Založ si blog

Ako novinári SME a Denníka N rozhodli, že padla minulá vláda, rovnako rozhodujú aj teraz, že padne každá vláda s pomocou ich rozoštvávania

Podľa Sama Marca majú Fico a Pellegrini pravdu, ale preto, aby si SME novinári pretlačili svoje PS a svoju progresívnu vládu.

Nemohol tam napísať len Pellegrini, lebo to by priveľmi klalo oči, ako teraz SME bojuje za Hlas a Pellegriniho, ktorý im má doniesť hlasy smeráckych voličov pre ich progresívnu vládu. Tak tam dal ako prvé slovo Fico, ale SME aj Denník N tvrdo každý deň pracujú na páde vlády, aby si do vlády presadili progresívnu vládu so Smerom 2.

 

Fico a Pellegrini majú pravdu. Bohužiaľ

 

https://komentare.sme.sk/c/22616903/fico-a-pellegrini-maju-pravdu-bohuzial.html

 

Je to neuveriteľné, že na Slovensku o výsledku volieb nerozhodujú voliči a občania, ale novinári týchto denníkov, ktorí každý deň masírujú mienku ľudí tak, aby padla vláda a aktívne celý čas krízy v pandémii pracujú na rozoštvávaní vládnej koalície aby už padla vláda pre ich progresívcov.

 

Ako novinári rozhodli, že padla minulá vláda, rovnako rozhodujú aj teraz, že padne každá vláda s pomocou ich rozoštvávania, pokým nebude taká vláda, akú chcú ich oligarchovia a s pomocou zmanipulovaných predvolebných prieskumov.

 

Celú koronakrízu si aktívne viedli len svoj politický boj a od začiatku zhadzovali všetky bezpečnostné opatrenia, aby ich ľudia nedodržiavali a bolo čím horšie-tým lepšie a to aj za cenu kolapsu nemocníc. V tomto im pomáhal Hlas, Smer a aj prezidentka. Celá opozícia spoločne pracovala na páde vlády, lebo nikoho tu nezaujímala koronakríza, len ich politické boje o moc. Keby to robili len opozičné strany, tak to sa dalo čakať, že budú koronakrízu len zneužívať, ale že to robia médiá a novinári a napriek ľudským obetiam, to je od novinárov doslova zvrhlé! Vôbec neinformovali objektívne, ale len tak, aby to spôsobilo pád vlády, čo ešte drzo mesiace klamali, že vraj si neprajú pád vlády! Ale všetko tu určujú títo novinári, ako určovali aj pri páde predošlej vlády.

 

PS vôbec nič nemusí robiť, lebo veď má na to svojich novinárov, čo všetku špinavú robotu na páde vlády robia za nich.

 

Rovnaká je situácia aj v Česku, že aj tam všetky opozičné strany len zneužívali a využívali koronakrízu na svoj len politický boj a presne rovnako, podľa celkom rovnakej šablony ako na Slovensku – opačnými populistickými námietkami proti všetkým bezpečnostným opatreniam, lebo ich nezaujímajú ľudské obete, len politický boj a budúce voľby! No zaujímavé, že len opozícia chce všetko otvárať a všade len vládne koalície zatvárať, keďže už za obete aj zodpovedajú!

 

Opozičné strany v Česku aj na Slovensku idú za svojim politickým bojom doslova aj cez mŕtvoly!

 

To už nikto nevidí, že minister školstva nechal do tejto situácie otvorené školy a na tomto zbierajú populistické percentá, obetujú aj učiteľov aj žiakov len kvôli svojim percentám a predčasným voľbám nech je len čím horšie-tým lepšie. A vari tento minister už počúval odborníkov??? Ale tohto nevymenia, nechcú vymeniť, lebo bije na pád vlády do ich progresívnej koalície!

 

Voliči Smeru si naivne myslia, že keď padne vláda, tak dajú svoj hlas Pellegrinimu a ten sa opäť spojí so Smerom a vráti sa ich smerácka vláda. Na toto ich oklamali, lebo všetci vedia, že Hlas sa neoddelil od Smeru preto, aby sa s ním spájal, ale preto, aby ukradol hlasy voličov Smeru a doniesol ich do progresívnej vlády PS s Hlasom a SaS a prebehlíkmi zo Za ľudí.

 

Na tomto je svinstvo od SaS to, že dušovali sa svojim voličom, že nikdy nepôjdu do koalície so Smerom, ale vybabrú s nimi tak, že to dodržali, lebo Pellegrini a spol. sa už nevolá Smer! Už len nevolá!

 

 

 

Tuto, chudáci na Pravde, si myslia, že po páde vlády bude mať šancu nejaká ich vláda, ktorá im zabezpečí včasnú liečbu aj ivermektínom a slobodné očkovanie aj Sputnikom. No videli sme, ako majú progresívci zmysel pre slobodu a ich postoj je nielen k slobodnému očkovaniu Sputnikom NIKDY! ale ku všetkému, aj slobodnému očkovaniu, aj včasnej liečbe majú postoj NIKDY! Akurát vám to takto natvrdo ako Čekan alebo Baťo nepovedia.

 

Keď vyhrá táto progresívna vláda s ich novinármi, máte po včasnej liečbe, máte po slobodnom očkovaní, máte tu len ich geopolitiku, aktívny boj proti Rusku a cenzúru!

 

 

Ale ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam!

 

 

Denník N 13.3.

 

„Ak by Pellegrini nevládol s Ficom, ale napríklad s jednou z terajších koaličných strán, podľa Martina M. Šimečku by to nemuselo znamenať návrat mafie.“ (len príchod novej progresívnej, Dzurindovka 2!)

 

 

https://dennikn.sk/minuta/2309796/?ref=mpm

 

 

Valášek komunikuje o svojej budúcnosti s PS a Spolu, aj s Vallom

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/581098-valasek-komunikuje-o-svojej-buducnosti-s-ps-a-spolu-aj-s-vallom/

 

 

 

 

Ukážka toho istého v Česku, ako vie ísť opozícia cez mŕtvoly:

 

 

 

Už jen lže, ohradila se opozice, které Babiš vytkl, že nepřichází s návrhy

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/opozice-navrhy-premier-andrej-babis-kritika-opatreni-vymluvy.A210227_115002_domaci_chtl

 

Opozice se ohradila proti tvrzením premiéra Andreje Babiše, který jí v pátek po jednání vlády vytkl, že nepřichází s konkrétními návrhy na řešení epidemie. Podle předsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové dává premiér přednost lžím před férovostí. Šéf Starostů Vít Rakušan i předseda Senátu Miloš Vystrčil zase premiéra kritizovali za svalování viny na druhé.

 

Babiš kromě výtky k tomu, že opozice nedává konkrétní návrhy, také v pátek večer uvedl, že vláda v prosinci rozvolnila některá opatření i proto, že opozice žádala otevření obchodů. Byla to podle něj chyba.

 

Podle Pekarové Adamové se Babiš evidentně nezmůže už na nic jiného, než na kritiku opozice. „I v těch nejtěžších okamžicích dává přednost lžím před férovostí,“ uvedla s tím, že TOP 09 finanční podporu testování ve firmách navrhla začátkem ledna, už v září pak strana přišla s distribucí FFP2 respirátorů ohroženým skupinám.

 

Premiér by měl raději mlčet

 

Také předseda ODS Petr Fiala má pochopení pro opatření, ale ne pro absurdní, polovičatá a nespravedlivá. Vláda zavádí tvrdý lockdown pro soukromý život, ale do práce mezi spousty lidí občané dále mohou, uvedl.

 

Vláda Andreje Babiše během uplynulých 12 měsíců dovedla zemi na první místa v šíření koronaviru a v počtu mrtvých. Premiér by měl raději mlčet a využít nápadů opozice, abychom si s pandemií poradili,“ dodal.

 

Podle předsedy SPD Tomia Okamury se vláda opatřeními vrací na úplný začátek. Nekonečný lockdown podle něj není řešením, SPD navrhuje otevřít školy pro výuku za jasných preventivních opatření a s dobrovolným samotestováním. Dále je podle Okamury nutné zajistit ze všech zdrojů dostatek vakcín, zdarma poskytnout respirátory rizikovým skupinám občanů a také v hromadné dopravě. Při dodržování opatření je potřeba umožnit fungování maloobchodu a služeb, míní Okamura.

 

Jen svaluje vinu na ostatní

 

Výhrady k opatřením mají ale i někteří poslanci vládních stran. Václav Votava (ČSSD) uvedl, že nikdo nepochybuje o tom, že nejvíce nákazy je z továren a v rodinách, kam se nákaza dostane většinou právě ze zaměstnání. Nutná je podle něj povinnost testovat zaměstnance.

 

Předseda KDU-ČSL Marian Jurečka na Twitteru uvedl, že opozice měsíce žádá testování ve firmách, funkční chytrou karanténu, testování, trasování a očkování nebo kvalitní kompenzace. „Nemohl by aspoň na pár krátkých minut Marek Prchal vyrobit státníka, který promluví k lidem bez kňourání a svalování viny na ostatní? To fakt nikoho nezajímá. Lidi chtějí řešení místo fňukání,“ kritizoval po vládní tiskové konferenci Babišovo vyjádření předseda Starostů Rakušan.

 

„Svalováním viny a vymlouváním se na druhé opravdu současnou kritickou situaci opravdu nevyřešíme.“

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/opozice-koronavirus-babis-opatreni_2102271216_pj

 

 

 

Pritom zvalujú vinu na Babiša a ani tam neriešia včasnú liečbu, ale takto rovnako si vedú len svoj politický boj o moc. Sú v tom s našou opozíciou rovnakí ako vajce vajcu!

 

 

Pellegrini vás len využije a vaše hlasy odovzdá progresívcom. Oni dodajú mecenášov a záruku moci a Hlas má dodať vaše hlasy. Je to veľmi smutné, ale to je tvrdá realita!

Že vy sa tu o politiku zaujímate, to je pekné, ale väčšina Slovenska sa nezaujíma! Takže, ako volili Čaputovú, budú voliť Hlas!!!“

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550369x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie