Založ si blog

Na čom spolupracujú naši vedci – odborníci, ktorými sa opozícia oháňa

„ktorými sa opozícia oháňa“

 

VIDEO: Evropská komise vznesla požadavek na evropské země, aby sekvencovaly DNA až 10% svých občanů z odebraných biologických vzorků z testování

„Pamatujete si, jak jsem minulý rok psal o tom, že by mě zajímalo, co se děje se špejlemi a odebranými vzorky z celoplošných antigenních testů na Slovensku a jinde? Mluvil jsem o tom několikrát i na rádiu SVCS, že máme velké podezření, že vzorky od občanů nejsou spalovány v pecích pro likvidaci zdravotnického odpadu, ale že odebraný materiál je postupován dále a je s ním pracováno. Až dosud jsme neměli důkaz, přestože do redakce se nám ozývají zdravotníci a lidé, kteří se účastnili celoplošných testů na Slovensku, ale dosud nebylo jasné, co se se vzorky děje a kdo má o vzorky DNA slovenských občanů zájem. A dnes už to víme.

K odhalení a doslova k odpálení informační vodikové bomby došlo již 11. února/februára na tiskové konferenci slovenského ministra zdravotnictví Marka Krajčího v Bratislavě, když na konci tiskové konference odpověděl na dotaz novinářky ohledně sekvencování DNA. Slovenský ministr šokovaným divákům televize TA3, která tiskovku přenášela, sdělil informaci, že Evropská komise, v jejímž čele stojí bývalá německá ministryně obrany a gynekoložka Ursula von der Leyen, požádala členské země EU, aby provedly laboratorní rozbor a sekvencování 5 až 10% vzorků DNA odebraným občanům v jednotlivých zemích EU z plošných testováni! O tomto výroku na slovenské alternativě jako první informoval Zem & Vek.

A to není všechno. Slovenský ministr dále uvedl, že Slovensko zahájí sekvencování DNA svých občanů co nejdříve, ale kapacitně na to Slovensko nestačí, a že přichází v úvahu, že část vzorků by se mohlo sekvencovat v cizině, kde v některých případech zahraniční firmy nabízí sekvencování DNA dokonce zadarmo. Ano, to je pravda, tyto laboratoře jsou financované ze zdrojů zahraničních vlád, nadnárodních organizací a rovněž fondů a nadací, které jsou úzce spjaty s farmaceutickým, ale i se zbrojařským průmyslem.

Skandál v právní rovině, občané nedali souhlas k nakládání se svým genetickým DNA materiálem vládě ani třetím stranám

 

Prohlášení slovenského ministra zdravotnictví je doslova vodíková bomba v informačním prostoru. Náš právník nám okamžitě sumarizoval výčet několika problémů na úrovni až trestných činů, protože nikdo z občanů, kteří se přijdou testovat, nedává explicitní souhlas s využitím svého genetického materiálu pro sekvencování DNA, a už vůbec nedává souhlas, aby jeho genetický materiál cestoval do zahraničí do soukromých sekvenčních laboratoří. Evropská komise tak usiluje de facto o sekvencování desetiny populace v každé zemi, v ČR je to tím pádem 1 milion českých občanů, na Slovensku zhruba půl milionu, v Německu je to 8,3 milionu obyvatel.

v celé Evropské unii znamená jedna desetina obyvatelstva skoro 45 milionů obyvatel, jejichž DNA má být podle Evropské komise sekvencována.

Pod rouškou virové hrozby tak došlo k mohutnému sběru vzorků DNA v takovém objemu, jaký lidská historie nepamatuje. Ve jménu zdraví se budou sekvencovat desítky a později stovky milionů DNA sekvencí. A všechny DNA půjdou do databáze, do systému, pro potřeby kontroly, pro potřeby nejen farmacie, ale i policie, armády a výzkumných organizací.“

(najväčšia česká konšpiračná scéna)

 

 

Matovič, ešte stále máš chuť sa na tomto len „testovaní“ podieľať? 

 

Vedci pozbierajú a ty budeš zodpovedný za to, čo s tým urobia! 

 

A si lekár – odborník, aby si vedel čo? 

 

Ak je to konšpirácia, dokážte, že odpadový materiál sa takto nepoužíva, že Krajčí to nepovedal, nepovedala to Európska komisia a občania by k tomu museli dať súhlas. 

video 1 minúta:

https://rumble.com/vdw273-slovensk-ministr-zdravotnictv-okoval-e-evropsk-komise-chce-vzorky-dna-oban-.html

 

 

„Krajčí hovorí o sekvenovaní odobratého materiálu ľudí z jesene 2020. Ako to je možné? Ukladajú si vzorky odberov (testovacích tyčiniek), vrátane našej DNA? Kto im dal súhlas? Kto im dovolil posunúť odoberaný materiál občanov výskumníkom a súkromným farmaceutickým spoločnostiam? Kde ich skladujú?

Krajči na tlačovej konferencii nepriamo priznal, že odobratý materiál z testovaní sa odkladá a pracuje sa s ním bez vedomia občanov.

 

Občan SR môže na základe Info zákona č. 211/2000 Z.z požiadať o informácie o odbere biologického materiálu formou plošného testovania, testovania súkromnými centrami, mobilnými odbernými miestami, napr. ako dlho sa odobratý materiál uskladňuje. Kto a ako vykonáva sekvenciu a z akého dôvodu? Či sa materiál posúva tretím osobám a firmám mimo územia SR?“

(Zem a Vek)

 

 

To majú vysvetľovať len politici? Oni tomu rozumejú alebo ich vedci klamú?

To majú vysvetľovať tí vedci – odborníci, čo to vysvetľujú našim politikom, aj prečo to nepovedať občanom, že bez ich súhlasu.

 

 

Vadí toto opozícii? Toto už zázračne nie, lebo ich chcú len vymeniť, nie niečo meniť a v tomto len pokračovať a uvedomelejším politickým tempom. 

 

Vadí toto lekárom alebo len mlčky spolupracujú? A vedia na čom? 

 

Vždy čakám na dôkazy, ako s remdesivirom, ako s ivermektínom, tak aj s testovaním. Aby ste nehovorili, že len konšpiračná teória. Toto už nie je len konšpiračná teória, to sú dôkazy a informácie – kde, kto čo povedal, kde, kto čo zbieral, kde, kto to chce niekde posielať, čo bolo likvidované!

Tak ako ste to likvidovali, keď sa to teraz má zbierať a odovzdávať?

 

 

„Hádejte, co se stane s odebraným genetickým materiálem vašich dětí? Ano, až jedna desetina genetického materiálu vašich děti skonči v laboratořích, kde budou sekvencovat jejich DNA a část vzorků skončí v zahraničí. Bez vědomí rodičů, bez vašeho souhlasu, aniž by vás někdo jako zákonné zástupce dětí žádal písemně o poskytnutí genetického materiálu DNA vašeho dítěte pro forenzní sekvencování.“

 

A nás kde minister školstva informoval, že nielen lekári, ale aj učitelia budú mať zbierať nejaký materiál?

Ak je to taká bohumilá činnosť, vysvetlite to vedci – odborníci národu, na čo bohumilé to poslúži a prečo potom tajne!

 

Alebo aj nás budete vydierať stratou práce? Že naženieme ťa do ohrozenia života medzi aj nakazených a môžeš sa chrániť spoluprácou na nevieme čom?

 

A to sú tí odborníci ??? !!!

 

A zmiznú spolu s touto vládou? Či to má byť divadlo na odpútanie pozornosti od týchto „vedcov – odborníkov“, ktorí budú ďalej parazitovať na politikoch a všetko riadiť?

 

A prečo potom za to nenesú zodpovednosť a polovica Slovenska sa nimi oháňa ako odborníkmi?

 

A čo iné vedia okrem testovania a zbierania odpadu?

Liečenie to iste nebude, drahí „vedci“!

 

 

Armáda s odpadom nenakladá

„Odpad môže byť podľa rezortu takto zhromažďovaný po dobu jedného roka.

Naď doplnil, že rezort obrany a ani vojenská nemocnica nevykonávajú nakladanie s nebezpečným odpadom.

„My ho zhromažďujeme, t. j. dočasne ukladáme na ďalšie nakladanie s týmto odpadom. Následne ho odovzdáme osobe oprávnenej na ďalšie nakladanie s ním,“ ozrejmil.

Odpad si potom podľa neho môže prevziať zariadenie, ktoré je oprávnené na jeho zneškodnenie a nakladanie s ním. Môže to byť napríklad spaľovňa alebo môže byť prevzatý zberovou spoločnosťou.“

https://domov.sme.sk/c/22546190/koronavirus-odpad-plosne-testovanie-uskladnenie-vzoriek-covid.html

https://www.employment.gov.sk/files/sk/koronavirus-pracovna-socialna-oblast/socialne-sluzby/testovanie-zamestnancov-prijimatelov-2.vlna/usmernenie-mpsvr-k-testovaniu_priloha-1.pdf

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/577736-nahodna-kontrola-mom-iek-nedopadla-dobre-hrozia-pokuty-i-rusenie-zmluv/

 

 

Kde sa túla zdravotnícky odpad z celoplošného testovania na Covid-19?

 

https://pado.blog.sme.sk/c/549798/kde-sa-tula-zdravotnicky-odpad-z-celoplosneho-testovania-na-covid-19.html

To by asi neuveril, kde.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542071x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie