Založ si blog

Odporúčam voliť Smer

a ako prezidenta Chmelára

 

Aj keď si myslím, že voľby vyhrá Hlas a tým progresívna koalícia Hlas – SaS – PS, práve preto odporúčam voliť najsilnejšiu skutočne opozičnú stranu, ktorou je dnes Smer. Všetky malé pidistraničky len odoberajú najväčšej opozičnej strane hlasy a ako sa už dávno ukázalo, ľudia ich nevolia, nemajú šancu a sú to len zahodené hlasy.

 

Pred volením Hlasu ako opozičnej strany dôrazne vystríham, keďže to je zradná strana uvarená a pretláčaná médiami a manipulovanými prieskumami na ukradnutie opozičných hlasov pre progresívnu koalíciu so SaS a PS, kde Hlas dodá len hlasy a pandrlákov a celé to opäť budú dirigovať len progresívni novinári ako strážni psi americkej kolónie. Aby sa nepovedalo, tak aj s pár politikmi PS na ukážku, že tu nevládnu novinári istých médií, ktorí určujú, kto bude v tomto štáte nepriateľom, kto vinný a iné kádrové posudky v budovaní totality a cenzúry.

 

Čo sa týka OĽaNO a iných konzervatívnych strán, už ukázali, že takz. kresťania v politike zahodia svoju vieru na počkanie a budú ochotne robiť truľov a poskokov akejkoľvek bábkovej vláde ako Heger. Nikdy v živote už žiadnych kresťanov po tomto sklamaní z ich farizejstva už voliť nebudem. V podstate len ukázali, že zoberte kresťanov z ulice, keď chcete vidieť ochotných farizejských sluhov. Možno práve takí sa so svojou morálkou práve ku kresťanstvu hlásia ako ku módnej kravate a potom ani nemajú inú tému ako interupcie a prenasledovanie matiek v núdzi.

 

Smer sa oddelením Hlasu a Pellegriniho očistil od kariéristov, ktorí sú ochotní vlastným voličom ukradnúť volebné hlasy a ako na tácke ich doniesť novodobým komsomoľcom a totalitníkom do progresívnej koalície a týmto sa vysmiať svojim vlastným voličom.

Nepredpokladám, že Smer chce utvoriť koalíciu s novinármi SME a Denníka N a ich sponzormi a presne preto ich budem voliť ako v tomto spoľahlivých. V žiadnom prípade to nemôže byť strana, ktorá im bude robiť poslušných truľov ako Heger.

 

Možno všetky strany budú robiť len tajtrlíkov, ako to už pri morálke mužov politikov býva, ale rozhodne ich budú aspoň naoko kritizovať a nie im liezť do …ako to teraz ukazujú kresťania v politike.  Takto zaznie aspoň nejaká kritika a nielen zbor tajtrlíkov. Na viac Slovensko nemá a nemajú ani slovenskí muži. V politike robia sluhov a ako voliči nikdy nemajú čas ani na 1 minútu v petícii.

 

Keby ste tu chceli vytiahnuť mantru o zlodejoch a fašistoch, tak dnes je každý kritický občan pre vládnucich novinárov len fašista a od akýchkoľvek zlodejov sú horší vlastizradcovia a totaliťáci zavádzajúci totalitu a cenzúru. Ak ma budete obťažovať nejakým zlodejstvom Smeru, vždy vám budem pripomínať, že najväčší zločin je zavádzanie totality a cenzúry s čím prišla táto nová vláda pod dozorom denníkov SME a Denníka N. Ktorý politik neposlúcha a nebude robiť tajtrlíka v americkej kolónii, na toho urobia mediálnu štvanicu.

 

Ako prezidenta budem voliť Chmelára a nikoho iného. V tomto prípade nebudem voliť žiadne menšie zlo a môžete si zvoliť ďalšiu Čaputovú.

 

 

 

Dúfam, že opozičných politikov nedáte vyvraždiť a bude vám na nich stačiť len totalitná cenzúra ako na bežných občanov.

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517770x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie