Založ si blog

„Médiá hlavného prúdu otvorene zverejňujú listy o tom, že veterán Waffen SS sa nemá za čo hanbiť. „

Dnes na titulke SME skritizovalo Kanadu ako krajinu, ktorá sa stala útočiskom 2000 nacistov SS, kde im stavajú pamätníky a existujú štipendiá a fakulty, včetne propagandy pre deti, kde ospravedlňujú nacistov SS. Taktiež skritizovalo médiá hlavného prúdu, ktoré ospravedlňujú nacistu SS, ako je napríklad Politico.

 

Že tak isto ospravedlňoval nacistu SS aj Denník N, o tom už boli ticho, lebo veď to sú súkromné noviny oligarchov Progresívneho Slovenska.

 

SME:

 

„Na oslavovanie nacistických kolaborantov upozorňuje už roky v rámci svojho projektu, kde mapuje pomníky, ktoré si ich pripomínajú. To, že v Kanade incident okolo Hunku vyvolal škandál, ho prekvapilo.

„Kanada patrí ku krajinám, kde je revizionizmus dejín holokaustu hlboko zakorenený. V tamojšej diaspóre sú veľmi výrazné ultranacionalistické prvky,“ vraví.

Pamätníky 14. divízie „SS Galizien“ podľa jeho zistení dodnes stoja predovšetkým na Ukrajine, v Kanade, v USA, ale aj v Rakúsku. Zhodou okolností v auguste – mesiac predtým, ako v Kanade prepukol škandál okolo Hunku – upozornil Golinkin na dva pamätníky v americkom Detroite a Philadelphii.

 

V Kanade podľa Golinkina stále existujú aj štipendiá a fakulty venované zahmlievaniu a zakrývaniu histórie divízie. „Sú tam organizácie, ktoré chrlia materiály vrátane propagandy pre deti, ktoré majú k dispozícii milióny dolárov,“ hovorí Golinkin.

Do Kanady sa po vojne prisťahovalo 1200 až 2000 bývalých príslušníkov divízie „SS-Galizien“.

 

A aj v kritických médiách sa objavili výhrady proti tomu, aby sa na nacistických kolaborantov z Ukrajiny upozorňovalo. Politico napríklad zverejnilo článok, v ktorom autor volá po vyváženom prístupe pod titulkom „Nie všetci, ktorí bojovali proti Sovietskemu zväzu, boli nacisti“.

„Toto je podľa mňa najnebezpečnejšie zo všetkého. Médiá hlavného prúdu otvorene zverejňujú listy o tom, že veterán Waffen SS sa nemá za čo hanbiť. Z toho mi vrie krv v žilách,“ hovori Golinkin.

https://svet.sme.sk/c/23228021/akoby-slovenski-poslanci-tlieskali-gardistom-co-sa-vlastne-stalo-v-kanadskom-parlamente.html

 

 

z komentárov na SME, keď o tom skryto informovali už 25.9.:

 

„Co robi na fotke premier Australie?

inak dobre ste chovavali tuto spravu, ktore dominuje na titulkach inych dennikov na Slovensku, Al Jazeere, BBC, CNN, …

https://www.aljazeera.com/news/2023/9/25/canada-house-speaker-apologises-for-…

2x standing ovations pre clena waffen – SS – premier, cely parlament a tlieskal a pastou zdravil aj Zelensky.

Lenze Slovenski citatelia taketo nepriemne spravy nepotrebuju, treba ich schovat.
Nedavno ani neslo vyhladat meno Hunka na SME, ale po case, kedy sprava isla do uzadia to napravili.
Ved o tom je mienkotvorny dennik. Nie aby informoval nestranne o diani vo svete a nechal citatelov si urobit vlastny nazor, NIE!

Treba spravy schovavat, upravovat, prifarbovat a vsemocne sa snazit, aby citatel reagoval presne tak, ako sa to hodi vlastnikom media.

Ved to by bolo nebezpecne, aby sa tu tolerovali vlastne nazory.“

 

 

Pred par mesiacmi ukrainsky minister obrany pozoval pred fotkou banderu, fotka bola odstranena z FB profilu ministerstva az po proteste polska, na slovensku je toto nepredstavitelne ze by minister obrany pozoval pred portretom tisa, tu nejde o to ze vsade su blbci, tu ide o to ze ukraina sa so svojou nacistickou minulostou dodnes nevyrovnala.“

 

 

Pod článkom na Denníku N, kde ospravedlňujú ako iné médiá hlavného prúdu nacistu SS:

 

 

„Lebduška pritom zdôrazňuje, že Ukrajinci z divízií patriacich pod nacistické jednotky prešli v Kanade kráľovskou kontrolou. „Komisia nepreukázala, že by bol ktokoľvek z nich zodpovedný za vojnové zločiny,“ pripomína.“

.
podobnou kráľovskou kontrolou ako Jozef Nemsila? Nuž, potom sa niet čo čudovať, že „komisia nepreukázala, že by bol zodpovedný za vojnové zločiny“.
.
Som skutočne v šoku, že práve DenníkN relativizuje nacistické zločiny.“
.
.
.
Denník N:  „Diskusia je zatvorená.“
.
https://dennikn.sk/3587025/ukrajinsky-general-z-jednotky-ss-zatienil-zelenskeho-navstevu-v-kanade/
.
.
.
.
.
Toto musia odsudzovať každý deň a aj na Denníku N, ako od bežných občanov vyžadovali odsudzovanie Putina každý deň.
.
Miesto toho relativizujú pojem fašista a nacista tým, že tak novinári volajú bežných ľudí na ulici, ako som napríklad ja, keď ich nevolím a tomuto učia svojich čitateľov, že fašisti a nacisti sú ich rodinní príslušníci, keď chcú mier alebo nechcú sankcie.
.
.
.
západná elita:
.
.
V osobnom archíve holandského princa Bernharda, starého otca súčasného holandského kráľa Willema-Alexandra, ktorý nastúpil na trón po abdikácií jeho matky Beatrix v roku 2013, sa našli dokumenty potvrdzujúce jeho členstvo v NSDAP. Informovala o tom holandská televízia „RTL Nieuws“.
.
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=dTYMgDfEmlw
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=Hhp_bV4hDd0
.
.
.
.
„Princ Bernhard… poprel, že bol celý život členom NSDAP. Neskôr sa ukázalo, že pravdepodobne áno. S objavením členskej karty sa to stalo istým. On sám to vždy tvrdo popieral, no teraz sa našli skutočné dôkazy, že princ Bernhard bol pred 2. svetovou vojnou členom nemeckej strany NSDAP. Pôvodnú členskú kartu si princ nechal vo vlastnom archíve,“ poznamenáva „RTL Nieuws“.
.
Doteraz sa predpokladalo, že o Berhnardovej minulosti sa kráľovský dvor dozvedel až po vojne. Keďže však o nej už v roku 1941 špekulovali americké médiá, holandský veľvyslanec v USA Alexander Loudon sa o to zaujímal u svojich nadriadených. V roku 1944 dostal šifrovaný telegram, ktorý potvrdil členstvo princa Bernharda v SS.
.
Dokumenty z holandských archívov potvrdzujú, že vláda aj bývalá kráľovná Beatrix o jeho príslušnosti k nacistickej organizácii vedeli oveľa skôr, ako sa doteraz myslelo. Písal už v roku 2010 denník Pravda.
.
.
25.01.2010
.
.

Otec holandskej kráľovnej Beatrix bol esesák, potvrdili aj archívy

 

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/232311-otec-holandskej-kralovnej-beatrix-bol-esesak-potvrdili-aj-archivy/

 

 

 

Už je na čase, aby Denník N a SME a ďalšie súkromné noviny oligarchov Progresívneho Slovenska neodsudzovali ako fašistu mňa preto, že chcem mier, ale zaujímali sa o ľudí, ktorí mali nacistov priamo v rodine ako ich deti a príbuzní.

 

Moja rodina nikoho nevraždila, naopak, naša rodina trpela druhou svetovou vojnou, keď sa moja babička a dedko museli skrývať aj s deťmi v studni a keď sa aj na 8. narodeniny mojej mamy bombardovalo a zabili jej deduška. Keď šli s plačom domov z úkrytu, sused im povedal, že domov nech ani nechodia, lebo tam je všetko rozstrieľané a ich rodičia už určite nežijú, hoci to prežili v studni!

 

 

Čo keby ste sa zaujímali o rodiny nacistov medzi vami tak obľúbenou aj západnou „elitou“ ?

 

No miesto toho už čítame:

 

SME len o kráľovskej dcére nacistu:

 

 

Prvýkrát k nám prišla holandská kráľovná (VIDEO) – SME

Kráľovná Beatrix spoznávala Bratislavu – SME

Kráľovná Beatrix v SR najmä o mládeži a Európe – SME

V pondelok príde na návštevu holandská kráľovná Beatrix – SME

Holandská kráľovná Beatrix oslavuje dnes 65. narodeniny

Holandská kráľovná Beatrix sa stala babičkou – Svet SME

Koncom mája navštívi SR holandská kráľovná Beatrix – SME

 

 

Je pravda, že ma vaša elita nikdy nezaujímala. Tým myslím smotánku vašich hercov – trúby každej totality. 

 

Mne celkom bude stačiť, keď nám, občanom Slovenska prestanete rozbíjať rodiny a štvať vašich čitateľov „intelektuálnej elity“ proti ich rodinám a spoluobčanom, že fašisti sme my, keď chceme mier a dovoľujeme si vašu „intelektuálnu elitu“ nevoliť!

 

My nechceme volať po tretej svetovej vojne, ako vaša „intelektuálna elita“. A nechceme ani stratu veta nášho štátu, ako to chce „intelektuálna elita“. 

 

Ja na tom nič inteligentné nevidím!

 

 

Na rozdiel od „intelektuálnej elity“ si nemyslím, že sme tak sprostý národ, že nutne potrebujeme, aby o nás rozhodovalo Nemecko, Francúzsko alebo iná vaša západná „intelektuálna elita“!

 

Mne tá vaša „intelektuálna zapredaná elita“ stačila už v socializme! 

 

Nie všetci sme herci, čo sa boja, že prídu o pracovné príležitosti, keby sa neodovzdali do rúk Nemcom, Francúzom a inej „intelektuálnej elite“ a nemyslím si, že by o nás bez nás rozhodovali lepšie a preto už nemáme byť suverénny a zvrchovaný štát s právom veta.

 

 

 

Takú „intelektuálnu elitu“ považujem naopak za dementnú a len predajnú, ako bola aj v socializme!

 

Nebyť toľkej „intelektuálnej elity“, tak sa tu totalite tak nedarí! Aby mohli hrať, spievať, učiť a písať, že nedalo a nedá sa inak!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nielen cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559466x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie