Založ si blog

Len vďaka nám majú teraz čo jesť! My ich živíme, aj ich rodiny!

Toto nemyslíte vážne, že toto je mierumilovný pochod!

3. marca 2018 15:40

 

VIDEO protestov Za slušné Slovensko, kde je len rozzúrený dav ľudí!

 

„Som absolutne sokovana, co sa vydava za mierumilovny smutocny pochod za zavrazdeneho novinara.

Toto nazyvate normalny smutocny pochod za zavrazdenych? Ved to uplne jasne smeruje k nasilnostiam s dalsimi obetami na zivotoch! Ale zvlast mladi, naivni ludia si asi myslia, ze su nesmrtelni a nezranitelni a uz nemoze dojst k dalsim obetiam.

Ja sa vas pytam, opozicni politici, vlastne dieta by ste teraz poslali lomcovat tou branou a kvoli zvrhnutiu vlady riskovat aj jeho smrt alebo vystrelene oko kvoli vymene vlady?

Toto je uplne jasne, ze ked sa toto bude diat a toto pokracovat, tak celkom iste budu dalsie obete! A chcete povedat, ze za to neponesu vinu ti, co organizovali ludi na uliciach?

Len celkom naivny clovek moze povedat, ze nevie, ako koncia protesty na uliciach. A ako sa aj zneuzivaju.

Existuju predsa peticie, alebo peticie agresivite mladych „praviciarov“ nestacia? Potom rozhodne nebudu intelektualnou elitou, ked si myslia, ze aj za cenu ludskych obeti!

Alebo naopak potrebujete dalsie obete?

 

 

O štyri roky neskôr!

 

 

„Pokiaľ sa však domnievajú, že nás zastrašia, sú na veľkom omyle,“ reagoval Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽaNO.

Predseda vlády Eduard Heger takéto vyhrážky považuje za neprípustné. Agresia, šírenie nenávisti a zloby nepatria do demokratickej spoločnosti. Takýto režim sme tu mali pred rokom 1989, kedy boli ľudia za svoj názor prenasledovaní,“ sprostredkovala denníku Pravda stanovisko premiéra jeho hovorkyňa Ľubica Janíková.

Podľa Hegera poslanci, ktorí hlasovali za obrannú dohodu, dali jasne najavo, že im na bezpečnosti a ochrane Slovenska záleží.

„Premiér sa teda touto situáciou bude zaoberať, nakoľko štvanie ľudí proti poslancom Národnej rady rozhodne nemôže byť súčasťou demokratického Slovenska,“ dodala Janíková.“

 

 

A v 2018 mohlo byť súčasťou?

 

 

V roku 2018 bola agresivita ľudí v uliciach novinármi podporovaná ako spravodlivé rozhorčenie ľudí a nevadili im ani šibenice v rukách ľudí, ani nadpisy v novinách na SME  –  SVINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Vtedy sa novinári pretekali, kto bude takéto protesty ulice viac podporovať, kto bude spravodlivejšie rozhorčený, čo si to tí poslanci a vláda dovoľujú! Vtedy sa pretekali presne naopak než dnes, lebo ľudia asi nemajú pamäť, ako vtedy noviny mainstreamu štvali ľudí do aj agresívnych protestov! Nikde nezaznievalo – hamujte, toto sú fašistické maniere – nosiť šibenicu. A navyše vtedy vôbec nevedeli, kto dal zabiť Kuciaka, ale podporovali výkriky davu voči konkrétnym ľuďom, že sú vrahovia! Nie je to ešte viac než vlastizradcovia? Veď vlastizradca ešte nemusí byť vrah!

Dôležité je, že vtedy novinári podporovali protesty ľudí na ulici, ich spravodlivý hnev, ich dovolávanie sa spravodlivosti, ich oprávnené požiadavky za zvrhnutie takej vlády a takých poslancov! Vtedy sa im nič z toho nezdalo fašistické ako teraz, ani len doslova šibenice v rukách ľudí! Vtedy to bola móda – že občania tohto štátu sa majú dovolávať spravodlivosti a na uliciach – nadávkami, vyhrážkami, lomcovaním brány pred parlamentom.

Vtedy to preháňali do jedného extrému, kde schvaľovali vykrikovanie o vrahoch, hoci vraha doteraz nikto nepozná!

A teraz to preháňajú naopak, keď zrazu tvrdia, že aj plagátiky na uliciach sú niečo horšie než šibenice! Zrazu už majú byť občania ticho, na žiadne dovolávanie sa spravodlivosti už nemajú právo, lebo to sú všetko fašistické maniere! Teraz už zrazu hrozia násilnosti a predtým nehrozili? Veď len tak isto!

Kedy budú novinári v normálnom strede, aby neboli v žiadnom extréme? Kedy budú stáť za právami občanov nesúhlasiť s podvodom na občanoch a zarovno múdro upozorňovať na násilie, ktoré z toho môže vzísť? To by som očakávala od novinárov!

Nikdy som neschvaľovala ani len vylepovanie plagátov, ani za socializmu! Vždy to bolo len zneužité proti jednotlivcom a nevyriešilo sa tým nič!

Ale som zato, aby ľudia nemlčali a ohradzovali sa voči volebným podvodom na každom kroku nenásilným spôsobom. To znamená slušne to pripomínať všade, písať o tom všade, hovoriť o tom všade, nikde to nezametať pod koberec. Ja nemusím vylepovať plagátiky, nemusím lomcovať žiadnou bránou a nie som ticho. Dnes máme sociálne siete a môžete všetci o tom slušne písať každý deň aj celé roky. Sila nie je v agresivite, ale v počte ľudí, čo nie sú ticho, keď sa dejú volebné podvody, falošné predvolebné kampane a keď poslanci neplnia volebný program, ale robia úplný opak!

Rozhoduje o nás počet nemlčiacich ľudí! O čo viac ľudí to bude písať, o to skôr sa podvodníkov a zločincov zbavíme, aby ich už nikdy nikto nevolil a už neveril žiadnym predvolebným kampaniam, keď sa dejú len takto podvodne! Toto je potrebné pripomínať na každom kroku, že aj budúce voľby budú len divadlom a ponúkaní politici môžu takto nehorázne klamať a celkom nič sa im nestane! 

Že sa nemáme pozerať, kto má aké vlasy, hlas a šaty a kto čo natrieskal dva týždne pred voľbami a len pôsobil mierumilovne, hoci bol podvodník a zločinec. 

 

 

Podľa mňa najlepšie komentáre z Pravdy k volebným podvodníkom:

 

 

„Kollár vyzýva Hegera: Zvolajte bezpečnostnú radu“…nepochopil som pán Kollár, na čo bezpečnostnú radu? Poslanci parlamentu zvolení občanmi Slovenska potrebujú ochranku pred svojimi voličmi? No to je teda trapas!!!

 

Mlčiaca väčšina má byť kto ? 80 poslancov rozhodujúcich o všetkých obyvateľoch Slovenska ?

 

Treba vymenit narod aby mohla chunta dalej bacovat?

 

Píšte tam: Ďakujeme obyvateľovi tohto domu za jeho kladné hlasovanie o zmluve z USA.

 

Nepomohlo by zaviesť štatút utajeného poslanca? Občania by o ňom nevedeli, ani by ho nevolili, ale jemu by to iste nevadilo. Kooptovalo by ho priamo Oľano a zodpovedal by sa US ambasáde. My by sme ho len platili…

Softy

To by bolo samozrejme najhoršie čo sa môže stať a dúfam že si to nepraješ. Presne k tomuto chce každá junta občanov dotlačiť, aby mohla následne použiť násilie, represálie a pozvať si na pomoc cudziu moc. Práve preto potláča všetky civilizované, demokratické a ústavné spôsoby (diskusiu, referendum).

Softy

 

Mám fotografie z roku 1968, kde sú podobné plagátiky dom kolaboranta, špz áut kolaborantov.

 

Pamätám si okupáciu 21.8.1968. Vtedy sa úplne verejne lepili plagáty po domoch ešte v januári 1969. Potom už to ľudí prestalo baviť, ale nikto nekriminalizoval ich vylepovanie. Aj ja som ich lepil a ručne prepisoval. Vtedy ešte tlačiarne neboli. To sa naozaj tak bojí tento režim? Veď na okupačnej zmluve ešte ani nestačil zaschnúť atrament Čaputovej. Ak majú taký strach, prečo sem pozývali armádu USA?

 

No

tá bezpečnostná rada môže urobiť najlepšie toto:

doporučiť všetkým „za“hlasujúcim poslancom vo svojom bydlisku:

objednať si priestory kultúrneho domu alebo iných kongresových priestorov v ich obci-meste

a zorganizovať stretnutie s občanmi čo najskôr

a tam zoči-voči:

vysvetliť spoluobčanom v ich bydlisku prečo tak hlasovali,

vysvetliť im obsah tej zmluvy SR-USA,

vysvetliť im význam tej zmluvy SR-USA pre ich budúcnosť a pre budúcnosť ich detí a vnúčat.

PS: Každý poslanec NR SR má za sebou politickú stranu, ktorá môže náklady na prenájom priestorov zaplatiť.

(Kedysi sa tomu hovorievalo: čelom k masám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Pozn.: manželky/manželia poslancov môžu podávať varené vínko, šišky a pod.

Nech sa skryju v pociatkovej vile.

Tam onalepkovanie mikomu nevadilo.

A vyzyval Kollar k opatreniam, ked Matovic a spol robili demonstracie pred Ficovym domom, ked tam mali plagaty s obesnymi politikmi ?

Keď si kariéry budovali na štvaní proti iným, vtedy im to neprekážalo…

 

Pán Kollár, Miroslav. Musíte sa so svojim osudom zmieriť. Takisto aj Vasiľ Biľak to nemal po 21.8.1968 ľahké. Tiež si musel čosi pretrpieť a možno ani nebol zradca. On sám to ešte aj na smrteľnej posteli popieral. Vraj žiaden Pozývací list nepodpísal.

Pán Kollár, dám Vám jednu radu, ak sa cítite byť nevinný a s istotou viete, že ste okupačnú zmluvu nepodpísali, ale že to urobil niekto, kto sa za Vás zamaskoval a napodobnil Váš podpis, súdte sa. Držím Vám palce.

 

Ja netvrdím, že to Biľak podpísal. Práve som napísal, že to popieral aj na smrteľnej posteli a vtedy ľudia neklamú. Ale o Miroslavovi Kollárovi by som to netvrdil. Bude sa mu veľmi ťažko dokazovať, že sa niekto zamaskoval tak aby vypadal ako on a napodobnil jeho podpis. Myslím, že pravdepodobnosť, že Kollár dokáže že to nepodpísal sa limitne blíži k nule.

 

Po mafinskych 90 rokoch zaziva Slovensko dalsie temne obdobie !!

 

veď na čele parlamentu je mafián z 90-tych rokov

 

Kollar a ked nazvem Bilaka vlastizradcom som fasista?

 

To nás budú musieť najskôr chytiť ako keď Ukrajincov chytali po uliciach aby išli bojovať proti separatistom:)

 

Ktorá strana či prezidentský kandidát mal{a }vo svojom volebnom programe vytvorenie amerických základni na našom území pán Kollár? Mali ste preniesť zodpovednosť na občana v referende ale takúto demokratickú možnosť ste nám nedopriali a prebrali ste zodpovednosť na seba bez diskusie čisto fašistický. Tak musíte niesť zodpovednosť pred podvedeným voličom.

 

Niekde sa tvrdilo, že poslanec zastupuje svojich voličov. Ak sa poslanec boji predstupiť pred svojich voličov a obhajiť svoje hlasovanie tak je chyba kde ?

Fašistické maniere prejavila koalícia, ktorá nedovolila vystúpiť v parlamente generálnemu prokurátorovi a opozičným poslancom!!!

 

 

americki vojaci budu nakoniec chranit vsetkych slusnych slovakov pred

tunajsou agresivnou fasisticko komunistickou cvargou.

o to lepsie ze tu ti amici budu a pevne verim ze ich budu u nas na slovensku tisice.

slniecko hrejive

 

Americkí vojaci budú chrániť vlastizradcov pred vlastnými občanmi ??? Sme ešte demokracia ked poslancov treba chrániť policiou pre občanmi ???

 

koaliční poslanci urobili všetko preto, aby rozoštvali ľudí na Slovensku. Teraz nech si nesú dôsledky. Ako vie občan, že ktorý poslanec ho zastupuje? Komu sa teda poslanec zodpovedá? Najmä tí poslanci, ktorí sa vyviezli do parlamentu po chrbtoch iných strán a teraz sú zrazu „nezávislí“ a pod. sa nezopdpovedajú nikomu a nemajú v parlamente čo robiť. Aj o tomto by mal byť nový volebný zákon – opustíš stranu – opustíš aj teplý flek a ak chceš, založ si politickú stranu a skús byť v najbližších voľbách úspešný. Ak tu bude občianska vojna, tak len preto že táto vláda spolu s neschopným a nekompetentným parlamentom schválila zmluvu, ktorú evidenetne väčšina ľudí nechce. Aký mandát má vláda na prípravu podpisu takejto zmluvy, ak jej nedôveruje viac ako 80% občanov?

 

Príklady profesionálneho lepiča plagátov Plgt. I. Matoviča priťahujú.

 

Máme demokraciu, tj vládu ľudu – sprostredkovanú cez dobre platených poslancov. Poslanci sú zodpovední občanom tejto republiky, vláda dtto. Ako je možné, že odhlasovali zmluvu s ktorou nesúhlasí väčšina voličov a ktorá hlboko rozdeľuje spoločnosť? Tým nímandom sa skladá na výplaty celá spoločnosť – smeráci, sasáci, republikáni, oľajňáci, sme-rodináci, hlasáci, nezaradení, voliči, nevoliči, bieli, čierni, ženy, muži… Ak chcú zastupovať záujmy úzkej skupiny obyvateľov, prípadne cudzie, nech nesú zodpovednosť…

 

Myslím si že tí poslanci, ktorí zastupovali občanov SR sa báť nemusia. A tí ostatní? Tí mali rozmýšľať pred hlasovaním.

 

Účelom tohto konania je ukázať poslancom že ich hlasovanie bolo hanebné. Sú platení z našich daní tak nech vedia že s ich konaním nie sme spokojní. Referendum o skrátení volebného obdobia nepripustili tak občanom ostáva len verejné pranierovanie ich činov.

 

Vladtizdracovia proti voli občanov pozvali cudzie vojská a teraz sa boja plagatikov?

 

2 roky si z nás táto vláda robí dobrý deň. Stáli sme v radách vraj na SNP 2 s prísľubom v novembri budete slobodný. Ľudia sú už s covidu unavený, poslanci im otvorene nadávajú, hádžu do koša každého čo ma iný názor, títo ludia su vraj dezoláti, opice, ruskí troli alebo agenti. Tlak v spoločnosti rastie. Pred voľbami mali pekné reči a sľuby ako bude na Slovensku lepšie, skončí korupcia, Čaputová išla spájať spoločnosť. Vysledok sa dostavil, korupcia rovnaká ako za Fica, Čurillovská mafia v plnom nasedení. Pozyvací list napísaný Dokedy sa dá takto fungovať ? Zapalná šnúra už horí, bude sa dať ešte uhasiť ? Pevne dúfam, inak skončíme ako na Ukrajine.

 

Divím sa „pánom“ poslancom čo hlasovali za zmluvu, že sa boja nejakých plagátikov. Viac na ich mieste by som sa bál tých čo mlčia a nevyhrážajú sa. Tí sú pre nich ďaleko nebezpečnejší. A iba tak ma napadá, že Fico s Kaliňákom keď im dav na „slušnej“ ulici sľuboval obesenie neboli takí pos.ra.tí ako táto vládna luza. Lenže to sú chlapi a nie pokadenci.

 

Boja sa vlastnych volicov!

 

Odsudzujem akékoľvek obmedzovanie osobnej slobody a budem odsudzovať aj to,keď pred každým z tých domov a bytov budú fanaticky v čiernom tričku s nápisom hulakať ako matoovce hulakali pred bonaparte a pred paškom…atď..

Nepáčilo sa mi to ani vtedy ani dnes aj keď teraz to nikoho neruší,,,ale možno budú aj koncerty,veď predsa viete,kto tie vystúpenia začal organizovať…

Vieme, aktivisti za mier!

 

A opozicia nema zakazane sa k tomu pridat. Matovic by prvy skakal a lepil plagatiky na domy!

 

Nikdy nezabudneme. Nesúhlas s konaním poslanca je sväté právo každého voliča. Čo ste čakali že to prejdeme mlčaním.

 

Dovoľujem si doporučiť poslancom NR SR, celej vláde SR a sympatizantom koalície, aby na svoje bydliska každý samostatne si dal vyhotoviť oznam, že je „človekom, ktorý súhlasí s Dohodou o obrane s USA a sám ju podporil „. Určite je každý z nich hrdý na tento svoj skutok. Týmto gestom zoberie iniciatívu opozície, že je zradca Slovenska.

 

Jediná cesta ako ukľudniť situáciu, p, Kollár, je: Že sa okamžite Čaputová vzdá úradu po tom, čo podpriemer Heger podá demisiu a vypíšu a určia termín nových volieb. Situácia sa už blíži k davovej psychóze a ručím vám za to, že to je to posledné čo tu chceme. Tak ako ukľudnil svojim odchodom situáciu Fico, musia postupovať oni.

 

TAK JE SPRAVNE NECH NAROD PAMATA KTO SA POSTARAL O PRITOMNOSŤ CUDZINCOV, OZROJENYCH, NA NAŠOM UZEMI. TAK AKO SA NEZABUDLO NA BIĽAKA ,NECH SA NEZABUDNE NA VŠETKYCH DAREBAKOV V POČTE 78 ALEBO TAK NEJAK .MAJME ICH NA OČIACH,PRIPOMINAJME SI ICH ZRADU, NECH TO POCITIA NIELEN ONI SAMI ZRADCOVIA , ALE AJ ICH RODINY . NEZABUDNIME !!!!

 

Takže ak niekto upozorní, že poslanec hlasoval za Obrannú dohodu, ohrozuje jeho bezpečnosť?

 

Pán Kollár….berte to ako predvolebné bilboardy….A úplne bezplatné…D:)))

 

Opýtaj sa provokatéra plagiatora Igora Matoviča

lebo

Igor Matovič precitol a Ameriku už nepovažuje za garanta bezpečnosti

Za všetkým zlým hľadaj Matoviča – lepenie plagátov, protest pred bonaparte

Dôvod sa vždy nájde

 

A na záver jedna otázka. Koho a ako zastupoval ten poslanec, keď mu jeho vlastní voliči vystavili takýto účet, za jeho zastupovanie?

 

Predseda strany OĽaNO-NOVA Igor Matovič dodal, že všetci ľudia, ktorí na protesty chodia, ukázali, že občianska spoločnosť na Slovensku nie je mŕtva.

 

Ktorá strana či prezidentský kandidát mal{a }vo svojom volebnom programe vytvorenie amerických základni na našom území pán Kollár? Mali ste preniesť zodpovednosť na občana v referende ale takúto demokratickú možnosť ste nám nedopriali a prebrali ste zodpovednosť na seba bez diskusie čisto fašistický. Tak musíte niesť zodpovednosť pred podvedeným voličom.

 

Stále sa musím vracať k roku 1968. Vtedy mali komunisti podstatne ťažšiu situáciu ako dnešní zradcovia. Vtedy stačilo na obvinenie zo zrady už len to, že bol niekto komunista, ani nemusel súhlasiť s okupáciou a ľudia im oblepovali domy. Z histórie všetci vieme, že 1/3 z nich z tohto dôvodu opustila rady KSS a KSČ (alebo musela opustiť). A aj títo ľudia mali domy oblepené. Žiadna Verejná bezpečnosť sa ich v tých časoch nezastala. Áno priznávam, že aj ja som patril t tým lepičom hanlivých plagátov. Dúfam, že mi bude odpustené, možno som spravil príkoria nevinným ľudom. Ale prečo sa boja títo súčasní Quislingovia? Teraz už to nie je krivé obvinenie, títo Quislingovia stlačili to povestné tlačidlo zrady.

 

Som zasadne proti nasiliu, ale bohuzial, spod utlaku a diktatury sa neda vymanit zakonnymi prostriedkami. Historia potvrdzuke ze sa to da len silou. Politikom treba napravit moralny kompas.

 

Chcem referendum.. pretoze si nezelam ani americanov ani rusov.. nikoho.. nezelam si tu ziadnu agresiu a cudzich vojakov vsetkych cudzich statov… !!!

 

S tým nápismi,plagatmi,fotografiami na domoch koaličných poslancov ,ktorí schválili vojnovú obrannú zmluvu USA proti Rusku nesúhlasím. Lebo je zasah do súkromného vlastníctva.-poškodzovanie,trpí tým rodina,hlavne deti poslanca-poslankyne a v neposlednom rade susedia.Prečo by mali a za čo? Veď oni zradcovský gombík nestláčali! Právnicky čistejši spôsob by bolo-to by Kolar ani Heger.nemohli zakázať-umiestnovať fotografie na verejnom priestore napr.na vyvesných tabuliach či bílbordoch.Najčistejši sposob ako prejaviť nesúhlas je nedaťu priestor v politike vojnychtivým hlasovanín za nich v jesenných komunálných , regionálných a parlamentných voľbách

 

Co cakali ovacie?

Myslia si ze Bilaka ludia nosili na rukach ked to podpisal?

 

Obycajni ludia sa citia neobycajne:-)))

 

Take sibenice nosili aj pred Bonaparte nie,.?

Nechuti im vlastna medicina?

Zvlastne.

 

Som nevedel, že povolanie poslanec NR je tajné. Za chvílu budú ich tváre v tv kockovať?

 

Vari sa nehanbia za to ze to podpisali.

Heger ich chvalil ze su statocni.

Nad ze su demokrati, hoc neviem co je demokraticke podpisat okupaciu ked Slovaci boli jednoznacne proti.

To je demokracia ako v KLDR

 

Celé podnecovanie a protiamerickú náladu rozbehol plagiator Igor Matovič keď precitol a do sveta spustil protiamerickú propagandu :

Igor Matovič precitol a Ameriku už nepovažuje za garanta bezpečnosti

Kto by neveril víťazovi parlamentných volieb na Slovensku – no a poslanco zradili plagiatora Matoviča, keď hlasovali inak ako to hlása Matovič

Poslanci olaNO prečo konáte inak ako to cíti váš predseda???

https://www.youtube.com/watch?v=pPWNI0Qhzjo

 

Hadam tie protislovenske spiny nebudu chciet za vlastizradu ochranku?

 

Vedieť mená tých, čo hlasovali za zmluvu je v parlamentnej demokracii normálne. Tak ako sa okamžite svojho času vedelo, kto je a kto nie je za samostatné Slovensko. To, že to použije istá skupina občanov na vyhrážanie dotyčným, sa dalo čakať. Rovnako aj – že niektorí budú chcieť prejsť aj k činom – to sa dalo tiež čakať. Na to máme zákony, políciu – nech koná v prípade potreby. Občania však musia mať aj možnosť vyjadriť dotyčným svoj nesúhlas s ich konaním – aspoň slovne – a tu nevidím možnosť. Môže byť prieskum – ale ten môže byť tendenčný. Médiá sú poväčšine v symbióze s vládou – tam sa občan vyjadriť nemôže. Takže proti podpísaniu môže byť v podstate aj 95% občanov – ale oficiálne to nikto vedieť nebude. Dozvieme sa to až po čase, keď už v Sliači budú revať motory stíhačiek a za inej vlády. Na to si dajú práve médiá pozor – rozhovory s občanmi v telke na túto tému budú silno filtrované podľa „štátneho záujmu“ niekoľkých politikov.

 

 A prosím Ťa , vysvetli mi, čím je dnešný liberál lepší, ako komunista. Ďakujem

 

No to tu ešte nebolo aby poslanec sa bál vlastných voličov a vyzýval na zasadnutie bezpečnostnej rady .

 

nemám rád násilie

ale tzv výtvarník kalmus

má 79 nových objektov, ktoré môže polievať farbou

 

Každý poslanec by mal byť pripravený zniesť aj negatívne ohlasy na jeho hlasovanie. Vylepovanie plagátikov nie je celkom v poriadku, ale treba sa tomu postaviť čelom. Za to berú poslanci plat.

 

poslanec zastupuje svojich voličov a na dovlečenie cudzích vojakov a odovzdanie letísk cudzej armády nedostal ani jeden z nich mandát. Odovzdanie suverenity cudzej moci nie je o názore či súhlasím alebo nesúhlasím.

 

Asi ti treba pripomenúť, že 64 % Slovákov podľa posledného prieskumu nechcelo aby tá zmluva bola podpísaná. Inokedy sa poslanci vyhovárajú na prieskumy a zrazu ich nezaujímali?

 

koaliční poslanci urobili všetko preto, aby rozoštvali ľudí na Slovensku. Teraz nech si nesú dôsledky. Ako vie občan, že ktorý poslanec ho zastupuje? Komu sa teda poslanec zodpovedá? Najmä tí poslanci, ktorí sa vyviezli do parlamentu po chrbtoch iných strán a teraz sú zrazu „nezávislí“ a pod. sa nezopdpovedajú nikomu a nemajú v parlamente čo robiť. Aj o tomto by mal byť nový volebný zákon – opustíš stranu – opustíš aj teplý flek a ak chceš, založ si politickú stranu a skús byť v najbližších voľbách úspešný. Ak tu bude občianska vojna, tak len preto že táto vláda spolu s neschopným a nekompetentným parlamentom schválila zmluvu, ktorú evidenetne väčšina ľudí nechce. Aký mandát má vláda na prípravu podpisu takejto zmluvy, ak jej nedôveruje viac ako 80% občanov?

 

Generálnemu prokurátorovi ste zatvorili ústa skôr ako ich mohol otvoriť, nepočúvate a nerešpektujete nikoho s iným názorom… a predstavte si napriek tomu sú občania, ktorí majú potrebu Vám povedať, čo si o myslia o Vašich činoch tak, aby ste si to všimli, keďže ako ich volený zástupca ich názor arogantne ignorujete!

 

máte len to, čo ste chceli. nemali ste ignorovať vôľu občanov. nie som za násilie, ale toto je len dôsledok vašej zradcov akej a protiľudovej politiky.

 

Čakali kytice kvetov ako Baťová ? Išli proti 64 % ľudí na Slovensku a teraz sa bojí chodiť po ulici. Aké nečakané, veď nimi vládnu tak ako keby išli vyhlásiť cisárstvo a budú vládnuť do smrti, ale to sa prepočítali.

 

My sme ich zvolili ale odvolať ich nemôžeme , nepripustia žiadne referendum , jednoducho robia si čo chcú , su bez vzdelania su bez zdraveho rozumu nepracuju pre ludí ale pre seba , Mylim sa? to je to slušne slovensko to je ta demokracia?

 

Aj Judáš sa napokon obesil…

 

15% podpora populacie tejto vlády nazyvaš mlčiaca väčšina?:)))veď načo táto vládna saralabanda siahla to zničila

 

Kolár -hochstapler.je zarážajúce ak sa poslanci boja vlastných občanov a zvolávaju bezpečnostnú radu

 

=========

 

 

Toľko na ilustráciu názorov v diskusiách. Nikde a to bola diskusia dlhá, som nečítala, že by si to niekto chcel s niekym z nich vybaviť osobne agresívne, ako som to naopak čítala na SME, že osobne si to chcú vybaviť s nejakými poslancami!

 

 

No úplne najviac sa mi páčil tento článok blogerky na Denníku N:

 

 

„Nuž, neviem, či je možné vymyslieť lepšiu taktiku na posilnenie nenávidenej opozície, ako urážať všetkých občanov, čo majú iný názor, a zaradiť ich do šíku podporovateľov opozície. Ak nimi doposiaľ neboli, možno sa nimi stanú, ale ak aj nie, súčasnú vládu a tie médiá, ktoré ich sústavne urážajú a zosmiešňujú podporovať nebudú.

Ak je takáto kamikadze politika hlavného prúdu a vlády založená na tom, že čoskoro umlčia hlasy oponentov hrubou silou a prenasledovaním, zákazmi a väznením, dá sa pochopiť. Ani komunisti nepripúšťali žiadne diskusie s ideologickými oponentami. Namiesto toho, zakázali čítať a počúvať takéto myšlienky.

Mnohí už pochopili, že sme sa rozlúčili s demokraciou, slobodou myslenia, slobodou slova a tlače. Ak dielo ešte nie je úplne dokonané, zakrátko bude.

Všetci budeme na tom zle, a tí čo si mysleli, že ich represie nepostihnú, lebo ich zaviedli, že lož nie je nebezpečnou pracovnou metódou, lebo ich pred jej  následkami ochránia ďalšie lži, doplatia na svoju neznalosť dejín. Čím viac utrpenia spôsobia, tým horšie bude im. Čím viac útlaku, ponižovania a bolesti, tým menej milosrdenstva.

Gratulujem poslancom, ktorí majú minimálnu podporu verejnosti, k použitiu hrubej sily na presadenie svojich záujmov. Ukázali nám ako vyzerá arogancia moci a verte, že my sme to pochopili. Oni si možno myslia, že sa statočne postavili proti občanom vlastného štátu, proti tým, ktorí ich živia.

Môže nastať poľutovaniahodnejšia situácia ? Asi ťažko. Ja však ľútosť nad nimi necítim. Veď oni mi aj tak budú len nadávať.

Faber Est Suae Quisque Fortunae.“

https://dennikn.sk/blog/2713348/kazdy-strojcom-vlastneho-osudu/

 

 

Tiež necítim k tým 80 poslancom absolútne žiadny súcit. Takí istí nás zradili v 68 a tí to mali omnoho ťažšie. Títo vraj kresťania to urobili len za misu šošovice a nepredali by len vieru, ale aj vlastnú matku. Keby sa s nimi dialo čokoľvek, ani sa na ulici nezastavím.

 

LEN VĎAKA NÁM MAJÚ TERAZ ČO JESŤ!  MY ICH ŽIVÍME, AJ ICH RODINY!  

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545156x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie