Založ si blog

Kedy už katolíčkam zakážu potraty?

Všetky ženy, čo boli na potrate, čo poznám ja, boli katolíčky. Liberálky a ateistky nemajú problém s antikoncepciou a preto sa im nestáva, že by otehotneli neželane. Väčšinou majú vyššie vzdelanie a preto väčšiu nezávislosť, nepodceňujú možnosť neželaného tehotenstva, nie sú okolím obmedzované v používaní akýchkoľvek druhov antikoncepcie a nie sú ochotné znášať domáce násilie, ktorého následkom býva aj neželané tehotenstvo.

 

 

Podľa vzdelania, čiže aj podľa ekonomickej situácie a teda aj závislosti na prežití na manželovi (ktorému môže byť ukradnutá antikoncepcia, keď on nerodí, nie on má z maternice sieťku a nie on príde aj o zuby)

 

zo 7496 potratov:

 

základné 1432

 

stredné 4993

 

vysokoškolské 937

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2019/09/15/musis-vynosit-dieta-presne-komu-to-prikazete-povinne/

 

Ako vidíte, na potraty nechodia ženy kvôli kariére, lebo takým sa to nestane, ale ženy bez možnosti kariéry a nezávislosti. So základným preto menej, lebo tie manželia donútia aj rodiť. Skoro všetky ženy, ktoré zažívajú domáce násilie, sú buď donucované k sexu alebo aj znásilňované manželmi. Také ženy, čo zažívajú domáce násilie, otehotnejú nedobrovoľne a často nemajú možnosť chrániť sa ani antikoncepciou. Manželia si ich donútia k sexu alebo aj znásilnia a tie ženy sú na tých násilníkoch závislé prežitím aj s deťmi a samotné s deťmi by ekonomicky neprežili a preto to násilie, aj sexuálne, znášajú. Nemali by sa kam inde podieť. Nemáme také ubytovanie pre ženy s deťmi a v tom mále ešte nejakých možností môžu stráviť maximálne rok, čiže radšej zostanú znášať násilie, aj sexuálne, aj znásilnenia. Veď čo matka kvôli prežitiu s deťmi neurobí? Podriaďuje sa všetkých sexuálnym chúťkam násilníka, pretože verí, že keď bude poslúchať, tak dostane odmenu, že vtedy ju menej týra a viac chváli. 

Ešte aj tieto ženy, s vysokoškolským vzdelaním, boli najskôr tie, ktoré mali partnerov s nižším vzdelaním alebo náboženských fanatikov, čo im bránili používať hormonálnu antikoncepciu. Stále si myslíte, že je takých náboženských fanatikov, čo by k tomu chceli iných nútiť aj násilím, málo?

Veď celkom stačí, že doma nútia len svoju vlastnú ženu a vy neviete, čo sa deje u susedov. To tá žena nebude na chodníku rozprávať, čo prežíva, aby ju rodina, svokrovci, v dedine odsúdili, že sa sťažuje na svojho veriaceho manžela, aký je k nej doma. Taká bude ticho a bude to znášať pre pokoj v úzkej aj širšej rodine, pre pokoj od okolia, že rozbila rodinu.

 

Keď teda voľby neplatia a môžeme si po každých urobiť Majdan a prepisovať aj ústavu, navrhujem už dať do zákonov zákaz potratov pre katolíčky. Veď nikto nemusí byť povinne katolíkom a môže z RKC vystúpiť. Dokonca som za to, aby to mohol robiť opakovane. Medzi potratmi vstúpi do RKC a pred potratmi budú musieť vystúpiť, presne tak, ako to robia na spovediach. Keď sa môžu ísť zakaždým vyspovedať a znovu ísť na potrat, môžu sa ísť aj prechodne odhlásiť z RKC, aspoň bude mať RKC prehľad, ktorí sú falošní katolíci.

Uvidíte, keď to takto bude, o koľko klesnú potraty. Tých málo liberálov a ateistov nám tu potraty nenarobia. To bude mizivé percento, lebo tieto ženy používajú antikoncepciu, môžu ju používať, nikto ich v tom neobmedzuje a nie sú ochotné znášať násilníkov a náboženskí fanatici im nehrozia!

 

 

Možno sa vám to bude zdať ku katolíčkam kruté. Ale prečo? Veď nie sú nútené byť katolíčky! Katolíci to tak tvrdia, že nie sú nútené, tak nech znášajú to, čomu veria aj s dôsledkami. Keď raz veria, že potrat je vražda, tak nech podľa toho žijú. Veď, keby ich aj znásilnili, stále môžu z RKC vystúpiť a ísť na potrat. Preto som u katolíčiek za celoplošný zákaz potratov.

 

Pýtate sa, či je také niečo môžné, aby veriaci nejakej viery mali iné zákony, než ateisti alebo inak veriaci. Ale pozrite sa do západnej Európy, toto je naša budúcnosť!

Moslimovia budú mať iné zákony a oni si budú trestne stíhať aj mimomanželské styky. To zas nebude platiť pre kresťanov, tí môžu mať mimomanželské styky neobmedzene.

A u nás sa katolíci dožadujú, aby mali zakázané potraty. Aký je problém dať to do zákonov ako v západnej Európe, že na ich náboženstvá sa budú vzťahovať iné zákony? Veď nikto nie je nútený byť moslimom alebo katolíkom.

Dôležité v Európe bude, aby moslimovia nevnucovali svoje zákony a šariu ateistom a katolíkom a katolíci svoje zákony ateistom alebo inak veriacim.

Nehovoriac o tom, že na potratoch na Slovensku sa podieľajú ženy, ktoré sú obmedzované v prístupe k antikoncepcii. Keď im zakážeme aj potraty, nebudeme tu mať tisíce potratov. Ateisti a liberáli nám toto tu nenarobia. Stačí pozrieť do štatistiky, o aké ženy ide. Veď vy teraz štatistiky milujete, tak len pokračujte, že kto nám tu tie potraty zabezpečuje. Nie ateistky a liberálky, tie majú dostupnú antikoncepciu a nikto ich v nej neobmedzuje a od násilníkov sa vedia oslobodiť.

Toto sa týka menej vzdelaných žien, obmedzovaných v antikoncepcii a nútených pre horšie platy (ktoré sa odvíjajú od toho vzdelaniaznášať násilníckych partnerov.

Tak vám poviem, liberálky a ateistky si vždy zabezpečia ochranu aj tabletkovú interupciu, čo ani nevyužijú. A keď si chcú katolíci svoje ženy zotročiť, prečo nie? Berte to ako u moslimov, že je to ich individuálne sebaurčenie!

Jedna bude v nikábe vyhlasovať, že má slobodu, ktorú vidí v šarii a iná bude pod zákonmi pre katolíkov vyhlasovať, že má slobodu, ktorú vidí v ich zákonoch. Hlavné je, že sa slobodne sebaurčili a nikto ich k tomu nenúti.

 

 

Zamyslite sa nad sebou, katolíčky, že je hanba, že chodíte na potraty a pritom tu pochodujete proti potratom. A že sa vôbec nehanbíte chodiť do kostola vyspovedať sa z potratov a potom chodíte na ďalšie a prstom ukazujete na liberálky a ateistky, že to ony chodia na potraty!

Zakázanú hormonálnu antikoncepciu máte vy, liberálky a ateistky ju môžu mať, akú chcú a nepotrebujú chodiť na potraty.

Keď ste sa rozhodli znášať násilníkov, čo vám ju zakazujú a potom vás doháňajú k potratom, to nie je problém liberálok a ateistiek, ale váš problém a celkom slobodne ste si to vybrali, ako aj moslimky. To vám má spoločnosť zabezpečovať, aby ste žili podľa vlastnej viery?

Vy potrebujete zákony, aby ste žili podľa vlastnej viery?

Vy potrebujete zákony, aby ste nevraždili vlastné deti, keď to voláte vraždou?

 

 

No, ale keď nedokážete podľa vlastnej viery žiť, len keď vás budú trestne stíhať, ja to podporím, ale potom mi nehovorte, že ste veriace a že to nie je len divadlo pre vašich násilníkov, ako uvedomelo ich poslúchate. A hlavne neohŕňajte potom nos nad moslimkami, pretože ony sú váš obraz tiež. Keby vám prikázali, vaši páni, dožadovali by ste sa trestného stíhania aj za mimomanželské styky, kameňovania, obrezávania alebo odtínania rúk. Stačilo by sa vám narodiť v moslimskej krajine a dožadovali by ste sa aj šarie. 

Ja viem, že by ste chceli, aby sme vás videli ako veriace, ale to sa tak môžete vidieť maximálne medzi sebou. Ilúzia viery sa už trestným stíhaním u iných zabezpečiť nedá. Pre mňa v tom nie je rozdiel, či moslimka núti svoje deti k nikábu alebo katolíčka núti svoje deti znášať násilie na ženách. Ja v nich rovnako vidím len obete, ktoré pomáhajú zotročovať aj vlastné deti.

 

 

Ustava SR

PRVÁ HLAVA

Prvý oddiel

ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
Čl. 1

(1) Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.

 

 

 

Keď ju budete meniť, poprosím zapracovať aj šariu, aby sme vyhoveli aj túžbe moslimiek po ich slobode a slobodnom sebaurčení a trestné stíhanie im zabezpečilo vlastnú vieru!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550982x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie