Založ si blog

Keby som teraz ja bola Matovič

tak skončím so stranami SaS a Za ľudí a požiadam opozičnú stranu Smer o pomoc v trojkoalícii a vedenie pandemickej situácie.

 

Pre vás je to sci-fi, ale keby som bola Matovičom ja, tak ja skončím s takzvanými liberálmi, ktorí sú viac len geopolitici než liberáli a požiadam o pomoc opozičnú stranu Smer, pretože táto strana by dostala širokú podporu ľudí a táto strana si už toľko prežila, že sa jej už dá veriť, že by zachraňovala Slovensko.

Mňa by nezaujímalo nejaké moje ego, že sme spolu kvôli korupcii bojovali, keď mám zážitok, že toto isté robili títo istí novinári aj mne a všetkým týmto „liberálnym“ stranám vôbec na Slovensku nezáleží. To ale dokážu len ľudia, ktorým ide o záchranu ľudí a nie o ich imidž. Práve tento krok by získal najväčšiu podporu ľudí, pretože inak by sa už ku svojmu Smeru nedostali. Hlas, to sú progresívci s ich geopolitikou a cenzúrou. A myslím si, že Smer by pozvanie do vlády prijal, keby mohli teraz ukázať, čo by vedeli urobiť. A samozrejme, ministrom zahraničia by som urobila Blahu a ministrom zdravotníctva by som urobila smeráka.

Je dosť možné, že potom by na nás chceli novinári spáchať aj atentát, ale chcela by som tých novinárov vidieť.

 

A boli by sme tým zázrakom ako v Taliansku, kde sa spojili vzájomne opozičné strany aby zachránili krajinu.

 

Ale je dosť možné, že by sa toho Smer aj zľakol, lebo kto by chcel dnes byť ministrom zdravotníctva, zodpovedať za toto a ešte bojovať proti odborníkom, pre ktorých včasná liečba byrokraticky neexistuje, kde na vás tlačia európske inštitúcie so svojimi vedeckými obchodmi a vlastní lekári odmietajú liečiť? Ľahšie je hrať len divadlo na predčasné voľby.

 

 

 

Blaha 14.3.

11. „Tu sa rozhorela reálna vojna vo vnútri vládnej koalície – ide sa hlava-nehlava, zatvára sa, vyhráža sa, vydiera sa. Keď padne vláda, Čaputová získa neuveriteľné právomoci – a spolu s ňou aj panička, ktorá si k nej odskakuje na dámske.

 

14. Slovensko je v totálnom rozvrate a oťaže moci sa postupne prelievajú do prezidentského paláca. A keď sa tam v týchto historických chvíľach motá americká veľvyslankyňa, otázka Roberta Fica je plne na mieste: sme ešte suverénnou krajinou?
.
15. Pani prezidentka Čaputová by mala predstúpiť pred národ a povedať, komu vlastne slúži. Nestačí, že pošle pomotaného Strižinca, ktorý je ochotný trepnúť hocakú kravinu. Pani Čaputová a pani Brinková majú čo vysvetľovať.
Matovič musí ísť dole. Ale o tom, kto ho nahradí, musí v demokratických voľbách rozhodnúť slovenský národ, nie americká ambasáda.“

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536625x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie