Založ si blog

Politická kariéra sluhov

Igorovi Matovičovi

 

zhodnotenie vlády OĽaNO od voliča

 

 

Nemôžeš povedať, že si nemal šancu a neuveriteľnú, ako nikto nečakal. Mal si hodiny a hodiny televízneho prenosu, aby si si získal ľudí, čo tvoji nepriatelia progresívni novinári volajú populizmus.

 

Toto je lopata na vás od novinárov, ktorí vás kontrolujú a zastrašujú, že ak nebudeš poslušným tajtrlíkom, tak to je populizmus!

Každý jeden politik si môže vybrať, komu chce vyhovieť a koho chce získať. Či si vyberie občanov, ktorí ho potom budú chcieť voliť a bude mať ich dôveru, alebo bude poslúchať nám vnucované záujmy iných štátov.

 

Mal si šancu a vybral si si aj ty. Lopata od novinárov zaúčinkovala a vybral si si plnenie záujmov iných štátov. To je bez debaty, že to je zrada občanov a nikto si tu nikdy takých politikov nevážil. Stačilo im priživovať sa, o dôveru občanov ani nestáli. To finančne necítili.

 

1. Drvivá väčšina občanov si priala mier a zobral si im sebaurčenie rozhodovať o sebe. Absolútne si ignoroval sebaurčenie občanov. Ešte boli aj pre teba fašisti, keď chceli sebaurčenie a nie to, čo si im mal ako dráb vnucovať. To je najväčšia zrada občanov Slovenska, lebo najdôležitejšia hodnota pre život – mier. 

2. Tvoji vlastní ľudia nás zaťahujú do vojny ako drábi, čo neumožňujú sebaurčenie občanov Slovenska. A s tvojim súhlasom!

3. Tvoji vlastní ľudia a aj ty ste klamali a s týmto podvodom vyhrali voľby, že nebudú tu americké základne proti vôli občanov.

Miesto toho ste urobili úplný opak a podviedli ste občanov Slovenska a zradili ich záujmy a sebaurčenie.

4. Keď sa občanom vaša nehorázna zrada nepáčila, ešte aj vlastných voličov ste začali prenasledovať, že ich budete trestne stíhať, keď sa im to povinne nebude páčiť! A preto ste ochotne zavádzali cenzúru a totalitu!

5. Kto sú tvoji ľudia? Poslušní tajtrlíci a s tvojim súhlasom!

6. Ja som ti už písala – Vyber si občanov lebo to budeš ľutovať, že budeš pre nich nikto. Všetci doradu si myslíte, že ich môžete zrádzať a okrádať ich o ich sebaurčenie – čo je úplne najväčšie zlodejstvo – lebo platia vás iné štáty za poslušnosť.

Vybral si si rovnako a nech ťa teda ocenia tí, ktorým slúžiš!

7. Ak vám to za to stálo, užite si smiešne platy za takú zradu občanov, pre ktorých už nič neznamenáte.

 

 

Smiešne, že teba vraj majú proti Ficovi. Proti Ficovi, ktorý sa teraz vedel ozvať.

Môžeš sa oháňať lopatou novinárov, že to je len populizmus. Ale občania chcú počuť pravdu, že nemajú sebaurčenie, že je tu cenzúra a totalita, že sú zradení a podvedení a keď sa búria, prenasledovaní a komu slúžite. Nevážia si teba, čo pomáhaš klamať a organizuješ svojich drábov na občanov, ale pravdu o vás. Nevážia si tvoju zbabelosť, ani zbabelosť Hegera, ani zbabelosť Naďa a ani zbabelosť tvojich poslancov. Nevážia si tvojich drábov.

 

Musí vám stačiť, že si vás vážia v USA. O čom teda silne pochybujem, že si tam vážia svojich sluhov. Ale toto vám stačiť musí a zaplatené za to ste už dostali z našich peňazí.

 

 

Ak ťa nepreceňujem, podľa mňa to ľutovať budeš. Teraz si aj Fico rád spomína, kde všade neboli ticho. Každý politik je aj muž a cítiť sa opľutým mužom, to asi nie je príjemné. Voľakedy som o Ficovi a Kaliňákovi napísala toto:

 

 

Najkrajší politik – Hallelujah!

 

 

Dnes sa ten odkaz hodí na vás a na teba:

 

Nech sa vám aspoň v ďalšom živote splnia sny, ktoré nemáte. Iste sa taká krajina nájde!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5552949x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie