Založ si blog

Spoznajte názory jedného uvedomelého novinára a poznáte názory všetkých uvedomelých!

Potom už idú len ako cez kopírku.

 

Keď niekto skritizuje novinárov zo SME a Denníka N, lebo však týchto agresívnych progresívcov kritizujú, tak spustia krik, že sa im ubližuje a rovno ich chcú zavraždiť!

 

Ukážka:

 

Útoky na novinárov sa vrátili, Ficov postoj je nebezpečný

 

Je to horšie a nebezpečnejšie než pred štyrmi rokmi, hovorí šéfredaktor Bárdy.

Keď sa vyjadruje politik útočne o novinároch, tak prirodzene hrozí, že jeho podporovatelia zaútočia, hovorí Pavol Szalai z Reportérov bez hraníc. „Potom je druhoradé, že politik nemá priamy dosah na ich činy.

Zabúda sa, že zabili novinára..

https://domov.sme.sk/c/22842547/fico-robert-matovic-igor-utoky-novinari.html

 

 

Ale keď oni robia mediálne štvanice na netajtrlíckych politikov alebo keď tajtrlík vykročí z obežnej dráhy, tak to vraj berú ako bábovky, lebo čo taká mediálna štvanica, to je od nich bežné a normálna vec!

 

Ukážka:

 

 

„Niekto tu prenasleduje politikov, hotová katastrofa“

Obyčajné bábovky

„Pravda, dnes už sú iné časy. Politici netvrdia, že ich chce niekto zavraždiť. Vymäkli nám, pche, bábovky. Už ani tie hrozby nie sú ako kedysi. Dnes stačí s dotyčným politikom nesúhlasiť a hneď je obeťou prenasledovania.

Naozaj stačí len celkom obyčajne nesúhlasiť, normálne povedať, že máte iný názor, a dotyčný sa hneď hodí o zem a vyhlási, že iný názor je prenasledovanie. A tisíce ľudí to po ňom preberú a potom to verklíkujú, ako keby nemali vlastný názor a len čakali, čo im ten politik povie, že si majú myslieť.

Mimochodom, je to pravda: vlastný názor nemajú a naozaj čakajú. Nie je to kritika ani výsmech, len konštatovanie jednoduchého faktu, že ľudia si o množstve vecí nemyslia absolútne nič, až kým im niekto nepovie, čo si o tom myslieť majú.

A oni si potom myslia, že si to myslia, a vôbec si neuvedomujú, že im to len niekto podsunul.“

V znamení ublíženca

„Skrátka, stále nám tu niekto tých politikov prenasleduje“

„Génius, hrdina, dobrý človek“ (v prípade progresívneho novinára servilný intelektuál, guru v sekte na rozoštvávanie občanov)

„Ak nejaký politik hovorí, že ho niekto prenasleduje, väčšinou to znamená, že niekto s ním len nesúhlasí, lebo práve prišiel s nejakou naozaj veľkou blbosťou. (Ale vraj na novinárov po kritike to už neplatí)

Ak nejaký politik hovorí, že ho niekto prenasleduje, s veľkou pravdepodobnosťou to znamená, že je agresorom, ale teraz sa hrá na obeť.

(Ale vraj na novinárov po kritike to už neplatí)

No a ak vás nejaký politik presviedča, že je obeťou, takmer určite to znamená, že v tom, čo má robiť, zásadne zlyháva, len nechce, aby to vyšlo najavo.“ (Ale vraj na novinárov po kritike to už neplatí)

https://komentare.sme.sk/c/22941681/niekto-tu-prenasleduje-politikov-hotova-katastrofa.html

 

 

Presne toto si myslím, že je to naopak a dajú sa na to použiť ich vlastné slová. Nemajú žiadny svoj názor ale jednotný a predpísaný propagandou, ktorej slúžia. Myslia si len to, čo majú nadiktované a keď z toho niekto vybočí, ešte sa aj medzi sebou žeru, že nie je uvedomelý!

Nemôžu si myslieť celkom nič odlišné a preto sa ani nedočítate nič nové v čom by sa tak líšili! To je najlepším dôkazom ich nemyslenia len papagájovania predpísanej propagandy. 

 

Poviem vám, že niekto je progresívny a uvedomelý novinár v Česku a nemusíte poznať ani jeho meno, ani ste ho nikdy nemuseli čítať a rovno viete, čo si myslí na každú tému! Na Ukrajinu, vojnu, energetiku, čokoľvek, ani sa vidieť nemuseli so slovenskými a všetko si myslia rovnako!

 

Vraj politici sa po mediálnej štvanici nesťažujú, že ich chcú aj zavraždiť, ale keď nejaký politik skritizuje ich, robia scény, že ich rovno chcú zavraždiť a je to veľmi vážne, ide o život. Ale takéto bábovky sú vraj po ich mediálnej štvanici len politici.

 

Opakujem, že ide o progresívnych a uvedomelých novinárov, čo majú totožné myslenie ako vajce vajcu – spoločnú vnucujúcu propagandu.

 

 

Skrátka, stále nám tu niekto tých politikov prenasleduje“

 

 

To myslel Samo Marec akože vtipne, ale aj on je tam najatý na štvanicu na politikov, keby neposlúchali v gubernii. Dnes sa nebojuje mečom ale predajnými novinármi, vládou médií, ktoré zastrašujú politikov vytýčenou propagandou vo všetkých sférach. Politik sa z novín dozvie, kedy poslúchal a za odmenu ho pochvália a kedy bude za vybočenie mediálna štvanica. Po vzore CNN, čo som tu už dávala výpovede ich novinárov, ako manipulujú občanov a určujú objednanú uvedomelú politiku.

 

U nás máme ako taký dozor uvedomelé kádre v SME a Denníku N. Títo sa vraj už necítia ako géniovia, len ako intelektuálna elita s vulgarizmami umelcov. V danej sekte sa každý jeden cíti ako intelektuálny guru, čo rozmýšľa presne ako sused a rovnako zaplatení novinári aj v iných krajinách za uvedomelosť! Spoznajte jedného a poznáte názory všetkých – Rovno viete, čo si nielen máte, ale musíte myslieť, inak riskujete trestné stíhanie v totalite, ktorú takto jednotne mysliac títo novodobí komsomoľci budujú. Tentokrát akože v mene liberalizmu, lebo máte slobodu zmeniť si pohlavie. Názory nie, len pohlavie. 77 druhov pohlavia a jeden názor pod hrozbou stíhania!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549475x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie