Založ si blog

Toto nemyslíte vážne, že toto je mierumilovný pochod!

Som absolutne sokovana, co sa vydava za mierumilovny smutocny pochod za zavrazdeneho novinara:

„Po oficiálnom ukončení protestu 18:30 sa časť ľudí presunula pred Úrad vlády, kde kričali mafia, mafia, odstúpiť, do basy, nechceme Fica, vrahovia, niektorí lomcovali bránou. V mene organizátorov boli vyzvaní, aby prestali.

Video z piatku v čase 18:4518:55 02.03.2018 zdroj: Aktuality

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Dav pred Uradom vlády

Posted by Aktuality.sk on 2. marec 2018

 

Toto nazyvate normalny smutocny pochod za zavrazdenych? Ved to uplne jasne smeruje k nasilnostiam s dalsimi obetami na zivotoch! Ale zvlast mladi, naivni ludia si asi myslia, ze su nesmrtelni a nezranitelni a uz nemoze dojst k dalsim obetiam.

Ja sa vas pytam, opozicni politici, vlastne dieta by ste teraz poslali lomcovat tou branou a kvoli zvrhnutiu vlady riskovat aj jeho smrt alebo vystrelene oko kvoli vymene vlady?

Toto je uplne jasne, ze ked sa toto bude diat a toto pokracovat, tak celkom iste budu dalsie obete! A chcete povedat, ze za to neponesu vinu ti, co organizovali ludi na uliciach?

Len celkom naivny clovek moze povedat, ze nevie, ako koncia protesty na uliciach. A ako sa aj zneuzivaju.

Existuju predsa peticie, alebo peticie agresivite mladych „praviciarov“ nestacia? Potom rozhodne nebudu intelektualnou elitou, ked si myslia, ze aj za cenu ludskych obeti!

Alebo naopak potrebujete dalsie obete?

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5537191x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie