Založ si blog

ŠÚKL bráni ľuďom v očkovaní

Nútia ľudí očkovať sa Astra Zenecou po ktorej ľudia riskujú svoje zdravie a neumožňujú im očkovať sa niečim iným a Sputnikom.

Týmto ohrozujú ľudí na životoch, lebo im odmietajú očkovanie a zadržiavajú vakcíny!

 

Ešte ako dlho budem čakať na očkovanie kvôli ich geopolitike a politickým záujmom, ktorému sú poplatní?

 

 

Žiadam vládu aby ignorovali týchto politických lokajov, čo vedú geopolitiku cez vakcíny, aby umožnili ľuďom očkovanie Sputnikom.

 

Ak sa budete správať ako lokajská zapredaná progresívna vláda, tak to potom rovno môžme mať tie predčasné voľby, keď oni od vás horší nebudú a vy od nich lepší. Potom sa od ich politickej zapredanosti v čom líšite, keď budete robiť to isté a to oni ani vo vláde nie sú? 

To vám ako rozkazuje ŠUKL a ich korupčná byrokracia zameraná len politicky?

 

 

Koho sme volili? ŠUKL alebo túto vládu? Lebo ja mám taký pocit, že ŠUKL a tieto svine rozkazujú všade a všetkým vládam akokeby voľby už stratili zmysel a vládla nám tu len novodobá KSČ, ktorú sme nevolili!

 

 

Vážení politickí zapredanci, čo necháte aj ľudí zomierať kvôli vášmu lokajstvu. Vás nikto nenúti očkovať sa Sputnikom a v diskusiách sa cynicky vysmievate ľuďom, že nech sa dajú zaočkovať Sputnikom. Ale to zakaždým dodajte, že im v tom bránite a že keby šlo o maternicu, hneď viete, či je vaša alebo cudzia. Pri maternici je vám to jasné, čo je sloboda, lebo to máte v propagande, že maternica sa vám tam hodí. Ale to isté je aj očkovanie, že starajte sa o svoje a so svojim fanatizmom o geopolitike nám dajte pokoj a do toho vám je nič, čím sa chce dať zaočkovať niekto iný. Alebo v čom sa potom od tých fanatikov, ktorým sa vysmievate, líšite? Len tou maternicou, lebo len pri nej ste si prečítali, že do cudzej sa nemáte starať?

Ale my nie sme len maternice! Aj iných zostatkov tela sa tá sloboda týka, keby ste teda premýšľali, že o čom tá maternica vôbec bola a že to nie je charakteristika len maternice!

 

Starajte sa nielen o svoju posteľ a maternicu, ale aj len o svoje očkovanie! A druhým sa nestarajte nielen do postele a maternice, ale ani do očkovania.

My nemáme právo vybrať si len pohlavie, ale aj vakcínu, keď ju už aj máme. A tie vaše geopolitické dôvody sú ešte viac strelené než s maternicami. Lebo aby niekto zomrel a zadusil sa len kvôli vašej fanatickej geopolitike, tak to nemáte ani na tých náboženských fanatikov.

 

To je vaša geopolitická sekta, nie naša! Nestarajte sa druhým do života a vy sa kľudne môžete aj uvedomelo politicky zadusiť. V tom vám nikto nebráni! Len váš fanatizmus geopolitiky cez vakcíny nevnucujte iným. A najmä, keď ste neprešli žiadnymi voľbami a nikto vás nezvolil do parlamentu!

 

 

 

Maš svoju maternicu a svoju vakcínu! Čo ešte chceš? Rozhodovať aj o susedovej?

Nie, nevyberie si len pohlavie ale aj vakcínu, ak si z liberalizmu debil. Nebolo to len o maternici.

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548413x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie