Založ si blog

ŠÚKL bráni ľuďom v očkovaní

Nútia ľudí očkovať sa Astra Zenecou po ktorej ľudia riskujú svoje zdravie a neumožňujú im očkovať sa niečim iným a Sputnikom.

Týmto ohrozujú ľudí na životoch, lebo im odmietajú očkovanie a zadržiavajú vakcíny!

 

Ešte ako dlho budem čakať na očkovanie kvôli ich geopolitike a politickým záujmom, ktorému sú poplatní?

 

 

Žiadam vládu aby ignorovali týchto politických lokajov, čo vedú geopolitiku cez vakcíny, aby umožnili ľuďom očkovanie Sputnikom.

 

Ak sa budete správať ako lokajská zapredaná progresívna vláda, tak to potom rovno môžme mať tie predčasné voľby, keď oni od vás horší nebudú a vy od nich lepší. Potom sa od ich politickej zapredanosti v čom líšite, keď budete robiť to isté a to oni ani vo vláde nie sú? 

To vám ako rozkazuje ŠUKL a ich korupčná byrokracia zameraná len politicky?

 

 

Koho sme volili? ŠUKL alebo túto vládu? Lebo ja mám taký pocit, že ŠUKL a tieto svine rozkazujú všade a všetkým vládam akokeby voľby už stratili zmysel a vládla nám tu len novodobá KSČ, ktorú sme nevolili!

 

 

Vážení politickí zapredanci, čo necháte aj ľudí zomierať kvôli vášmu lokajstvu. Vás nikto nenúti očkovať sa Sputnikom a v diskusiách sa cynicky vysmievate ľuďom, že nech sa dajú zaočkovať Sputnikom. Ale to zakaždým dodajte, že im v tom bránite a že keby šlo o maternicu, hneď viete, či je vaša alebo cudzia. Pri maternici je vám to jasné, čo je sloboda, lebo to máte v propagande, že maternica sa vám tam hodí. Ale to isté je aj očkovanie, že starajte sa o svoje a so svojim fanatizmom o geopolitike nám dajte pokoj a do toho vám je nič, čím sa chce dať zaočkovať niekto iný. Alebo v čom sa potom od tých fanatikov, ktorým sa vysmievate, líšite? Len tou maternicou, lebo len pri nej ste si prečítali, že do cudzej sa nemáte starať?

Ale my nie sme len maternice! Aj iných zostatkov tela sa tá sloboda týka, keby ste teda premýšľali, že o čom tá maternica vôbec bola a že to nie je charakteristika len maternice!

 

Starajte sa nielen o svoju posteľ a maternicu, ale aj len o svoje očkovanie! A druhým sa nestarajte nielen do postele a maternice, ale ani do očkovania.

My nemáme právo vybrať si len pohlavie, ale aj vakcínu, keď ju už aj máme. A tie vaše geopolitické dôvody sú ešte viac strelené než s maternicami. Lebo aby niekto zomrel a zadusil sa len kvôli vašej fanatickej geopolitike, tak to nemáte ani na tých náboženských fanatikov.

 

To je vaša geopolitická sekta, nie naša! Nestarajte sa druhým do života a vy sa kľudne môžete aj uvedomelo politicky zadusiť. V tom vám nikto nebráni! Len váš fanatizmus geopolitiky cez vakcíny nevnucujte iným. A najmä, keď ste neprešli žiadnymi voľbami a nikto vás nezvolil do parlamentu!

 

 

 

Maš svoju maternicu a svoju vakcínu! Čo ešte chceš? Rozhodovať aj o susedovej?

Nie, nevyberie si len pohlavie ale aj vakcínu, ak si z liberalizmu debil. Nebolo to len o maternici.

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5563297x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie