Založ si blog

2/3 občanov nie sú bastardi, ako to píše Matovič!

Matovič vystrčil zobáčik z „izbičky“, aby sa pokúsil zmanipulovať pravdu, že 2/3 voličov, čo okašlali a podviedli, sú len smeráci!

 

Nie, toľko smerákov nie je ani medzi ich voličmi a 2/3 občanov si teraz myslia, že „dobre vám tak, žite si so svojim svedomím“. Ešte vás ten smerák dobre videl, lebo ja si nemyslím, že máte nejaké zlé svedomie, ale žiadne! Ani svedomie, ani chrbticu, ani hanbu, len drzosť, ešte sa vydávať za kresťanov! 

 

Keď som RKC, ja neviem, asi 10 rokov na SME kritizovala, no nemyslela som si, že nám vo vláde zahrajú takú frašku, že akí by boli „kresťania“ vo vláde!

Ja byť kňazom, tak ich vyženiem z kostola. Ani ako učiteľka by som nechcela učiť nejaké vaše dieťa, stačí, že vás živíme, aj vaše deti. Radšej by som prestúpila na inú školu alebo do inej farnosti, keby ste odo mňa chceli divadlo, že akí ste vy kresťania! Nech vás Boh zavaruje ešte raz pochodovať za naše maternice!

 

Pevne dúfam, že naše maternice vás už tiež nezaujímajú a nebudete tvrdiť, že z občanov len maternice. A že potrebujete naše ženy, aby ste sa len na ženách hrali na vaše „kresťanské svedomie“. 

 

Matovič, hovorili o tebe, aký si ty despota a robíš poriadky s OĽaNO, ale všetci vidíme, že poriadok s tebou urobil Naď, lebo skríkne – Kuš! – a ty zalezieš do kúta.

 

Na tomto našom chudobnom smetisku si sa hral na kohúta – v „našej izbičke“, ako si to nazval. Ale na smetisku EU a väčšej izbičky patríš k horšej skupine než sú len zlodeji! Aj to neviete zlodejov normálne chytiť, len ako mafia a koho ste už chytili? Za oveľa horšie veci by mali teraz naháňať vás, ale ty ako kohút budeš behať len po tej malej izbičke a slúžiť ešte horším zlodejom a zločincom, ktorých sa už aj Nemci a Francúzi boja! 

 

Volila som vás ako žuvačku na vytlačenie samých Naďov, Korčokov a Čaputových – progresívnych lokajov (dnes je to tak, zajtra v kontexte). A ani ako žuvačka ste nevydržali a odpadli – dobrý obraz aj vašej kresťanskej viery, že tiež držala ako odpadnutá žuvačka.

 

Keď budeš nabudúce niekomu nadávať do bastardov, tak to teraz nadávaš aj svojim vlastným voličom a vôbec ich nie je málo! A tí smeráci na vás nemajú, čo ste urobili vy!

Zlodeji z „väčšej izbičky“ sú horší zlodeji než len z „malej izbičky.“ Ste zlodeji už tak veľkého kalibru, že vás na to musí chrániť cenzúra a totalita – pred vlastnými voličmi!

 

Ja som ti dobre radila, ale nedal si si povedať, tak sa budeš už navždy na tom kolotoči voziť len s Naďom!

„Malá izbička“ ma už nezaujíma, akým si ty v nej veľkým kohútom, keď vo „veľkej izbičke“ len držíš zobák ako zmoknutá sliepka. To robí politik alebo lokaj?

 

Nemal si čo jesť a musel si, že by si neprežil? To je tvoja mužská odvaha, byť kohútom len na malom smetisku a v „malej izbičke“. Ste len atrapy na mužov a s kresťanským divadlom len na ženách! Vo svete mužov len zmoknuté sliepky. 

 

 

 

 

Blaha o agresivite čitateľov Denníka SME a N, ktorých prevychovávajú novinári k agresivite a umlčiavaniu spoluobčanov:

 

 

„7. Smečkársky bloger Radovan Bránik dokonca zverejnil moju adresu aj s číslom vchodu a fotkou bytovky, kde bývam. Huckal na mňa rozzúrené liberálne masy.
.
8. Večer mi tu pod oknom vrieskali nenávistní ožrani, aby sa deťom lepšie zaspávalo. Som na to už za tie roky zvyknutý, nerobím z toho národnú katastrofu ako liberáli.
.
9. Z nejakého čudného dôvodu však takéto agresívne útoky nie sú predmetom palcových titulkov v Denníku N. To viete – slušnoľudia môžu lynčovať Smerákov, ale Smer nesmie zverejniť ani len verejne dostupné informácie o koaličných vlastizradcoch.
.
10. Keď som ja uverejnil, že Šeliga je z Bratislavy a Laurenčík z Terchovej, tak to bol ten najťažší extrémizmus a údajne aj výzva k lynčovaniu. V Denníku N kričia, že ma treba zavrieť.
.
11. Ale keď slniečkari uverejnia moju presnú adresu, čo nie je verejne dostupný údaj a ešte aj sledujú môj byt, ako to kedysi robili vrahovia Kuciaka – tak je to prejav nekonečnej lásky a liberálne médiá to veselo šíria.
.
12. Nebuďme ako oni. Oni propagujú násilie, oni zabili Milana Lučanského, oni chcú zapaľovať autá nevinných ľudí, oni chcú vojnu. Toto je cesta čaputovskej mafie. Toto nie je naša cesta.
.
13. Ja som nikdy nevyzýval k násiliu ani k tomu, aby politikom ľudia stavali šibenice. Pokiaľ viem, takéto špinavosti robil Matovič s Lipšicom pred bytom Roberta Fica – odsudzoval som to vtedy a odsudzujem to aj teraz.
.
14. Ale považujem za úplne prirodzené, že politici, ktorí podľa môjho názoru spáchali vlastizradu, majú byť konfrontovaní so svojim hlasovaním a ľudia majú právo vedieť, odkiaľ pochádzajú, ak to je verejne dostupný údaj.“
.
.
.
.
.

Tu je úplne jasné, kto tu je agresívnejší, kto nosil šibenice po demonštráciách a kto uverejnil presnú adresu, aj ktoré noviny takto rozoštvávajú občanov!

 

Ja sama svedčím o tom, že vyhlásenia o osobnom prenasledovaní som videla v diskusiách na SME a nevidela som také na Pravde.

 

A pravdu vám poviem, myslím si, že sú schopní niekoho teraz zo svojich aj zabiť, aby z toho obvinili iných! Že sú schopní všetkého, keď chcú opozíciu zlikvidovať, aby sa udržali pri moci alebo dostali k moci ich progresívni lokaji a majú proti sebe teraz toľko ľudí. Naozaj si to myslím, že sú toho schopní!

 

Preto vás varujem, nikde nevylepujte plagátiky, lebo ak niekde niekoho zavraždia, môžete byť takto zatiahnutí do vraždy a ešte na vás to hodia!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541736x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie