Založ si blog

Progresívci sú v jednom lepší než ostatní občania

 

A to v témach, kde nezrádzajú liberalizmus a slobodu človeka pri rozhodovaní.

 

 

Konzervatívci fičia na cudzích materniciach:

 

 

KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi.

Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) čakala tretie alebo štvrté dieťa s násilníkom. Tak toto boli ich nepriatelia – vrahyne a na nich predvádzali svoju ukážkovú morálku, že oni by s násilníkom mali aj tretie a štvrté dieťa a dali ho na adopciu.

 

Mikloško bol tiež taký fanatik, čo ako muž bojoval proti ženám v núdzi, lebo iste tá ich polka, čo čakala tretie alebo štvrté dieťa (podľa štatistík), „otehotneli na diskotékach“!

Na toto sme tu mali týchto „kresťanov“, aby terorizovali svojou ukážkovou morálkou o nemrhaní semenom v kondómoch. No aspoň sme pre nich neboli „lúzou“.

 

Vôbec sa nečudujem, že sa tieto odrody „ukážkových vyšších morálok“ našli s progresívcami. Spája ich fanatizmus „ukážkovej vyššej morálky“ so snahou o politickú moc ako úspešný lokaj. Keby vládli konzervatívni, tak prenasledujú ženy v nudzi a nútia rodiť aj 12 ročné a keby vládli progresívci, tak všetci iní majú cenzúru!

 

 

 

Postoj – hniezdo kresťanských farizejov hlavne v politike:

 

Novinári za život Proti umelým potratom boli pred 13 rokmi aj niektorí redaktori SME, Slovenského rozhlasu či TA3. Zmenili názor?

 

Odmietli mediálny mainstream, ktorý o interrupciách hovoril ako o základnom ľudskom práve. Podpísali verejnú výzvu. Urobili by to aj dnes?

 

„Vo viacerých okresoch a mestách sa končí umelým potratom tretina tehotenstiev. Napríklad v bratislavskej Petržalke sa až 36 percent tehotenstiev končí drastickým zákrokom, ktorý pre lepšie svedomie nazývame umelým prerušením tehotenstva.“

 

 

A nie je v tej Petržalke vyššia zločinnosť? Tam iste bude žiť veľa žien v domácom násilí.

 

 

 

9. septembra 2023

 

Za vznik progresivizmu môžu konzervatívci!

 

Keby sme tu mali slobodnú spoločnosť bez náboženských fanatikov a dogmatikov, nemuseli vzniknúť ani liberáli. Koho by tak a proti komu bránili?

Stačilo mať skutočnú vieru, stačilo mať lásku k blížnemu a nikoho by náboženskí dogmatici nevyháňali z rodín. To by bola bývala skutočná viera – nevyháňanie nikoho!

Keby nebolo dogmatických konzervatívcov a všade by boli bývali len liberáli, ktorí ich tolerovali, čím by sa dnes oháňali progresívci?

Nemali by sa na čo sťažovať, lebo vo všetkom by boli rovnoprávni!

 

Že mohli vzniknúť, za to môžu dogmatickí konzervatívci a cirkev! Určite nie liberáli, na ktorých by sa nemohli sťažovať! 

 

Napriek tomu aj dnes sa mi tu niekedy stane, že mňa ako liberála obvinia, že som pomáhala progresívcom vzniknúť.

No ja určite nie, lebo pri mne by sa nemali na čo sťažovať, že im upieram nejaké práva, vulgárne im nadávam alebo ich ohrozujem na ulici.

Vznikli práve kvôli konzervatívnym dogmatikom a takto sme na nich doplatili všetci.

Aj keď sa mi nepáčia progresívni extrémisti s ich totalitnými maniermi a umlčiavaním diskusií, nikde som nikdy nepovedala, že totalitné sklony náboženských dogmatikov sa mi už páčia. Keby boli pri moci, robia celkom to isté, čo progresívci a proti čomu som celé roky bojovala. 

 

Na progresívcov sa sťažujú, ale celkom rovnako sa správali, keď zas im niekto nedal za pravdu, rovno s takými končili ako so sprostými. Veľa zrážok som tu mala aj s netolerantnými kontervatívcami, takže viem, že až tak sa v reakciách od progresívcov nelíšili. Mali len jednu smolu – už neboli pri moci!

Ak stojím na konzervatívnej strane, tak len preto, že totalita podľa mňa viac hrozí zo strany progresívcov než konzervatívcov. Keby sa to otočilo, hneď stojím na opačnej strane. Lebo bohužiaľ, je to tak, že spoločnosťou hýbu práve dogmatici na obidvoch stranách.

 

Zopakujme si. Keby nebolo konzervatívnych dogmatikov s totalitnými sklonmi, nevznikli by ani len liberáli! 

 

A vďaka dogmatickému konzervativizmu vznikli aj progresívci – už ako extrém kyvadla.

Stačilo naozaj tolerovať sexuálne menšiny, nestarať sa iným do ich materníc a dnes by ste tu nemali extrémistov na opačnej strane!

Takto si za to môžete! 

 

Keby tu všade boli bývali len ľudia so zmyslom pre slobodu, dnes sa nemajú ani opační extrémisti čím oháňať!

Kyvadlo sa pohlo na opačnú stranu a zákonite vznikli progresívci.

 

Na liberáloch by svoju totalitu postaviť nemohli, lebo ľuďom so zmyslom pre slobodu by nemali čo vyčítať!

 

 

 

24. septembra 2019

 

Pri väčšine žien však vôbec nevieme, prečo vlastne idú na potrat

 

To je vyjadrenie hovorcu tých, čo chcú meniť k ťažkým situáciám týchto matiek ústavu. Ani nevedia, čo ich ťažké situácie spôsobuje, čo je prvým predpokladom, keď chcem meniť ústavu! Navyše zavádzajú o tom, aké ženy vyhľadávajú interupcie, hoci priznávajú, že o ich ťažkých situáciách nič nevedia. Takto priznávajú len to, že ani nevedia, za čo vlastne pochodujú, okrem svojich vlastných predstáv o tom!

Pomáhajte účinne, keď to myslíte vážne. Priorita nie je predvolebná reč, ale situácie tých žien. A všetci si uvedomujú, že asi iné podmienky má bezdetná žena alebo žena, čo má len jedno dieťa, ako mnohonásobné matky s až piatimi deťmi! Keď majú mať ženy šesť detí a sú v ťažkých podmienkach, keď sa rozhodli pre potrat, musia sa rozhodnúť pre to samé, keď to majú zvládnuť!

 

Ale to by vám muselo naozaj na riešení tých situácií záležať! To by ste sa museli vzdať toho pekného farizejstva – zachraňujem životy pochodovaním.

V celkom inej situácii je žena podľa počtu detí, lebo nežijú zo vzduchu! A preto by sa to vôbec nemalo riešiť paušálne alebo nábožensky dogmaticky.

 

Fico:

 

Ústavnú hodnotu nenarodeného ľudského života preto možno chrániť len do takej miery, aby táto ochrana nespôsobovala zásah do podstaty slobody ženy a jej práva na súkromie. Ak by žena v žiadnom štádiu tehotenstva nemohla sama rozhodnúť o tom, či vynosí plod alebo si nechá umelo prerušiť tehotenstvo, tak by to znamenalo povinnosť vynosiť plod. Takáto povinnosť nemá oporu v Ústave SR. Zákonodarca môže, a v záujme ochrany ústavnej hodnoty nenarodeného ľudského života aj musí, ustanoviť postup a časové hranice v prípade, keď sa žena rozhodne pre umelé prerušenie tehotenstva, pričom jeho postup nemôže byť svojvoľný a má umožňovať reálne rozhodnutie ženy o umelom prerušení jej tehotenstva a rešpektovanie ústavnej hodnoty nenarodeného ľudského života. Absolutizácia – napríklad absolútny zákaz umelého prerušenia tehotenstva alebo naopak zrušenie akýchkoľvek jeho obmedzení – je vylúčená (z nálezu ÚS SR Pl. ÚS 12/01 – 297).“

 

 

No pokiaľ sa ústava nezmenila, nemali by byť v našom štáte viacnásobné matky a vôbec matky byť obviňované, že sú vrahyne, lebo podľa článku 50 len súd rozhoduje o vine a nie dav na ulici. Takže tu upozorňujem, že je tu porušovaná teraz platná ústava a celkom beztrestne sa tu môžu ženy v našom štáte, ktoré sa neprevinili proti zákonom, vyhlasovať za vrahyne. Tie ženy nikto neodsúdil, žiadny riadny súd, len dav na ulici. Pritom každý obvinený sa má podľa našej ústavy považovať za nevinného, pokiaľ mu súdom nie je dokázaná vina alebo vražda. Dovolím si povedať, že na Slovensku ani nemáme žiadnu takú skupinu ľudí, ktorú by mohli občania celkom beztrestne vyhlasovať za vrahov a štvať proti nim spoločnosť, iba matky! Toto sa v tomto štáte nemôže diať Rómom. Toto sa nemôže diať ani homosexuálom, ani žiadnym iným skupinám, iba voči matkám! A to vraj sme spoločnosť, ktorá si matky váži! Ale ako vidíte, voči nim si môže celkom ktokoľvek dovoľovať aj pochody, že sú vrahyne a štvať proti nim spoločnosť, keď v ničom neporušujú platnú ústavu. 

Je to také isté, ako keby ste dovolili toto aj voči iným skupinám, hoci sa nijako neprevinili a toto sa môže posudzovať len podľa základných ľudských práv a zákonov, ktoré existujú.

 

 

15. septembra 2019

 

Musíš vynosiť dieťa! Presne komu to prikážete povinne!

 

Myslím si, že nemáte morálne právo nútiť viacdetné matky v ťažkých ekonomických situáciách a pri stále vysokom domácom násilí, keď sú prežitím s deťmi závislé na manželoch, aby dávali svoje deti na adopciu len preto, že nemajú na výživu alebo ich nútili rodiť ako nejaké nosnice. Taká spoločnosť je potom krutá, kde si potom veľa ľudí chce len zamoralizovať a cítiť sa preto lepšie, hoci nikomu nepomohli, a je naopak ona zodpovedná, že sa v nej toto mohlo matkám diať!

Keď prinútite matku, ktorá znáša domáce násilie a má už štyri deti a nemôže od násilníka odísť, lebo inak by s deťmi neprežila, aby mala ešte piate dieťa alebo ho pre chudobu dala na adopciu, vôbec nie ste lepší od tej matky! Tá matka je potom len ako taká zver, ktorá k ničomu nemôže slobodne dospieť, lebo spoločnosť sa k nej správa ako len k nejakej nosnici. Nemá šancu s deťmi prežiť sama, je nútená znášať násilie od muža od ktorého je závislá, je nútená s deťmi živoriť a o čo ich má viac. To sú osudy mnohých žien, ku ktorým nemáte empatiu, čo sú nútené znášať, aby s deťmi prežili.

Na vlastnom dieťati by ste nedopustili, aby vašu dcéru ničil nejaký muž od ktorého by sa nemohla oslobodiť a musela mu rodiť deti ako nosnica, lebo je na ňom závislá. Vlastnú dcéru by ste zachránili, keby ste mohli a celkom iste by ste jej nevysvetľovali, aby porodila aj štvrté, piate, šieste dieťa, a aby ho pre chudobu dala na adopciu. A týmto jej má byť presne spoločnosť, aby zabezpečila matky s deťmi, aby mohli prežiť aj bez násilia, aj bez chudoby za to, že mali deti. Iste ich matkám nemá trhať pre chudobu, že bohatší nemajú. Mala by sa k nej správať ako ku matke a nie ako ku nosnici.

 

 

Takže si predtým povedzte, za čo budete pochodovať tí, čo ste v čižmách chudákov neprešli ani míľu.

 

 

Musíš vynosiť dieťa!

 

Presne KOMU to prikážete povinne!

 

196 matkám s piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť šieste dieťa!

 

199 matkám so štyrmi deťmi, aby boli povinné vynosiť piate dieťa!

 

756 matkám s tromi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté dieťa!

 

2231 matkám s dvomi deťmi, aby boli povinné vynosiť tretie dieťa!

 

spolu 1151 matkám s tromi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté, piate, šieste dieťa

 

spolu 2302 matkám, čo už majú dve až päť detí, aby mali povinne tri až šesť detí

 

 

Teraz si pozrime ich vek!

 

44 matkám s piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť šieste dieťa ešte po štyridsiatke

 

37 matkám so štyrmi deťmi, aby boli povinné vynosiť ešte piate dieťa po štyridsiatke

 

143 matkám s tromi deťmi, aby boli povinné vynosiť ešte štvrté dieťa po štyridsiatke

 

612 matkám po štyridsiatke s dvomi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť tretie až šieste dieťa

 

 

 

240 matkám s piatimi deťmi, aby mali šieste medzi 30 – 40 rokov!

 

190 matkám so štyrmi deťmi, aby mali piate medzi 30 – 40 rokov!

 

658 matkám s tromi deťmi, aby mali štvrté dieťa medzi 30 – 40 rokov!

 

1088 matkám medzi 30 – 40 rokov s tromi až piatimi deťmi, aby boli povinné vynosiť štvrté až šieste dieťa!

 

 

88 matkám s piatimi deťmi, aby museli vynosiť šieste dieťa medzi 20 – 29 rokov!

 

117 matkám so štyrmi deťmi, aby museli vynosiť piate dieťa medzi 20 – 29 rokov!

 

312 matkám s tromi deťmi, aby museli vynosiť štvrté dieťa medzi 20 -30 rokov!

 

6 matkám vo veku 15 – 19 rokov, čo už majú tri deti, aby museli vynosiť štvrté dieťa!

 

spolu 523 matkám s tromi až piatimi deťmi vo veku 20 – 30 rokov, aby museli vynosiť štvrté až šieste dieťa!

 

 

Podľa vzdelania, čiže aj podľa ekonomickej situácie a teda aj závislosti na prežití na manželovi (ktorému môže byť ukradnutá antikoncepcia, keď on nerodí, nie on má z maternice sieťku a nie on príde aj o zuby)

 

zo 7496

 

základné 1432

 

stredné 4993

 

vysokoškolské 937

 

Môžeme predpokladať, že ťažkú ekonomickú situáciu má približne 5000 žien kvôli možnostiam sa zamestnať a prežiť a minimálne tisíc matiek, čo majú už tri až päť detí. 

 

štatistika za rok 2017:

http://www.nczisk.sk/Documents/publikacie/2017/zs1807.pdf

 

Ja viem, že môžu vám byť ukradnuté, veď vy ste zabezpečení. Ale keď vám to povedia liberáli, že čo nás po vás, mali ste sa lepšie zabezpečiť, študovať, aby ste neboli robotníci a podobne, to už sa vám tiež nepáči, že by mali myslieť aj na vás! Tak to teraz predveďte, ako ani vám nie je ukradnuté, čo bude s tými matkami!

Prosím pekne, sú to matky a nie nosnice. Už majú aj veľa detí a nechcú plazmový televízor, ani kariéru, lebo akú pri toľkých deťoch a so strednou školou?

 

Chcú len prežiť a domáce násilie nemáme vyriešené, že by sa mohli chudobné matky oslobodiť od násilníkov! (To by tiež bolo v ideálnej spoločnosti, v ktorej by neboli potraty.) A hlavne také nekontrovateľne otehotnejú! O čo je v ťažšej situácii žena, o to skôr nekontrolovateľne otehotnie. Nebude ju násilník počúvať, keď viete minimálne niečo o domácom násilí. Najskôr takým sa to stane pri viacerých deťoch! Nie tým, čo chcú kariéru!

 

Alebo ste sa za ňu rozhodli, že má dieťa dať na adopciu? Nielen, že ti spoločnosť nepomôže a nechá ťa znášať násilie, lebo nijako ti nevie pomôcť pri prežití, ešte ich budeme nútiť byť nosnicami pre iné bezdetné páry? Vy by ste chceli od takejto ženy dieťa? Ktoré od nej získate len preto, lebo ona ho pre chudobu a ťažkú situáciu nemôže mať? A to by ste fakt boli kresťania? To by ste jej ako pomáhali a tomu dieťaťu?

 

No keby vám tak na ňom záležalo, tak sa postaráte, aby sa ho matka pre chudobu nemusela vzdať a nebola prinútená k jeho počatiu ekonomickou závislosťou a aby sme tu takéto matky nemali. O to by sa starali kresťania! A keď sa nepostarali a nepostarala celá spoločnosť, tak už sa darmo budete hrať na morálku, že už z vás budú len nosnice a to je tak naša pomoc! A hlavne, ako dôjsť k dieťaťu na niekom týranom, lebo nemôže sa oslobodiť, len rodiť, keď chce už s narodenými deťmi prežiť. 

Pred tým si vy zatvárate oči, že riešite hlavne takéto matky, lebo ich vôbec nie je málo!!!

 

Pozrite si ešte raz tú štatistiku a odpovedzte si, či by ste vy osobne zoči voči takej žene dokázali ju nútiť, aby povinne vynosila štvrté, piate, šieste dieťa.

 

Ak áno, tak sa zbytočne hráte na citlivosť. K tomu je totiž nutná dávka veľkej krutosti – nútiť ju k tomu a nenechať to na jej rozhodnutie, keď je už v situácii len ako zver. 

Dobre ste porozumeli, že si absolútne nič nevážim na morálke tých, čo sa len potrebujú navzájom presvedčiť, že sú nejakí lepší ľudia, hoci sú v podstate kvôli nevedomosti o množstve takých žien len krutí, čo to znamená v dôsledkoch pre ne. Na liberáloch to vidíte, keď na niekoho nemyslia, na sebe už nie. V podstate tiež nie ste veľmi iní (konzervatívci), tiež sú vám ľahostajnejší tí, čo sú na tom biednejšie. Tiež rovnako nerozumiete zas ich životnej situácii a podmienkam, ako sa do toho dostali, čo teraz riešia. A to sa nerieši prinútením ale vytváraním podmienok!!! To by tak zas riešili skutoční kresťania.

 

Lebo ako máme ľudí, čo sa len hrajú na liberálov, rovnako máme ľudí, čo sa len hrajú na kresťanov!

Prví nie sú liberáli, druhí nie sú kresťania a preto sa spolu ocitli v rovnakej spoločnosti a nezaslúžili si inú a lepšiu!

 

Ja si myslím, že keď raz budeme a vďaka týmto všetkým omylom lepší, potom sa kresťania nebudú sťažovať, že sa neocitli v spoločnosti liberálov so zmyslom pre slobodu a liberáli sa nebudú sťažovať, že sa neocitli v spoločnosti skutočných kresťanov. Budeme si potom odmenou a nie následkom!

 

Ako veriaca som optimista, že k tomu (pravda, až po zážitkoch s ďalšou totalitou) spejeme. Ale to dosiahneme len výchovou a osvetou, nič vnucované tomu nepomôže!

 

 

 

Keby to sám Matovič zažil, takú situáciu nejakej tej ženy, pri jeho temperamente by vrešťal celé roky, že ho k niečomu nútia. Práve z neho by bola feministka prvého rangu, že by mu hovorili, že už to preháňa a blázna nechcú počúvať. Tak veľa by s ním urobilo, keby niečo z toho naozaj zažil. Ja som ani nezažila a už mi stačilo. Viem si to predstaviť dokonale a to si k tomu neviem predstaviť matky, čo sa ešte starajú o postihnuté deti a mali by povinne zvládať aj štvrté, piate a šieste alebo byť ešte k tomu nútené vynosiť bezdetným partnerom dieťa.  Ale asi aj tých je podľa vás málo!

 

Vážne by ste ešte toto dokázali naložiť na chrbty tých žien a ešte hovoriť o ľudskosti? Také ženy ledva zvládnu jedno postihnuté dieťa a jedno zdravé, do čoho ich, práve také ženy muži opúšťajú, lebo ani to nezvládajú a ona má ešte vynosiť ďalšie na adopciu? A pritom sa to najskôr stane žene už v núdzi a v strese, že nemá ani na tú antikoncepciu pokoj a podmienky.

 

Milí ľudskí, práve vy zabúdate na biednych a v núdzi, keď peníte na kariérizmus. A to práve ľudskosť nikdy nedovolí a nič nerieši primitívne dogmaticky s paušalizovaním. Skutočná pomoc nikdy nemá takú krásnu vlajku, lebo neobsahuje fanatickú jednoduchosť bez domyslenia dôsledkov a podmienok. Tá núti človeka vždy len k mravčej práci bez takého efektu!

 

 

14. mája 2018

 

Čo je pre ĽSNS také (ne)jednoznačné

 

O tom, kolko ma mat zena deti, podla mna ma rozhodovat samotna zena a nikto by ju nemal k materstvu nutit. A o co lepsie sa zena v zivote ma, o to skor si to vie zabezpecit, aby dalsie deti nemala, ked dalsie uz nechce. Taka panicka, na ktore sa zvykne utocit, ze bohata je a nechce dieta, taka si potrat zabezpeci aj tak a to zo zdravotnych dovodov, ktore budu existovat aj tak. Postihne to len chudobne zeny, ktore sa nemozu od muzov (a to prave pre svoju zavislost v chudobe) oslobodit.

 

Zena, ked uz nechce mat dalsie deti (tretie, stvrte, piate), nema problem vyhybat sa plodnym dnom, vyhybat sa sexu. Zeny nie su tak zavisle na sexe, keby o tom mohli rozhodovat celkom same. No pokial je zena zavisla na muzovi svojim prezitim a prezitim svojich deti, ktore uz ma, ma menej moznosti odmietat manzelovi sex preto, ze ma kriticke dni a preto prave taka pod tlakom a zavislostou najskor otehotnie aj celkom nezelane. Darmo o takej zene potom hovorite, ze na to mala mysliet predtym, ked neviete a nepoznate jej manzelstvo a ci take moznosti odmietnut vobec mala. 

 

Pokial budu moct zeny aj samostatne s detmi prezit a nebudu prezitim aj s detmi mnohokrat zavisle na manzeloch, potom mozme hovorit o tom, ze mala vzdy moznost, ako chcela, odmietat sex, ked chcela. Pokial je zena s detmi na muzovi existencne zavisla, takou mierou o tom nerozhoduje len ona sama, ale aj jej muz, ktory svoju moc nad nou moze aj zneuzivat a podcenovat nasledky, lebo ved nasledky ponesie hlavne ta zena.

 

Keby mala moznost prezit sama, vtedy je cisto jej vecou, ze s takym muzom zostane a porodi mu aj pat deti, ktory neberie ohlad na to, ze ona uz dalsie tehotenstvo nechce riskovat. Mnozstvo zien takuto moznost nema a prave, ked maju uz dve-tri deti s ktorymi by uz same neprezili. Stavaju sa tymto zavisle.

Vy si nepredstavujte idealne pomery, ale realne mnozstvo problemov, ktore sa mozu vyskytnut. A v krajine, kde je tolka chudoba, aka realne je, idealne si o tom zeny same nerozhoduju.

Taktiez nikto nemysli na tie zeny, ktore maju postihnute deti a porodom dalsieho dietata by uz svoje doteraz tazke bremeno uz nezvladali.

Taktiez nikoho v suvislosti s touto otazkou nenapadne rozmyslat nad tym, co s mnozstvom zien, ktore musia svoje tehotenstva uz vylezat. Mnozstvu zien gynekolog odporuca rizikove tehotenstvo, co znamena, ze uz nemoze pracovat, pritom ich prijem rozhoduje o preziti rodiny. To by bolo v takych pripadoch povinne? Alebo trestne stihatelne, keby taka zena odmietla lezat? Takych pripadov vobec nie je malo, aby sme sa tym nezaoberali. Tak isto sa sama zena musi rozhodnut, ci chce dat dieta na adopciu a nie byt k tomu nutena chudobou!

 

Ked chcete niekoho posudzovat, musite sa zaujimat najprv o to, ake ma vytvorene podmienky. Ci sa mohol naozaj slobodne rozhodovat a nie pod tlakom a v akych pripadoch presne by bol trestne stihany a ci je to realne zistit. Rovno si to vyskusajte, ako by ste odsudzovali a trestne stihali zeny, co by mali v tehotenstve lezat, ci by to realne mohlo byt aj povinne pod hrozbou trestneho stihania. Lebo ked sa nad tym realne zamyslite, pridete na to, ze je to nerealne v mnozstve pripadov. A prave ti, ktorych by ste chceli trestat, ze dieta mat mohli a mali na to, prave ti si potrat vybavia aj tak! Zomelie to ale mnozstvo zien v nudzi a zien, ktore realnu pomoc nedostanu.

 

Ak si oni myslia, ze lepsie je ine nazory riesit trestnym stihanim, nech prijmu iny nazor, ze trestne stihat niekto bude chciet iny nazor na holokaust, pretoze ini zas to povazuju za jednoznacne vacsie zlo. S tym suhlasia?

 

 

 

22. mája 2020

 

Kedy už katolíčkam zakážu potraty?

 

Podľa vzdelania, čiže aj podľa ekonomickej situácie a teda aj závislosti na prežití na manželovi (ktorému môže byť ukradnutá antikoncepcia, keď on nerodí, nie on má z maternice sieťku a nie on príde aj o zuby)

 

zo 7496 potratov:

 

základné 1432

 

stredné 4993

 

vysokoškolské 937

 

 

Ako vidíte, na potraty nechodia ženy kvôli kariére, lebo takým sa to nestane, ale ženy bez možnosti kariéry a nezávislosti. So základným preto menej, lebo tie manželia donútia aj rodiť. Skoro všetky ženy, ktoré zažívajú domáce násilie, sú buď donucované k sexu alebo aj znásilňované manželmi. Také ženy, čo zažívajú domáce násilie, otehotnejú nedobrovoľne a často nemajú možnosť chrániť sa ani antikoncepciou. Manželia si ich donútia k sexu alebo aj znásilnia a tie ženy sú na tých násilníkoch závislé prežitím aj s deťmi a samotné s deťmi by ekonomicky neprežili a preto to násilie, aj sexuálne, znášajú. Nemali by sa kam inde podieť. Nemáme také ubytovanie pre ženy s deťmi a v tom mále ešte nejakých možností môžu stráviť maximálne rok, čiže radšej zostanú znášať násilie, aj sexuálne, aj znásilnenia. Veď čo matka kvôli prežitiu s deťmi neurobí? Podriaďuje sa všetkých sexuálnym chúťkam násilníka, pretože verí, že keď bude poslúchať, tak dostane odmenu, že vtedy ju menej týra a viac chváli. 

 

Zamyslite sa nad sebou, katolíčky, že je hanba, že chodíte na potraty a pritom tu pochodujete proti potratom. A že sa vôbec nehanbíte chodiť do kostola vyspovedať sa z potratov a potom chodíte na ďalšie a prstom ukazujete na liberálky a ateistky, že to ony chodia na potraty!

Zakázanú hormonálnu antikoncepciu máte vy, liberálky a ateistky ju môžu mať, akú chcú a nepotrebujú chodiť na potraty.

 

Keď ste sa rozhodli znášať násilníkov, čo vám ju zakazujú a potom vás doháňajú k potratom, to nie je problém liberálok a ateistiek, ale váš problém a celkom slobodne ste si to vybrali, ako aj moslimky. To vám má spoločnosť zabezpečovať, aby ste žili podľa vlastnej viery?

 

Vy potrebujete zákony, aby ste žili podľa vlastnej viery?

 

Vy potrebujete zákony, aby ste nevraždili vlastné deti, keď to voláte vraždou?

 

 

No, ale keď nedokážete podľa vlastnej viery žiť, len keď vás budú trestne stíhať, ja to podporím, ale potom mi nehovorte, že ste veriace a že to nie je len divadlo pre vašich násilníkov, ako uvedomelo ich poslúchate. A hlavne neohŕňajte potom nos nad moslimkami, pretože ony sú váš obraz tiež. Keby vám prikázali, vaši páni, dožadovali by ste sa trestného stíhania aj za mimomanželské styky, kameňovania, obrezávania alebo odtínania rúk. Stačilo by sa vám narodiť v moslimskej krajine a dožadovali by ste sa aj šarie. 

 

Ja viem, že by ste chceli, aby sme vás videli ako veriace, ale to sa tak môžete vidieť maximálne medzi sebou. Ilúzia viery sa už trestným stíhaním u iných zabezpečiť nedá. Pre mňa v tom nie je rozdiel, či moslimka núti svoje deti k nikábu alebo katolíčka núti svoje deti znášať násilie na ženách. Ja v nich rovnako vidím len obete, ktoré pomáhajú zotročovať aj vlastné deti.

 

Ustava SR

PRVÁ HLAVA

Prvý oddiel

ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
Čl. 1

(1) Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.

 

 

Keď ju budete meniť, poprosím zapracovať aj šariu, aby sme vyhoveli aj túžbe moslimiek po ich slobode a slobodnom sebaurčení a trestné stíhanie im zabezpečilo vlastnú vieru!

 

 

 

(Autorka nikdy nebola na žiadnom potrate. A skôr by som bola, keby ma niekto vychovával palicou a zákazmi ako konzervatívci alebo progresívci.)

 

 

 

.

Český prezident: “Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství”

26.09.2024

„Jak uvedla [3] ČTK, prezident Pavel v New Yorku mluvil v úterý s českými novináři a vysvětloval své výše uvedené výroky pro americký deník. Článek podle Pavla prý odráží jeho dlouhodobý přístup. “Já jsem neřekl nic, co bych neříkal už dlouhou dobu. Už na loňské konferenci v Mnichově jsem varoval před tím, abychom vzbuzovali nerealistická [...]

Progresívni novinári sú s Huliakom na rovnakej úrovni!

25.09.2024

Starší Šimečka a Buzalka stvorili progresívny „mein kampf“ v ktorom označili všetkých ich nevoličov za nacistov a nepovažujú nás za rovnoprávnych ale menejcenných ľudí. Je to absolútne neakceptovateľné. Takto progresívni novinári celé roky polarizujú a radikalizujú spoločnosť až do atentátu, takto šíria nenávisť a rozoštvávajú všetkých [...]

Tkačenko (SME): „Aj keby si ministri a poslanci mzdy úplne zrušili, rozdiel by nebol žiadny. Podobne to platí o rezoch vo verejnej správe. „

24.09.2024

Jasná ukážka, že aj ich novinári majú viac rozumu ako ich čitatelia! Dnes som až ľutovala ich mladého Šimečku, že ich sprostých čitateľov nezaujíma konsolidácia a nikde o nej nediskutujú, len o predklone Šimečku a že Ficovi podal ruku. To sú komentáre ako z krčmy. Mladý Šimečka je naivná obeť zahraničnej propagandy ako boli aj prví [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,610
Celková čítanosť: 5711603x
Priemerná čítanosť článkov: 3548x

Autor blogu

Kategórie