Založ si blog

Blogy svedčia o odpore ľudí, v čom všetkom sme boli a sme umlčiavaní médiami

Nepáči sa mi rozkol v diskusiách. Nieto, že sú tu progresívni trollovia, ktorí vždy blogerov urážali, nastáva rozkol aj medzi diskutérmi a blogermi koalície. Jedna vec je nesúhlas, keď máte protiargumenty a iná vytváranie akýchsi skupín. Neviem, podľa čoho sa delia, či volili Smer alebo SNS, alebo skupina múdrejšia a hlúpejšia. Doteraz tu boli jasné dve skupiny. Voliči progresívnej koalície boli v 90 % poznateľní podľa toho, že ako sami o sebe neraz písali, chodia sa sem zabávať urážaním voličov vládnej koalície. No teraz nastávajú už aj rozkoly medzi voličmi vládnej koalície, teda medzi hlúpejšími a múdrejšími.

 

Nie dosť, že sú proti nám tí, čo nás tu chodia dennodenne urážať, aby vás podrážali vlastní, že napríklad porušujete pravidlá blogovania.

Tak, nieže by ste sa tešili, že niekto je ochotný písať a venuje tomu veľa času, čím bojuje aj za vás, aby nás neprevalcovala agresívna opozícia, čo všetky médiá ovláda, ešte mu budete nohy podrážať, že ktovie ešte aký iný blog píše? Ešte aj to mu je schopný niekto závidieť, že je čítanejší než on.

 

Ako Voltaire povedal: Ochráň ma, Bože, pred priateľmi, s nepriateľmi si už sám poradím.

 

Aj ja môžem byť objektívna: Toto som medzi liberálmi nevidela, aby takto primitívne súťažili, kto bude na titulke a len blogov Pravdy úspešnejší „dezolát“. Toto som videla až tu, keď som niektorým vadila aj ja, že im okupujem prvé alebo piate miesto.

Toto je pravda o voličoch bývalej opozície alebo terajšej opozície, že sa vzájomne podrážajú. Nerobí to ani vládna koalícia, len ich voliči.

Niekedy sa pýtam, či píšu kvôli politike a spoločnému odporu ľudí proti progresívnej totalitnej ideológii alebo len pre súťaženie v písaní blogov alebo komentárov. Pre tých na opačnej strane ste aj tak všetci len „dezoláti“ a „lúza“ a preto by ste mali držať spolu a nepodrážať sa.

Nikto by tu nemal písať preto, či bude prvý alebo štvrtý, objektívnejší alebo menej objektívny, ale preto, že tieto blogy svedčia o odpore ľudí, v čom všetkom sme boli a sme umlčiavaní médiami. Myslím si, že by najviac mali slúžiť pre politikov – čo na to hovoria bežní občania.

 

 

Možno vám to bude znieť absurdne, ale najlepší politik v týchto voľbách bol Danko. 

 

Asi sme veľmi rýchlo zabudli, aká bola opozícia pred voľbami rozdrobená. Presne to, čo teraz akútne a bolestne prežívajú v Česku, že je ich opozícia úplne rozdrobená a nie sú schopní sa na ničom ujednotiť a malicherne sa hádajú na blbostiach miesto toho, aby sa spojili, lebo rozdrobení to nedokážu ani pred voľbami, ani vo voľbách.

 

A to isté sme mali aj tu! Kto počúval aspoň infovojnu, tak vie, ako sa tie opozičné skupiny medzi sebou vzájomne obviňovali, nespolupracovali, z toho obviňovali opačných, že už nebola žiadna nádej, z koho by sa tak poskladala nejaká opozícia proti takému mediálnemu pretlaku.

 

Len so Smerom a Hlasom by nebolo nič, stále málo a ostatné len rozdrobené!

 

Keby nedal Danko príležitosť iným, tak je z celej opozície alebo terajšej koalície nič! Neposkladali by žiadnu!

SNS by nahradilo KDH a Hlas by možno odpochodoval za KDH. Bola by dnes progresívna koalícia!

 

Len Dankovi vďačíme za dostatočný počet voličov na poskladanie tejto vládnej koalície! Smer a Hlas by nestačil!

 

A toto je kľúčové teraz aj pre Česko. Nerozhodnú o tom najsilnejší, ale tí, čo by dokázali ich rozdrobenie prekonať niečim spoločným.

Máme tu niečo, čo v Česku nemajú – súdržnosť občanov a vážte si to!

Vládna koalícia sa môže rozsypať, ale občania by sa nemali, lebo to je tá dôležitá časť ľudí, čo pôjde do týchto volieb prezidentských, aj eurovolieb a aj do následujúcich volieb. Toto nie je čas na súťaženie, kto ich vidí objektívnejšie pre rebríček čítanosti.

Tento rebríček čítanosti je pre opačnú stranu len rebríček „dezolátov“.

 

 

Napríklad Dankova dopravná nehoda je nepodstatná voči témam vtiahnutia Slovenska do vojny a straty veta.

My tu nie sme v súťaži, kto posudzuje politikov lepšie. Myslím si, že máme dosť podstatných tém a naopak nám tu chýbajú blogeri, aby ich bolo ešte viac, aby politici videli, čo si myslíte. 

 

 

================

 

 

Naozaj len progresívni blázni nás teraz môžu zaťahovať do vojny:

 

Slovensko zrejme ostane bez protivzdušnej obrany. Podľa Fica taliansky systém Mamba odchádza

 

Ale áno, oklamali nás

 

Pravda:

Čo si číta Macron o sebe? Zamedziť má hanbe s granátmi a Zelenského si Francúzi za prezidenta nezvolili

 

„Prieskum verejnej mienky, ktorý vo štvrtok uskutočnil francúzsky denník Le Figaro ukázal, že viac ako dve tretiny 76 % (videla som k tomu aj celú diskusiu vo francúzskej televízii, české titulky) francúzskych občanov nesúhlasia s Macronovými úvahami o možnom nasadení vojakov štátov NATO na Ukrajine.“

 

Ale tých sa zakomplexovaní Slováci – progresivni novinári neodvážia volať zbabelcami, to slúži len na rozoštvávanie ich čitateľov voči iným občanom  za to, že si ich dovolili nevoliť!

 

 

Chmelár dnes:

 

LOŽ JE ICH PRACOVNOU METÓDOU
 
„Priznám sa, že som už naozaj unavený z neustáleho vyvracania obludných klamstiev súčasnej opozície, ale aj niektorých zahraničných predstaviteľov. Keby to bol nejaký náhodný omyl, neznalosť veci alebo drobná lož – stáva sa. Ale oni klamú s kamennou tvárou aj vtedy, keď sú ich lži dávno mnohokrát vyvrátené. Normálny človek, prichytený pri lži, sa za klamstvo ospravedlní. Tí zbabelejší sa potichu vytratia a tvária sa, že nič nepovedali. No títo darebáci si idú pokojne ďalej, aj keď vedia, že klamú. A klamú tak detinsky ako nejakí malí chlapci, ktorí majú celé ústa zamazané od lekváru, ale do očí vám tvrdia, že vôbec nič nejedli. Z takej bezočivosti vás môže šľak trafiť.
.
Dnešné Sobotné dialógy Slovenského rozhlasu boli fatálnym zlyhaním nielen afektovaného podpredsedu parlamentu Martina Hojsíka, ale aj moderátorky Anny Vargovej, ktorá na jeho bezočivé klamstvá nijako nereagovala. Hojsík bez mihnutia oka tvrdil, že nič také ako vyslanie vojakov na Ukrajinu na stole nebolo. Čo na to poviete v čase, keď už naozaj všetci – francúzsky prezident Macron, poľský prezident Duda i nemecký kancelár Scholz potvrdili, že to bola najbúrlivejšia časť rokovania.“
.
.
.
.
.

Hľadala som na SME – SVET, či informovali svojich čitateľov o tom, čo sa deje v zahraničí a nič okrem správ o USA som tam nenašla, čiže toto Hojsíkovi zožeru.

 

Našla som tam len správu ako USA pomáhajú Gaze:

 

Americké lietadlá zhodili humanitárnu pomoc pre civilistov v Gaze“

 

Tu sme zbabelci a tam Američania záchrancovia – mladým s jemnou vyššou morálkou to stačí. Čo by inak ľudí v sekte držalo? Kto im dá taký pocit výnimočnosti a kde, že patria k najmorálnejším ľuďom? V kostole? To by bolo náročnejšie aj v kostole. Kde stačí požiadavka správne voliť a volať po tretej svetovej?

 

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5608455x
Priemerná čítanosť článkov: 3670x

Autor blogu

Kategórie