Založ si blog

Som proti používaniu respirátorov miesto včasnej liečby

Bola som za používanie rúšok, keď sme ešte nevedeli, kedže nás odborníci oklamali, že existuje včasná liečba. Keby sa bol štát zameral na včasnú liečbu, už dávno sme mohli mať krízovú situáciu za sebou a náš štát na to nemusel ekonomicky doplácať a ľudia celkom zbytočne zomierať.

Ako som nebola extrémista za odhadzovanie rúšok v dave a boj proti rúškam aj v obchode, rovnako nie som extrémista za celkom zbytočné nosenie rúšok, nieto ešte respirátorov!

Ja sama som nosila rúško podľa mňa veľmi rozumne, to znamená v MHD, v obchode a kde je veľa ľudí blízko vás, čiže kde to má opodstatnenie a o včasnej liečbe sme ešte nič netušili! To nás klamali, že sa dá aj inak chrániť!!!

 

A najprv som nerozumela extrémistom na jednej strane, ktorí neboli ochotní kvôli iným dať si ich ani tam, kde je veľa ľudí a iných tým ohrozovali a rovnako nerozumiem opačným extrémistom, ktorí nosia rúška tak, že si poškodzujú zdravie, nútia k tomu iných a včasná liečba ich pritom nezaujíma!

Nielen Dolinskému prišlo zle v krátkom čase, čo mal rozprávať, zle prišlo aj Kolíkovej v rozhovore s Hanzelovou, čo sa nerozprávali pol dňa. Ale od učiteľov čakajú, že budú rozprávať pol dňa v respirátore. Aké majú podmienky robotníci, to neviem, keďže môžem svedčiť len o tom, o čom viem. Soták o svojich hovoril, že môžu pracovať bez rúška lebo sú od seba dostatočne ďaleko a vytvorili im také podmienky včetne zabezpečenia ivermektínu.

Keďže na školách je hlava na hlave, my sme nutení nosiť respirátory celé dni. Keď niekto zastupuje, lebo všetky prázdniny a ktorých je veľmi veľa, musíme odzastupovať, musí mať respirátor 8 hodín okrem cesty do práce a z práce. Pre mňa taký deň znamená 10 hodín s respirátorom a to musíte rozprávať! S rúškom sa to dalo zvládnuť, s respirátormi už nie, lebo učiteľom je zle, keď majú v nich aj rozprávať.

V časoch, keď sa rúška zavádzali, sme každý deň chodili von a tam som vždy dozerala na to, aby si dali deti rúška dole. To bol čas, kedy sa mali nadýchať lebo neexistuje včasná liečba!

Dnes vieme, že existuje a miesto toho, aby sa využívala a všetko sa vrátilo do normálu, už celkom nezmyselne miesto liečenia máme aj deti nútiť a aj vonku nosiť rúška!

Čiže tu evidentne nikomu o životy ľudí nejde, inak by sa už všetko točilo okolo včasnej liečby!!!

 

Nevidím žiadny zmysel v tom, aby deti ešte aj vonku nosili rúška, keď sú ďaleko od seba a blízko len k deťom s ktorými sú aj v triede. Dnes už deti nesmiem upozorňovať, aby si dali dolu ruška lebo veď už sme vonku. Ja sama vonku nikdy nemám respirátor na nose lebo nechodievam v dave. Keď vidím, že sama idem po chodníku a ľudia sú v diaľke, aký zmysel by malo, aby som mala rúško alebo respirátor na nose? No žiadny!

Moje deti v Česku nikdy neboli ani na antigénovom alebo PCR testovaní, lebo môj syn pracuje z domu a moja dcéra má vo svojej novej práci po škole len pľuvacie testy. Dokonca ani rúška v práci nosiť nemusia, lebo keď majú pľuvacie testy 2x týždenne, tak nič nemusia mať na tvári. V Česku nemusia mať rúška ani žiaci škôl, ktoré zriadili ich ministerstvá pretože sa tam žiaci v triedach nemenia a do tých tried chodia stále tie isté deti!

 

Ja som aj s obhajobou rúšok skončila a schvaľujem ich len v MHD, v obchodoch a tam, kde je veľa ľudí, kde to ešte má logiku, odkedy som sa dozvedela, že nám odborníci zatajovali včasnú liečbu! Do tej sa malo investovať všetko úsilie, aby ľudia nezomierali a zachránila sa ekonomika. Nie tak, že tu si niekto bude zarábať na liekoch a vakcínach a ľudia sa preto majú dusiť, keď to ani logické nie je a existujú aj pľuvacie testy.

 

Keď prídem z práce, vždy som veľmi unavená, lebo mám nedostatok kyslíka po toľkých hodinách s respirátorom a ešte navyše aj 1,5 hod. spolu cesty do práce a z práce. A keďže už viem, že sa mám dusiť nie preto, aby som iných ľudí zachraňovala lebo ešte nepoznáme záchranu, ale preto, aby sa lieky a vakcíny dobre predávali, dávam si respirátor dolu kde len môžem. Odkedy chápem, že tu nikomu nejde o náš život, musím si ho zachraňovať sama. V triede už preto respirátor dávam dole a je mi celkom jedno, keď majú deti rúška pod nosom. Aj tak ma v respirátore dobre nepočujú, čo je tu tiež každému ukradnuté, či tie deti aj počujú. Veď sa pozrite na tlačovky, kde je ticho a každú chvíľu sa ani tí dospelí nerozumejú, čo kto povedal. Ale že deti v škole potom nepočujú, to už nikoho nezaujíma.

 

Moja kolegyňa po očkovaní dostala koronavírus. A neviem načo ich očkovali, keď sa celé dni dusia v respirátoroch a hovoria mi ako im je zle, keď musia rozprávať. Keď som bola v práci už sedem hodín v respirátore, dala som si ho na ôsmu hodinu na chvíľu dole a tri zaočkované ma upozornili, že si ho musím dať. A to ma ešte čakala hodina cesty domov. Všetci si myslia, že keď budú všetci zaočkovaní, tak bude po kríze a už nebudú musieť mať takéto opatrenia. Ale takéto opatrenia budú stále, lebo potom zas budú po polroku zas preočkovávaní a včasná liečba ich nezaujíma. 

 

 

 

Mesík 7.4.

 

„Je to trochu náročnejšie, ale ak máte polhodinu času, vrele odporúčam tento rozhovor Dr. Johna Campbella s dr. Tess Lawrie z Evidence-Based Medicine Consultancy. Hovoria o metaanalýzach štúdií použitia IVM v terapii covidu. V 15:00 min. sa dostáva k rozboru analýzy, ktorá bola podkladom pre rozhodnutie vedenia WHO proti používaniu najúčinnejšieho a najlacnejšie lieku proti covidu. Najprv v ňom konštatuje mimoriadne selektívny výber maličkej skupiny štúdií, vrátane výberu z hľadiska bias (zaujatosti, nepresnosti) dvoch vysoko rizikových štúdií.
V 23:00 minúte rozhovoru dochádza k zlatému klincu, keď na grafe ukazuje výsledky analýz: aj vo WHO vybratých štúdiách totiž zistili o 80% (rozptyl 64% až 91%) nižšiu úmrtnosť pacientov s IVM (14 mŕtvych /1000 s IVM verzus 70 mŕtvych/1000 bez IVM) – ale aj tak WHO dospelo k odmietnutiu IVM v liečbe covidu!
Inak povedané, vybrali si selektívne mizerné dáta – a ešte aj tie nakoniec dezinterpretovali.
V 24:55 min. potom padá otázka “ Bola táto štúdia peer reviewed?“ – a odpoveď je „Nie“.
Nakoniec v 29. minúte číta oficiálne stanovisko WHO a konštatuje „This is simply not true“. Po slovensky a bez omáčky – „toto je jednoducho lož“.
Takže takto sa robí „veda“ a „vedecky podložené“ rozhodnutia v politicky menovanom a biznisu poplatnom vedení WHO.
Amen – tma.
Bola by to celkom sranda, nebyť tých skoro troch miliónov oficiálnych obetí pandémie vo svete – vrátane cca 20 000 mŕtvych na Slovensku.“

 

 

 

Denník N včera klamal tak, že si našli jedného človeka, ktorý sa sám liečil ivermektínom a skončil v nemocnici a toto podsúvajú už v názve článku, že pozrite, sám sa liečil ivermektínom a aj tak skončil v nemocnici, čiže ivermektín zázračne nezaberá.

 

Asistent poslanca Tarabu, ktorý sa spoliehal na ivermektín, je v nemocnici s covidom

 

Ale ten človek nikde nepíše, že dostal včasnú liečbu aj ivermektínom od lekára, ako mal dostať. A za ďalšie, keď má komplikácie, potrebuje aj antibiotika. Nikde sa pri výsledkoch vo včasnej liečbe nespomína, že zázračne nikto neochorie, keď si ho sám a včas naordinuje, len že má 80 % úspešnosť keď takú liečbu máte včas atď. Čítal tam niekto, že 100 % úspešnosť, keď dostane takú liečbu včas?

Zaujímavé, že tu už ich nezaujíma, že existuje aj málo %, že nezaberá takto zázračne.

 

Ale keď im teda stačí jeden prípad a znamená to, že ivermektín nezaberá, tak podľa tejto logiky vám napíšem iný taký jeden prípad a sedí to potom na celú vakcínu Moderna!

 

Poznám len jedného človeka, čo sa dal zaočkovať vakcínou Moderna a to moju kolegyňu. A teraz vám napíšem, aké ťažké následky sú po očkovaní Modernou. Po prvom očkovaní nemala žiadne vedľajšie účinky a po druhom očkovaní mala vysoké horúčky a bolo jej tri dni tak strašne zle, že jej manžel a deti chceli volať sanitku. Ale ona odmietala ísť do nemocnice, lebo tvrdila, že chce zomrieť doma. A navyše sa bála, že jej ochrnie tvár, lebo niečo mala s nervom na tvári. 

Ak vám rovnakým metrom stačí jeden prípad, rovnako je to odstrašujúci prípad, že vám po očkovaní Modernou môže byť tak strašne zle, že si tiež budete želať zomrieť doma.

 

Páčil by sa Denníku N takýto jeden prípad, že svedčí o tom, že vakcíny Moderna sú takto nebezpečné? 

No ale presne takto postupujú pri ivermektíne, lebo nerozumejú, že ivermektín vo včasnej liečbe nezaberá na 100 % prípadov, ale sú tie % odstupňované! Čiže existujú ľudia, ktorým aj menej zaberá a nepatria do tých 80 %.

A týmto metrom potom aj Moderna a jej následky v jednom prípade poukazujú na vysokú nebezpečnosť vakcíny Moderna.

 

 

Prečo Moderna nie je zázračná, keď ivermektín má podľa nich fungovať zázračne?

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542126x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie