikto by ani nemohol Bihariovú chcieť, aby im to reklamne nepokazilo voľby lídra!

 

 

Iný príklad ich len reklamného boja za slobodu homosexuálov, keď výjav z homosexuality využívajú na vyvolanie hnusu u svojich čitateľov:

 

Progresívny zmysel pre slobodu

 

 

 

Prosím vás, čo ste vy za „liberáli“? Na príťažlivú reklamu biely muž a nie Rómka, hoci viete, že je schopnejšia od Šimečku.

na vyvolanie hnusu bozkávanie sa dvoch mužov politikov.

 

To by tak robili tí „zaprdení rasisti“ z ktorých sa vysmievate! Ale to by vám nemohlo ísť v prvom rade len o kariéru, čo sa na nejakých bojoch proti rasizmu alebo za slobodu homosexuálov a ďalších len priživuje! Ako križiaci na viere v Boha!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545576x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie