Založ si blog

Dnes si máme myslieť to, čo sme si nesmeli včera!

Všimli ste si, ako sa naozaj obyčajní ľudia nemýlili?

My sme si to všimli, ale všimli si to aj liberálkovia, že aký zdravý rozum majú obyčajní ľudia na Slovensku?

Tí si vďaka svojmu zdravému rozumu všimli veľa vecí, ktoré politici a liberálkovia nie.

Za prvé viac ich zaujíma ohrozenie základných ľudských práv v Európe, viac ich zaujíma bezpečnosť žien v Európe, viac ich zaujíma pomoc Afrike nerozdúchavaním vojenských konfliktov a všimli si aj to, že demonštrácie „za slušné Slovensko“ sú politicky zneužívané.

 

A čo za to zažili? Dennodenné osočovanie, že im ide len o obranu Smeru a o obranu zlodejstiev, pretože sú sprostí. Celkom nikto nemal záujem počúvať obyčajných ľudí so zdravým sedliackym rozumom, aké môžu mať aj oprávnené námietky a prečoZas sa skôr odsudzovalo, ako diskutovalo!

 

Nepohŕdajte obyčajnými ľuďmi, lebo vzhľadom na to, že oni na politiku nemajú čas, majú lepšie odhady na rôzne problémy, ktoré môžu nastať, než aj politici, čo sa politikou zaoberajú celé dni.

 

Dnes si máme myslieť to, čo sme si nesmeli včera! Včera si to mohol myslieť len hlupák a primitív. Navyše smiešny a násilný:

 

Viskupič: Už nie som Za slušné Slovensko, zneužili ľudí na námestiach

 

“Mrzí ma, že ľudia z námestí (sám som opakovane na námestiach bol) boli zneužití. Mrzí ma, že do boja o starostovské a primátorské posty zasahuje kádrovanie podla “slušnosti za Slovensko”.

“Nie už nemôžem byť a nie som Za slušné Slovensko,” napísal Jozef Viskupič.

 

Zoznam, kedy mali obyčajní ľudia pravdu:

 

1. Keď tvrdili, že byť slniečkárom je naivné.

Dnes sa už liberálkovia k slniečkárom nehlásia, pretože pochopili, že je to naozaj spojené s veľkou dávkou naivity a so zneužívaním ľudskosti ľudí.

2. Keď tvrdili, že EU má zlú migračnú politiku.

Dnes to už tvrdia samotní liberálkovia, pretože pochopili, že je to skutočne tak a že sa im už nič nestane za to, keď ju tiež budú kritizovať. Čo ale poukazuje len na ich zbabelosť, kritizovať niečo skôr, než mi to dovolia.

3. Keď tvrdili, že väčšina migrantov sú ekonomickí migranti.

Dnes to tvrdia samotní liberálkovia a už píšu o drvivej väčšine, lebo už to majú povolené hovoriť.

A to isté, že naozaj väčšinu z nich tvoria muži.

Ďalšie body nepridávam, pretože liberálkovia dodnes tvrdia, že vedia kto otrávil Skripaľovcov, kto zostrelil MH17 a kto vrahom byť nemôže, ako v prípade Cervanová.

No ja si myslím, že všetko, čo sme už videli, je dosť na to, aby ste už obyčajným ľuďom dali pokoj, keď si nebudú myslieť presne to, čo majú.

Nechajte nás myslieť si, čo chceme, lebo už onedlho si môžte aj vy myslieť to isté!

 

Rozhovor s Matovičom:

 

„Keď hovoríte, že ich niekto zmanipuloval, tak narážate aj na niekoho konkrétneho?

Myslím si, že je všeobecne známe, že pán Štefan Hríb sa okolo organizátorov veľmi intenzívne motá. Z toho dôvodu si myslím, že to bol nápad z jeho hlavy.

Teraz ide o čistokrvnú politiku ´na sedláka´. Už ma nebaví táto falošná hra na slušnosť. Nemôžeme sa tváriť na slušnosť, keď robíme neslušné veci.

Ak by ste vedeli pred pár mesiacmi, ako sa to teraz skončí, tak by ste opätovne vyzývali ľudí, aby sa zúčastňovali protestov?

Ak by som vedel, že chce niekto protesty zneužiť na politiku, tak by som na to od začiatku upozorňoval.

Myslíte si, že organizátorom zachutila moc?

Nie. Myslím si, že s nimi veľmi hrubým spôsobom manipuluje niekto, kto by chcel robiť politiku na Slovensku a nie je toho sám schopný. Zneužíva mladých ľudí, aby sa na ich chrbte vyviezol do politiky.

Ak si vezmeme celkové správanie organizátorov od prvých protestov, tak vidíte v ich terajšom konaní spojitosť aj s tým, ako náhle po stretnutí s prezidentom Andrejom Kiskom zrušili veľký protest v Bratislave, pričom ustúpili aj od požiadavky predčasných volieb, akoby vedeli, že bude chcieť Kiska kandidovať v parlamentných voľbách?

Doteraz neboli organizátori schopní zrozumiteľne vysvetliť, prečo zo dňa na deň zmenili názor, stiahli požiadavku na predčasné voľby a zrazu zrušili aj protest. V podstate zahatali revolúciu. V tomto svetle sa to zdá tak, že za tým mohlo byť niečo viac a od začiatku to mohol byť plán. Je na nich, aby svoje konanie ozrejmili.“

Čo som o tom písala ja:

24.marca 2018

„Keby ludia videli, ze teda jasne to neorganizuju politici, lebo ani nemaju sa tam kde ukazat, ze neexistuje ziadne prepojenie s pre nich pochybnymi ludmi, co ludia vzdy vypatraju a ze su tam konecne aj nejake ucinne poziadavky na zmenu skorumpovaneho a volebneho systemu, tak by prisli kazdy tyzden v takom pocte, ked neklamali , ze im to nie je jedno.“

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/04/01/az-teraz-sa-ukaze-ci-to-65-000-ludi-myslelo-vazne/

Preco potom robia protesty, ked nechcu vo vlade opoziciu? To uz sa snivajuci na namesti nezamysli. Ani koho mu potom chcu podhodit a co ako to zachranne koleso.

Ani na co su im predcasne volby, ked tuto opoziciu nechcu. A ani preco to len vyzera, ze chcu predcasne volby. Nikoho z nich nenapadne, ze tam stoja ako mozni volici pre stranu, ktora sa nevie ako inak dostat do povedomia ludi, len nejakym pre seba reklamnym tahom. Mozno by im stacilo zaujimat sa, ako sa robi reklama v nakupnych centrach a potom si polozit otazku, ze ci su politici a novinari hlupejsi od obycajnych manazerov v tych predajniach.

 

Ze pisem pravdu a ze je to presne takto, svedci aj DNESNY CLANOK aktivneho ucastnika protestu, ktoremu velmi neprezieravo, vidiac v nom uz uvareneho, presviedcali na svoje politicke ciele:

https://valis.blog.sme.sk/c/480218/protesty-patria-ludom-aj-v-bratislave.html

Pise o tom, ze neporozumel argumentacii iniciativy #zaslusneslovensko, ktora protest zrusila. Ze zostal dezorientovany, frustrovany a nahnevany:

„Vzápätí ma zastavil mladík, že točia študentský film o protestoch, či by som sa nevyjadril na kameru v blízkej kaviarni Pod lampou, kde sa zároveň konala diskusia Štefana Hríba so zástupcami iniciatívy #zaslusneslovensko. Dostal som mikroport pustili kameru, sformuloval som zopár myšlienok. A vraj, či neostanem aj na diskusiu, ktorá práve začínala. Diskusia to však nebola. Š. Hríb a pán a dáma z iniciatívy najskôr zhruba trištvrte hodinu vysvetľovali, prečo pochod zrušili. Dozvedel som sa, že mienia založiť politickú platformu a ponúknuť ľuďom alternatívu. Preto nepodporujú predčasné voľby. Ostal som ako obarený. Iným slovom, z občianskej iniciatívy sa stal politický kalkul. Nie predčasným voľbám, nevyhovuje nám ich načasovanie. Jednoducho sa nestíhame pripraviť. Dostal som mikrofón a ponúkol som im svoj pohľad. Pohľad človeka, ktorý chce len využiť svoje právo voliť v predčasných voľbách. A to aj s ohľadom na riziko nedokonalosti parlamentnej demokracie, ktoré je dnes reprezentovan&eacut e;, žiaľ, stále vysokými preferenciami vládneho Smeru. Z postoja organizátorov som ľudsky veľmi, veľmi sklamaný. Pocit trpkosti následne umocnil Š. Hríb svojou snahou korigovať moje vystúpenie s nezmyselnými narážkami na jeho dĺžku, ktorá bola v porovnaní s úvodným vstupom zástupcov iniciatívy ozaj zanedbateľná. Odišiel som. Blbý pocit ostal. Ale v pondelok prídem zas. Musím. Kvôli sebe, svojim deťom, ale aj kvôli tisíckam ďalších, spol u s ktorými sme dnes dokázali, že hedlajn #zaslusneslovensko patrí predovšetkým mrznúcim ľuďom na námestiach doma i v zahran ičí. Ver&iacut e;m, že to pochopia aj organizátori protestov v hlavnom meste. #allforjan“

Tomuto ucastnikovi protestu teda doslo, ze organizatorom protestov ide o politicky kalkul podchytit nalakanych ludi na protesty pre ich politicke ciele a novu politicku stranu a preto im viac vyhovuju protesty na nalakanie ludi, nez predcasne volby, lebo este stale je tych nalakanych pre tieto politicke ciele malo.

Pod tym ich – nestihame sa pripravit – je malo casu, aby cez protesty nalakali na to viac obcanov a masy ludi.

Zmanipulovat ludi na politicke sily posobiace zo zahranicia, ktore maju podporu len 2%, chcu cas. Nepodarilo sa im to cez Dennik N a SME, tak na to potrebuju novinarmi vyhecovat ludi do protestov, dostavat pravidelne masu ludi do ulic, kde im bude tato politicka sila zo zahranicia ponuknuta ako zachrana pre Slovensko. Tie sily su na Slovensku financovane cez rozne mimovladky a nadacie, ktore spoluorganizuju tieto protesty.

„Spontanne masy“ na uliciach sa takto manipuluju pre tieto politicke ciele. Aktivnemu ucastnikovi to vysvetloval aj Stefan Hrib a dama z iniciativy hodinu, ze prakticky rychlo sa to neda. Neda, pokym masy ludi nebudu dostatocne zmanipulovane – aku presne stranu maju volit. Takto sa politicka moc na objednavku bude reklamne sirit medzi ludi na protestoch. Teda je to prva faza pre novinarov a organizatorov – vyburcovat ludi, potom pride faza – ponukat tieto politicke sily.

A ked sa ludia nechali zlakat na prvu fazu a stoja tam ako novi volici s aktivnym zaujmom – Koho mame volit? –  nechaju sa zlakat aj na druhu fazu – ako ovce, presne pre tieto politicke sily na objednavku! A zvlast mladi ludia sa nechaju zlakat v oslneni toho, aki su bojovnici za nieco uzasne!

Napriklad ako tato mlada mamicka dvojrocneho dietatka, ktora pre nich aktivne pracuje s nadsenim, ze pre nieco uzasne a spravne:

http://kristinaphysic.blog.pravda.sk/2018/03/23/moje-vyjadrenie-k-protestom/

 

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/03/24/spontanne-masy-na-uliciach-sa-takto-manipuluju-pre-tieto-politicke-ciele/

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/04/09/akou-rychlostou-porastie-progresivne-slovensko/

Blaha:

„Celé Slušné Slovensko je len jeden obyčajný Kiskov politický podvod na naivných ľuďoch. Kiska kanibalizuje slovenskú pravicu a využíva na to svoje Šeligove gardy. Chce zničiť Sulíka, Matoviča aj Hlinu. Chce ovládnuť slovenskú opozíciu.

https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Blaha-Zacina-sa-bratovrazdeny-boj-v-slovenskej-pravici-Cele-Slusne-Slovensko-je-len-jeden-obycajny-podvod-Kisku-302267

 

Ja som o tom písala 17.marca 2018:

Najprv sa chceli dostat do vlady cez Siet a Most.

Boli by sa chceli dostat aj cez SaS, lenze zarovno s vypuknutim migracnej krizy sa Sulik ukazal, ze nebude s nimi kolaborovat v tychto ich umysloch.

Bol sice praviciar a pre toto by ho mohli chciet volit, ale k ekonomickym rieseniam pribudol novy rozmer a to presne ten kolaborujuci s EU ohladom migracnej krizy a uz federacie EU. Sulik sa zacal stavat na zadne, ze toto uz nie, takym vazalom on alebo SaS nebude. Bol to rok 2015 a bolo pred volbami. Este stale bola nadej, ze to su u Sulika len take reci populisticke, aby oslovil aj inych volicov pre SaS, ale uz mu tym prestali doverovat, ze nebude plnit ich tretosektoracke a sorosovske ciele.

SaS sa tym stala nespolahliva pre tieto ciele a preto ju zacali kritizovat, teda najma Sulika a zacali viac propagovat v prvom rade Siet alebo Most. Siet a Most siel presne po tychto cieloch. Taky Prochazka by urobil cokolvek alebo aj Bugar. Pridalo sa k nim SME a spolu propagovali, aby pravica v prvom rade volila Siet alebo Most, vyberte si, obidve strany to zabezpecia. 

K SaS mali asi taky postoj – No uz ked sa inak neda, tak aj tuto kolaboracne nespolahlivu stranulebo zas v nej mame svojich ludi, napriklad Poliacika, Nicholsonovu a dalsich slnieckarov. Ved SaS sa da takto ovladnut zvnutra, ze sa v nej presadia slnieckari ako kukucky. Ale zrejme si isti neboli, ze tu celkom ovladnu, ked odporucali praviciarom dennodenne na Denniku N a na SME volit len Siet alebo Most. 

A zo Sulika sa staval kazdym mesiacom coraz jasnejsi nesorosovec.

Inteligencia intelektuálnej elity

Sami povazovali SaS za nebezpecnejsiu nez Smer a sustavne o tom pisali a nielen na Denniku N, ale aj na SME a urcite aj dalsich opozicnych novinach. Zdovodnovali to napriklad takto:

„Zdôvodniť rokovania a zrejme aj vstup do vlády so Smerom a s SNS pritom nemusí byť ťažké, pretože prípadná pravicová vláda by čelila mnohým rizikám. Prvým by bol premiér Richard Sulík, ktorý deň po voľbách zamieril do Nemecka poučovať Angelu Merkelovú, čo robí zle. Nie že by na to nemal právo, no jeho pištoľnícky štýl by bol tým posledným, čo v súvislosti s krízami, na ktoré narážame za každým rohom, Slovensko a EÚ potrebujú.

Druhým by bol Igor Matovič, ktorého deštruktívny potenciál bol na správaní sa k partnerom cítiť aj v kľúčovom povolebnom týždni. Tretím poslanci Sme rodina, o ktorých sa dá povedať zatiaľ len to, že chlapík s čudnou minulosťou v ich mene sľúbil vládu podržať. Riziká takejto zostavy by zrejme prekonali všetky doterajšie koalície.“

https://dennikn.sk/404438/zla-horsia-moznost-most/?ref=list

Jednoznacne sa sa sami viac bali SaS a OLaNO, nez Smeru!!!

Inteligencia intelektuálnej elity

Kritika pravice od samotnej pravice

Uz zrazu nebude? Alebo ked to nejde cez Siet, Most, Progresivne Slovensko (necele 2%), tak to pojde cez SaS a po ich chrbte? Uz ten chrbat katastrofalny nebude? Alebo len pre chudakov, ale propaganda musi prejst? Zaujima ich vobec, aka by to teda bola vlada? S katastrofalnym ekonomickym programom a Sme rodinou na urovni Vesmirnych ludi? Alebo s OLaNO a ich krestanskymi predstavami, ktore vzdy kritizovali? Ci vsetkych si trufaju ovladnut? Lebo vyzera to tak, ze ich vobec nezaujima, ako by vladla, co katastroficke ekonomicke by sposobila tym chudakom, ale aku propagandu bude vyznavat.  Takze chudakov by vytiahli len keby SaS ideologicky neposluchala. Takto sa napokon zbavia aj Sulika.

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/03/10/kritika-pravice-od-samotnej-pravice/

Mám k tomu množstvo článkov, prečo sa pravica potrebuje zbaviť pravice, pretože neposlúcha ich ideologické ciele.

Medzi besnými mafiami

 

 

Dag Daniš dnes:

 

„Najskôr to vyzeralo tak, že mladí organizátori pochodov chceli mobilizovať verejnosť proti skorumpovanej vláde, resp. za čistotu a spravodlivosť v politike. Tento rok aj minulý rok. Súbežne s tým však pracovali na tom, aby si tieto témy a tento verejný pohyb neprivlastnili opoziční politici (Sulík, Matovič, Hlina, …). A dokonca ani konkurenčné protestné skupiny.

Teda: vyzeralo to tak, že iniciatíva Za slušné Slovensko má pripraviť pôdu „pre niečo nové“.

Potom – po stretnutí s Kiskom a jeho tímom koncom marca – to vyzeralo tak, že mladí organizátori protestov už nechcú ani masové protesty, ani tlak na predčasné voľby. Len sme nevedeli prečo.

Možná odpoveď sa ukázala neskôr. Kiskovi poradcovia naznačili, že uvažujú o založení novej politickej strany, ktorej lídrom by mohol byť Kiska. Plány, ktoré si vyžadujú mesiace príprav, predstavia na jeseň.

Odvtedy to vyzerá tak, že lídri iniciatívy Za slušné Slovensko sa pokúšajú udržať verejnosť v stave mobilizácie, ale tlmenej. Nachystanej na riadne voľby.

S tým, že Za slušné Slovensko vstúpi do kampane nepriamo. Podporou svojich kandidátov. Môžeme predpokladať, že hlavne z prostredia nezávislých, progresívnych a – aby sme nezabudli – ľudí blízkych Kiskovi. Či už budú mať vlastnú stranu, alebo spoja tie existujúce, je druhoradé.

Už dnes je takmer isté, že tieto tri skupiny – progresívni, Belbavého Spolu a Kiskovi ľudia – skončia na spoločnej kandidátke pre parlamentné voľby. Zrejme s podporou viacerých „iniciatív“, vrátane tej Za slušné Slovensko.“

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546507x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie