Založ si blog

Lekári kradnú pacientom v nemocniciach ivermektín pre vlastnú potrebu

Odborník Kollár na to, čo všetko nevie:

 

 

„Nevieme. V skutočnosti nevieme.

Skúsim zhrnúť, čo všetko nevieme.

Netušíme, koľko ľudí prichádza do nemocníc ako noví pacienti
Nevieme to ani o pľúcnych ventiláciách, pretože ani tam tie čísla, ktoré existujú, nesedia.
Nepoznáme vek hospitalizovaných, takže nevieme, čo sa deje.
Nevieme, koľko nozokomiálnych infekcií

Nevieme, koľkých pacientov prekladajú v nemocniciach z covidových na necovidové oddelenia.
Nepoznáme štruktúru testov, ktoré robíme.

Nevieme, koľko z nich bolo vykonaných ako zdravotná indikácia v nemocniciach
Nevieme, koľko testov

Nevieme, koľko testov sa robí v nemocniciach

Nemáme informácie o trasovaní.

Nevieme presne, koľko ľudí bolo presne vytrasovaných

Nevieme, akú efektivitu má naše trasovanie.

Nevieme, kde je problém.

Nevieme ani o nových variantoch.

sme sa nedozvedeli, kde sa nakazujú slovenskí občania.

Nevieme, či je bezpečné ísť do obchodu.

Nevieme, či je bezpečné cestovať MHD.

Nevieme, kde sa koľko ľudí infikovalo

Nevieme ani, ako dopadlo otvorenie škôl minulý týždeň

Nevieme, koľko je ľudí, ktorí prechádzali cez hraničné priechody
netušíme, ako sú vyhodnocované parametre, ktoré zbierame.
Netušíme, ako to je s hospitalizáciami.

Netušíme, ako spočítať reprodukčné číslo

Netušíme, ako sa tieto tri parametre kombinujú

Nevieme, prečo niektoré okresy majú takú farbu

Nevieme, prečo ministerstvo zdravotníctva prepustilo

A nevieme, či nás čaká ďalšia vlna

Nevieme, či nás čaká to isté ako v Chebe

Nevieme, vôbec nevieme, čo sa deje.“

 

 

https://komentare.sme.sk/c/22598605/matematik-kollar-co-sa-deje-na-slovensku.html

 

 

 

Ale VIEME, že v čase pandémie neliečime, že pacienti nemajú lekárov, lebo sa im nemôžu dovolať a dovolať sa nejakej liečby, ktorá tu už dávno mala byť a to už tohto odborníka nezaujímalo. To ani len nespomenul, že sa v čase pandémie vôbec nelieči, hoci už máme lacné lieky, len našich odborníkov nezaujímali. Výlučne len drahý liek a neúčinný, keď ten už si farmafirmy pretlačili aj ako neúčinný a bez štúdií do týždňa. To odborníkov tiež nezaujímalo. Celé mesiace ignorujú používanie neúčinného lieku a používanie účinných.

 

 

A vieme, že do nemocníc sa dostal ivermektín a už sa minul a nikde odborníci nepíšu ako sa ním v nemocniciach liečilo, lebo ho rozkradli lekári v nemocniciach pre seba a svoje rodiny. Dozvedela som sa to z rozhovoru s Mesíkom, že mu to pracovníci z našich nemocníc oznamujú, že ako sa objaví v nemocniciach ivermektín, tak zmizne, lebo je ho tak málo, hoci stojí niekoľko centov, že stačí len pre lekárov a ich rodiny na vlastné použitie, lebo nie všetci si ho objednávajú v Rakúsku od kolegov, ako sme sa dozvedeli o košických lekároch, ale keď ho majú zadarmo v nemocniciach, tak zmizne.

 

Čo už povedať, keď sme sa dostali tam, že lacných liekov je tak málo, že ho lekári kradnú pacientom pre seba a svoje rodiny?

A to stále neviem, či ministerstvo zdravotníctva prijalo ponuku liekov, ale vieme, že to našich odborníkov ani lekárov nezaujíma!

 

Kedy si oni plánujú zaujímať sa aj o liečbu a lieky?

 

 

Kedy bude referendum na odborníkov, že takých nepotrebujeme a nepotrebujeme ich korupciu a nepotrebujeme odborníkov, čo sú k tomu ticho?

 

 

 

z komentárov:

 

 

„Pán Kollár, z Vášho vystúpenia ide

strach. Ak Vami uvedené skutočnosti sú pravdivé, tak treba z nich vyvodiť trestnoprávnu zodpovednosť, ak o týchto faktoch vedel premiér a vláda, tak je to na hodinovú demisiu. Zaujímalo by ma, aké čísla potom vláda, hygiena ap. zverejňujú, vychádza mi z toho, že verejnosť klamú a zavádzajú a to je v tom prípade do neba volajúca nehoráznosť.“

 

 

A ja dodávam, že trestnoprávnu zodpovednosť nielen na politikov, ktorí nie sú lekári a odborníci na pandémiu, ale trestnoprávnu zodpovednosť aj u odborníkov lekárov a vedcov, ktorí o tom mlčia a liečenie ich nezaujímalo a vytrvalo ho ignorovali, lebo boli na výplatných páskach farmafiriem.

Ako je možné, že sa lekári odborníci celé mesiace pandémie nezaujímajú o liečbu? Ako je možné, že sa nezaujímali o to, že pacienti zostali bez akejkoľvek pomoci dostať sa k liečbe a ešte boli odbíjaní, že do nemocníc a k pomoci sa dostanú až keď sa už budú veľmi dusiť a ich organizmus už bude rozvrátený a už bude na liečbu neskoro? Ako je možné, že toto našich lekárov, odborníkov a vedcov už nezaujímalo a výlučne len hádky – koho testovať, netestovať a len počítať rôzne prípady?

 

 

 

Kto iný mal o tom politikom kričať ak nie odborníci lekári a vedci? Či to im mali kričať a hovoriť kuchári?

 

 

Kde sú dôkazy, že niečo hovorili aj o liečbe, keď všade vidíte že len o testovaní!

To lekári odborníci vedia len testovať, lebo to už niekomu vynáša?

 

 

To naozaj žiadnych odborníkov lekárov tu nikdy nebude zaujímať aj liečenie a len preto, že je lacné a odborníci lekári si už na ňom nezarobia?

 

 

 

Taktiež nerozumiem hlúposti podnikateľov, ktorým krachujú prevádzky, že netlačia na liečbu a záchranu pred núdzovým stavom. Však liečba mohla vaše krachujúce firmy zachrániť ako v iných štátoch. Tiež ste doplatili na to, že ste sa nechali lekármi odborníkmi a vedcami oklamať, že sa dá pandémia len testovať a nedá sa liečiť!

Keby ste im slepo, len slepo neboli verili, tiež ste sa mohli dožadovať liečenia a zachrániť tak svoje firmy. Ale skočili ste len na túto hru a ich divadlo, že existuje len testovanie a očkovanie. Nemali ste im veriť! Nielen politikom, ktorí o tom mlčali, ale ani lekárom odborníkom a vedcom, ktorí o tom tiež mlčali a vytrvalo liečbu ignorovali. 

 

 

Mesík 16.2.

 

Dnes je tomu presne tri týždne čo 26.1. Matovičov človek na MZ poslal Jarčuškovej skupine povolenie na dovezenie ivermectinu od monopolne určeného výrobcu.
Je už vo vašej lekárni k dispozícii? Za koľko eur ho tam predávajú? V Egypte stojí balenie 8 x 6 mg rovných 80 centov.
26. januára sme mali na Slovensku oficiálne 4 361 mŕtvych na covid. Včera oficiálny počet obetí masakru Slovenska dosiahol 6 063.
Tri týždne vajatania skorumpovanej vlády stálo zbytočne životy ďalších najmenej 1700 ľudí – v skutočnosti podstatne viac.
Za tie isté tri týždne pribudlo v Nórsku + 37 obetí covidu,
vo Fínsku + 56 obetí.
26. október, keď sme mali ešte menej obetí ako Nóri aj Fíni, nie je v grafe zvýraznený náhodou: tak je datovaný dodnes platný oficiálny protokol MZ SR „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19 (26.10.2020)“, ktorým MZ SR prikazuje slovenským ambulantným lekárom covid neliečiť, resp. „liečiť“ remdesivirom po 2100 eur za balenie. Nájdete ho stále na https://www.health.gov.sk/Clanok?Hlavna-sprava-COVID-19
https://www.facebook.com/photo?fbid=10222025149711797&set=a.10209443570900190
.
.
.
Ako je možné, že to žiadnych odborníkov lekárov a vedcov nezaujímalo? A že to pomáhali umlčiavať a zatajovať?
To je určite na trestnoprávnu zodpovednosť všetkých našich lekárov odborníkov a vedcov, čo sa na tom mlčaním podieľali. A mlčaním o liečbe tomu napomáhali, doslova na genocíde.
Čo sú to za odborníci a vedci, keď vedia len o testovaní a týmto klamali politikov a všetkých občanov, že liečba neexistuje a len testovanie?

 

Vyšehradská štvorka rokovala o liečbe COVID-19

 

https://www.webnoviny.sk/vysehradska-stvorka-rokovala-o-liecbe-covid-19-temou-boli-aj-opatrenia-ci-antigenove-testy/?fbclid=IwAR1J7AVY9jv7_r3PEe6Q2loWRHGOS37Nm2SAEpRC2y3ViGDmBBaBTBVy75M

 

 

 

„Slovensko prezentovalo nedávne schválenie lieku Ivermektín ako liečiva proti COVID-19.“

 

 

A kde ste o tom počuli informovať obyvateľov od našich vedcov lekárov a odborníkov?

Nikde! Tí odborníci sú o tom ticho a neželajú si, aby sa ukázalo, že nejaká liečba by mohla fungovať, lebo sa boja obvinení a trestnoprávnej zodpovednosti za to neliečili, neodporúčali žiadnu liečbu, okrem drahej a neúčinnej, že ešte bojovali proti lacnej liečbe, lebo to je len konšpirácia, že by sa dalo liečiť. Vedia len o existencii testovania a takto klamali všetkých obyvateľov aj politikov!

 

 

V nemocniciach u nás zomiera takmer každý tretí pacient s covidom, podobne ako na jar v Bergame

 

Na ventilácii aj na JIS zomiera približne každý druhý

 

https://dennikn.sk/2272755/v-nemocniciach-u-nas-zomiera-takmer-kazdy-treti-pacient-s-covidom-podobne-ako-na-jar-v-bergame/?ref=tit

 

 

 

LEBO NEDOSTALI ŽIADNU LIEČBU LEN TESTOVANIE !!!

 

 

A ODBORNÍKOV LEKÁROV a VEDCOV doteraz zaujíma LEN TESTOVANIE !!!

 

 

O ničom inom nevedeli hovoriť, len o TESTOVANÍ a hádky mali len o tom, kde TESTOVAŤ, kde NETESTOVAŤ alebo koľkokrát zas LEN TESTOVAŤ !!!

 

 

Testovaním sa nelieči! A nelieči sa ani očkovaním! A že to nevie Remišová a myslí si, že očkovanie je liek, to sa nečudujem, keď nie je ani lekárka. Ale že to nevedia ani lekári odborníci, to už nie je hlúposť, to je už korupčný záujem ich nadriadených a ostatní lekári ako ovce mlčia, buď sa boja alebo je im to ľahostajné! Oni si lieky vedia zohnať!

 

A zoberú ich aj pacientom v nemocnici alebo si pichajú veterinárny ivermektín. 

 

 

 

z komentárov pod Mesíkom:

 

 

„Kedysi nemuselo byť toľko mŕtvych v koncentračných táboroch, keby mlčiaca väčšina bola niečo urobila…. Nechcem byť mlčiacou väčšinou a ani ňou nebudem, ale malo by sa prebudiť svedomie v tých ostatných, čo sa zatiaľ tvária, že sa ich to netýka…“

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554047x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie