Založ si blog

Odborníci lekári a vedci sú teraz na politikoch len také pijavice

Jarčuška sa začal zachraňovať. Vidíte to tuto:

 

 

Jarčuška: Nečakajme na registráciu ruskej vakcíny

 

„Podľa dostupných dát je predpoklad, že by vakcína mohla byť v Európe registrovaná, na tento krok by však Slovensko podľa neho nemuselo čakať.“

 

 

Už nechce čakať, čo mu nakážu sponzori, lebo uvedomuje si, že inak by sa s nimi sánkoval na genocíde. Síce mu zaplatia, ale už nechce byť len nejakým nacistom ako oni, lebo žiadne peniaze mu nevyvážia, keď aj jeho podrazia a podhodia ho z EÚ davu ako nejakého nacistu, ktorý chcel len testovať a testovať do zblbnutia a na tom zarábali. Už chce liečiť, čo sa ešte neodvažuje, aby sa neprišlo na to, že doteraz neliečil, ale aspoň vás chce účinne zaočkovať.

 

Nesmie vás viesť nenávisť, čím horšie, tým lepšie, lebo keď sa bude zachraňovať, vedľajší efekt bude, že bude zachraňovať aj vás!

 

 

 

Aj Matovič sa už zachraňuje (Držím ti palce!) a preto lobuje za ruskú vakcínu, čoho by ste sa od progresívnej vlády s len doplnkom Smeru nikdy nedočkali!

Je to najlepší dôkaz, že keby Matovič poskladal vládu aj náhodným výberom ľudí z ulice a okolo by šiel práve cirkus, vždy nájdete lepší výber, než serióznych zlodejov s politickou uvedomelosťou – nič ruské, embargo na ich výrobky aj keby ste mali skapať.

 

 

Je to veľmi dobrý krok, Igor, nahral si mi!

 

 

Teraz sa mám čím oháňať na vašu záchranu obyčajných ľudí z ulice, že toto by naši vedci karpatského typu nevymysleli, lebo oni chcú len slúžiť politickým záujmom a nie vede!

Vážne vás tam všetkých ľutujem, keď vás lovia ako len škrečkov na pokútne lieky pre farmafirmy a neschvália vám žiadnu liečbu, inak by nemohli zavádzať covid pasy. Je to presne tak a možno vám to už došlo, že potom vás v tom EÚ nechá ako lokálnych nacistov.

 

O čo skôr sa odvážite vymyslieť niečo účinné na liečbu, o čo skôr pre ľudí zabezpečíte vakcínu, ktorou sa už chcú dať očkovať ako Sulík a ďalší papaláši v iných európskych vládach, o to skôr postavíme našu ekonomiku na nohy aj napriek tomu, že nám to EÚ nepraje.

 

 

Teraz sa môžem smelo pýtať, čo pre ivermektín urobila opozícia. Ale na to zakaždým musíte urobiť pre liečbu viac než opozícia!

Máš páku, ukáž, že premiér nemusí byť len tajtrlík ich vedeckého len testovania a že ešte dokážete hýbať aspoň prstami, keď už ste vedeckou byrokratickou štruktúrou odborníkov a lekárov karpatského typu len poviazaní. 

 

 

Nemáš čas na divadlo, presne ako opozícia. Teraz vyhrá ten, kto pre liečbu urobí viac! Len týmto sa bude dať oháňať!

 

Testovanie bola pasca aj na teba!

 

Viem, že si im veril, lebo nemáš medicínske vzdelanie a lebo sa ti vyčíta, že všetkým len nedôveruješ! No schválne ti podhodili všetky tie štúdie s testovaním a oblúkom sa vyhli liečeniu lacnými liekmi. Ohrozovalo by to ich obchody od lokálnych zlodejov po európskych.

 

No bohužiaľ, ako si najprv videl mafiu Smeru, musíš vidieť našu lokálnu mafiu aj vo vedcoch, lekároch odborníkoch, ktorí neslúžia vede a ľuďom, ale farmafirmám a obchodom s liekmi a vakcínami. A chápem, že je to ťažké, keď máte k dispozícii ako politici len týchto lokálnych samozvancov, keď iní sa ich len boja a sú ticho!

 

 

Teraz vidíš oveľa nebezpečnejšiu mafiu a to máš zato, že si doteraz o zahraničnú politiku nezaujímal a teda ani o medzinárodných zlodejov. Tiež vyzerajú seriózne za imidžom vedcov a lekárov odborníkov.

 

Dúfam, že ti stačilo, koľkokrát ťa už podrazili. No nebola to náhoda, vedia celkom presne pre aké politické boje pracujú, pre ktoré politické strany a pre aké reklamy liekov, testov a vakcín. Odkryl sa ti oveľa väčší „Smer“. Oproti nim aj náš Smer boli len miestni zlodejíčkovia.

Teraz vieš, prečo ma viac zaujímala zahraničná politika a nielen naše lokálne smetisko. A prečo nechcem voliť niektoré strany a radšej cirkus pozberancov, čo pôjde okolo. Pomáhala by som aj kuchárom, nielen tebe. Nebuď len žuvačkou, aby sa tam nedostali oni.

 

Však vieš, že pôvodne som ťa volila len ako žuvačku, aby si ich len vytlačil. Neočakávam, že budeš výbušninou, ale nemusíš zostať zas len žuvačkou.

A na ich len „testovanie“!!!

 

 

 

„Šimečka: Matovičova dymová clona“

 

 

Ich dymová clona je testovanie, testy, neúčinný remdesivir. Preto ťa na to testovanie dostali!

 

 

 

„Ak Matovič skutočne pretlačí nasadenie akejkoľvek vakcíny bez súhlasu EMA, podrazí si ďalšiu z tých posledných pár nôh, čo jeho vláde dávajú ešte akú takú legitimitu – zodpovednú európsku a zahraničnú politiku,“ dodal Šimečka.“

 

 

Ozval sa lokaj, ktorého strana bude kandidovať po predčasných voľbách ako lokajská s pomocou druhej lokajskej Hlasu, čo im má doniesť hlasy voličov Smeru.

Títo budú kradnúť aj hlasy voličov Smeru.

 

 

 

 

A presne preto naši lokajskí odborníci vedci a lekári karpatského typu neliečili, nemali súhlas a pokyny, nesedí to s politickým plánom, ktorému ako vedci slúžia! Nie vede, nie ľuďom, ale POLITIKE!

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541763x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie