Založ si blog

A že nás teraz štvete aj do tretej svetovej, to vám tiež káže písať Putin?

Seznam:

 

„Mír znamená smrt.“

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-mir-znamena-smrt-ukrajina-vstupuje-do-tretiho-roku-valky-246515

 

 

Poďme si pripomenúť dogmatické myslenie náboženských fanatikov o ktorých liberáli vyhlasovali a to právom, že sú takíto demagógovia:

 

Téma potraty!

 

Neexistuje na svete väčšie a masovejšie vraždenie detí ako sú potraty. Sme absolútne nemorálna civilizácia, ktorá dovolí, aby sa deťom trhali ruky a nohy. Máš len dve možnosti, buď si barbar, čo to schvaľuje a podporuješ vraždenie detí alebo sa pridáš k ľuďom s vyššou morálkou a postavíš sa za zákaz potratov. Každé tvoje ALE svedčí o ľahostajnosti k vraždeným deťom!

Vážení libtardi, (to je asi nový trefný názor pre retardovaných, čo si myslia, že sú liberáli, lebo hľadali nejakú reklamu pre svoje dogmatické myslenie), v čom ste od nich iní? A kedy ste pochopili, že nič nestojí takto čiernobielo? Že práve to tvorilo demagógiu náboženských fanatikov?

Nerozumejú žiadnemu ALE, žiadnym dôvodom, žiadnym príčinám, žiadnym dôsledkom, prečo aj človek, čo by osobne nikdy nešiel na potrat a nikomu to neradil, môže chápať dôvody, príčiny a dôsledky prečo by pre iných mala existovať možnosť potratov.

 

Netvrdili ste, že to sú hlupáci, keď to nevedia pochopiť? Odsudzovali ste ich za to, že to nielenže nevedia pochopiť, ale dovolia si to vnucovať iným násilím!

Vy teraz svoju demagógiu iným nevnucujete násilím? Vy už nie ste hlupáci, čo nie sú schopní chápať príčiny a dôsledky?

 

Alebo iná, ktorú ste odsudzovali tiež.

 

Téma znásilnenie!

 

Priam posvätný postoj k znásilneniu je nechať sa radšej zavraždiť!

Taká žena nebola ochotná nechať sa zneuctiť a pošpiniť a preto radšej zvolila samovraždu!

Taká je aj svätica, pretože nie každý má takú silu, aby preňho viac bola cnosť a čistota ako zneuctený a pošpinený život!

Libtardi sa vtedy chytali za hlavu a ja vlastne teraz ani neviem prečo, keď rozmýšľajú úplne rovnako demagogicky, keď tvrdia to isté, len si vymeňte niektoré slová!

Priam najmorálnejší postoj k okupácii je nechať sa radšej zavraždiť!

Taký človek nie je ochotný vzdať sa svojej slobody a slúžiť ako pes a preto sa radšej nechá zavraždiť!

Taký je statočný a schopný takej morálky, akej vy nie ste, pretože nie každý je schopný takej morálky a takého cítenia, aby preňho skutočné hodnoty boli viac ako jeho život! Ten nikdy nebude otrokom!

 

Že je otrokom len takto demagogickej propagandy, to nevidí!

Ani to, že je úplne rovnaký ako náboženský fanatik, lebo to chce násilím vnucovať iným presne ako oni. 

 

 

A teraz si spomeňte ako im stačí odpoveď, že nikto im v ich „vyššej morálke“ nebráni!

 

Prvému povieš – A kto ťa núti ísť na potrat? Daj nám svätý pokoj, ži si podľa svojej morálky sám a do cudzích materníc sa nestaraj!

Zastaví sa, že by mu to stačilo? Nie, ide mu o to divadlo pre celý svet a preňho samého, že zachraňuje životy detí, hoci premýšľajúci vedia, aké to môže mať katastrofálne dôsledky.

To ho nezaujíma, nejaké dôsledky, to je blbosť, nebudeš mi narúšať jednoduchú demagogickú skratku! Ja som morálnejší než iní a hotovo!

 

Druhému povieš – A kto ťa núti nebojovať? Daj nám svätý pokoj, ži si podľa svojej morálky sám a prečo mám obetovať svoj život a svoje deti, sa nestaraj!

Zastaví sa, že by mu to stačilo? Nie, ide mu tiež o to divadlo (len na sebe to už nevidí) pre celý svet a preňho samého, že zachraňuje Ukrajinu a vôbec nejakú krajinu pred okupáciou, hoci premýšľajúci vedia, aké to zaručene bude mať a ešte katastrofálnejšie následky ako zákaz potratov. 

To ho nezaujíma, nejaké dôsledky, to sa nestane, to je blbosť alebo obetujme sa, nebudeš mi narúšať moju demagogickú skratku! Ja som morálnejší než iní a hotovo!

 

Rovnako, ako sa nemôžete rozhodovať o cudzej maternici, ak sa chcete oháňať slobodou v rámci zákonov, ešte menej sa dovolávať toho, kto má obetovať život alebo život svojich detí!

V opačnom prípade ste ako tí barbari, čo si vybrali ľudskú obeť, aby sa pekne morálne zapáčili svojim bôžikom a prizerajú sa ako ho podrežú! A ešte mu vzdajú hold, že sa obetoval!

Bolo by to barbarské aj keby to chcel len ako nimi ohlúpnutý, ale mnohonásobne barbarskejšie, keď ho násilím vlečú na obetovanie ako ovcu na podrezanie. 

 

A toto sa na Ukrajine deje, lebo už aj v ich prieskumoch 42 % chce mierové dohody a ešte viac % ich chce ujsť!

 

A to keby ste ho zarezali na kláte, tak má milosrdnejšiu smrť ako majú vojaci na fronte!

 

Slobodnomyseľný človek nikdy nemôže súhlasiť s tým, aby ste niekoho nútili ísť na smrť! A nikoho nemôže nútiť, aby chcel svoje deti obetovať hrôzam vojny alebo znásilňovaniu jeho dcér, ktoré ešte znásilnené neboli a nemusia byť!

Keď vy máte potrebu takého človeka odsúdiť, tak sa pýtajte seba, na čo presne to potrebujete!

Už nie len na divadlo pred sebou, že ste morálnejší?

 

Naozaj nie, vy chcete len pomáhať?

A prečo potom neveríte náboženskému fanatikovi, že chce len pomáhať? 

Však aj on chce len pomáhať!!!

 

Nie náhodou preto, že ako hlupák nerozumie dôvodom, prečo vy tak pomáhať nechcete?

 

Rozhodne nikto, kto videl ľudí zomierať na fronte, neodsúdi zbeha! Môže mať príkaz ho zastreliť, ale neodsúdi ho, lebo vie pred čím uteká!

Tým, že znásobíte počty znásilnených žien, tým ako logicky zachraňujete znásilnené?

Predlžovaním vojny ako zachraňujete znásilnené?

Rovnako počty mŕtvych detí!

Kde je tu logika?

Iba ak taká debilná, ako mávajú tí náboženskí fanatici, keď to, pretože nemajú argumenty a sú hlupáci, začnú zatĺkať otázkami – A to chceš vraždiť deti aj v ôsmom mesiaci a poďme ich potom aj po narodení, keď sloboda!

Rovnako títo – A to sa máme len prizerať ako po celej Európe bude postupovať Rusko bez odporu a bude všade vraždiť deti, znásilňovať ženy a my sa budeme schovávať? A to sa voči Gaze schovávate.

Vážne si to nejaký hlupák tak predstavuje, že všetci by sa na to len prizerali? A vždy by sa chceli len prizerať?

Existuje potom zas len opačný extrém?

 

 

Myslím si, že najdôležitejší dôvod, prečo sa občania rôznych krajín nechcú obetovať aj so svojimi rodinami, je ten, že si uvedomujú to, čo títo hlupáci nie. A to je politické divadlo a zradnosť politikov.

Veľmi dobre si uvedomujú, že politikov vôbec nezaujíma pomoc a „morálnejších“ hlupákov len zneužívajú na svoje ekonomické ciele!

 

No pre seba morálnejší hlupáci tomu neveria. Majú takú veľmi naivnú predstavu, že týmto okolitým krajinám záleží na životoch ľudí!

Že sú ochotní toľko peňazí míňať na záchranu ľudí.

Takže dostanú na front len hlupákov alebo násilím. A s pomocou hlupákov ich tam dostanú násilím! Preto si tak pestujú moralku – pre hlupákov.

 

 

A najmä keď všetci vieme, že tá vojna bola dlhé roky provokovaná! To nie je ruská propaganda, to ľudia sú všade umlčiavaní, že nevideli to, čo videli! 

 

To nám len pod vyhrážkami zakázali hovoriť, že bola celé roky provokovaná!

 

Ja sama svedčím o tom, že som celé roky písala aby sa neprovokovala vojna s Ruskom a ešte mi tu za to nadávali, že to mi len straší v hlave – vojnoví štváči. Videla som ich celé roky ako štvali ľudí do vojny s Ruskom!

 

A dnes mi chce niekto vnucovať aby som o tom mlčala, lebo je to ruská propaganda? Veď to som čítala SME a Denník N a dávala som tu dôkazy toho štvania do vojny! To mi posielala ruská propaganda, čo písalo SME a denník N!

 

 

Rovnako a títo istí ľudia štvali aj do vojny v Iraku! A potom sa ukázali ich mediálne klamstvá!

Títo novinári majú krv na rukách týchto obetí a rovnako aj ukrajinských! Pomáhali a stále pomáhajú štvať do vojny, aby bolo stále viac obetí!

 

A sú to psychopati, čo nás ženú do tretej svetovej a len za to, aby mohli byť novinári.

 

 

A dnes mi budú tvrdiť, že to, čo ma celé roky rozčuľovalo na SME a Denníku N ako štvanie do vojny, že to mi dával čítať Putin a ruská propaganda?

 

A aj rozoštváva nás Putin? To on im to kázal písať?

 

 

Ale ich argument na to je presne ako argument posledného primitíva – To preto ma nechceš, že chceš Fera (Putina)! 

Tak debilné to je!

 

 

Nuž, keby ste neboli hovädá, čo aj nás celé roky štvali do vojny s Ruskom a rozoštvávali nám rodiny, tak vás teraz ľudia nepovažujú za psychopatov!

 

A že nás teraz štvete aj do tretej svetovej, to vám tiež káže písať Putin? 

Na to celkom stačí čítať vaše progresívne noviny!

 

Ja nemôžem za to, že máte tak debilnú propagandu, že už len vaši hlupáci to nevidia, lebo ich vydierate, že nebudú umelci, sudcovia, lekári, vedci, právnici, keď vašu psychopatickú propagandu nebudú počúvať a opakovať ako pajáci.

 

A to vás nikto NEVOLIL! Mali by ste byť trestne stíhaní za rozoštvávanie občanov a rozoštvávanie vojen ako aj pri Iraku!

 

Ste horší než tí Rusi, čo vraždia Ukrajincov, lebo ani jeden z nich nedokáže povraždiť toľkých ľudí, koľkých máte na svedomí VY!

 

Bez takých predajných novinárov by to nešlo! Presne ako pri Iraku!

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556301x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie