Založ si blog

Veríte informáciám o Danny Kollárovi?

Zo života mám poučenie, že nemám veriť ohováračkám, ale vlastnému úsudku na základe overených faktov.

No niekedy aj na to môžete doplatiť, že niekoho vám ohovárajú a vy si chcete urobiť vlastný názor a prídete na to, že to bola pravda.

V každom prípade som zástancom toho, aby ste si overovali informácie a len tak slepo neverili ohováračkám.

 

O čo viac v politike, kde je fašistom a dezolátom aj Peková! A aj ja, aj vy a každý, kto si dovolil nevoliť progresívnu koalíciu a nezopakovať na vyzvanie pár povinných viet ako dôkaz, že má vyššiu morálku! (Ako to vždy od nás chceli len náboženskí fanatici)

 

Aké informácie by ste našli, keby ste hľadali informácie o Pekovej len na súkromných novinách Progresívneho Slovenska? Len také, že je dezolát a fašista. A aké informácie by ste našli o iných dezolátoch? Že sú aj fašisti a primitívne svine. Navyše už nie sú vedci, hoci boli, nie sú pedagógovia, hoci boli, sú trestne stíhaní, hoci ich potom neodsúdili, lebo nemali za čo!

 

 

Takže takéto reči a bez akýchkoľvek dôkazov sú ničím. Progresívne noviny charakterizuje, že len vulgárne útočia na iných a nemajú na iných žiadne dôkazy. Dokonca aj keď si ich pýtate, tak vám ich nedajú a radšej vás vyhodia za to, že ste im len slepo neverili!

 

Mňa by tiež zaujímalo, čo spáchal Danny Kollár, ale bohužiaľ mne len ohováračky bez dôkazov nestačia!

Keď vám ja niekoho kritizujem, vždy to dokladám množstvom dôkazov, kde si to môžete vypočuť alebo prečítať, aby ste to mohli aj sami posúdiť a nielen mi slepo veriť!

 

Ak toto nevedia o Kollárovi poskytnúť, očakávajú čisto len slepú vieru!

Pritom o ňom v posledných dňoch veľa písali a v mnohých článkoch, ale dôkazy, čo by ste si mohli k tomu pozrieť, neboli nikde!

To sú už len zvyknutí, že ich čitatelia sú takí hlupáci, čo im len slepo budú veriť. Nič si nemôžu overiť sami, nič posúdiť, len im nadiktujú, čo presne si majú myslieť aj bez dôkazov a vlastnej úvahy. 

 

No ja nie som člen sekty, aby som takto fungovala, že mám si niečo myslieť, čo mi neukážu, lebo to už vidieť nemám, len rovno nimi požuvaný záver. To ani neviem, akým hlupákom stačí.

 

 

Dannyho Kollára sledujem až od doby keď sa uňho objavil Kamenský a to ho nesledujem pravidelne, len keď je uňho Kamenský alebo si vyberiem, že toto ma tiež zaujíma. Napríklad, keď bol uňho Šutaj Eštók (ktorého progresívne médiá aj televízia JOJ volajú Šukaj a považujú sa pri takejto úrovni za mainstream!), to ma prestalo zaujímať a nie preto, že Šutaj Eštók, ale nerozoberali pre mňa nič zaujímavé a nové.

 

Ukážka primitívnej televízie, ktorá sa vyhlasuje za mainstream!

 

Reportérka JOJ volá ministra Šukaj a potom sa smeje!

 

Na základe vlastných pozorovaní som nevidela na Danny Kollárovi nič fašistické a nikdy nevyzýval k násiliu! Pritom toto majú byť podľa súkromných novín Progresívneho Slovenska jeho hlavné črty.

Na základe mojich pozorovaní vidím veľa fašistického na novinách progresívcoch, kde doslova obhajovali aj fašistov a SS-akov, keď bojovali proti Rusku, že v koncentráku nevraždili, len sa tomu prizerali! Na základe mojich pozorovaní sú fašisti skôr títo progresívci a dennodenne vyzývajú k násiliu, lebo rozoštvávajú občanov a vyzývajú k urážaniu a prenasledovaniu ich nevoličov!

 

„Médiá hlavného prúdu otvorene zverejňujú listy o tom, že veterán Waffen SS sa nemá za čo hanbiť. „

„Som skutočne v šoku, že práve DenníkN relativizuje nacistické zločiny.“

 

Ako dnešný svet nevie odsúdiť nacistov!

 

Ja som nevidela jedinú reláciu Dannyho Kollára, kde by nieže vyzýval ale vôbec hovoril niečo, že týchto ľudí, čo nevolia ako ja, vyháňajte alebo urážajte! Naopak, často opakuje, že bude hájiť ich právo mať iný názor a rád ich uvíta na akúkoľvek diskusiu.

Takže s prekvapením som prišla na to, že hoci sa vyjadruje tak primitívnejšie, má v sebe oveľa viac zmyslu pre slobodu a sú mu myšlienky liberalizmu oveľa bližšie než totalitným progresívcom a ich dvorným novinárom.

 

Čo na tom, že mnoho progresívcov sa vyjadruje aj fajnovo inteligentne, teda okrem ich dvorných novinárov, keď pracujú v prospech totality a cenzúry, ktorú chcú vnucovať všetkým? 

 

Však aj mnohí nacisti boli fajnoví ľudia a počúvali aj opery. To by malo na nacistoch oslniť?

Nie je podstatné, či sa človek bude vyjadrovať len fajnovo inteligentne, keď to je stále len obal, ako sme videli aj na Čaputovej, že len obal slovného prejavu mala dokonalý. Dôležité je, aký má zmysel pre slobodu a rovnoprávnosť iných.

A z toho, čo som si zatiaľ od neho vypočula a nebolo toho málo, vyšiel lepšie on než dvorní novinári Progresívneho Slovenska.

 

Ak k nemu máte nejaké dôkazy, čo spáchal, rada si to pozriem aj s kontextom, ako vám ich poskytujem ja.

A ak nemáte a napriek tomu ho odsudzujete, ste potom väčší primitívi než on, keď vám stačia len ohováračky a vôbec nepoužívate svoj rozum.

 

Je to asi aj vec vkusu, čo vám viac na ľuďoch vadí. Niekomu viac vadí, keď sa niekto prejavuje slovne primitívnejšie a niekomu zas viac vadí, keď sa niekto správa fajnovo malomeštiacky ako progresívna „elita“. (Ja som mala kamarátky aj také aj také. Ale tie, čo boli v prejavoch drsnejšie alebo primitívnejšie, väčšinou bývali čestné. Asi ťažko s tým zahráte divadlo. A zažila som aj také, čo boli zas naopak fajnovo malomeštiacke a to bola zmes falošnosti a povrchnosti. Momentálne nemám ani z jednej takej sorty.)

 

 

 

Dnes táto malomeštiacka zapredaná progresívna „elita“ vymyslela toto:

 

SME

 

„Šutaja Eštoka chcú za rozhovor u Bombica odvolávať, večer u extrémistu vystúpi Gašpar“

 Ale veď pre nich je aj Fico Hitler a Slovensko fašistický štát. Kto ešte Hitlerom alebo fašistom nebol? Teda okrem SS-ákov, ktorí už nie sú?

 

 

„Opoziční poslanci zvolali na utorok výbor, na ktorom mal minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vysvetliť, prečo vystúpil v relácii trestne stíhaného extrémistu Daniela Bombica.“

 

Ale veď trestné oznámenie je aj na Šimečku! Ako viete, že on odsúdený nebude? Lebo je progresívec, tak nemôže byť?

 

 

„Bývalý policajný prezident sa obhajoval, že Bombic nie je odsúdený a jeho trestné stíhanie je podľa Gašpara účelové.“

„Neviem, prečo sa divíte, že dnes sa komunikuje aj s osobami, ktoré sú obvinené. Čas ukáže, že tieto obvinenia boli účelové, vymyslené, pre potreby diskreditácie, pre potreby osobnej pomsty a rôzne ďalšie motívy,“ uviedol po výbore.“

 

 

„S extrémistom, ktorý v roku 2021 zverejnil mená radových policajtov a súkromnú adresu jedného z nich len preto, že zakročili voči agresívnej skupine v potravinách, debatoval minister Šutaj Eštok minulý týždeň v utorok.“

 

Inak je obviňovaný len za názory, nič iné neuvádzajú. Napríklad, že si myslí, že Kuciaka dali zavraždiť tí, čo chceli dostať ľudí do ulíc.

A vari už objednávateľov vraždy majú, keď ho chcú stíhať za to, že si nemyslí, že to bol Fico?

 

Taktiež tu chýba dôkaz, prečo mám veriť progresívnym novinám jedinej politickej strany, že naozaj zverejnil mená policajtov a súkromnú adresu jedného z nich. Ja na ich mieste by som dala časť rozsudku, kde mu to bolo dokázané. Teda, ak si to máme overovať, či píšu pravdu ako na alternatívnych médiách. Snáď nemám veriť len slepo a novinám, čo tu už od migračnej krízy šíria len dezinformácie a hoaxy, čo je potom pravdou presný opak!

 

 

Však si ho vypočujte a porovnajte si, kto tu propaguje nacistov a relativizuje ich zločiny a kto tu iným vnucuje totalitu s cenzúrou!

Taktiež, kto tu rozoštváva občanov cez svojich poslucháčov, aby šli medzi občanov a nadávali im, že si dovolili nevoliť ich stranu alebo koalíciu a aby ich vyháňali aj z rodín!

 

 Za to by mali byť trestne stíhaní títo politickí aktivisti v len súkromných novinách jedinej strany, čo sa tu vydávajú za novinárov.

 

 

Patent na pravdu / SME a Denník N ‚diskutovali‘

 

 

 

Celkom pekne tu ilustruje ich totalitné myslenie, kde politickí aktivisti, ktorých nikto nikde nevolil, chcú určovať, čo smie byť vysielané napríklad v televízii.

 

Ako liberáli sme sa vždy báli, že takto by spoločnosť chceli ovládnuť náboženskí fanatici a vysielali by vám v televízii len ich dogmatické bludy!

A napokon sú to liberáli, pokiaľ nimi vôbec kedy naozaj boli, čo chcú celú spoločnosť ovládnuť a bez volieb a diktovať z aj z televízie svoje dogmatické a totalitné bludy o cenzúre všetkých iných!

Nehovoriac o ich bludoch k migračnej kríze a teraz novej vojnovej propagande o zapojení všetkých štátov do svetovej vojny!

 

A kto nechce tretiu svetovú, tak je pre týchto sektárskych bláznov extrémista, ktorý ohrozuje zahraničnú politiku?

Kde na svete je zahraničná politika taká bláznivá ako u týchto extrémistoch, čo navrhovali jadrové útoky na Rusko (Soltesz)!

 

Absolútne ignorujú, že občania s tým nesúhlasia, na čo sú prieskumy a že s tým nesúhlasia ani občania v iných štátoch, na čo sú tiež prieskumy aj z tých iných štátov!

 

Macrona niekto volil! A týchto bláznov kto volil? 

 

V mene čoho alebo koho to chcú občanom vnucovať?

 

 

Ako sekta nech sa dajú registrovať a uvidia svoj politický výtlak! A či im budú patriť aj televízie okrem ich súkromných novín!

 

 

 

A toto máte najvyšší level – inteligencia a vysoká úroveň v službách dobra!

 

Kto chce mier, nemôže voliť Korčoka

 

 

 

Ale pre progresívnych bláznov je aj on fašista a tiež by ho chceli dať zavrieť a scenzúrovať!

Veď koho nie, okrem svojej totalitnej sekty?

 

 

No pripomínam, že aj v Orwellovi zotročená inteligencia na oslobodenie nestačila, lebo bola najviac vydieraná. (Nevedela sa vzoprieť ani v socialistickej totalite a naopak jej herci slúžili ako hlavné trúby totality!)

Preto sa v tom románe píše, že dúfa, že aspoň slobodnejšia a primitívnejšia časť spoločnosti sa vzoprie útlaku a totalite. Spolieha vlastne už len na nich! S vydieranou inteligenciou už nerátal!

 

Preto nimi nepohŕdajte! Intelektuálna „elita“ to nedokáže! Tá je vždy zapredaná ako prvá!

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555274x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie