Založ si blog

Novinári, máte teraz neuveriteľnú silu!

Preto sa to aj volá „informačná vojna“!

 

Práve v týchto chvíľach a dňoch prebieha spracúvanie občanov – čitateľov na SME a Denníku N novinármi týchto štvavých plátkov do vojny, aby chceli vojnu, súhlasili s vojnou, boli ochotní ísť do vojny a UMLČIAVALI občanov, čo by vojnu nechceli, že sú zbabelci, extrémisti, agenti Ruska a lúza, ktorú nielenže nemajú počúvať, ale umlčať a dožadovať sa ich cenzúry!

 

 

Riabkov: USA si myslia, že je možná obmedzená jadrová vojna

 

„Je to dôkaz, že Spojené štáty znižujú jadrový prah a domnievajú sa, že bude možné viesť jadrovú vojnu a vyhrať takúto vojnu,“ dodal Riabkov.

Pentagón v utorok ubezpečil, že nová zbraň zvýši bezpečnosť Spojených štátov a zníži pravdepodobnosť jadrového konfliktu. Kritici z radov Demokratickej strany naopak tvrdia, že ide o „nebezpečenstvo, ktoré zvýši pravdepodobnosť konfliktu“.

Jadrové hlavice W76–2 by mali niesť balistické strely Trident II. Hlavica W76–2 je modifikáciou už existujúcej hlavice W-76. Celkový počet amerických jadrových zbraní sa preto nezvýši.

Sila hlavice by mala byť približne tretinová v porovnaní s bombou zhodenou na Hirošimu počas druhej svetovej vojny.

S rozšírením amerického jadrového arzenálu o zbrane s nižšou výbušnou silou počíta už dokument o stave jadrových síl, ktorý v roku 2018 pripravila administratíva prezidenta Donalda Trumpa.“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/541455-riabkov-usa-si-myslia-ze-je-mozna-obmedzena-jadrova-vojna/

 

 

Aj keď sa jadrové zbrane vo vojnovom konflikte použili iba dvakrát na konci 2. svetovej vojny, riziko ich použitia je stále veľké.

16. septembra 2019

 

„Ako by to vyzeralo, ukázali odborníci z Princetonskej univerzity v New Jersey. Na problematiku sa pozrel portál Business Insider.

Nie je to nereálne

Simulácia ukazuje počiatok konfliktu. Z Ruska, konkrétne z jeho európskej časti Kalinigrad, letí varovný jadrový výstrel,  ktorý má odraziť postupujúce sily NATO. To ale spustí odvetu. Akonáhle je hranica „nepoužívania atómových bômb“ zmarená, nastáva peklo. Rusko vyšle na ciele NATO v Európe približne 300 jadrových hlavíc, NATO odpovie približne 180 rovnakými strelami.

Simulácia ďalej pokračuje a po zničenej Európe ukazuje stupňujúci sa konflikt. Jadrové útoky by postihli 30 najľudnatejších miest na oboch stranách. Bolo by vypustených ďalších 600 hlavíc rôznej intenzity, ale zvyčajne silnejšie ako tie, ktoré boli zhodené na Hirošimu a Nagasaki.

Nemá vystrašiť

Pravdou je, že simulácia pôsobí hrôzostrašne, no nechce šíriť zbytočnú paniku. Chce upozorniť na to, že takýto konflikt môže kedykoľvek započať a zmeniť ľudstvo aj Zem na nepoznanie. Je preto v záujme všetkých mocností, aby k niečomu takému nikdy nedošlo.“

Pozrite si simuláciu ako by prebiehal globálny jadrový konflikt:

 

Ako by to vyzeralo, ak by na vaše mesto bola zhodená atómová bomba? Mali by ste šancu prežiť? V mnohých prípadoch prekvapivo áno.

31. januára 2018

 

„Odvtedy ale strach z toho, že by takéto zbrane boli použité, pretrváva v mysliach miliónov ľudí. Čo by sa stalo, keby bomby, aké boli použité v Hirošime či Nagasaki, boli odpálené v centre slovenských miest? Akú šancu by ste mali prežiť?

Mnohí ste si možno povedali, že šanca na prežitie by bola mizivá. To ale nemusí byť úplná pravda. V skutočnosti ak by ste nežili v centre mesta, máte pomerne veľkú šancu, že by ste prežili. Ak by ste sa ešte potom riadili aj týmito radami, ktoré sme vám opisovali v našom predchádzajúcom článku, potom by sa šanca na zvládnutie takejto nepríjemnej situácie, ešte zvýšila.

Na nasledujúcich mapkách vám ukážeme, akú oblasť by zasiahli jednotlivé atómové bomby. Prvý a najmenší krúžok najbližšie k centru výbuchu, predstavuje oblasť, kde by mal výbuch najväčší účinok a šance na prežitie sú nulové a všetky budovy by boli zrovnané so zemou. Rovnaké to je aj s druhým najmenším kruhom. V jeho oblasti by vydržali iba niektoré masívne betónové budovy. Oblasť označená tretím kruhom od epicentra zobrazuje miesto, kde by mohli prežiť niekoľkí ľudia, avšak s veľkými zraneniami. Oblasť ohraničená predposledným kruhom označuje miesto, kde by v závislosti na miestnych podmienkach dosahovala úmrtnosť 50 až 90%. Posledný kruh vymedzuje miesto, kde by došlo u ľudí k popáleninám tretieho stupňa. Miesta, ktoré nie sú označené kruhom by tak boli v relatívnom bezpečí, avšak všetko záleží na miestnych a geografických podmienkach, ako aj na spôsobe odpálenia bomby.

Pri zobrazených simuláciách sa počíta s tým, že by bomba bola odpálená na povrchu Zeme (a nie v atmosfére). V simuláciách nezobrazujeme rádioaktívny spád, ktorý je bežnou súčasťou jadrových výbuchov.

V simuláciách uvidíte použitie bomby Little boy, ktorá bola zhodená na mesto Hirošima. Okrem nej vám ukážeme aj to, čo by spôsobila najmenšia atómová bomba, ktorú majú vo výzbroji Spojené štáty Americké a na záver vám nasimulujeme výbuch Cár bomby, najsilnejšej vodíkovej bomby, ktorá bola kedy odpálená. V prípade, že by ste si chceli pozrieť prehľad najväčších atómových výbuchov, kliknite na tento náš starší článok.

Mapy boli vyhotovené na základe údajov zo stránky nuclearsecrecy.com.

Banská Bystrica – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 28-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 24-tisíc

Banská Bystrica – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT) – najmenšia bomba vo výzbroji

Odhadovaný počet mŕtvych: 1820

Odhadovaný počet zranených: 730

Banská Bystrica – Cár bomba (50 megaton TNT) – najväčšia testovaná bomba

Odhadovaný počet mŕtvych: 150-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 222-tisíc

Košice – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 35-tisíc

Odhadovaný počet zranených: 63-tisíc

Košice – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT) – najmenšia bomba vo výzbroji

Odhadovaný počet mŕtvych: 560

 

Odhadovaný počet zranených: 770

Košice – Cár bomba (50 megaton TNT) – najväčšia testovaná bomba

Odhadovaný počet mŕtvych: 303-tisíc

 

Odhadovaný počet zranených: 275-tisíc

Bratislava – Hirošimská bomba (15 kiloton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 32-tisíc

 

Odhadovaný počet zranených: 76-tisíc

Bratislava – Bomba Davy Crockett (20 ton TNT)

Odhadovaný počet mŕtvych: 960

 

Odhadovaný počet zranených: 1100

Bratislava – Cár bomba (50 megaton TNT) – najväčšia testovaná bomba

Odhadovaný počet mŕtvych: 495-tisíc

 

Odhadovaný počet zranených: 426-tisíc

Samozrejme, tieto simulácie nemôžeme brať ako záväzné údaje, keďže na výbuch vplýva množstvo faktorov, ako napríklad geografické hľadisko. V takom prípade by napríklad bomby zhodené na Banskú Bystricu mali väčší deštrukčný účinok kvôli obklopeniu pohoriami, ako bomby zhodené na Bratislavu a Košice. Tieto mestá sa nachádzajú na rovinatých plochách a výbuch by bol viac rozptýlený po okolí.

 

Nasledujúce simulácie nemajú vzbudiť strach, iba rozšíriť obzory a ukázať, akú nebezpečnú a ničivú silu tieto zbrane hromadného ničenia majú a aká môže byť ich sila premenlivá.“

https://www.interez.sk/prezili-by-ste-takto-by-vyzeralo-keby-vybuchla-atomova-bomba-centre-bratislavy-inych-slovenskych-mestach/

 

 

Takže si „kúpte pukance“ a sledujte ako SME a Denník N spracúvajú „demokratickú časť“ obyvateľstva – svojich čitateľov, aby sa s pukancami v ruke a len na gauči dožadovali vojnového konfliktu a jeho neodvrátiteľnosti – ako mali včera vyučovaciu hodinu od ich vodcu novinára Havrana!

 

 

Šílený starosta z Prahy 6 na České televizi nelenil a prohlásil, že je třeba Rusku dát najevo odhodlání, že půjdeme kvůli Ukrajině do války!

 

Synek kariérního diplomata srdnatě vyzýval na ČT k válce proti Rusku

 

„Tento synek kariérního bývalého diplomata v USA a v Rusku, Petra Koláře, se na České televizi v úterý vyjádřil [4] v tom smyslu, že je potřeba dát Rusku najevo, že jsme ochotni s ním jít do války a válčit s ním o svobodu a suverenitu Ukrajiny, pokud o to Kyjev požádá. Jenže, pokud Kyjev za svoji suverenitu považuje i dnes již regulérně a i podle mezinárodního práva ruský Krym, potom to bude znamenat vypuknutí 3. světové války.

 

Protože pokud Ondřej Kolář by měl pravdu a některé členské země NATO by např. ad-hoc vyslaly na pomoc Kyjevu své vojáky, potom by celá aliance NATO byla vtažena do války s Ruskem i přesto, že by Ukrajina v NATO ještě ani nebyla. Mladý Kolář totiž na ČT uvedl, že by se měla zvážit vojenská pomoci Ukrajině ze strany NATO, pokud o to Kyjev požádá a začne volat o pomoc.“

 

 

Kolář z TOP 09 burcoval v ČT: Musíme dát Rusku najevo, že půjdeme i do ozbrojeného konfliktu!

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kolar-z-TOP-09-burcoval-v-CT-Musime-dat-Rusku-najevo-ze-pujdeme-i-do-ozbrojeneho-konfliktu-692190

 

A ve středu nakonec slovenský parlament smlouvu ratifikoval [5]. Dejte si dohromady výrok Vladimira Putina, Ondřeje Koláře a snahu slovenské vlády o protlačení amerických základen v parlamentu a mozaika vám zapadne dokonale do obrazu. Ukrajina má zatáhnout NATO do války o Krym. A mezi politiky zemí Trojmoří je dost šílenců, kteří budou burcovat do války. A poslední věcí je důvod.“

Udržení konfliktu v lokalizaci na Donbasu v případě války s jadernou velmocí je velmi nepravděpodobné. V té době by už celá Kolářova rodina byla v emigraci v USA, s tím počítejte. A taktické údery ruské armády budou jako první mířit na americké základny v zemích Trojmoří. Majitelé nemovitostí v okolí Zvolena, Banské Bystrice a Malacek by v takovém případě měli raději zavčas zvážit prodeje svých domů a bytů, protože jestli dojde na slova a výzvy různých starostů z Prahy a jiných magorů, tak po vypuknutí války s Ruskem budou v blízkosti dvou amerických základen na Slovensku nemovitosti vymazány ze zemského povrchu a zůstane tam Měsíční krajina.“

V té době by už celá Kolářova rodina byla v emigraci v USA, s tím počítejte.“

 

 

Vladimir Putin poprvé pohrozil Západu použitím ruských jaderných zbraní, pokud Ukrajina zatáhne členské země NATO do války o Krym!

 

https://rumble.com/vuhqtb-vladimir-putin-pohrozil-pouitm-jadernch-zbran-pokud-ukrajina-zathne-nato-do.html

 

 

Ešte raz opakujem, práve v týchto chvíľach a dňoch prebieha spracúvanie občanov – čitateľov na SME a Denníku N novinármi týchto štvavých plátkov do vojny, aby chceli vojnu, súhlasili s vojnou, boli ochotní ísť do vojny a UMLČIAVALI občanov, čo by vojnu nechceli, že sú zbabelci, extrémisti, agenti Ruska a lúza, ktorú nielenže nemajú počúvať, ale umlčať a dožadovať sa ich cenzúry!

 

Takí novinári sa nachádzajú aj na Postoji! Nepatrí medzi nich Dag Daniš, ktorý naopak píše veľmi objektívne zhodnotenie situácie:

 

 

Ponížené Nemecko

 

„Pohoršenie médií je zvláštne. A opatrná pozícia nemeckého kancelára je pochopiteľná. O nemeckých kohútikoch na plynovodoch by mala rozhodovať nemecká vláda, čiastočne možno aj Európska komisia, no určite nie Biely dom.

Je asi trápne, ak sa nemeckí ministri, poslanci a elity vládnych strán dozvedia z novín, ako sa Joe Biden chystá odstaviť Nemecko od plynovodu. Hlavne ak je známe, že nemecká vláda pracuje na rokovaniach s Ruskom a Ukrajinou o znížení vojenského napätia na východe Európy.

Kým nemecký kancelár s ministrami dumal, ako politickou cestou urovnať konflikt a tmiť zbrojenie vo východnej Európe, na amerických základniach v Nemecku pristáli americkí vojaci. Aby sa presunuli ďalej na východ.“

 

 

Mediálna oligarchia ako Facebook, Twitter, Google či CNN – vlastníci dát – dlho žila v presvedčení, že má pevné pozície. Také pevné, že môže v záujme pokroku cenzurovať vlastných používateľov, ak jej budú smrdieť ako „toxickí“ (toto slovo propaganda miluje).

Twitter likvidoval účty s miliónmi sledovateľov, Google, resp. Yutube takisto. Nevypínali len Trumpa a republikánov, išli ďalej. Nikto predsa nesmie hlásať, že vakcíny nie sú bezpečné. Jednoducho, vypínali veľkú časť vlastnej klientely. A nie podľa zákonov, ale podľa vlastných pravidiel.

Mohli si to dovoliť. Trh mali podelený a všetci rástli. Tí, ktorí v cenzúre, pardon, v boji za čistotu obsahu zachádzali najďalej, dokonca naliehali na tých opatrnejších a tolerantnejších (Facebook), aby smelo pridali.

A potom zrazu narazili. V posledných týždňoch a dňoch sa ich organický rast zastavil. Na akciových trhoch začali padať. Presnejšie, začali sa prepadávať. Vlastníci dát prišli o miliardy.

Príčiny nebudeme rozoberať. Je ich viac. Zaujímavé a pravdepodobne pozitívne budú následky. Mediálna oligarchia a vlastníci sietí si asi budú musieť trochu viac ceniť svojich používateľov. A pri tlakoch na reguláciu obsahu a prevýchovu spoločnosti budú musieť zohľadňovať aj slobodu slova. A iný názor.

Náraz nepostihol len siete a platformy, ale aj médiá. Žiarivým príkladom je CNN. Roky sa správala ako líder globálnej progresívnej žurnalistiky. Viedla aktivistické jednostranné kampane proti Trumpovi, ignorovala kauzy Bidenovcov. Po páde Trumpa sa postavila na čelo zápasu za povinné očkovanie – a proti „dezolátom“. Nahovárala si, že v pokrokovom ťažení jej ide karta.

Potom sa zobudila. A zistila, že prišla o 80 percent divákov.

Súdruhovia a súdružky zo CNN asi niekde urobili chybu.

Poučenie: buď sa médiá spamätajú, prestanú slúžiť v režimových kampaniach ako aktivisti a vrátia sa ku kritickej žurnalistike. Alebo prestanú byť relevantné.

 

https://www.postoj.sk/98879/dobre-spravy-pandemicka-kampan-sa-skoncila

 

 

Vláda sa zahráva s ohňom

 

„Americkou vojenskou dohodou so Slovenskom sa pomaly ukončuje širší proces, ktorý vedie k odstaveniu NATO a európskych štátov od európskej bezpečnostnej politiky. Američania (nie Aliancia, Američania) si sériou špeciálnych vojenských dohôd vytvorili zázemie pre vlastné, jednostranné vojenské akcie bez dohôd vnútri NATO.

Padla tým jedna zo starších nepísaných zásad medzi Európou a Amerikou. Tá predpokladala, že medzi Spojenými štátmi a európskymi členmi NATO bude rešpekt a aspoň náznak rovnováhy. Spojené štáty ako mimoeurópska mocnosť používali NATO na udržanie svojho vplyvu v Európe. Vojenského aj politického… Rešpektovali však princíp, že v Európe budú vojensky zasahovať len v spoločne alebo po dohode s európskymi partnermi.

Pre Európu to bolo zväzujúce – ako každá závislosť od mimoeurópskej moci. No prijateľné. Bola pod ochranou amerických zbraní a bola aspoň formálne súčasťou rozhodovania o európskom bezpečnostnom poriadku. NATO nebolo len obranným blokom, ale aj partnerským klubom. Nikto nemal podnikať jednostranné vojenské akcie v Európe, ktoré by iný členský štát považoval za neprijateľné či rizikové. 

Táto zásada fungovala desaťročia. No po kríze na Ukrajine (ktorá sa vlečie ešte od čias Juščenka) začala korodovať.

Dnes je v šrote.

Američania nerešpektovali postoje Nemcov a Francúzov, ktorí blokovali rozšírenie NATO o Ukrajinu. Najnovšie zhodili zo stola aj návrhy na rokovania s Ruskom o novom bezpečnostnom rámci pre Európu. Hoci Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Holandsko a Taliansko rokovania o veľkej dohode a obmedzení zbrojenia na kontinetne podporovali…

Američania, Briti a Kanaďania sa rozhodli, že na svoju novú vojenskú politiku v Európe nepotrebujú ani Európu, ani NATO ako platformu spoločného rozhodovania. Môžu v Európe konať jednostranne.

A konajú.

Na posilňovanie vplyvu v Európe využívajú nové, menšie východoeurópske krajiny NATO. Nerobia to v rámci štruktúr Aliancie. Len v rámci série bilaterálnych vojenských dohôd, ktorými vybrané krajiny zverili časť vojenských skladov, letísk a prístavov do „výlučného užívania amerických ozbrojených síl“. Na desať rokov a s paušálnym sprístupnením vzdušného priestoru a ciest. Zmluvne zaviazané krajiny majú zrejme poslúžiť ako zásobovacie základne a koridory, ktorými budú prúdiť americké zbrane a munícia ďalej na východ do zón konfliktu.

NATO je mimo hry.

Aj Európa a Európania sa tým dostali mimo hry. Samozrejme, s dôverou vlád a časti verejnosti, že Spojené štáty sa v rozbehu ovládnu a budú konať aj v európskom záujme. 

Iste, iste…

Ďalšie vnútroslovenské ani vnútroeurópske debaty už asi nebudú mať priveľký zmysel. Táborové súboje a napätie vnútri spoločnosti porastú, ale bez dosahu na rozhodnutia o bezpečnostnej politike v Európe.

V polemikách o vojne a mieri už môžeme spoločne s ďalšími Európanmi stíšiť hlas. Je čoraz menej podstatný.

Už to vlastne nie je hlas, ale hrací žetón odovzdaný do zmluvného prenájmu.“

 

https://www.postoj.sk/98816/vlada-sa-zahrava-s-ohnom

 

 

 

O všetkom už rozhodujú USA ako pri Iraku a pustia sa do svojej nelegálnej vojny!

 

Nerešpektujú ani Nemcov, Francúzov… tým už len oznamujú, čo im kde odstavia! A keď bude jadrový konflikt alebo lokálny vojnový konflikt len v Európe, to im len vyhovuje!

 

Pomáha im v tom pár zapredancov vo vláde, čo by bez médií a novinárov nezvládli! A preto ako najväčších pomocníkov na spracúvanie ľudí do vojny používajú novinárov v denníkoch SME, N alebo na Postoji, či inde. Bez novinárov by to nešlo, lebo musia spracovať aspoň nejakú časť obyvateľstva a poštvať ich proti nesúhlasiacej väčšine, aby vlastných spoluobčanov, čo nechcú vojnu, UMLČALI!

 

 

Preto najväčší podiel majú na tom v súčasnej dobe novinári! Rozhodujú o tom, či občanov budú štvať do vojny a vyzývať čitateľov, aby nesúhlasiacich umlčali!

Novinári, máte teraz neuveriteľnú silu, preto sa to aj volá informačná vojna. Od vás zavisí budúcnosť Slovenska, lebo najväčšie štvanie do vojny ešte len príde!

 

 

 

 

Chmelár dnes:

 

KEĎ O VOJNE A MIERI ROZHODUJÚ GEOPOLITICKÍ ANALFABETI

 

Ak hodnotíme krízu na Ukrajine, je veľmi dobré ozrejmiť si, nakoľko jednotliví aktéri rozumejú tomu, čo sa tam deje. Je známe, že mnohí západní politici skôr tasia kolt ako premýšľajú, a preto neprekvapuje, akým fatálnym spôsobom sa včera znemožnila britská ministerka zahraničných vecí Liz Trussová (čo naše médiá zamlčali tak dôkladne, ako sa na neonormalizačný režim patrí).
Na spoločnej tlačovej konferencii so Sergejom Lavrovom ruskému ministrovi zahraničných vecí došla trpezlivosť, keď sa jej pokúšal opakovane vysvetliť, že ruské vojská sú na svojom území (ako to márne opakujeme aj my). Preto, keď hosťka po ikstýkrát zopakovala požiadavku, aby Rusko stiahlo svoje sily z ukrajinských hraníc, Sergej Lavrov jej zdvorilo položil kontrolnú otázku: „Pani Trussová, uznávate zvrchovanosť Ruska nad Rostovskou a Voronežskou oblasťou?“ Britská ministerka zahraničných vecí sa zarazila, a po chvíli rázne odpovedala: „Veľká Británia nikdy neuzná zvrchovanosť Ruska nad týmito regiónmi!“ Vtipnosť situácie dokáže oceniť len ten, kto vie, že Rostovská a Voronežská oblasť, v ktorej sú rozmiestnené ruské vojská, sú integrálnou súčasťou Ruskej federácie. Keď pani Trussovú uvádzali do úradu, médiá ju predstavili ako špičkovú diplomatku a absolventku Oxfordu. Asi sa prestanem chváliť, že som absolventom britskej univerzity…“
.
.
.
.
.

Blaha dnes:

 

„13. Tak sa teda pozrime, ako to je s tým ukrajinským ľudom. Podľa prieskumov verejnej mienky z decembra 2021 je za členstvo v NATO 52% Ukrajincov. To je menšie číslo, ako je percento Slovákov, ktoré odmieta obrannú dohodu s USA!

 

14. Navyše, prieskum na Ukrajine sa robil bez zohľadnenia názoru obyvateľov Donbasu, ktorých považuje Kyjev za svojich občanov. Dá sa predpokladať, že tí by za vstup do NATO neboli, takže zjavne by za vstup do NATO nebola ani len polovica Ukrajincov.
.
15. A teraz sa pýtam. Pani prezidentka, pri „ukrajinskom ľude“ hovoríte o tom, že majú právo rozhodnúť, ale pri „slovenskom ľude“ nie ste ochotná rešpektovať prieskumy ani počkať na referendum – prečo?“
Aký je charakter vašich záväzkov, ktoré máte k Spojeným štátom americkým v súvislosti s Vašim zvolením za hlavu štátu, keď tak usilovne ignorujete základné princípy demokracie?“
.

„Nevyzývam k žiadnemu násiliu ani k tomu, aby sa im ľudia vyhrážali – ale hádam nie je nič zlé na tom, aby ľudia poznali svojich zástupcov v parlamente a aby ich mohli konfrontovať s ich hlasovaniami. Veď o tom je demokracia.“

 

 

 

My máme ako voliči právo kontrolovať poslancov, či plnia volebný program a keď robia úplný opak než sľubovali pred voľbami, máme právo ich kritizovať a vyhlasovať také voľby za volebný podvod na občanoch!

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519156x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie