Založ si blog

Prečo Rusko nie je žiadny medveď

Keby vás priviazali na stoličku a násilím kŕmili kapustou ako nejakú kŕmnu kačicu, znenávidíte kapustu – moje najobľúbenejšie jedlo v akomkoľvek podaní.

Mám takú spomienku aj z detstva, že v škôlke som povyberala z polievky na okraj taniera rascu, že bola okolo ako mravce a učiteľka ma ju nútila zjesť samu. Ale z toho mi nezostala žiadna trauma voči rasci, lebo ma ju nedonútila zjesť. Mám to len ako spomienku z detstva, že svet nie tvorený len mojou dobrou mamičkou, ale existujú v ňom aj blázni a môže to byť aj učiteľka. Vždy som svet mojej dobrej mamičky, ktorá mi na každú otázku odpovedala a o všetkom bola ochotná diskutovať, porovnávala so šibnutým svetom naokolo.

Svet za hranicami nášho sveta bol už odvtedy vždy nenormálny. Možno vám sa zdá väčší, ale mne menší. Alebo vám sa zdá, že vaša rodina je menší svet než ten nenormálny vonku?

Náš svet bol dobrý. V ňom ste sa mohli aj iných rodinných príslušníkov pýtať na čokoľvek a nikto vám neodpovedal – lebo medveď, drž hubu a poslúchaj! Preto som si na tento menší svet vonku nikdy nevedela zvyknúť. Isto to bolo tým, že v našej rodine si moja mama nepozývala hlupákov a primitívov, aby som mala tušenie, koľko ich žije v menšom svete vonku. Všetci vedeli odpovedať na otázky, aj vysvetľovať, všetko každému mohlo byť jasné. Nejaká ignorácia mocou v našom svete neexistovala. Vždy som nazerala na ten menší svet vonku ako keď sa pozeráte z nejakej haciendy do púšte. Tam žili surikaty kmeňa „Lebo medveď“, lebo väčšina týchto tvorov sú dogmatici. Blázni, čo majú vyššiu morálku lebo chcú zákaz potratov alebo teraz blázni, čo majú vyššiu morálku, lebo chcú tretiu svetovú.

 

Vôbec sa nečudujem, že sa teraz spojili (symbolicky aj v PS a KDH). To si len mysleli, že sa líšia, ale vždy všetci rozmýšľali rovnako – Prenasleduj iných ako potravu v púšti, tým budeš morálnejší a výnimočnejší!

 

Nie, nikdy som nimi nepohŕdala, lebo moja mama bola zhrozená aj keď som ako dvojročná chcela podupať topánočkami po červených chrobáčikoch. Nenaučila ma nimi pohŕdať. Naučila ma ich považovať len za sprostých. To je veľký rozdiel, lebo nepohŕdate surikatou, že nerozmýšľa ako vy. Môže byť prítulná, smiešna, môžete ju ľúbiť. Vyrástla vo svete – lebo medveď!

Aj ako prisťahovalci by ste si zvykli všade, keď napokon ten vonkajší svet je menší než váš svet. Môžete už potom zažiť čokoľvek a máte sa kde vrátiť, keď presne viete kam. Kto si myslí, že existuje len púšť vonku, nemá sa kam vrátiť. Musí vyhrabávať nemorálnejších ako červíky –  svoju potravu, aby sa cítil nasýtený vlastnou morálkou.

 

Ale keď sa vrátim k Rusom, keď nám násilím vnucovali Rusov, neviem o nikom, kto by ich mal rád. Stáli ľuďom za ľahostajnosť, nie za nenávisť. Nenávisť je veľký záujem, veľký citový záujem a Rusi nikoho nezaujímali. Keby vám nejaký muž tvrdil, že túto ženu nenávidím a táto je mi celkom ľahostajná, ktorá je preňho menej?

Teraz nám ešte viac vnucujú propagandu USA, čím zákonite vyvolávajú opak. Myslím si, že aj tí, ktorým celý život boli Rusi ľahostajní, tak k nim už cítia sympatie! A táto najľudskejšia zákonitosť sa teraz volá ruská propaganda. 

 

Len menšiu časť ľudí naočkovali uvedomelou nenávisťou k obyčajným Rusom, o ktorých sami hovoria, že sú len chudáci a k spoluobčanom, že sme len sprosté nemorálne svine.

 

Týmto v nás pestujú náklonnosť k Rusku, hoci si to Rusko vôbec nezaslúži, aby preňho takto pracovali. Americkí propagandisti to vôbec nechápu, že sú touto hlúposťou najväčší kremeľskí potkani. Celkom rovnako, ako nechápali, že vnucovaním progresívnej totalitnej ideológie zahnali aj liberálov ku konzervatívcom a zlikvidovali si voličov. Teraz už môžu loviť len medzi náboženskými dogmatikmi, čo majú toľko detí, že už nemajú na politiku čas (voliči KDH)

 

Nečudujem sa, že si tu potom toľko ľudí myslí, že Rusko je medveď. Má to predstavovať niečo silné a statočné, ale s realitou Ruska to nemá nič spoločné. 

 

Nepriateľom Ruska sú USA a Londýn. Keďže sa tu hráme na jednu znásilňovanú ženu Ukrajinu, môžeme si to povedať na príklade manželstva. Najväčší svetoví hráči v tejto vojne, čo sa nás týka, sú USA a Rusko. Rusko má byť ako medveď muž a USA ako jeho žena a majú spolu konflikt. Nás ostatných si predstavte ako ich nedobrovoľné deti, teda nesvojprávne.

Aj to zodpovedá tomu, ako sa správajú a na našich životoch im nezáleží.

 

Tento muž bol sprostý, lebo sa žene nechal oklamať a nič od nej nechcel na papieri, lebo jej slovám verí. Žiadna manželská zmluva, že ho neokradne, že ho nebude chcieť pripraviť o všetko. Proste úplný hlupák, ktorého ani najväčší predstaviteľ nevie, že nemôže prísť na súd alebo do banky bez akýchkoľvek dokumentov alebo dôkazov a len ako hlupák s tým – Ale ona mi povedala…! A ja som jej veril! (že jej NATO sa nebude rozširovať)

To u nás vie aj posledný primitív z Hornej Dolnej, že pri takom hlupákovi by si všade ťukali na čelo.

 

A teraz sa chce súdiť, dokonca bojovať o deti, teda aspoň o týždennú starostlivosť (neutralita) a nie je ochotný chápať, že dieťa má právo vybrať si s ktorým rodičom chce ísť! (To akože keby také právo na svete existovalo a nebolo len divadlom.)

 

My vieme, že tá jeho žena je sviňa a už dávno spracovala svoju najmenšiu na koláčiky. Vieme, že je aj taká sviňa, čo vlastné deti zneužíva proti ich otcovi (druhej veľmoci) aj keď im tým najviac ubližuje. Neváha ich vystaviť akýmkoľvek traumám a psychickým dôsledkom (vraždenie na Ukrajine) a len preto, že ona má s ním konflit! Dúfa, že ho oberie o všetko, lebo tento primitív, toto hovädo si to podľa nej zaslúži a snaží sa preniesť svoju nenávisť k nemu aj na deti. Zničí ho, okradne a poštve proti nemu všetky deti. Dennodenne obieha všetkých, aký je on násilník a iné hovädo než ona, robí hysterické scény (médiá), a ktorých už všetkých násilím presvedčila, aké sú jej deti obete a slobodne si vybrali byť s ňou.

 

A ako na to tento úbohý truľo reaguje?

Keďže nič nevie dokázať, lebo doteraz bol truľo a susedov a deti ovládla ona, tak najmenšiu unesie, aby sa jej ľahšie dokazovalo, ako protiprávne jedná. Má svojho právnika, čo dokazuje, prečo to nebol únos, ale to je taký právnik, pre svet z nejakej Hornej Dolnej. To sa nedostane ani do správ.

 

Harabin – to by ste aj tak nechceli počuť, tak to sem ani nedávam

 

Nakoniec v zúfalstve končí ako terorista, ktorý vyhlasuje, že keď mu bude chcieť zobrať jeho dieťa, tak zastrelí ju, seba aj všetky deti!

Keď on ich nebude môcť mať, nebude ich mať ani ona a nebudú ani žiť! Lebo taká je jeho (ruská) duša.

 

Nemá silu sa jej postaviť a vytiahnuť pištoľ na ňu a cieliť presne do jej srdca – USA, alebo do hlavy – Londýna. Rozmýšľa, ktoré dieťa na výstrahu zavraždí!

 

Poľsko to byť nemôže, je príliš silný, bránil by sa. S Nemeckom si najlepšie rozumie a s ním má plány, takže jeho ohrozovať nebude.

Ktoré dieťa sa nebude vedieť brániť? Po Ukrajine najmenšie a tak je rozhodnutý, že túto ich dcéru na výstrahu zastrelí, aby nemusel povraždiť všetkých. Keďže ich majú veľa, rozmýšľa, ktorá je najbezrannejšia a ktorá mu čo povedala. Zúžilo sa mu to na Slovensko alebo Česko.

 

Takto nevyzerá medveď, ten by si to rozdal so skutočnými vinníkmi a mieril do srdca alebo do hlavy. Nevie truľo rozoznať svojich skutočných nepriateľov? Alebo spolu s kamarátmi v USA a Londýne nám hrá divadlo na vojnu, v ktorej sú ľudia len zajace, ktoré aj tak plánujú preriediť a pritom bojovať o špajzu?

 

Uvedomelé (sprosté) zajace chcú položiť svoj život, sprosté (uvedomelé) zajace si chcú príležitostne zarobiť. Iné len kolaborujú, všetky omámené ruskou alebo americkou propagandou v televízii.

 

Rozhodne sme deti rodičov, ktoré tých rodičov vôbec nezaujímajú, len ako sa dajú využiť pri rozvode a boji o majetok.

 

A rozhodne sa žiadna mocnosť nerovná obrazu medveďa, ktorý by útočil na nepriateľa. USA by sme nemohli prirovnať ani k hyene, ich vojaci sa nezúčastnia, majú na to iných – médiá pre zajace. To sme medveďom skôr my alebo Maďarsko, lebo medveď nie je od veľkosti ale od schopnosti brániť sa.

 

Maximálne takého, čo sa bude vyhrážať, že zavraždí pudlíka na výstrahu alebo podreže zákonite najslabšiu ženu ako rukojemníčku, lebo tá sa nebude vedieť brániť.

 

 

Tak čo myslíte, bude to Praha alebo Bratislava na odstrašujúci taktický úder? Kde nájde ruský medveď najslabšiu ženu? 

 

Už som to dala v minulom článku, prečo by to v tejto analýze mala byť Praha a nie Bratislava, kde „ruský medveď“ zaútočí na pudlíkov:

 

Přesvědčí Rusko kolektivní Západ, že ho musí brát vážně? Jaké má možnosti?

https://www.youtube.com/watch?v=MfoxewD48ek&t=1s

 

 

To, keby ste si mysleli, že Rusi majú okrem zbraní aj odvahu na svojich nepriateľov! Teda tých pajácov v Kremli, ktorých voláme Rusi.

 

Keby Rusko bolo medveď, tak rakety na výstrahu letia smerom USA a Londýn! Neviedli by vojnu s pudlíkmi.

 

 

 

Na alternatíve mi na tieto úvahy odpovedali takto:

 

„Pretoze USA, Londyn, Pariz maju atomove zbrane, dohromady viac ako Rusko. Ten chudak nie.“

 

Takže preto sa USA nemusia báť a môžu si dovoliť na Rusko využívať Ukrajincov.

Preto sa nemusí báť Londýn, na nejaké výstrahy majú zas Česko a Slovensko, Poľsko alebo Maďarsko.

Preto sa nemusí báť Macron robiť vojnového štváča, lebo aj Francúzsko je v bezpečí a tiež vie, že výstraha bude maximálne nejaká východná krajina, stačí tam mať prevychovaných somárov ako na Ukrajine.

 

Neohrozujú sa a do vojny sa nezapoja inak než naoko. Na to vždy nájdu nejaké vazalské krajiny ako Ukrajina, Česko alebo Slovensko.

Budú terče, to bude územie, kde sa bude bojovať, ich vojaci za to budú obetovaní.

A Šoltész si myslí, že by nás zachraňovali.

 

Budú o nás písať ako vyhrávame a akí sme hrdinovia!

 

A keby sme nechceli zomierať, tak to jednoducho scenzurujú.

 

 

 

Našla som v diskusii na alternatíve:

 

Dneska jsem chvilku pozoroval jednu pani, ktera byla na prochazce s pejskem na spagatu.

Pejsek si najednou usmyslel, ze uz dal nepujde, zatnul nozky do chodniku a smitec.

Pani zkousela ho par metru za sebou tahnout jako smetak, nakonec ho ale musela popadnout do naruce a s nim i takto odcupitat.

Si rikam, kdyz to dokazal ten pejsek (Fico), tak proc bychom to nemeli dokazat i my.“

 

 

Chcete aby s vámi někdo odcupital?“

 

 

 

 

Toto je asi najlepšia diskusia, škoda že nie naozajstná diskusia s opačnou stranou, ktorých sa opačná strana bojí a preto ich nikdy nedopustí:

 

 

Vojna na UKRAJINE je pre to, aby sa rozšírilo NATO!

 

 

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556005x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie